میشه درباره playing style بازیکنها توضیح بدین ؟ که دفاعها و هافبکها . فرواردا چه playing style بهتره ؟
Printable View
میشه درباره playing style بازیکنها توضیح بدین ؟ که دفاعها و هافبکها . فرواردا چه playing style بهتره ؟
می گم بچه ها این آپدیت ها رو از کجا گرفتین
و وقتی اونا رو نصب می کنی مشکل سه دی و اخراج حل می شه یا باید کار دیگه ای هم بکنی
در ضمن من هنوز مشکل سه دی حل نشده
شما پست اول را مطالعه نمائید که جناب krauser زحمت کشیده اند و آپدیت 2 بعلاوه کرک Razor را آنجا قرار داده اند.نقل قول:
مشکل اخراج هم حل شده.
راستی بچه ها یه فکری دارم.حالا که EA ما رو یه چند وقتی حسابی اذیت کرد حالا که مشکلمون حل شده بریم سایتشون یا فرومشون و حسابی ادا براشون در بیاریم و مسخرشون کنیم که چی؟که مشکل اخراج حل شده.خدایی حسابی ضد حال خورده بهشون.(این پیشنهاد شوخی بود)
krauser خان اگر بدونی چقدر دعات کردم...کارم دیگه از استخون درد هم گذشته بود...فکر نسخه ارجینال بودم دیگه....دمت گرم...حال دادی اساسی
ببین عزیز بستگی داره کجا هافبکتو به بازی بگیری برای هافبک میانی CM و AM معمولا Playmaker خوبهنقل قول:
اما برای هافبک دفاعی مثلا holding و Busy و mid ball winner خوبه
و برای هافبکهای کناری مثلا Winger و Run chanels و Pull wide left/right خوبه
برای دفاعها هم مثلا ball winerو Hard man وlibero خوبه
و برای مهاجمان هم خیلی متفاوته بستگی به کارایی دلخواه شما از مهاجمتون داره:
Target man:این دسته از مهاجمان تمام کننده های خوبی هستند که ضربات اخر رو خوب به گل تبدیل می کنند.
Runs chanel:این دسته از مهاجمان معمولا سرعت بالایی دارند و از شکافهای خط دفاعی حریف خوب فرار می کنند.
Penalty box:این دسته از مهاجمان کارایی خوبی در محوطه جریمه حریف دارند.
Box to box:این دسته از مهاجمان شوتزن های خوبی هستند و قدرت حفظ توپ خوبی دارند و اطراف محوطه جریمه کارایی خوبی دارند.
Dribbler:این هم دیگه معلومه دریبل زن های خوبی هستند.
در اسرع وقت توضیحات کاملی هم راجع به particularitie بازیکنا و مفهومش ارائه می کنم.
این هم از این:
attitude to win: دارای اراده و عزم برای برنده شدن
complacent: مغرور و از خود راضی
nerves of steel:داری اعصاب فولادی(کمتر با داور و بازیکنان حریف درگیر می شوند)
weak nerves:ادارای اعصاب ضعیف(کارتها و محرومیت های زیادی بخاطر درگیری با داور و... دریافت می کنند.
sportsmanship:دارای روحیه ورزشکاری و جوانمردی
hard man:بازیکن سخت کوش و تلاشگر
introvert:بازیکن گوشه گیر و درون کرا
high club identification:دارای تعهد و پایبندی بالا به باشگاه
low...:دارای تعهد پایین و عدم پایبندی به باشگاه
language genius:دارای استعداد فراگیری زبان(زبان کشور محل باشگاه را سریع فرا میگیرد)
media darling:مورد توجه و علاقه رسانه ها
scandal prone:مستعد رسوایی(حاشیه ساز)
flexibility:داری روحیه انعطاف پذیر
infle...
ambitious: جاه طلب و بلند پرواز
high training work rate:سخت کوش در تمرینات
lazy in training:تنبل در تمرینات
temperamental:تند مزاج
fan`s favourite:محبوب هواداران
adaptability:دارای قابلیت هماهنگی با محیط جدید
professionalism:دارای روحیه حرفه ای
long throws:دارای پرتابهای دست بلند
takes driven free kicks:ضربه کاشته زن قهار!
امیدوارم به دردتون بخوره!
به نظر من که تقریباً 6 سال فیفا منیجر رو دنبال می کنم امسال 3D Match بازی خیلی ضعیف شده !
رنگ چمن بازی سبز فسفری با خطهای راه راه مسخره که بد جور چشم رو میزنه و همه ی استادیوم ها هم چمن یک شکلی دارند
در کل همه چیز خوب به نظر میاد مخصوصاً منو ها ولی 3D Match حال من یکی رو گرفت بر عکس 08 که خیلی باهاش حال کردم .
امشب چون زیادی حوصله دارم و خوابم نمیاد!!! یه توضیحی هم راجع به dress room chemistry می دم:
راستش اول عکسا رو تو همین صفحه گذاشته بودم که یاد وضع رقت بار اینترنت Dial-up افتادم :19:و همه عکسا رو Pdf کردم برید حالشو ببرید!!:31:
خدا اموات اونیو که بازیو کرک کرده بیامرزه!
این آپدیت 2 رو مستقیم میشه نصب کرد یا قبلش باید آپدیت 1 نصب بشه؟
آرش جان نیاز به آپدیت 1 نیست.آپدیت 2 را روی بازی نصب کن بعد کرک را بزن تنگش و حالشو ببر و به ریش ea بخند :31:نقل قول:
یکی دو تا توصیه مهم و خوب:
- فرض می کنیم شما امروز بازی داشتید و دوباره 3 روز بعد بازی دارید.اگر به روال عادی بعد از بازی و در این 3 روز همون تمرینات قبلی را انجام دهید انرژی بازیکنان به شدت کم میشه.راهش اینه که روز بعد از بازی تیم استراحت مطلق داشته باشه (NoTraining).و در دو روز بعد همون تمرینات قبل را پی بگیرید.شما در پایان روز دوم هیچ تغییری در انرژی بازیکنان نخواهید دید و حتی شاید یکی دو واحد از انرژی بازیکنان کاسته هم شود اما نگران نباشید در پایان تمرین روز سوم بین 4 تا 6 به انرژی اضافه می گردد.
- اما اگر دو روز به بازی بعد باقی باشه این روش جواب نمیده و شما دیگه فقط باید فکر Fitness باشید.
- یادتون باشه بازیکنانی که با وجود داشتن قدرت بدنی خوب انرژی پایینی دارند،تمرینات شخصی آنها سنگین هست که باید در بخش تمرینات شخصی درصد را کم کنید.
با سلام به همه دوستاننقل قول:
من هم فوتبال منیجر سگا رو بازی کردم و هم فیفا منیجر 08 و 09
اولا که شک نکنید که فیفا منیجر 08 از 09 خیلی بهتره. تنها نقطه ضعف بدیهی و طبیعی اون دیتابیس قدیمیشه. من از اظهار نظر دوستانی که معتقدند 09 از 08 بهتره واقعا متعجبم!!!
09 فقط در 2 مورد از 08 بهتره: 1. دیتابیس جدید 2. گرافیک 3d بازی و چهره بازیکنان
در بقیه موارد که خیلی بیشتر از این دو مورد هستند 08 به طور واضحی بهتره. از جمله این موارد میشه به صفحه line up و منوهای بازی اشاره کرد و موارد بسیار ریز دیگه که با بازی کردن هر دو بازی متوجه میشید. در یک کلام 08 بسیار خوش دست تر از 09 است. برای مثال در 09 شما در صفحه Line up نمی تونید تمام تیم اصلی و ذخیره هاتون رو ببینید و همیشه مجبورید با scroll موس بالا و پایین برید و ضمنا دیگه مثل 08 رنگ بازیکنان اصلی و ذخیره و خارج از لیست با هم فرق نمی کنه تا تشخیصشون راحت باشه.
خیلی از این موارد هست که فقط خوره ها کشف می کنند.
در ضمن فوتبال منیجر به جز قسمت 3d و گرافیک بازی در بقیه قسمت ها از فیفا منیجر بهتره.
در ضمن اگه به حرفای من شک دارید و به حرف دوستان عاشق فیفا منیجر 09 اعتقاد دارید حتما یه سر به سایت های معتبر نقد بازی بزنید و ببینید که نمره کدوم بازی ها بیشتره!!!
برای نمونه برید بهکه معتبرترین سایت بازیه و یاکد:www.gamespot.com
که میانگین نمره تمام سایت های معتبر نقد بازی رو می زنه و ببینید نمره 08 بالاتره یا 09؟؟!!!کد:www.gamerankings.com
اگه حوصله ندارید برید من میگم که نمره 08 خیلی از 09 بالاتره و نمره فوتبال منیجر از هر دو بالاتر!!!!
امیدوارم دوستان با فکر بیشتری اظهار نظر کنن و دوستای دیگه رو گمراه نکنن!
با سلام به همه دوستان
من هم فوتبال منیجر سگا رو بازی کردم و هم فیفا منیجر 08 و 09
اولا که شک نکنید که فیفا منیجر 08 از 09 خیلی بهتره. تنها نقطه ضعف بدیهی و طبیعی اون دیتابیس قدیمیشه. من از اظهار نظر دوستانی که معتقدند 09 از 08 بهتره واقعا متعجبم!!!
09 فقط در 2 مورد از 08 بهتره: 1. دیتابیس جدید 2. گرافیک 3d بازی و چهره بازیکنان
در بقیه موارد که خیلی بیشتر از این دو مورد هستند 08 به طور واضحی بهتره. از جمله این موارد میشه به صفحه line up و منوهای بازی اشاره کرد و موارد بسیار ریز دیگه که با بازی کردن هر دو بازی متوجه میشید. در یک کلام 08 بسیار خوش دست تر از 09 است. برای مثال در 09 شما در صفحه Line up نمی تونید تمام تیم اصلی و ذخیره هاتون رو ببینید و همیشه مجبورید با scroll موس بالا و پایین برید و ضمنا دیگه مثل 08 رنگ بازیکنان اصلی و ذخیره و خارج از لیست با هم فرق نمی کنه تا تشخیصشون راحت باشه.
خیلی از این موارد هست که فقط خوره ها کشف می کنند.
در ضمن فوتبال منیجر به جز قسمت 3d و گرافیک بازی در بقیه قسمت ها از فیفا منیجر بهتره.
در ضمن اگه به حرفای من شک دارید و به حرف دوستان عاشق فیفا منیجر 09 اعتقاد دارید حتما یه سر به سایت های معتبر نقد بازی بزنید و ببینید که نمره کدوم بازی ها بیشتره!!!
برای نمونه برید بهکه معتبرترین سایت بازیه و یاکد:www.gamespot.com
که میانگین نمره تمام سایت های معتبر نقد بازی رو می زنه و ببینید نمره 08 بالاتره یا 09؟؟!!!کد:www.gamerankings.com
اگه حوصله ندارید برید من میگم که نمره 08 خیلی از 09 بالاتره و نمره فوتبال منیجر از هر دو بالاتر!!!!
امیدوارم دوستان با فکر بیشتری اظهار نظر کنن و دوستای دیگه رو گمراه نکنن!
نقل قول:
منم مثل خودت 6 ساله دارم بازی میکنم و باهات موافقم ، وقتی فهمیدم بعد از یه فصل اخراج میشی یه جورایی خوشحال شدم که مجبور نیست بازی کنم ، واقعا این 3D-Match بازی حالمو گرفت
عجیبه واقعا، من این پچ شماره 1 رو می خوام نصب می کنم، میگه اول بازیو ببند بعد اجراش کن! در حالی که اصلا بازیو باز نکردم! ری استارت کردم تا ویندوز اومد بالا زدم بازم همینو گفت!
کسی راهنمایی نداره؟
با پست بعدی ادغام شد.
چرا اپدیت 1؟مطمئن نیستم با اون فایل کرک رازور کار کنه.اپدیت 2 رو نصب کن.نقل قول:
اولا سلام دوست عزیز! خدمت شما و سایر دوستان عرض کنم من نه عاشق سینه چاک fm09 و نه هیچ بازی دیگه ای نیستم ولی اگه بخوای یه لیست بلند بالا از مزایای 09 نسبت به 08 بزای شما و همه دوستان تهیه می کنم تا باعث تنویر افکار بشه.نقل قول:
1.تنوع در انتخاب تاکتیک های متنوع چه فردی و چه گروهی
2. البته شاید اینو دیگه همه بدونن ولی در 09 شما وقتی 2 بازی در کمتر از 2 روز دارید میتونید در قسمت Calender بازی دوم تیمتون رو یک روز به تعویق بندازید.و یا بازی اول رو یک روز جلوتر.
3.امکان انجام بازی دوستانه در حین کمپ تمرینی
4.امکان برنامه ریزی برای کمپ تمرینی
5.متجاوز از 50 کمپ تمرینی در 5 قاره
6.اضافه شدن چند مود جدید به Silverware
7.حذف شدن امکان exchange player های غیرواقعی و عجیب
8.قیمت های واقعی بازیکنان(خودم تو 08توی تیمم 3 تا بازیکن بالای 30 سال داشتم که market value بالای 80bn$ داشتند.مگه ممکنه؟اگه تو 09 ممکن شد یه عکس هم واسه من بفرستید)
9. شما اپدیت 2 رو نصب کن میبینی که رنگ بازیکنان ذخیره و اصلی فرق داره.
10.در مورد text mode هم که اصلا لازم به توضیح نیست که زمین تا اسمون از 08 بهتره( با انواع متن های غیر تکراری و تحلیل جالب بازی)
11. روابط بین بازیکنان(که در 07 بود ولی در 08 حذف شد)
12.امکان افتتاح مغازه های زنجیره ای بین المللی(تو 08 بود؟؟؟)
13.بطور کلی قسمت Marchandise حداقل 11 گزینه جدید داره!
14.قسمت staff بطور کلی عوض شده و هیچ شباهتی به 08 نداره
15.در قسمتdress room chemistry چند گزینه جدید به صحبت با بازیکنا اضافه شده
16.وقت خرید بازیکنان چند مورد جدید به advantage و disadvantage اضافه شده و حذاقل 3 مورد release clause جدید و جالب
...
ثانیا اونایی که 08 و 09 رو بازی کردن خوب میدونن که طراحی منوها کوچکترین تغییری نکرده و کاملا شبیه 08 باقی مونده.چطور 08 خوش دست تره؟
راستی فوتبال منیجر سگا لایسنس چند تا لیگ و باشگاه رو داره؟؟؟معیار سنجش بازیکنا با هم چیه؟بودجه بندی و ترانسفر باشگاه چقدر به واقعیت نزدیکه؟نتایج بازی ها چقدر واقعیه؟چقدر احتمال داره یه تیم اکراینی قهرمان جام اروپا!!!(به قول خودشون)بشه؟
راجع به نمرات هم عزیزان همه بدونید که در امتیاز دهی به بازیهایی مثل FIFA , NHL ,FM ,PES و سایر بازیهای سریالی و اپیزودی معمولا عنصر نو آورینسبت به نسخه قبل اهمیت زیادی داره که واضحه fm08 نسبت به 07 نو اوری های زیادی داشت و نمره بالایی کسب کرد اما fm09 بدلیل عدم نو آوری از این امتیاز محروم موند. راجع به Football manager هم معلومه جایی که شیر فلج بشه شغال پادشاه میشه!!!(به نقل از خودم آخه اصلش بی ادبی بود!!!)راستی نسخه های شاهکار!!! قبلیشو دیدید؟؟؟؟
از اونجایی که با جواب بلندبالای شما مطمئنم حتی در صورتی که به ریز جزییات هم بخوام دلایل بهتر بودن 08 از 09 و فوتبال منیجر از هر دو تا رو بگم فقط بحث به درازا می کشه و راستشو بخواید وقت اینو ندارم فقط به پاراگراف آخر نوشته شما که بولد و بزرگ کردم اشاره می کنم که کاملا مشخصه که هدف وسیله رو توجیه کرده!!!نقل قول:
فقط شما لطف کن و یه لینک بذار واسه تایید این موضوع که نوآوری توی امتیاز بازی ها خیلی اهمیت داره!!!! می شه لطفا بگید اینو از کجا می گید؟؟ اصلا شما نقد بلند سایت gamespot از این بازی ها و نمره هاشون رو خوندید؟؟؟ کجای نقدی که نوشته شده به نوآوری اشاره کرده؟؟؟
gamespot صریحا گفته برای کسانی که بطور جدی علاقمند بازی مدیریت فوتبال هستند بهترین بازی فوتبال منیجره. فیفا منیجر رو به کسانی که بطور غیرجدی به مدیریت فوتبال علاقه دارند پیشنهاد کرده و championship manager رو فقط به کسانی که کرم championship manager دارن!
نمره های این بازی ها هم به ترتیب 8.4 ، 7.5 و 6 از 10 هستند.
میگم که بحث ما به جایی نخواهد رسید. تنها معیاری که می تونه معلوم کنه کی درست می گه مراجعه به یه مرجع معتبره که من آدرسشو دادم...
من طلبه شدم برم ببینم این فوتبال منیجر چه جوریه.آخرین شماره اون برای چه سالیه؟2009؟چند سی دی یا دی وی دی هست؟
آپدیت 2 بدون نیاز به 1 نصب میشه؟ مسئله اینه که فایلش اصلا اجرا نمیشه، یعنی روی کلیک می کنم اصلا هیچ اتفاقی نمی افته!
بازی 3d هم همون طور که بچه ها گفتن واقعا مسخرس. چمن و مخصوصا وضع مسخره تماشاچیا منو یاد فیفا 94 انداخت!
منم با آقای mahday8 موافقم. اگه ما از روی عادت فیفا منیجر رو بازی می کنیم دلیل نمی شه که بگیم این بازی بهترین بازیه. ( اگه اینطور باشه باید کسی طرفدار تیم فوتبال ضغیف تر نباشه)
آقا من هم طرفدار هیچ بازی نیستم یادم هم نمیاد گفته یاشم بهترین بازیه!!!از روی عادت هم فیفا منیجر بازی نمی کنم از فروشش هم سودی نصیبم نمیشه!همیشه هم طرفدار امتحان کردن چیزهای تازه و نو هستم.من نظرم رو گفتم و پیشنهاد کردم dvd بازی رو به هر کس که میخواد هدیه کنم.حالا یه عدده اصرار دارن من میخوام بقیه رو از لذت بازی football manager محروم کنم!!!آقا برید بازی کنید حالشوببرید و دعا به جون بقیه کنید که شما رو از گمراهی در آوردن!!!:27:نقل قول:
( اگه اینطور باشه باید کسی طرفدار تیم فوتبال ضغیف تر نباشه)
کجای دنیا دیدید طرفدارای تیم ضعیف به جای طرفداری بگن تیم قویتر مالی نیست؟!!
بابا بی خیال فوتبال منیجر بهترین بازی منیجر در منظومه شمسیه:11::11:
زت زیاد...
رفیق من گشتم بازی رو پیدا نکردم یعنی...:20: :31: ای خدا کاشکی یکی بود(Mehdi)بازی رو به ما یه طوری می داد.هی هینقل قول:
آره بی خیال . هر کدومو بازی کنید معتاد می شید.
اگر من آپدیت 2 را نصب کنم میتونم با سیو های قبلی ادامه بدم یا نه کلا باید یه دور فیفا را دوباره نصب کنم؟
نقل قول:
بازی رو دوباره نصب کن بعد هم اپدیت 2 رو و بعد کرک .راستش من که نتونستم با سیوهای قبلیم ادامه بدم چون به 4 جولای که می رسید کرش می کرد و از بازی خارج می شد ولی شاید برای شما بشه البته شما روش حساب نکن که نشد نخوره تو ذوقت.
با توجه به اینکه ورژن بازی تغییر می کنه فکر میکنم سیوای ورژن قبل جواب نده شما ریسک نکن شما بیخیال سیوها شو از نو شروع کننقل قول:
ارادتمندیم عزیز.منزلتون تهرانه دیگه نه؟ اگه dvd روخواستی پ.خ بده هماهنگ کنیم!:40:نقل قول:
تو خود سایت مخصوص بازی این جمله اومده:نقل قول:
Description:
You can continue to play with your old save games. Update 2 includes Update 1.
پس واقعا کارش ایول داره اکثر بازی ها وقتی آپدیت میشن مشکل عدم هماهنگی براشون پیش میاد ولی اگه اینطور باشه خوبه دوستمون هم مجبور نیست دوباره از اول شروع کنهنقل قول:
قابل توجه :
منم از اول شروع نکردم از 3 جولای بازی کردم ولی اخراج نکرد.
میگم بازیه قشنگیه?????
می خوام بگیرم ببینم چجوریه!
آخه این اولین باره منیجر بازی می کنم.
باید حوصله داشته باشی.باید عاشق مربی گری باشی.تو این بازی بیشتر با منوها باید کار کنی.انتظار هیجان فیفا یا pes را نداشته باش.نقل قول:
بازم یه مشکل دیگه !
تو 3D Match گاهی اوقات در نیمه دوم صدای گزارشگر قطع میشه و بازی که تموم میشه از 3D خارج نمیشه و تو همون بازی می مونه !؟
کسی با این مشکل برخورد کرده ؟؟
بچه ها شما از این Scouting استفاده می کنین . من که تاحالا واسم هیچ فایده ای نداشته !!!
سلام
خوبيد ؟
امكان اين وجود داره كه يكي از اعضا آپديت دوم و كرك رو براي من با پست بفرسته
راستش سرعت اينترنت من 56 هستش و دانلود برام مقدور نيست
خواهشا پاسخ بديد
با سلام به دوستان عزیزم
در صفحه اول این تاپیک چند پچ و آپدیت و کرک قرار داده شده است.
می دونم که باید کرک رو واسه جلوگیری از اخراج نصب کرد اما از بین پچ و 2 تا آپدیت باید کدوم رو نصب کرد؟ همه یا فقط آپدیت دوم؟؟؟؟
لطفا ترتیب نصب اونها رو هم بگید...
از کجایی عزیز؟نقل قول:
یکی که مال دیتا بیس هست نصب کنی بهتره بعد آپدیت دوم رو نصب کنی کافیه فکر کنم یکی از دوستا ظاهرا امتحان کرده بودند مشکلی پیش نیومده بود واسشنقل قول:
با اجازه استاد krauser:نقل قول:
نیاز نیست آپدیت 1 نصب بشه.به گفته خود سایت بازی آپدیت شماره 2 شماره یک را نیز در بر می گیرد:
Description:
You can continue to play with your old save games. Update 2 includes Update 1.
با نصب آپدیت 2 و نصب کرک Razor بدون مشکل اخراج از بازی لذت ببرید.
بله من هم اشاره کردم چون قبلا یکی از دوستان گفته بودن که آپدیت 2 کافیه