جفتشون یکی هستن... ولی شیوه انجامشون فرق داره...نقل قول:
مستر ریست کدش #7370#* هست
هارد ریست هم اینه که وقتی گوشی خاموشه دگمه های 3 و * و سبز رو با دگمه پاور نگه می داری و گوشی رو روشن می کنی و تا بوت کامل نگه می داریشون
همین! :31:
Printable View
جفتشون یکی هستن... ولی شیوه انجامشون فرق داره...نقل قول:
مستر ریست کدش #7370#* هست
هارد ریست هم اینه که وقتی گوشی خاموشه دگمه های 3 و * و سبز رو با دگمه پاور نگه می داری و گوشی رو روشن می کنی و تا بوت کامل نگه می داریشون
همین! :31:
حالا مطمئنین مشکل سخت افزاریه؟؟؟نقل قول:
گوشی بابام از بعد از انتخوابات تا حالا sms نمیده هر کاریشم کردیم درست نشد:41:
مدل گوشی z530 بید
اگه میشه راهنمایی کنید ببینیم باید چه کار کرد :20:
ممنون:11:
{{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}نقل قول:
نه سونی اریکسون...:19:
آقایون استاد سلام
من یه 5800 دارم که وقتی گوشیما از لاک در میارم،رنگهای
صفحه حالت هاله پیدا میکنه که باید تو همون حالت یه برنامه باز کنم و ببندم
و بعد بذارم گوشی اتوماتیک بسته شه و دوباره اونو باز کنم تا صفحش درست شه.
مشکلش چیه؟
اطلاعاتشم هست آپدیت 30،آبی،مجار.اصلا هم ضربه نخورده.
ممنون.
سلامنقل قول:
اگه با باز و بسته شدن یه برنامه و از نو قفل شدن این گوشی مشکل برطرف می شه، پس به احتمال قوی باس نرم افزاری باشه... اما یه احتمال کم هست که سخت افزاری باشه؛ یعنی پیکسل ها مشکل داشته باشن و به دلیل تغییر رنگ پیکسل ها در اثر باز و بسته کردن یه برنامه و قفل شدن گوشی و رفتن به حال ذخیره نیرو ( اسکرین سیور )، مشکل برطرف می شه...
شما نخست مورد نرم افزاری رو بچسب... سپس اگر درست نشد سخت افزاری رو پیگیر باش. راستی، گفتی گوشیت رو بروز کردی؟
نقل قول:
آره.الان تقریبا یه ماهی میشه.اولش اینطوری نبود،جدیدا شده.
حتی با 11 هم این مشکلا نداشتم.
مر30.تا ببینم چش شده.:10:
یه مشکل با یه گوشی دیگه
این مشکل رو هم تو N73 دیدم
مشکل اینه که وقتی دوربین رو باز می کنم میره تو قسمت دوربین ولی رندوم میاد بیرون یعنی زمان خاصی نداره
یعنی انگار یه دور دوربین رو باز و بسته میکنه
مشکل چیه ؟ یه مشکل مشابه این هم روی یه K750i دیدم
باگ نرم افزارینقل قول:
سلام بر همگی دوستان
آقا من یه مشکلی با گوشی 5800 خودم دارم.ونم اینه که فلاشش کار نمیکنه. وقتی میزام رو دستی بعضی وقتها روشن میشه ولی روشن نشده خاموش میشه قبل از اینکه حتی دوربینش عکس بگیره. چند تا از این نرم افزار های چراغ قوه هم نصب کردم ولی باز هم نشد. کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده؟ نظری نداره؟
ممنون
یا حق
سلامنقل قول:
به تالار های P30World خوش اومدی. :46: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10::46:
به احتمال قوی گوشی تون مشکل سخت افزاری داره؛ در اسرع وقت اونو به نمایندگی نوکیا برده و یا به دست یه تعمیرکار خبره بسپرین :20:
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من یه گوشی مدل n73 دارم چند وقتیه که حسابی کلافم کردم چون خیلی زود شارژ می شه و خیلی زود هم شارژش تموم می شه از گوشیم راضی هستم ولی اینکارش شدیداً کلافم کرده قابل ذکر هستش که گوشیم رو به یک تعمیرگاه مجاز بردم و بهم گفتن یه چیزش آمپر کشی داره و برام درستش کردن اما بازم مشکل شارژ دارم لازم به ذکر هسنش که قبل از تعمیرش حتی باطری نو گذاشتم اما هنوز اون مشکل رو داشت کسی می تونه بهم بگه مشکل این گوشی چیه ؟
پیشاپیش از همتون تشکر می کنم
.
سلامنقل قول:
دوست عزیز احتمالا مشکل از آی سی شارژ باشه.
اگه که عوض کردن احتمالا جنس خوب نبوده و مشکل داره.
خیلی ممنوننقل قول:
ولی شما تعمیر کار خوب سراغ دارین؟ احتمالاً چقدر خرج قراره دستم بزاره؟
نقل قول:
والا ما از وقتی چشم باز کردیم می رفتیم گارانتی! کلا دوران کودکی ما در گارانتی گذشت!!! :27::38: ( شوخی )
شما ببر گارانتی ( حتی اگر گارانتی نیست )؛ اونجا مطمون ترین جاس... حدود قیمتی هم ندارم. گوشی رو بدی بهشون خودشون برات برآورد می کنن :46::10:
پیروز و شاد باشین :11:
چاکریمنقل قول:
آقا این گارانتی که میگی زنه یا مرد ;)منظورم اینکه آدری چیزی.
یا حق
نقل قول:والا... هم مرد داره و هم زن!!! :دی:27:نقل قول:
ازینجا می تونی نشونی تمامی نمایندگی های معتبر که هم فروشگاه هستن و هم تعمیرگاه رو پیدا کنی:
کد:
http://persian.nokia.com/find-a-store
شاد و پیروز باشی :46::11:
سلام N82 رفيق من يه لكه سياه رو دوربينش افتاده..اندازه يه دونه گندمه
بنظرتون سخت افزاريه؟
يا با فلشي چيزي درست ميشه؟
نقل قول:نقل قول:
سلام
نه فلش می خواد؛ نه احتمالا تعمیر! :دی
کافیه که دستمال پارچه ای نرم رو کمی نم کنه روی لنز بکشه... اگر نرفت کمی خشن تر و محکتم تر بکشه ( نترس! پارچه اگه نرم باشه خط نمی اندازه روی لتز :46: )
به نظر من لکه برا ال سی دی هستش..نقل قول:
سلام N82 رفيق من يه لكه سياه رو دوربينش افتاده..اندازه يه دونه گندمه
سلام دوستان
گوشیم n82 هست
از دستم افتاد....
شیشه رویش ترک برداشت...
میشه این رویی رو فقط عوض کرد؟
گقدر خرج داره..؟
آهان داشت یادم میرفت...
اسپیکر داخلیش هم یکیش از کار افتاده !
قیمت کسی داره از اسپیکرش:دی
سلامنقل قول:
این روزا چقدر بلا سر این N82 داره میاد! :دی کم کم دارم به وحشت می افتم... :18: فکر کنم باس یه زره پولادی براش بخرم... :27: ( اونم من که در نگهداری گوشی عصوه جهانیان هستم!!! :16::38: )
قیمت اون قاب پنجره گوشی ( منظورم قاب محافظ صفحه نمایش هست :دی ) اصلش چیزی حدود 10 تومان هست. از خود پارت اوریجینال که وارد کننده قطعات قابریک نوکیاس می تونی بخری :46:
اسپیکرش هم شنیدم 18 تومانه، ولی دقیق نمی دونم! :14:راستی، مطمئنی که از کار افتاده؟ شاید بالانسش بهم خورده... :10:
سلام
من یه 5800 دارم که فکر کنم باطریش مشکل داره
بعد از اینکه از شارژ کشیدم خط اول رو 10 ساعت نگه میداره ولی 6 خط بعدی رو 2 ساعته تموم میکنه
یعنی حتی اگه زیاد ازش کار نکشم 12 تا 15 ساعت دوام میاره بعد ختموش میشه
به نظر شما مشکلش چیه
قیمت باطری رو هم اگه ممکنه بگید
سلامنقل قول:
والا ... ای کاش می گفتی که چند وقته گوشی رو داری؟!
اگر مدت کوتاهیه که خریدی، خوب طبیعیه. اما نه... اگر مدت طولانی ای هست؛ بله باطریت مشکل داره
قیمت باطری اصل با گارانتی هم چیزی حدود 28 تا 30 تومانه؛ بدون گارانتی و بسته بندی هم 14 تومان؛ ولی تضمینی بر اصل بودنش نیست :10:
سلام دوستان.
من میخام برنامه گارمین رو روی گوشی بریزم.ولی برای رفتن به حالت Data Transfer مشکل دارم.و پیغام میده که مموری کارت با برنامه دیگری در حال استفاده هستش.در حالیکه هیچ برنامه ای باز نیست .برای حل این مشکل چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم از همه.
گوشی رو تازه خریدم ( 3 روزه )نقل قول:
امروز بردم پیش فروشنده گفت واسم باطری رو تنظیم ولتاژ میکنه تا درست شه
شما میدونید تنظم ولتاژ چیه؟؟؟؟:blink:
نقل قول:
نخستین باره که می شنوم و به احتمال 99% شیوه ای جهت تیغ زنی از مشتری هست! :13: شما یه ماه صبر کن. اگر مشکلت حل نشد ( کمتر 10% )، برو یه باطری دیگه بگیر... راستی اگه گارانتی داشته باشه، باطری تا 3 ماه مشمول گارانتی می شه ها! :46: ( البته توی دفترچه راهنمای گوشی من اینجور نوشته؛ حالا باس ببینیم که خود شرکت می پذیره یا نه. که البته نمی تونه نپذیره! چون بخشنامه خود نوکیا هست... )
سلام
وقتی گوشی رو در حالت mass strong به سیستم وصل کردم سیستم هنگ کرد,کابل رو از گوشی خارج کردم وقتی دوباره در همون حالت وصل کردم درایو رم پیغام(ایا میخواهید رم را فرمت کنید)داد.و هنگامی که میخواهم اطلاعات رم را از روی گوشی باز کنم پیام((memore corrupted اگر اطلاعات مموری رو بخوام باید چیکار کنم؟باتشکر.
یک ساعت پیش رو 5800 هک شده برنامه ی core player رو نصب کردم همه چی قاطی کرده..این شورتکات ای بالا وقتی فعالش می کنم نمیشه هیچ کاری کرد و همش قفل میکنه و عملا دکمه سبز سمت چپ برای تماس کار نمیده بعد از این نصب...
اون نرم افزاره هم پاک کردم اما درست نشد...فقط باید حالت شورتکات هاشو اوی home theme به basic تغییر بدم که بشه دیال رو اورد....دکمه سبزه عمل نمیده...کلا این 3 تا دکمه و دیال و کنتاکت لیستم رو وقتی که شورتکات ها رو فعال میکنم از حال میرن!!
چه کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدی چیزی نداره ؟؟؟
من نمی خوام فلش کنم...ریست فاکتوری هم کردم جوابی نداد....دوستم همین مشکل رو داشت رفت فلش کنه....
تو رو خدا کمکم کنید این درست بشهههههههههه
ریست کلی نمیشه کرد ؟؟؟
می فهمید مشکلم چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا زود جواب بدین و عملی باشه که بقیه نرم افزار هام پاک نشن...فقط درست بشههه:41:
یه دنیا ممنون
کسی نسست جواب ما رو بده:19:
سلام اقا باندهاي اين n82 قاطي داره يه بار يكيش قطع ميشه اون يكي كار ميكنه حالا اون كه يكي كه يه ماهي قطع بود داره كار ميكنه اين يكي قطع شده استريو هم كه ميزاري صداش از بلندگوها با تاخير مياد مثلا از بلندگو پاييين با نيم ثانيه تاخير از بلندگو بالا نميدونم اپديتش كنم درست ميشه يا نه من فكر ميكنم مال خيلي از اين n82ديگه كه بلندگوهاشون قطع ميشه مشكل نرم افزاري نه سخت افزاري اين سرور نكيا هم كه براي اپديت هست فعلا قطعه ميگه بعدا تلاش كن كسي امروزا اپديت كرده يا نه ؟
كسي اينجا سر نميزنه تعميرگاه تعطيله ؟
دوست من گوشی یکی از رفیقام اسپیکر راستش قطع شده بود ولی سخت افزاری بود .ولی شما یه تستی بکن شاید بافلش مشکلت حل شدنقل قول:
كسي اينجا سر نميزنه تعميرگاه تعطيله ؟
سلام به همه
یه مشکلی پیش اومده واسه گوشیه من(5800).صدا که ضبط می کردم با فرمت ام پی 4 تو قسمت موزیک بعضی هاش رو می اورد و بعضی هاش رو نمی اورد.از یکی بازی گرفتم نصب کردم .
بعد یه دفعه تمام اهنگ هام هرچی داشتم پرید!!!
وصل کردم به کامپیوتر اسکن کردم واسه ویروس... چیزی نداشت..فولدر sounds تبدیل شده به یه فایل 32 کیلو بایتی
من 1.5 گیگ اهنگ داشتم
چه کار کنم درست شه؟؟؟؟؟
فایل های خیلی مهمی داشتم!!!
برنامه ریکاوری واسه رم گوشی دارین که بتونم اطلاعاتم رو برگردونم؟؟؟؟
سلام دوستان
رم گوشی رو فرمت کردم ایا نیازی به disk defragmenter است؟
کار با این برنامه برنامه برای فرمت کردن رم چجوریه؟
مشكلي كه الان من با 5800 دارم با كليد لاك گوشيه.زماني كه لاك ميكنم عكس قفل مياد ولي صفحه گوشي روشن ميمونه.بعضي وقتا هم كه LCD گوشي روشن ميمونه خاموش نميشه.حتي ريست كردم ولي بازم درست نشد.....كسي ميدونه مشكل چيه؟
سلام
یه سوال داشتم تمام پیام هام رو سیم کارتم ذخیره شده گوشیم نوکیا 6230I هست میشه این تنظیم رو تغییر داد از حافظه گوشی استفاده کرد در ضمن برای بخش Application هم میشه مقدار حافظه رو تغییر داد؟
مرسی
سلام به همه
این گوشی(5800) دیگه اعصابه منو خورد کرده!!!
بعده اینکه اطلاعات گوشیم پرید.هم مموری هم گوشی رو فرمت کردم
دوباره اطلاعاتم رو ریختم روش...ویروس نداره
امروز دوباره بعده اینکه یه چند تا کلیپ صوتی ضبط کردم...باز یهو تمام اطلاعات مموری پرید
نمی دونم چه کار کنم. از موقعی که کیفیت ضبط صداش رو بردم رو high این طوری شده
داره دیوونم میکنه....این گوشیه من چه مرگشه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :angry:
دوستان سلام.
شرمنده اینقدر دیر جواب میدم! آخه دانشگاه قبول شدم شهرستان تفرش مهندسی کامپیوتر! :27: سرگرم ثبت نام و درس هستم...
بک آپ توسط خود گوشی بگیر؛ سپس مموری رو فرمت کن...نقل قول:
حالا گوشی رو مستر ریست کن. انشالله که درست می شه... :10:
حتمالا بروش Binpda Security هک کردی. چون پیشینم 3250 بود؛من هم وقتی به همین روش هک می کردم، تمام شورتکات هام و گزینه های منو بهم می ریخت! مستر ریست اساسی ( منظورم کد #7370#* ) رو انجام بده. انشالله که مال شما هم درست می شه... :10:نقل قول:
دقیقا همین مشکل برای دوستم محسن که N91 4GB داره اتفاق افتاد. البته مشکل اون با فلش حل شد. البته مال اون حافظه داخلیش مشکل داشت. شما یه فلش بکن ( یا اگه برات مقدور نیست آپدیت کن ). انشالله که حل بشه. اگر نشد هم ببر گارانتی ببین چی می گن. :46:نقل قول:
بکنی بهتره. سرعت یه نموره می ره بالا.نقل قول:
والا چی بگم! همه مدلی رو دیده بودیم جز این!!! :blink: اینو دیگه باید استادام بگن.نقل قول:
شما می تونی از این روش:نقل قول:
Messaging >>> Options >>> Settings
و حالا روی SMS کلیک کن و حافظه قابل استفاده رو روی فون یا مموری تغییر بده ( البته اگه داشته باشی ). راستی حجم پوشه برنامه متغیر هست. محدود نیست... من منظورت رو نفهمیدم! کاملتر بگو خواهشا :23:
پاسخت رو بالا دادم گلم! :31:نقل قول:
کار با این برنامه برنامه برای defreg کردن رم چجوریه؟