شما رتبتون چند شده؟نقل قول:
Printable View
شما رتبتون چند شده؟نقل قول:
يكي از بچه ها با رتبه 50 :20: وخورد ه اي نه برق شريف قبول شده:18: نه مكانيك شريف:18: هوافضا قبول شده:18::18::18:
هوافضا ک خیلی خوبه
اما امسال با این نوع قبولی ها بنده به فکر دانشگاه تهران دیگر نخواهم بود
و برای دانشگاه قزوین باید فکر کنم و فکر نمیکنم خیلی به خوندن زیاد(خر خونی) نیاز داشته باشه با این بومی بودن
3641 هم که مدیریت بازرگانی سمنانهنقل قول:
بله 3614 رشته ی تجربی دانشگاه هرمزگان البته شاید هم 3641 باشه
ببینم من که تهرانم قبول شدن توی شهر های اطراف تهران هم برام توی اولویت قرار میگیره؟
نقل قول:
سلام ...
بچه ها يکي از دوستان من سال 88 کنکور داره .... عشقه هوا فضاست .... اگه بنا را بر اين بزاريم که سال ديگه گزينش بومي تا اين حد نباشه:41: ! واسه اين که شريف قبول بشه بايد رتبه اش حدود چند باشه ؟:20:
سلام
یه سوال فوری
میشه هم ازاد رفت و هم سراسری؟
ممنون می شم
تا جایی که من میدونم هوا فضا بومی نیست(چون فقط چند تا دانشگاه در کشور این رشته رو دارن) حدودا با رتبه زیر 600 هم قبوله الیته من تو همین تاپیک 700 هم دیدمنقل قول:
خبر داغ
الان 20:30 یه گزارش نشون داد که امروز اونایی که بارتبه های 2 یا سه رقمی جایی قبول نشدن جلوی سازمان سنجش جمع شدن و اعتراض کردن
نقل قول:
نخیررررررررررررررررررر
خيلي ممنون دوست عزيز !:40: ....نقل قول:
خبر داغ
یکی با رتبه ی 50 منطقه 2 گفت جایی قبول نشدم!
منبع: اخبار 20:30
اگه از P30World ها کسی اونجا بوده یه خبر بذاره ببینیم چی شده؟!
آره منم دیدم الان!نقل قول:
حال کردم خداییش...
ولی اونطور که من شنیدم روزانه دیگه بومی شد درسته؟؟!!!!:18:
واااااااااااااااااااي :18: اخبار 30 : 20 ... معترضين را نشون داد ! :41: چقدر زياد بودند ! ... بنده خدا با 41 هيچ جايي قبول نشده بود ! :41:
به احتمال زياد سال ديگه هم همين جوريه ! :41:
کلا که نه ولی 65% بومی و 35% غیر بومی:13:نقل قول:
نقل قول:
همگی دعا میکنیم (با اینکه خر من از پل گذشت) تا سال بعد همینا هم که هست عوض نشه:18:
منم دیدم! معاون سنجش میگه همه چیز درسته!!! گند زدن رفته
'نقل قول:
ولی اونطور که من شنیدم روزانه دیگه بومی شد درسته؟؟!!!!
همش زيره سره محموطه يعني طرف تو شيارزه شيراز بياره براش فرقش نميكنه منه بدبخت بايد مثله خر بخونم بعدش برم تو بوشهر
لعنت بهشون شانس گند ما رو ببين
اصلا اين اشتباه هست
واسه تهران و شهر هاي بزرگ خوبه و هم استانيشون نه من بدبخت كه خودم منطفه محروممم
بوشهر هم هيچي نداره
و در اخر اقای خدایی(معاون سنجش) گفت 100% درسته و هیچ اشتباهی نیستنقل قول:
یعنی ماسمالی شد رفت
چون جمعیت زیاد بوده مطمئن باشید رسیدگی نمی کنند
درسته که من منطقه 1 هستم
اما به نظر من اینا این طرح رو برعکس اجرا کردن
باید میگفتن مناطق محرومتر سهم بیشتری دارن و نه اینکه سهمیشون رو تو سایر مناطق کم کنن
مثلا یکی که در منطقه سه با اون امکانات کم درس میخونه نباید با کسی که تو تهران نزدیک 30-20 تومن واسه کنکور خرج میکنه اینطوری مقایسه بشه:4:
دقیقا.بومی سازی وقتی معنی داره که همی دانشگاه ها هم تراز باشه تا حق دانش آموزای زرنگ استان های محروم خورده نشه.نقل قول:
اقایون مطمئنید نمی شه ازاد و سراسری رو با هم خوند؟
اخه یه مشتری برای ازاد من برای جابه جایی پیدا شده
بله حق با شماست:41:نقل قول:
زمانی درست هست که توی همه شهرا دانشگاههایی تو سطح تهران ! داشته باشیم اونوقت هرکس تو شهر خودش درسشو میخونه و آواره این شهر اون شهر نمیشه!!!!!!!!!!
البته اینو هم بگم دعا کنیم همینو هم که گرفتیم ( البته اونایی که نتونستن جایی قبول بشن رو نمی گم) از دستمون نگیرن فردا بریم واسه ثبت نام بگن شما اینجا قبول نشدی برو فلان شهر!!!!
فکر کن!!!! طرف می خواهد چی کار کنه؟نقل قول:
سال بعد؟ با این رتبه؟
خودکشی بهتره نه؟
بهت قول می دم که سال دیگه از این هم بدتر می شه(یا به قول خودشون بهتر می شه!!!!)نقل قول:
اصلا سیاست سازمان سنجش اینه که تا سال 90 که کنکور حذف می شه گزینش هم 100% بومی بشه.یعنی همین 12% ای که امسال برای غیربومی ها هست سال بعد کمتر می شه سال بعدترش باز هم کمتر تا اینکه سال 90 به صفر می رسه.اونوقته که دانشگاه می شه همون مدرسه خودمون منتها شاید یکم بزرگتر.:13:
بابا گند زدن رفت
یکیو میشناسم رشته تجربی با 44 منطقه 2 دانشگاه ایران رو اورد
ته ستمه
دیگه ظلم از این بدتر
این بنده خداها که نشون داد می گفتن با 40 ، 80 ، 300 اینا هیچ جا قبول نشده ، مردود اعلام کردن چقد ضد حال خوردن
حداقل این آدمای پست میومدن قبل انتخاب رشته میگفتن چه گندی زدن به کنکور تا کسی این بلاها سرش نیاد ، خیلی پستن !
فعلا که مشکلات برای سال بعدیا زیاد تر میشه.چون یا باید رتبه ی خوب بیارن یا قبول نمیشن....در ضمن تعداد زیادی هم قبول نشدن که رقابت برای سال بعد رو بیشتر میکنه
تکراری بود ، حذف شد .
آقا غیر قانونیه با چه زبونی بگمنقل قول:
غیر قانونی:فارسی
English:illegal
غير شرعي:العربی
China:违法的; 不合规定的
Czech:Nelegální
Dutch:illegaal
French:illégal
German:gegen das Gesetz
Italian:illegale
Japanese:不法な
Russin:нелегальный
Turkish:kanunsuzو بالاخره با زبان بی زبانی: غیر قانونییییییییییه!!!
:10:
:20: درسته .... آخه اون فردي که با امکانات آموزشي کم توي يه منطقه محروم يا منطقه 3 داره درس ميخونه کجا .... و اون فردي که توي يه شهر بزرگ ايران ( منطقه 1 ) ميخونه کجا ؟ ....نقل قول:
من بهش پیشنهاد میکنم بیاد تو P30 زود زود پست بده تا نره خود کشی کنه!!!نقل قول:
بالاخره سرش گرم میشه
اینجام یه جور دانشگاهه
که سطحش فراتر از ایرانه
بله.دقیقا.از سهمیه رزمنده استفاده کرده.البته خودش هیچ بویی از جنگ و دفاع مقدس و شهادت نبرده و یک لات به تمام معناست!!!! قربون این سازمان سنجش برم با این عدالتشون!!!!!نقل قول:
20:30 داشت اعتراض کنکوری ها رو جلوی سازمان سنجش نشون می داد عجب اوضاعی بود.
چه نامردی داره در حق یه عده می شه.
آخه اگه می خواستن بومی سازی انجام بدن حداقل این کار رو تو چند سال و آروم آروم انجام می دادن که بچه کنکوری ها یواش یواش گوشی دستشون می اومد نه اینکه یه دفعه بزنن بچه های کنکوری یه سال رو بیچاره کنن!!!
شما اینو میگی یه همکلاسی (دوست نبودیم) که باباش جانباز بود با 26000 شبانه عمران سازه دانشگاه تبریز قبول شدنقل قول:
اما یه دوستی داشتم با 8000 قبول نشد
آیا این عدالته
خوب اون فرد جانباز ارجش بیشتر از اینه که بیان تو دانشگاه برا فرزندش سهمیه بدن
اول واسه اونا امکانات رفاهی فراهم کنن
بهترین دانشگاهها رو براشون بسازن
اینطوری به ما هم ظلم نمیشه
امین جان مطمینی که مشتری برای آزادت پیدا شده؟اگه به نتیجه ای رسیدی من رو هم می شه باخبر کنی اگه بشه بفروشم.آخه دو جا آزاد هم قبول شدم.نقل قول:
تهرونیا قبل کنکور کلی امکانات داشتن بعدش هم کلی دارن
ولی ما که تو یه شهر محروم هستیم باید کلی جون بکنیم تا یه رتبه ی درست حسابی بیاریم که با این کارشون اینم ارزشی نداره
یعنی ما گناهمون اینه که داریم تو یه شهر محروم زندگی می کنیم ، تا طرف تهرانی بیاد با رتبه ی به مراتب بدتر از ما برن دانشگاه به مراتب بهتر از دانشگاه ما بشینن چرا؟ چون امتیازشون اینه که تهرانین!!!!
این است عدالت و دولت عدالت محور !
همونطوری که گفتم توی چند سال دارن این کارو انجام می دن.از پارسال تا 90.البته توی ویژه نامه سازمان سنجش که مربوط به انتخاب رشته بود نحوه گزینش دقیقا نوشته شده بود که کسی اون حرفا رو جدی نگرفت.البته معلومه چرا دیگه؟!!!!نقل قول:
اخبار 20:30 رو دیدین که مردم رفته بودن برای اعتراض؟! حالا اون بچه هایی رو که تهران زده بودند و قبول نشدند رو تقسیم کردن بین شهر های دیگه .در نتیجه یه عده اصلا هیچ جا قبول نمیشن !تهرانی ها هم خوش به حالشونه! بچه مخ های شهرستانی هم باید تو دانشگاههایی درس بخونند که تفاوت سواد استاد با دانشجو زیاد محسوس نیست. امکانات هم که دیگه نگم بهتره!
امکانات رو واقعا نگو
این امکاناتی هم که هست تو دانشگاه های بزرگ مال 50 سال پیشه