اتفاقآ فقط تیرانداز ها میتونن بزننش!!نقل قول:
اتفاقآ فقط تیرانداز ها میتونن بزننش!!نقل قول:
راست میگه...تیر انداز ها رو بقل هم نزار البته چون یکی رو بگیره بالا 60 نفر باهاش میمیرن:D
:دي !!! بايد تستش كنم ! ولي مي دونم غولي بود برا خودشا !!! همين كه دو تاش رو برا ما فرستاد ! ديكه باختيم همون موقع !
خب یعنی tower war نداشتی؟:D منظورم اون برج هاست که میسازی برای محافظت:D
دوباره توي همون مب كه اون سري باختم الان هم باختم !!! نه!!! من هر سري مي رفتم كشتي مي ساختم كه از دريا حمله نكنه !!! فوري از اون ور حمله مي كرد ! ديكه هم فايده نداره كه !!! فوري مي بازي !!!
تو داری قسمت single player رو میگی؟:D
با بد هایی یا با خوب ها؟من خوف اون مرحله ام:D
نه بابا !!! با مصطفي بازي مي كردم من !!! الانم نامردا با برديا دارن بازي مي كنن ! هر جي بيغام و ميغام هم مي ديم خبري ازشون نيست !!!
:|
شانس منه دیگه:|
ویچ کینگ فارسی گرفتم فایل آخرش خراب بود...توش bfme 2 فارسی هم هست...فردا عوض میکنم...:D
عجب !!! مي كم دارينوسي ها هم مي تونن با ما بازي كنن ؟؟؟ اخه من با يكي از بجه ها كه دارينوس داشت رفتم نتونستيم بازي كنيم !
خب !!! امشب يه بازي با برديا رفتيم ! توي هلم ديب ! من بودم و دو تا برورال ! و برديا هم توي قلعه بود !!! در حقيقت !!! بايد بكم كه بروترال ها فقط اسم دارن !!!! در واقع تنها كاري كه مي كردن اين بود كه نيرو مي فرستادن دروازه رو خراب !!! برديا هم اون تير اندازه مانكولاسه جيه ! كذاشته بود بالاي دروازه ! با سه سري تير انداز هر كي مي اومد رو نابود مي كرد ! بنابراين اين بازي حقيقاتا 1 به 1 بود !!! من انسان بودم و اون الف ! حلقه رو هم خيلي ضايع موقعي كه داشتم مي بردم تو قلعه از دست سر باز هام كرفت ! اصلا خيلي ضايع !
خب اين تا اين جاش ! بعدش هم كه ديكه من رسما باخته بودم !!! اون دو تا بروترال كه هي نيرو مي فرستادن و مثل اسكل ها هي مي مردن ! برديا هم از اون ور با اين اسب هاش و اون تير انداز هاش زد ناك اوت كرد ما رو !!! هيجي ديكه !
خب باید ورژنت تو هم فارسی باشه:D
پچ 2.1.0 فارسی:D
حلقه رو باید دی دست قهرمانای تند رو ات...مثل لگولاس...هلدیر...اسم اون هم مانگولاس نیست مگه یاس منگولائه؟:D...لگولاس هست:d
آقا ویچ کینگ دیگه نداره:D
فردا میرم,اما یک بازی دیگه میگیرم:D
D: !!! ديشب با مصطفي بازي مي كرديم ! من توي هلم ديب و اون هم با دو تا هارد رندوم ! كه بعد جفتشون كوتوله در اومدن :| !!! البته كامبيوتر هر كلاس ديكه اي بود رسما تعطيل بود !!! جون من اون لكولاس رو بالاي دروازه كذاشته بودم و اون و دو سري تير انداز نمي زاشتن كسي نزديك بشه ! ولي كوتوله ها منجنيق هاي قوي دارن ! و دور برد ! به خاطر همين من مشكل داشتم كه هي بايد نيرو ها رو ميفرستادم تا اين منجنيق ها رو بكشن !
اول كار مصطفي حمله نمي كرد من هم تا يه جاهايي بيش مي رفتم و مناطقش رو خراب مي كردم ! حلقه هم اومد دستم !!! 10 كيلو ريسوس بي زبون رو خرج اين خانومه كردم ! قوي بود ! ولي غول نبود ! فوري مرد !!! بعد هم حلقه افتاد دست مصطفي ! البته بعدش هم ديكه من امون نيافتم كه نيافتم !!! مصطفي هي ديوار مي ساخت ! تقريبا از خونه ي اصليش حدود 4 سري ديوار ساخته بود ! به كفته ي خودش زياد نيرو نساخت ! ولي خب ! همش از اين شواليه ها مي ساخت ! من هم توي كل بازي يا تير انداز مي ساختم يا سوار كار !
خلاصه از ديوار كناري حمله كرد كه يعني اول اومد بغل كوش من ديوار ساخت كه ديوارش رو نابود كردم ! من بايد همون اول يه ديوار ديكه اون جا مي كشيدم ولي خب ! حالا كه نكشيدم ! بعد هم ديد با ديوار و منجنيق هاي روي ديوار نمي تونه با منجنيق شروع كرد به خراب كردن ديوار ! البته بكم حالا ديكه كامبيوتر از خريت دست برداشته بود و هي اين تيرانداز هاش رو ميفرستاد كمك مصطفي ! اون ها تقريبا خيلي به من ضرر زدن ! ولي خب ! به هر حال من حرفه اي نبودم !!! ولي خب ! مي تونم بكم اكه اون دو تا هارد ها كوتوله نبودن ! حداقلش اين بود كه من بيشتر از 2 ساعت دووم مي اوردم ! البته دو ساعت به زمون خودمون حساب كرديم و 54 دقيقه توي بازي شد !!! بازي خيلي كند بود ! البته من هاست بودم و مشكلي نداشتم ولي مصطفي ميكفت كه بازي خيلي كند هست !
میبینم که یه چیزایی بعد بازی با من یاد گرفتی برسام:دی
مصی کلا همینه،جلوی من که بازی میکنه،از ترس من مدام سعی میکنه دیوار کشی بکنه
نمیدونم چرا فکر میکنی دیوار کشیدن به خاطر ترسه !!!!نقل قول:
عین طرفدارای بارسلونا توی بازی چلسی-بارسلونا صحبت میکنی !
دفاع هم جزئی از بازیه ....
بشین بچه
دیوار کشیدن تو از روی ترسه تا مطمئن بشی سخت ببازی البته خوب اینم یه سبک بازیه دیگه
حلقه دست سوارکاراش بود که مسلما تندرو تر از هیروها هستن،ولی من چند واحد از سوارامو فرستادم نزدیک قلعش خفتش کردن حلقه رو ازش گرفتن:دینقل قول:
حلقه رو باید دی دست قهرمانای تند رو ات...مثل لگولاس...هلدیر...ا
من هم كه كفتم كه !!! اشتباه از خودم بود ! من كفتم دركير نميشن و الان حلقه دست منه !نقل قول:
من حتي يه سري نيرو رو هم فرستادم كه سوار هاي اون رو وايسونن !!! ولي خب ! نشد ديكه ! سري بعدي براي هلم ديب انسان رو برمي دارم ! اخه مي تونه خيلي منجنيق هاي خوبي روي ديوار ها بسازه كه قشنك مي تونه قدرت دفاعي ديوار ها رو دو برابر كنه !
سلام.من ويچ كينگ رو گرفتم ولي بازي اصلي رو نتونستم پيدا كنم كسي سايتي سراغ داره كه با قيمتي مناسب بازي رو بفروشه؟
برو اين بست بالا ! يه سر بزن :)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3087032&postcount=170
یعنی بازی 1VS3 بوده ؟؟ هلمز دیپ که فقط 3 تا جا داره نه 4 تا !! :31:نقل قول:
اشکال باختت هم اینه : اگر به جای لگولاس ساختن و اون بانوی...:31:ساختن میومدی رنجرهای الف که بردش از همه بیشتره(فکر کنم از لوگولاس و باباش هم بیشتر باشه) میساختی و تیرهاشون رو هم ابگریت میکردی، بعدهم میومدی سوارکار چندتا میساختی و همه رو تا خرخره آبگرید میکردی،اونوقت با ساختن یه در مخفی ،هر چی منجنیق می آوردن رو سرویس می کردی:31:
همیشه روش حریف مقابل رو بشناسید،شاید شما بتونید 3 تا بروتال رو بزنید ولی نتونید حرفی رو که حتی یه بروتال رو هم نزده ، ببرید!(یه کلام از ...):31:
هلمز دیپ 3 تا جا داره ؟ :18: پس اون قلعه چیه اون بالا :31: میش 4 تا دیگه :5:نقل قول:
حالا چرا میگین "بانوی..." خوب بگین گالادریل . مشکل شرعی که نداره :31:
برسام جون با من كه نبودي!!!نقل قول:
اينجا چيزي نيست!فقط اموزش انلاين بازي كردنه!اقايون من bfme 2 رو مي خوام .بدون ويچ كينگ كسي يه سايتي رو سراغ داره با قيمتي مناسب پستي بفروشه؟؟؟
سايت خودمون هم كه فقط با ويچ كينگ مي فروشه!!!
خب با الف که سوار کارای نیزه دار بود یا شمشیر دار یکی از این دو تا...از همه تند تر میرن:D
بردیا آیزن گارد بودی با warg گرفتیش؟این سائورون که کشتنش کاری نداره...من 40 تا tower میساختم راحت میمرد...البته اون hard بود این آنلاینه:D
یاد قدیما بخیر:(
خب من فكر كردم شما بازي رو داري ولي بازي اصل رو مي خواي !!! خب عزيز من Witch king يه exp اضافي هست ! شما نمي خواي نصبش نكن !!!نقل قول:
درضمن اين جا همه با ويج كينك انلاين بازي مي كنن !!!
فکر کنم پی سی بدون ویچ کینگ هم ارائه بکنه بازیو
نه دارث،با سوارکارای الف بودم که ازش گرفتم حلقه رو
اونم سوارای انسان بودش
کسی نیست بزنیم؟
این 2روز خالیم
من از p30world که یه نسخه قبلآ گرفتم ، هر 2تاش رو برام فرستاد!!
1-خیلی وقته بازی بازی نکردم ف شاید...نقل قول:
2-بی احترامی نکن بچه، همون بانو بهتره!مگه دخترخالته ؟ :31:
منم از پی سی ورلد گرفتم چون جایی پیدا نکردم
خب برو بکس،فردا کسی پایه هستش طرف ساعت 4؟
تو بازیتو برام بفرست باشه من میام:D
سیدی رو بزار تو این پلاستیکای سیدی که ججمش کم تر شه:D
:D :D :D :D :D :D
باشه
تو آدرس بده من برات میفرستم
پول پستش رو هم خودت وقتی میارن در خونتون بده
بعدشم ریختی برگردون
راستی اون چیز رو هم که گفته بودی پیدا نکردم.لینکایی که پیدا کردم پاک شده بود اکثرا
بردیا داری بیزینس میکنی ها چه خبر دلم لک زده واسه یه دست هلمز دیپ خدای هلمز هستمتنها کسی که میتونه تو نقشه 8 نفری هلمز دیپ بیرون وایسته و قلعه رو بگیره راستی خبر جدید رد الرت جدید رسید دستم بازیش خوبه اما لدرش جالب نیست زیاد مصطفی از بنی در امدی تبریک میگم
به !! چه خبر از این طرفا؟؟؟ بچه ها هستن هنوز ! تو صفحه های قبل یوزر و پسورد هاماچی جدید گذاشته شده!نقل قول:
اقا مااين bfme 2 رو با هزار زحمت و با چه قيمتي!!!از مشهد گرفتيم حالا اومديم ويچ كينگ رو گرفتيم مي خواستيم نصب كنيم :20:ارور داد همين جند دقيقه پيش تعويض كردم اما درست نشد حتما پس نمي گيره
بازي رو!!!:19::19::19:
نياز مند يك ويچ كينگ ماماني سالم هستيم!!!
I need a lovly witch-king of Angmar
يك نكته براي بازي كردن...
طرف مقابل شما هوش مصنوعي نيست...
يك ادم باهوش و زيركه پس مراقب باشيد!!!
برادر من ! رفيق من ! خب من كه كفتم ! از همين فروشكاه بي سي ورلد بخر ! :)نقل قول:
راست میگه دیگه!!! من هم از همینجا گرفتم!!
منم از همینجا گرفتم
هیچ مشکلی هم نداشتم
شاید یه کم طول بکشه به دست آدم برسه ولی حداقل خیالش راحته چیزی که میگیره مشکل نداره
حالا سیستم شما چی هستش؟
چه اروری میده؟
ارور در كپي فايل MOVIE/BAM08.BIGنقل قول:
سيستمم
VGA:9500 GT
RAM:2G
CPU:AMD ATHELON X2 64 +4000
BFME 2 رو گير اوردم اما ويچ كينگ رو...
مي گرديم تا پيدا كنيم فقط دعا كنيد:19::19::19:
همون مشکل از DVD هست،از همین P30World بخرید،سالمه!نقل قول:
خاک گرفت...