دوستان يك كمك به من تازه وارد بكنيد ثواب داره
براي من مسيج ريپورت نمياد
نميدونم كجا بايد تنظيم كنم
Printable View
دوستان يك كمك به من تازه وارد بكنيد ثواب داره
براي من مسيج ريپورت نمياد
نميدونم كجا بايد تنظيم كنم
خوش اومدی دوست من ....
از این طریق میتونی فعالش کنی :
Menu - Messaging - Options - Setting - Text Message - Receive Report(ON) رو on کن ....
اين يكي رو الكي گفتي. شما يك گوشي سوني نام ببر كه آپديت نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟:11:نقل قول:
چند بار اين مسير را رفته بودم ولي نميدونم چرا نديده بودم :31:نقل قول:
تشكر
بچه کسی راهی برای برطرف کردن لقی اسلاید نداره؟
اگه ببرمش بیرون میشه درستش کرد؟
ممنون
منم این مشکل رو دارم وقتی ویبره هم میزنه این لقی صدا می دهنقل قول:
راستی دوستان بهترین راه واسه ساین کردن گوشی n85 رو چی می دونین
کدوم خوب جواب می ده؟
سلام..
فکر نکنم هک بشه...
باید درخواستcer رو بدید تا بهتئون بدن....
فکر کنم مثل n95 بشه ... باید بازش کنی و یک لایه چسب زیر کفشک اسلایدرش بچسبونی تا فضای خالی پر بشه و لقی اش برطرف بشه ...نقل قول:
اگر بتونی راه باز کردنش رو پیدا کنی حله
توی n95 ها این مشکل ظرف چند دقیقه راحت قابل حله :10:
ان85 رو با کابلش به تی وی وصل کنید و از تلویزیون ان گیج بازی کنید!تبلیغ جدید نوکیا در نمیایندگیهای خودش!!گرافیک ان گیج تو تلویزیون شبیه پلی استیشن 1 میشه تقریبا!امتحان کنید!خیلی حال میده!!
ديگه دارم عصباني ميشم. اولش بين 82 و 85 . 85 رو انتخاب كردم. 95 رو هم زدم كنار. فقط الان بد جوري بين 79 و 85 موندم.
كسي مي تونه فرق هاي اساسي و ريز اين دو تا رو بگه؟ راستي ترنزميتر اين دو تا با هم فرقي نداره كه؟ Gpsش چي؟
فقط فرقشون شکلش و صفحه شونه با کارت حافظه ای که روشون می دننقل قول:
یه جورایی دیگه انتخاب بین این 2 تا سلیقه ای فقط
اولا آواتار جديد مبارك
----
دوما طرفهاي شهرك غرب (اگه ريزشو بخواي بلوار دريا) كجا ميشه اين دو تا موبايل رو ببينم و باهاشون كار كنم؟ نزديك ترين جاهايي كه ميشناسم يكي روبرو ميلاد نوره يكي ميدونه كاج. نزديك تر نيست؟
ان85 بهتر از ان79 هست!دلیلش اینه که تستشون کردم هر دو رو در یک زمان!یه جورایی ان79 گوشی کندی هست!هم کی پدش هم سرعتش!دخترونه هم هست!!
به نظر من 85 بگیری بهتره من هم بین این گوشی و 95 8گیگ موندم کدومو بخرمنقل قول:
سلام من امروز يه 85 گرفتم .ريستارت زيادي داره.بااپديت حل ميشه يا مشكل سخت افزاري داره.؟
من می خوام یک گوشی بخرم و بین خرید N85 و N95 8gig بسیار مردد شده ام تمام صفحات این تاپیک را هم خوانده ام ولی باز هم نمی دانم کدامیک انتخاب بهتری است لطفا اگر کسی با هر دو این گوشی ها کار کرده به من بگه کدامیک را بخرم بهتر است
:18::18::19::19:
هیچ کدوم!5800 بخر!
به نظرتون اگه N85 بگیرم مشکل ضعیف بودن صدا و دوربین اون (در مقابل N95 8gig) با آپدیت کردن حل میشه یا نه
از بین N85 و N95 8gig کدامیک بهتر است
واي دارم قاطي ميكنم.تو شارژ هم ريستارت ميكنه.توبازيهاي انگيجم همين طوره.فيلمهايم رو كه گرفتم و دارم ميبينم همين طور ميشه.فكر كنم مشكل بدي داره.يكي بگه چكاركنم.نميدونم پس ميبره يا نه؟نقل قول:
با آپدیت حل میشه ........نقل قول:
دارم اپديت ميكنم.چقدر زياده.تا يه مقدار دانلود ميكنم پيغام خطا ميده. نميشه از يه سايتي جدا دانلودش كرد؟خيلي ري استارت ميكنه ها.يعني همش حل ميشه؟نقل قول:
N96 توی ورژن های اولیه مشکل ری استارت و هنگ داشت که با آپدیتهای بعدی به کلی حل شد.نقل قول:
بهتره با خود گوشی از طریق کد *0000#* و با اینترنت Wifi آپدیتش کنی.اونجوری حجمش کمه و راحت آپدیت میشه.
اپدیت کردن با Pcsuite دردسر داره.
سلامنقل قول:
یعد اون فایل رو چی کار کنم؟
چه طور ی می شه کا مل توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟
من به تاپیک رفتم بعد اون فیل رو گرفتم چی کار کنم؟
مجددا سلام بچه ها
تو جعبه گوشی من 2 تا سریال نامبر هست یکی پشت دفترچه ngage که برای رجیستر یه بازی هست و یکی هم پشت همون دفترچه ای که روش نوشته ovi.این یکی سریال برای چیه؟
شرمنده اینشو زیاد وارد نیستم اخه تا حالا در خواست ندادم..نقل قول:
سلام
یعد اون فایل رو چی کار کنم؟
چه طور ی می شه کا مل توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟
من به تاپیک رفتم بعد اون فیل رو گرفتم چی کار کنم؟
فکر کنم مجید جون وارد باشن..
اقا مجید شما اگه واردی جواب دوستمونو بده..
همون پست اول یه pdf هست توش قشنگ توضیح داده()کد:http://www.box.net/shared/z6mz3i5kos
یه برنامست میگیری این 2 تا فایل+برنامه رو میدی برات ساین شده ررو میسازه همین
راستی کسی فایل اپدیت این گوشی رو داره؟ می تونه اپلود کنه واسه بقیه؟
اونم واسه نرم افزار ovi suite داخل دی وی دی گوشی می تونه باشهنقل قول:
کسی می دونه چه طور از adsl کامپیوتر در گوشی هم استفاده کنم؟؟؟؟؟
اولا از دادن پست های پشت سر هم خود داری کنید.نقل قول:
در ثانی واسه استفاده از اینترنت کامپیوتر در گوشی راحت ترین و بهترین کار استفاده از مودم adsl wireless هستش.
از طریق بلوتوث هم میشه که کمی درد سر داره.
تاپیک برنامش تو بخش برنامه های سری 60 ورژن 3 هست.
می شه قبل از اپگرید یک بکاپ از حالت فعلی گرفت تا اگر از فریم ویر جدید خوشمون نیومد به حالت اول برگردونیم؟
خیر همچین امکانی وجود دارهنقل قول:
در ضمن ظاهر کار که تغییری نمیکنه که بخواد خوشتون نیاد
سلام..ببخشيد اين گوشي كه الان تو بازار.اولا قيمتش چنده؟ ......ثانيا همشون چيني هستن؟ واينكه فنلانديش تو ايران هست يا نه؟
سلام ..ببخشيد از اين گوشي هر چي تو بازار همه چيني هستن؟ واگه چينين كيفيتشون چه طور ؟
من تو پایتخت یک مدل فنلاندی دیدم توی استند نوکیای پایتخت میشه یکی بره از نزدیک ببینه و تصدیق کنه این خبر رو
سلام دوستان
اولین مشکل گوشی من ظهور کرد،متاسفانه چند روزیه navi wheel گوشی از کار افتاده و فقط بعضی وقت ها کار میکنه حالا:
آیا امکان تعمییرش هست؟ حدودا چقدر هزینه بر میداره؟
بهتر نیست بفروشمش یکی دیگه بگیرم؟ چقدر متضرر میشم؟
ممنون
حدود80ضرر داری.................
بعدم همینجوری بیخیال نشو ریستی چیزی بکن شاید نرم افزاری باشه
ممنون
همه کار کردم حتی آپدیت 11 رو هم دوباره نصب کردم و فرمت هم کردم ولی باز نشد.
قطعات یدکیش گیر میاد بدم تعمیر؟ گارتنتی متفرقه هم هست