با سلام
:tabriz
لطفاً به پست شماره ی 313 نگاه کنید ...
Printable View
با سلام
:tabriz
لطفاً به پست شماره ی 313 نگاه کنید ...
Hamilton عزیز
با سپاس، روشی که در پست اول گذاشتید در مورد یک سایت لهستانی، متاسفانه در قسمت ورود حروف لهستانی paste نمیشه. علت چیست؟
ممنون
سلام لطف کردید اسمم تو قسمت محل سکونت نوشته شدهنقل قول:
یا باید از اپرا استفاده کنید یا اینکه اگر از فایرفاکس استفاده میکنید اکستنشن noscript استفاده کنید اینطوری میتونید paste کنیدنقل قول:
نقل قول:راه های دیگه هم وجود داره که بدون اپرا و فایرفاکس کد ها رو وارد کنیم.نقل قول:
مثلا با استفاده از همین P30.
و اون هم به این صورت که
باز هم برای سهولت الفبای لهستانی رو اینجا هم میذاریم: (نیازی به دانلود نیست و از همیلتون هم میخوام که در پست اول به جای دانلود به همین صورت بذارشون)
- یه صفحه جداگانه مخصوص پاسخ دادن باز کنیم ( با کلیک کردن بر روی دکمه ارسال پاسخ)
- الفیای یونانی رو که همیلتون عزیز داخل یه فایل تکست قرار دادن رو کپی و در صفحه ارسال پاسخ چندین بار پیست میکنیم . هر بار در یه سطر paste میکنیم و enter میزنیم و میریم سطر بعدی هم paste میکنبم. (چند بار پیست کردن به خاطر اینه که ما میخواییم حروف رو برداریم. و اگه یه حرف رو 2 بار از ما بخواد در این صورت برای بار دوم هم حرف مورد نیاز رو داریم)
- حالا میریم به همون مراحلی که همیلتن عزیز فرمودن و ادامه میدیم. حرف مورد نیاز رو شناسایی میکنیم و میاییم جایی که در قسمت ارسال پاسخ اونا رو گذاشتیم حرف مورد نیاز رو با موس انتخاب میکنیم ( طوری که آبی بشه). حالا حرف رو با کلیک چپ میگیریم و میاریم داخل کادری که باید بذاریم و کلیک را رها میکنیم.
a Ą b c Ć d e Ę f g h i j k l Ł m n Ń o Ó p q r s Ś t u v w x y z Ź Ż
:12:
اون کاری که شما فرمودید هم انجام دادیم نمیشه دارم دیوونه میشم دوباره میخوام برگردم پیش نود کوچولونقل قول:
سلام انجمن اجازه الصاق عکس نمی ده!نقل قول:
خوب یه جا دیگه اپلود کننقل قول:
من این کارا رو انجام دادم اما وقتی که میره برای اکتیو شدن مگه این شماره سریال مال نرم افزار شما نیست. در حالی که من همون اینترنت سیکوریتی 2009 رو دارم. اما آخه چرا؟
محمد جان برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ فایروال ویندوز رو خاموشه ؟نقل قول:
شما تصویری از بخش تنظیمات پر و کسی کسپرسکی بگذارید
settings -> update -> settings -> update source -> proxy server
شما از کدام ورژن 8 کسپرسکی استفاده میکنید ؟نقل قول:
مجددا کلیدی را دریافت کرده ، سپس کلید قبلی را پاک کنی و کلید جدید را وارد کنید ببینید مورد رفع شده یا خیر ؟
مجید جان همه ی قسمت ها رو امتحان کردم پر و کسی رو فعال و غیر فعال کردم تست کردمنقل قول:
فایروال ویندوز رو هم خاموش و روشن کردم تست کردم با هر دو
این دو تا چطور باید باشن اصولا؟
من از ورژن 8.0.0.501 اینترنت سیکوریتی استفاده می کنم. مگر حتما باید ورژن خاصی باشه که کار کنه؟نقل قول:
دوست عزيز توصيه ميكنم يكبار كاسپر را Uninstall و سيستم خود را از وجود بخشهاي مختلف كاسپر پاك كنيد و از برنامه تميز كننده رجيستري مانند Registry Mechanic استفاده كنيد.نقل قول:
كاسپر را مجدد نصب كنيد و تنظيمات قسمتهايي را كه در صفحات قبل قرار داده بوديد را بصورت زير قرار دهيد.شما يك نكته اي را در صحبتهاي خود فرموده بوديد و آنهم استفاده از سريال 3 ماهه از سايت لهستاني بود كه در پست اول قرار داده بودم.ولي در تصويري كه شما قرار داده بوديد مدت اعتبار لايسنس شما حدود 50 روز بود؟!دليل اين اختلاف زماني 40 روزه چيه؟
من تصاوير مرتبط با قسمتهايي كه شما قرار داده بويد را آپلود كردم.مشاهده بفرماييد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موارد را لطفا انجام داده و نتيجه را بفرماييد تا با كمك هم مشكل شما هم مرتفع شود.
محمد جان توصیه های مهدی عزیز رو اجرا کنیدنقل قول:
چنانچه مشکل شما پابرجا بود گزارش سیستم خود را اینجا بگذارید
دوست عزیز ورژن 8.0.0.501 یه نسخه آزمایشی کسپرسکی استنقل قول:
کلید های ورژن های آزمایشی با نهایی متفاوته
شما باید نسخه 8.0.0.506 را نصب کنید
کلید جدید برای kav داری؟ از همونایی که به شرط چاقو هست! :31:نقل قول:
◙
لينك دانلود جديدترين كليدها براي Kav در پست اول موجود ميباشد و ميتوانيد از لينك مربوطه دانلود نماييد.نقل قول:
آخه همشون رفتن تو لیست سیاه.
◙
جديدترين كليدها براي هر دو محصول آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي كاسپر براي ورژنهاي مختلف در پست اول جهت دانلود قرار گرفت.
سلام دوستان
یکی از دوستام سیستمشو داده بیرون واسش کاسپر ریختن. وقتی میاد آپ دیت کنه این پیغامو میده:
Apply Exsiting License key
حالا باید چی کار کنه؟
احتمالا فقط كاسپر را نصب كردن و فعالش نكردن.يعني نه Key به كاسپر دادن و نه بصورت Trial و آزمايشي آنرا فعال كردن.اين دوست شما بايد از پست اول اين تاپيك استفاده كنه و با روشهاي گفته شده محصول خودش را فعال كنه تا بتونه از آن استفاده كنه.نقل قول:
اکثر روش های پست اول از کار افتادن
کسی کرکی مانند اون کرکی که برای 2007 اومده بود رو نداره ؟؟ که رو 2009 کار کنه
مرسی
سلام همیلتون جان.
من با اون روشی که تو صفحه ی اول گذاشتین چندتا مشکل دارم.
اول اینکه هیچی تو فیلد های اون سایت copy نمیشه.
و دوم این که اون حروف باید حتما بزرگ باشه یا نه؟
در مورد این موضوع در پست زیر توضیح دادمنقل قول:
در زمینه حروف هم باید دقیقا مثل نوشته باشند ( یعنی از حروف بزرگ )
ما بلاخره تونستیم key بگیریم حالا ترسیدیم 3 تا آدرس میل دادیم 3 تا KEY گرفتیم
اگر KEY های بعدی رو اکتیو نکنیم بعد از 3 ماهه دیگه که KEY اول تموم شد دومی رو میشه استفاده کرد ؟؟؟ EXP نمیشه ؟؟
مرسی
اگر کد فعالساز کسپرسکی بصورت Key باشه از همان تاریخ دریافت Key ، تایمر آن بکار میفته
یعنی اگر Key صد روزه بگیرید و مثلا ماه بعد از آن برای اولین بار استفاده کنید ، آنگاه صرفا 70 روز Key برای شما کار میکنه
اما اگر کد فعالساز کسپرسکی بصورت سریال باشه ، معمولا از زمانی تایمر آن شروع میشه که برای اولین بار با آن کسپرسکی را به روز کنید
یعنی اگر سریال 100 روزه بگیرید و مثلا ماه بعد از آن برای اولین بار استفاده کنید ، 100 روز شما از همان زمان اکتیو سازی شروع میشه
باسلام و تشکر از توجه شمانقل قول:
من از روش لهستانی شما به 3 آدرس میل E-mail دادم حالا 3 تا سریال دارم یکیش رو دیروز اکتیو کردم حالا 2 مورد رو نگه داشتم این تموم شد استفاده کنم این روش که مشکلی نداره ؟؟
مرسی
ظاهرا اين سريالها هم براي اكتيو شدن يك محدوديت زماني دارند ولي زمان دقيقي براي آن از سوي كمپاني كاسپر مشخص نشده.ولي به اين صورت هم نيست كه اين سريالها كه بصورت Promotion از سوي شركتها و مجلات معتبر در اختيار قرار ميگيرد داراي اعتبار خيلي طولاني باشند ولي باز از طربق ايميل اين مورد را حتما از كمپاني كاسپر جويا خواهم شد و اگر پاسخ دادند حتما به اطلاع دوستان خواهم رساند.نقل قول:
سلام
من از روش سه ماهه می خواهم استفاده کنم :
Could not connect: Access denied for user 'nfr-user'@'localhost' (using password: YES)Could not connect: Access denied for user 'nfr-user'@'localhost' (using password: YES)
مشکل من کجاست ؟
Last Name : sinashahab
Voucher code : sera6r8z
Email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك ماه دقيق گذشت كد اكتيو نيومد!!!
الانم غير فعال شده
چه كنم؟!
يا حق (:
شما از روش اول كه فعلا فعال ميباشه استفاده كنيد.روشي كه شما تست كرديد ظاهرا داراي مشكلاتي ميباشه كه فعلا توصيه نميكنم از آن استفاده كنيد.نقل قول:
اگر از روش KasperskyIndia.com جهت دريافت سريال براي محصول آنتي ويروس كاسپر استفاده كرده ايد همانطور كه قبلا هم اشاره كردم ارسال سريالها بصورت دستي صورت ميگيره و متاسفانه اشكالات مربوط به خودش را داره.براي من ظرف حدود 5 روز بعد سريال اومد ولي براي بعضي از دوستانم اصلا سريالي نيومد.شايد قرعه كشي ميكنند شايد هم...نقل قول:
فعلا چند سريال اكتيو براي آنتي ويروس كاسپر در پست اول قرار دادم از آن استفاده كنيد تا ببينيم براي آنتي ويروس كاسپر چكار ميتونم انجام بدم.
hamilton عزيز
سريال ها جواب نداد...
باز هم سپاسگزارم
يا حق (:
سلام
من KIS 2009 نسخه به نظرم Trial رو داونلود کردم و با روش لهستانی (!) یک سریال گرفتم.
وقتی میخوام سریال رو وارد کنم میگه به سرور نمی تونه وصل بشه.
مشکل از کجاست؟ باید در قسمت Activate Trial وارد کنیم یا بالاییش؟
خیلی خیلی ممنون
دوست عزیز برای فعال کردن کسپرسکی از طریق کد یا سریال همانند توضیحات پست زیر عمل کنیدنقل قول:
(توضیحات مربوط به فعالسازی کسپرسکی از طریق وارد کردن کد را مطالعه کنید)
من هنوز key براي kav version 8 ندارم!!!!!!!!!!!!!!!
اگه ميشه كمك كنيد دوستان
تمامی Key های زیر برای محصول KAV هستند
http://majid20.persiangig.com/Files/KAV.Keys.rar
البته برخی Key ها ممکنه بلاک شده باشند ولی بقیه کار میکنند
چنانچه باز مشکل داشتید بگید تا Key های جدیدتر دیگری بذارم
نقل قول:89 كليد جديد براي هر دو محصول كاسپر كه به تاريخ امروز 10 ژانويه 2009 آپديت شده اند در پست اول قرار گرفتند.نقل قول:
لينك دانلود:
کد:http://www.4shared.com/file/79900839/b54a25a8/Keys_10_Jan_2009.html
سلام
چگونه میشه توی روش اول حروف رو کپی کرد ؟
اگر از مرورگر Opera استفاده كنيد هيچ مشكلي در كپي كردن حروف لهستاني قرار داده شده نخواهيد داشت.نقل قول:
ممنون با firefox هم کار کرد .
سلام
از همگی ممنونم فقط این که لایسنز من 52 روزه هست نه 90
ممنون
آیا من چیزی رو اشتباه زدم ؟