الیته s9 هم در مقابل ال سی دی ضدخش داره و کیفیت ال سی دیش بالاتره. باتریش برای پخش موزیک 3 برابر بیشتر از o2 میمونه. و بلوتوث داره. (البته برای هدفون). وزنش هم کمتره. برای رقابت با ipod touch ساخته شده.
در کل o2 انتخاب منطقی تری به نظر میرسه.
Printable View
الیته s9 هم در مقابل ال سی دی ضدخش داره و کیفیت ال سی دیش بالاتره. باتریش برای پخش موزیک 3 برابر بیشتر از o2 میمونه. و بلوتوث داره. (البته برای هدفون). وزنش هم کمتره. برای رقابت با ipod touch ساخته شده.
در کل o2 انتخاب منطقی تری به نظر میرسه.
خب البته به ما ربطی نداره (!) اما Archos 705 صفحه 7 اینچی داره !! ... اما کلا دیگه بزرگتر از همین حدود ، اصلا از بازه pmp به عنوان یه handheld (یه چیزی که بگیری دستت و حتی اگه شده به زور توی جیب جا بشه!) خارج میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:البته انتخاب منطقی کاملا بستگی به نیاز فرد داره ...میشه بحث کرد که s9 سایز مناسب تری داره و اگه طرف بصورت مقعطی بخواد ویدئو ببینه و صدا به همون اندازه واسه اش اولویت داشته باشه، s9 انتخاب بهتری بعنوان پلیره ... بحث دکمه هم در همین راستاست (اینکه بتونی ساده تر دستگاه رو کنترل کنی = s9) ...نقل قول:
مبارکت باشه حسین جاننقل قول:
قابل توجه که s9 هارد نداره و از فلش استفاده می کنهنقل قول:
دليلي داشت كه من s9 بگيرم؟
حافظه كمتر،صفحه كوچيكتر،نخوردن مموري،ساپورت فرمت كمتر،...
من انصافا ازش راضيم و كلي باهاش حال ميكنم، فيلم ديدن توش واقعا حال ميده،تنظيمات تصويرشم خيلي كامله،صداشم كه حرف نداره!
فقط موند يه اينترفيس كه برا من اصلا مهم نيست
سلام عثمان جان،میشه چند تا عکس از مدلهای مختلف رو واسم بزاری؟
Osmaan جان حق با شماست من در این مورد اشتباه کردم.
نقل قول:
راستی حسین جان
انقدر دنبال این بودی که زیرنویس فارسی اجرا میکنه یا نه جوابشو پیدا کردی؟ :31:
خوب درسته
واسه تو که دنبال حافظه بالا بودی همین o2 بهترین گزینه بود
راستی کابل اتصال به tv هم که صد در صد براش گرفتی
اگه s9 میگرفتی آداپتورشم باید جدا میخریدی:31:
چقدر مسخرن این شرکتهام با این کاراشون
فقط فکر سود خودشونن
آخه یه کابل tvout یا یه آداپتور مگه چقدر براشون خرج داره:2:
تنظیمات تصویر درست ولی تنظیمات صدا چرا نداره واسه فایهای تصویری
کیفیت صداش خوبه واسه پخش مثلا موزیک ویدئو؟
اینترفیسم درست میگی . اونقدرا مهم نیست که میگن
توپ ترین اینترفیسم بعد چند روز واسه آدم عادی میشه, دیگه فرقی واست نمیکنه ,این کیفیت پایین صدا و تصویره که تا آخر آدم رو اذیت میکنه
راستی چند گرفتی؟
تخفیفم دادن؟
ولی من اگه جات بودم سفید میگرفتم چون بیشتر دستگاهای الکترونیکی سیاه هستن,فکر میکنم سفید بیشتر جلوه کنه مخصوصا o2 با این حالت درخشندگی ای که رنگ سفیدش داره:40:
ایم مدل هایی که اینجا میزارم مدلهایی هست که تو ایرانه وبا گارانتی امرتاتنقل قول:
مدل D2
4 گیگ
8 گیگ
16 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I7:
4 گیگ
8 گیگ
16 گیگ
A3 :
60 گیگ
80 گیگ
Q5:
60 گیگ
80 گیگ
U5:
2 گیگ
4 گیگ
8 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل S9
4گیگ
8 گیگ
16گیگ
مدل O2
8 گیگ
16گیگ
32گیگ
مرسی برادر عثمان
مرسی عثمان جان
سلام.میشه یکی خیلی ساده توضیح بده چه جوری میشه lyric رو با d2 دید؟
در ضمن یه سوال دیگه : من نمیدونم حافظه دستگاه پر بود یا چیز دیگه... وقتی زدم ضبط کنه نشون میداد تا 1.5 ساعت ضبط میکنه .وقتی از 1.5 رد کرده بود save نکرده بود...(چرا؟؟؟)همین جوری من 2 تا کلاسمو نتونستم ضبط کنم.اولیشو نمیدونستم از 1.5 رد شده .سر کلاسم به هوای اینکه داره ضبط میشه درسو گوش نکردم .دومیشم از کلاس رفتم بیرون برا حذف و اضافه .فکر میکردم داره ضبط میکنه کارم طول کشید برگشتم دیدم بیشتر از 1.5 ساعت شده ضبط نکرده و در نتیجه این ساعتم پرید.....
راهی هست براش تنظیم کنیم چیزی که ظبط میکنه تو مموری ذخیره کنه؟ نه تو حافظه خودش...؟
اولا برای دیدن لیریک باید با برنامه ی Lyric Maker که همراه JetAudio هست زمان بندیشو درست کنی و Save کنی. اون وقت اگه بریزی رو D2 میتونی لیریکو ببینی. البته عملکردش خیلی خوب نیست. نمیدونم تو firmware جدیدش مشکلاش رفع شده یا نه.
در مورد ضبط صدا هم فکر کنم باز مشکل نرم افزارشه. اگه میتونی قبل از این که پر شه stop کن. ظاهرا مموری دستگاه پر میشه اون وقت جا نمیمونه واسه پردازش. اگه میخوای هم میتونی یه مموری کارت بگیری (اگه نداری) و آهنگاتو بریزی رو مموری از اون ور فضای بیشتری داری واسه ضبط.
نه هر کار کردم زیرنویس فارسی اجرا نکرد بی مرام!! البته یه مدلی میشه زیرنویس ریخت و دید ولی با یه فونت خیلی ریز و ناخوانا نشون میده!!! آقا دمتون گرم اگه کوچکترین راهی در این زمینه به ذهنتون رسید به من بگید خیلی نیاز دارم!نقل قول:
اتفاقا هنور کابلشو نگرفتم ، بیام تهران میگیرم.
تنظیمات صدا نداره!؟؟ از تصویر خیلی خفن ترم داره! کیفیت صداشم تو ویدئو خیلی خوبه...... اصلا حرف نداره، ماههههههه:31:
375 گرفتم
آره سفیدشم خوشگل بود ولی سیاهش بیشتر بدلم نشست!!!
مموری دارم.خالی هم هست .حالشو ندارم وصل کنم به کام÷یوتر .نقل قول:
درست کردن زمان بندی یعنی چی؟با jet audio لیریک درست کردم ریختم روش نشون نداد.کجا باید بریزم؟یا شایدم اون جوری که باید درست کنم نکردم .میشه بگید چجوری زمان بندیش با آهنگ هماهنگ میشه؟
به هر حال ممنون.
وقتی تو قسمت edit tag رفتین تو lyric باید run lyric maker رو بزنین تا برنامه ش باز شه. بعد لیریکو paste یا import میکنین. بعد از این که play کردین میتونین هر خط از آهنگو با یه تیک زدن sync کنین. من خودم یه بار این کارو کردم ولی امروز هر کاری کردم نمی شد.
الان داری سعی می کنی زیرنویس با چه فرمتی بریزی ؟ ... فارسی یا انگلیسی؟نقل قول:
o2 ظاهرا فقط از فرمت srt حمایت می کنه .. بذارش کنار فایل ویدئویی ... دقیقا با همون نام ... (a.srt و a.avi) ...
البته مثلا mkv ها و اونایی که زیرنویس داخل خود فایل اصلیه رو هنوز ساپورت نمی کنه ...
سلامنقل قول:
شما کیفیت ضبط صدا رو در چه حدی گذاشتی؟
درواقع شما با انتخاب کیفیت ضبط میزان زمانی که رکورد میشه رو تعیین میکنی مثلا با کیفیت 128 میتونی بیشتر از 4 ساعت ضبط کنی.
البته ممکنه مشکلت از پر شدن حافظه هم باشه برای اینکه ببینی چقدر حافظه داری میتونی بری تو settings و بعد information اونجا میزان حافظه نشون داده میشه
راستی چند وقت پیش صحبت از این شد که چرا بعضی دستگاه ها pmp هستن و بعضی ها نیستن.فکر کنم فهمیدم چرا.
معیار COWON برای تقسیم بندی در درجه ی اول پخش تصویریه. یعنی این که اگه یه دستگاه بتونه فرمت های تصویریو بدون convert بخونه اون وقت یه PMP محسوب میشه.
نمونه اش هم O2 که شاید اون قدر ها هم با S9 فرق نکنه. ولی چون انواع فرمت های تصویری از جمله DAT رو بدون convert ساپرت میکنه میره تو یه شاخه ی دیگه.
یه سوال دیگه چه جوری میشه album art رو تو d2 دید؟
چرا هیچ کس جواب این سوالمو نداد........
راهی هست براش تنظیم کنیم چیزی که ظبط میکنه تو مموری ذخیره کنه؟ نه تو حافظه خودش...؟
آلبوم آرت باید تو Tag خود آهنگ باشه. با خود JetAudio میشه عکس گذاشت. وقتی Play کنید Album Art رو تو همون مربعه نشون میده.
در مورد این که تنظیم کنی کجا ضبط کنه فکر نکنم بشه. ولی قبلا هم گفتم میشه آهنگا رو ریخت رو مموری یا همون طور که دوستمون گفتن میشه bitrate رو تغییر داد از توی setting قسمت record. واضحه که هر چقدر bitrate بیاد پایین فضای کمتری اشغال میشه.
سلام
من یک MP3 Mlayer برای ضبط صدا می خوام
به نظز شما کدوم مدل بهتره؟ U3 - iAudio 7 - F2
توی ایران به چه قیمتی پیدا می شه ؟
صدا رو تا چه فاصله ای ضبط می کنه؟
متشکرم
متاسفانه به هیچ وجه نمیشه انتخاب کرد البته شما میتونید پیشنهاد دوستمونprowler88 رو انجام بدیننقل قول:
سلامنقل قول:
شما فقط برای ضبط صدا می خواهید یا اینکه به عنوان یه ام پی تری پلیر هم می خواید استفاده کنید؟
اگه به عنوان رکوردر می خواید استفاده کنید بهتره یه رکوردر بخرید نه یه پلیر!
از مدل هایی که انتخاب کردین فقط یکیش تو ایران هست که i7 ه
البته یه مدل دیگه رو هم پیشنهاد میدم و اون u5 هست
قیمتاشون هم:
I7:
4 گیگ: 149 تومان
8 گیگ: 161 تومان
16 گیگ: 199 تومان
u5:
2 گیگ: 95 تومان
4 گیگ: 115 تومان
8 گیگ: 135 تومان
خیلی متشکرمنقل قول:
شما چه رکوردری پیشنهاد می کنید؟
cowon رکوردر هم تولید می کنه ؟
البته مدل f2 هم اینجا پیدا میشه ولی قیمتش واسه یه همچین دستگاهی خیلی زیاده.
من خودم مدل d2 کووان رو دارم و خواهرم u5 داره. فکر نمیکنم تو بازار پلیری باشه که کیفیت ضبطش در این حد باشه. البته فرق d2 و همینطور 7 با u5 اینه که d2 حساسیت میکروفون رکوردرش از 1 تا 5 تنظیم میشه. ولی فکر کنم u5 دو حالت داره. با این حال کیفیتش خیلی خوبه. U5 رو پیشنهاد میکنم.
خیلی متشکرمنقل قول:
الآن قیمت u5 چقدره ؟
سلام. خوبيد؟نقل قول:
واسه album art ميتونيد يه عكس رو با اسم cover با فرمت jpeg كپي كنيد توي فولدري كه آهنگها توش هست. بهتره كه عكستون حالت مربع داشته باشه و ترجيحاً دوروبر 400*400، البته بزرگترم ميشه گذاشت ولي هم سرعت لود شدن تصوير توي قسمت مخصوصش كمتر ميشه هم اينكه بزرگتر بودنش اثري نداره و خوب فضاي بيشتريم ميگيره.
مثلا شما يه فولدر داري كه mp3 هاي avril lavign توي اونه و اسم پوشه هم avril هست. شما بايد عكسي رو كه ميخواين به عنوان album art اين فولدر قرار بدين با اسم cover كپي كنيد توي پوشه avril.
من همين كارو ميكنم مشكلي نداره. اينجوري هر آهنگي كه توي اون پوشه باشه رو با اين album art نشون ميده.
در ضمن من با firmware جديد كار ميكنم. اگه شما نتونستي پيشنهاد ميكنم دستگاه رو update كني.
يه نكته ديگه اينكه اگر توي اين فولدر آهنگي باشه كه خودش واسه خودش album art داشته باشه، اونو با آلبوم آرت خودش نشون ميده كه اگه ناراحتتون ميكنه بايد با يه tag editor عكسش رو برداريد.
اگه بازم سؤالي در مورد d2 بود من درخدمت دوستان هستم.
در ضمن يه سلام چربو نرمم خدمت آقا عثمان عزيز دارم كه براي خريد d2 راهنماييم كردنو واقعاً ممنونم. خيلي راضيم
:20:
u5 2gb الان حول و حوش 95 تومنه. فکر کنم بشه ارزونتر هم گرفت. 4gb هم 110.نقل قول:
شما f2 رو از وقتی که امرتات نماینده شده کجا دیدی؟!نقل قول:
البته مدل f2 هم اینجا پیدا میشه ولی قیمتش واسه یه همچین دستگاهی خیلی زیاده.
از همگی متشکرم
سه سوال :
1.کیفیت ظبط کردن U5 چطوره؟تا چه فاصله ای می تونه صدا رو ظبط کنه؟ یه جا خوندم که iAudio7 و U3 وF2 می تونن تا فاصله 10 متری بدون نویز خاصی صدا رو ضبط کنن. U5 چطور؟
2.توی سایت COWON نوشته U5 با ظرفیت 4G و 8G تولید می شه.مدل 2G که به ایران اومده قضیش چیه؟؟؟
3.توی سایت های خارجی قیمت iAudio7 4G حدود 80$ هست. چرا اینجا قیمتش تقریبا دو برابره ؟
متشکرم
1: کیفیت ضبطش مثل بقیه ی دستگاه های کووانه. نمیدونم تا چند متری ولی ندیده تضمین میکنم هیچ پلیری نمیتونه با این حساسیت ضبط کنه. و اصلا چیزی به اسم نویز تو ضبطش وجود نداره.
2: یه سری به این صفحه بزن (خود سایت کووان)
3: بعضی سایت ها قیمت های عجیب غریب میزنن. هر چی باشه اینترنته. همه چی توش پیدا میشه. ولی منبع موثق اینه:کد:http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_U5_spec.php
به همه پیشنهاد میکنم یه سر به این سایت بزنن:
www.jetmall.net
درست.ه قیمتش اون ور خیلی پایین تره. ولی هر چی باشه اینجا ایرانه.
بنده چند وقت پیش رفتم پایتخت طبقه ی اول سمت راست ورودی چند تا مغازه کنار هم هستن که پلیر میفروشن. یکی از اونا داشت. البته از اونجا که چیز نایابیه قیمت های پرت و پلا میگن.نقل قول:
دیگه در این حد هم نیست.نقل قول:
تو Google Shopping که همه 4G ها حدود 80 $ هستند!نقل قول:
iAudio 7 4G 80$-85$
iAudio 7 8G 105-161$
ولی کلا بی خیال ! اینجا که از این قیمتا نداریم ...کد:http://www.google.com/products?client=opera&rls=en&q=iaudio7&sourceid=opera&oe=utf-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wf
با گارانتی امرتات؟!نقل قول: