با سلام و خسته نباشید به همه سرور world of warcraft 2.4.3 ما هم ران شد
با ای پی و سایت : 10.240.15.60
سری به سرور ما هم بزنید بد نیست تا 1 ماه سرور 15x می باشد و به هر نفر که لول 70 بشه 1 آیتم جایزه می دیم
:10::10::10::10::10:
Printable View
با سلام و خسته نباشید به همه سرور world of warcraft 2.4.3 ما هم ران شد
با ای پی و سایت : 10.240.15.60
سری به سرور ما هم بزنید بد نیست تا 1 ماه سرور 15x می باشد و به هر نفر که لول 70 بشه 1 آیتم جایزه می دیم
:10::10::10::10::10:
من چند تا سوال دارم ؟
1. چطوری من Quest bug هارو حل کنم آیا نرم افزار یا addons برای این کار هست
2.چکار کنم که سرور back نخوره زمانی که سرور DC میشه
3. چطوری heal و damege و ITEM DP باس ها رو تنظیم کنم
4. با تشکر از همه دوستان خوب
با نرم افزاری به اسمه quice میتونی این کارهارو انجام بدینقل قول:
داداش شما که می خوای کمک کنی آدرس نرم افزار بده مرسینقل قول:
و anti cheater
سلام دوست عزیز ممنونم که به فکر ما هستی:10:نقل قول:
مشکل من فعلا امتحانات هست:41:
من هم سرور رو با کمک شما و دوستانی که در این ضمین راهنمایی کردین RUN کردم:31:
اینم سایتش wowcraft.ir
هر کسی خواست میتونه سری به سرور ما هم بزنه:5:
اینم لینکش برو دان کننقل قول:
کد:http://quice.indomit.ru/?act=1
نقل قول:
داداش مرسی لینک ANTI CHEATER هم بدی ممنون میشم , و من سرور run کردم مشگل Q - bug دارم کسی می تونی سرور منو FIX کنه
اگه پست های قبلیه منو چک کنین آدرس رو قبلاً دادم علی آقا ، مگه شما هر روز به من زنگ نمیزنی ؟نقل قول:
خب اگه پیدا نکردی وقتی زنگ میزنی بپرس تا بهت بگم همونطور که تا حالا پرسیدین و بهتون گفتم
موفق باشین
حسین DT
سلام به همگی
من چنتا از سرورایی که ایجا داده بودینو رفتم تو اینا سروری که اقا حمید ساختن لتنسی کمتری داشت
ولی هر چقدر تلاش کردم نتونستم واردبشم نمیدوونم چرا؟کد:www.Bllizzard.selfip.com
سلام دوستان :
من یا بهتره بگم ما ( من و چندتا از دوستام ) قصد داریم یه گیم سرور قوی تو ایران راه بندازیم .
از کلیه دوستان اهل گیم و بخصوص گیم های آنلاین می خوام که هر ویژیگی که یه گیم سرور چه از لحاظ سخت
و چه نرم افزاری باید داشته باشه و همچنین موارد ضعف و کاستی که تا حالا با اون تو گیم سرور های ایران و
خارج با اون مواجه بودن رو واسم ایمیل کنن با تشکر از تمام دوستان ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید یه گیم سرور ایرانی اما مطرح در سطح جهان .
نقل قول:
hamid.wireless@gmail.com
سلام خدمت دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید.
من یه سرور میخوام واسه آفلاین بازی کردن.
wow من هم فعلا 3.0.1 هستش.
البته دارم به 3.0.9 ارتقاع میدمش.
اگه میشه لینک بدین.
من سرچ کردم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد.
اون برنامه رو هم تو صغحه 10 خواستم دانلود کنم ولی بعد 11.8 مگ واستاد.
اگه واسه هر دو پچ لینک بدین ممنون میشم.
با تشکر:11::11::11:
یک سوال دارم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم
انتی چیت واسه سرور ضرر داره ؟
چه ضرری ؟
چه جوری میشه ضررشو کمتر کرد ؟
بهترین نوع آنتی چیت چیه ؟
با اینکه یک سوال نبود ولی شما فرض کنید یک سواله ! d:
ببخشيد مشه بگيد mangos ورژن2.4.3 كه تو پست اولي بود روي پچwow 3.0.9 كار ميكنه ؟
ميشه معرفي كنيد كدوم ورژن روي 3.0.9 كار ميكنه.
قا مشکل عظیم من ورژن 3.1.1 رو واسه دوستم نصب کردم ولی وقتی ریلم هر سروری رو میزنم ارور ورژن میده و بعد دو تا گزینه ی exit game و relogin می ده ! کمممممممممککککککککککککککک کک ورژن 3.1.1 enGB UK
سلام دوست عزیزنقل قول:
خیر. اون سرور اول برای 3.0.9 کار نمی کنه.
فکر کنم توی تاپیک بچه ها یه سرور 3.0.9 معرفی کردن. بگردی پیدا میشه.
با توجه به اینکه تو این بازی امکان به عقب برگردوندن پچ ها نیست شما سه راه داری.نقل قول:
1. بازی رو کلا پاک کنی و از اول نصب کنی و تا 3.0.9 آپگرید کنی و خیلی راحت توی سرور های معمولی بازی کنی.
2. دنبال یه سرور 3.1.1 بگردی و توی اون بازی کنی.
3. صبر کنی تا سروری که توش بازی می کنی بره رو پچ 3.1.1 که ایم احتمالش کمه و فکر کنم اکثرا مستقیم میرن روی پچ 3.1.3
که خودم با اولیه بیشتر موافقم.
البته شما باید این سوال رو توی تاپیک اصلی بازی می پرسیدی. منم اشتباهی تو این تاپیک جواب دادم.
ميشه يك لينك سرور براي ورژن 3.0.9 معرفي كنيدهرچي گشتم پيدا نكردم اكثر لينكها كار نمي كنه؟
کسی نبود؟:41:نقل قول:
سلام
من چند سالی هست که تو کاره سرور هستم و کلی سرور ران کردم ولی
با این همه تجربه سرور ران کردن نتونستم از برنامه مینیمنجر استفاده کنم !
کسی هست منو راهنمایی کنه بگه چجوری میشه روی MYAQL مینیمنجر ران کرد ! ممنون میشم
سلامنقل قول:
اگه تو پست های قبلی بگردی پیدا میکنی اگرم لینکی خرابه همونو بزار و خراب بودنش رو گزارش بده تا کسی که لینک رو گزاشته فیکسش کنه
سلامنقل قول:
آنتی چیت هیچ ضرری برای سرور نداره اگه آنتی چیت خراب باشه اصلاً نمیشه روی سرور کمپایل کرد
آنتی چیت ها معمولاً برای هر پتچ متفاوت هستند و روی پتچ تغیر میکنند مثلاً برای 2.4.3 یه جوره برای 3.0.9 یه جوره دیگه و...
مینی منیجر روی MYSQL راه اندازی نمیشه شما برای راه اندازیه مینی منیجر به سایت احتیاج دارین فهمیدنه طرز کاره مینی منیجر خیلی سادست ، آلبرت انیشتین میگه : شجاع باش برای فهمیدن، نه شجاع برای پرسیدن !!نقل قول:
موفق باشی
این لینکی که دادین آدرسه سروره منه :) ، من دارم رو سرور کار میکنم برای همینه که 2 روزه آفلاینه ، وقتی سروره من بالا بیاد بعید میدونم دیگه کسی روحیه برای زدنه سرور داشته باشه چون تمامه باس ها ، اسپل هل ، داپها ، طرز راه رفتن ها ، کوئست ها و ... دقیقاً مثله بلیزارد میمونه و این است قدرته من :5:نقل قول:
سلام دوستان کسی هست لینک دان anti cheat رو بزاره؟
آنتی چیت یه نرم افزار نیست که شما با اجرا کردنش از زدنه چیت جلوگیری کنین ، آنتیچیت یه فایل هست با پسونده پتچ که باید روی سرسه منگوس وارد کنین بعد منگوستون رو کمپایل کنیننقل قول:
راستی سروره شما چه پتچیه ؟
سلام..دوستان من World of Warcraft Client Patch 3.0.9 رو دارم ولی نمیخوام انلاین بازی کنم با همین روش میشه کاری کرد که افلاین بازی کنم ؟..مرسی
اگه سرور برای 3.0.9 داری تو قسمته realmlist آپی رو بزن 127.0.0.1 تو کلاینت هم realm;ist.wtf رو همین بده و تو سروره خودت بصورت آفلاین بازی کننقل قول:
موفق باشی
سلا م این که نشد راهنمایی شما یه چیزیو بلدی ولی به کسی یاد نمیدی فک نکنم این درست باشه !نقل قول:
لطفا به سوالات جواب بدید نه اینکه اونا رو بپیچونید !
من اصلا نمیدونم چجوری مینی منجر کار میکنه ! هالا شما میگی با سایت دیگه بدتر !
میشه بگید چه جوری ران میشه ! هالا با سایت یا هرچی ! ممنون
راستی اینو یادم رفت بپرسم اینکه مراحا اینا رم میشه واسم توزیح بدبن ! ( نپیچونیا آقای انیشتین )
This is a Mangos Minimanager modification.
It adds a simple forum system.
How to install :
1) Execute install_forum.sql under your realmd db
2) Upload all files in the 'upload' folder to your mangos manager directory
3) Edit scripts/config.php
Add:
array("forum.php", 'forums'),
Where you want the forum in the menu, don' t forget to add it for each level (if you want)
5) Edit forum.conf.php
WHAT DO YOU DO IF YOU HAVE PROBLEMS:
DO NOT pm qsa about that...
DO NOT post in mmfpm' s topics...
DO NOT pm .Jiboo about your installation problems, as everything is here...
Pm .Jiboo to report bugs only!
Post in "Forum For Minimanager" Topic, for bug help etc.
؟؟ خب هالا اینا یعنی چی ! این مراحل نصب م م !
کسی میتونه یه سری ریلم برای پچ های 3.0.9 و BC بزاره؟ ایرانی باشه بهتره..ر ضمن 3.0.9 هم مهمتره!متشکرم
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینم یک آدرس جایی که بیشتر سرور ها با تمام ورزن ها داخل آن هستند .
لینک =>کد:http://www.wowstatus.net/serverlist.php
:11:patch 3.1.3نقل قول:
اینائی که میگم رو کاملاً درست بهشون عمل کننقل قول:
1- نرم افزاری به اسمه WampServer از نت دانلود کن
2-نرم افزاری به اسمه TortoiseSVN از نت دانلود کن
3- mysql اگه نداری دانلود کن
4-نرم افزاری به اسمه Navicat for MySQL از نت دانلود کن
5-بعد از دانلود اول WampServer رو نصب کن یادت باشه مسیری که برای نصب انتخاب میکنه رو تغیر نده ، حالا TortoiseSVN رو نصب کن و یه newfolder در هرجا که میخوای بساز روش راست کلیک کن یه گزینه داری به اسمه SVN Checkout... انتخاب کن این لینکو بهش بدهو ok کن حالا شروع میکنه به دانلود کردنه سایتکد:http://tools.assembla.com/svn/mangosweb/trunk
بعد از دانلود تمامه فایل های دانلود شده رو از newfolder به آدرسی که میگم کپی کن یادت باشه خوده newfolder رو نه فایل های داخلش رو به C:\wamp\www کپی کن
حالا mysql رو نصب کن و راه اندازی کن به navicat بهش متصل شو و دیتا بیسی که برای سرورت داری رو اینپورت کن داخل فایل هائی که برای سایت دانلود کردی فولدری هست به اسمه SQL که چندتا فایل با پسونده SQL داخلش هست اونا رو باید جاهایی که گفته اینپورت کنی مثلاً یکیش برای realmd هست یکی دیگه برای characters و ... بعد از اینپورت کردن به همون آدرسه سایت برو (C:\wamp\www) به فلدری به نامه conf یا config برو و سایت رو کانفیگ کن بعدش وقتی این آدرس رو وارد میکنی باید سایتتو ببینیاگه دیدی تا اینجا درست پیش رفتی حالا مینی منیجر رو دانلود کن و تو همون آدرسه سایت یه فلدر باز کن به اسمه minimanager و فایلهاشو اونجا کپی کن بعد این آدرس رو دونبال کنکد:http://127.0.0.1
صفحه مینی منیجر برات باز میشه اونجا به بعد رو با یه نگاه میتونی به راحتی بفهمیکد:http://127.0.0.1/minimanager
اگه من باره اول توضیحه کامل ندادم به خاطره این بود که گفتی سرور زیاد ران کردی و من فکر کردم سایت ران کردن بلدی به هر حال امیدوارم این توضیح به دردت بخوره ، کسی نمیخواد شمارو بپیچونه چون اینجا کسی مجبور نیست پاسخ بده و اگه پاسخی دریافت میکنین به خاطره اینه که همه دوست دارن به سهمه خودشون برای حل کردنه مشکلتون کمک کنن
موفق باشی ، یا حق
پس چرا من نمیتونم آنلاین بشم :( اکانت هم دارم به اسمه Zeus :41:نقل قول:
راستی داشت یادم میرفت مینی منیجر هم فایل های کانفیگ داره باید کانفیگ کنینقل قول:
منم میخوام البته واسه 3.0.1نقل قول:
Mangos v7748 من ميخوام از اي ور ژن استفاده كنم ولي طريقه استفادش با اون چيزي كه صفحه اول گفتيد فرق داشت.ميشه توضيح بديد. با تشكر از شما.
سلام
آقایون اگه کسی درباره ساختن سرور پچ 3.1.3 (Mangos v8035) توضیح بده ممنون میشم.
سلام ....نقل قول:
ممنون از تمام توزیحاتی که دادی ! خیلی حال کردم
فقط یه مشکل وقتی میام TortoiseSVN رو کلیک میکنم این ارور رو میده واسه چیه !؟
this installation package is not supurted by this processor type.
Contact your product vendor
بازم تشکر
سلام من به کلی مشکل برخوردم یکی یکی میگم لطفا همشو جواب بده ممنون میشمنقل قول:
1- اول اینکه منضورت از کانفیگ و اینپورت چیه نفهمیدم !
2- من MYSQL رو نصب کردم ( یعنی تا اینجا مراحل رو اومدم ) حالا از این navicat به بعد رو کامل توزیح بده !
3- آپدیت های realmd و characters و mangos رو کجا باید بریزم ؟ مثله SQLyog میمونه !
4- کلیه دیتابیس ها رو باید کپی کنم تو C: \ wamp\www ؟ ( یعنی همونجوری که سرور ران میشه !
سلامنقل قول:
لطفاً کامل توضیح بدین چه فایل هائی دارین تا بتونیم کمکه بیشتری بهتون بکنیم ، اسم فایل ها رو هم نوشتین مسأله ای نیست این جا همه اون چیزی که دارن رو میگن و ما اگه بتونیم کمکشون میکنیم تا مشکلشون هرچه سریعتر حل بشه