فکر کنم race شماره 48 یا 49 از 216 تا بودنقل قول:
دقیق اسمش یادم نیست
حالا تا عصری امار دقیقش رو بهت میدم :31:
Printable View
فکر کنم race شماره 48 یا 49 از 216 تا بودنقل قول:
دقیق اسمش یادم نیست
حالا تا عصری امار دقیقش رو بهت میدم :31:
به نظر من که بهترین کنترل رو داره.خیلی روون و راحت.نقل قول:
آهان.راست میگی.درست شد.من با یه موتور تا 215 تا رفتم.:31:نقل قول:
sinak3 عزيز ، اولا درسته به من ربطي نداره ولي بهتره به قوانين احترام بذاري و چند تا پست پشت سر هم ندي در صورتي كه ميتوني هر دو تا رو تو يه پست هم نقل قول كني .
دوما كنترل بازي براي و به نظر من نا روون بود البته اون موقع كه اون پست رو دادم و گفتم هم كه شايد هنوز بهش عادت نكردم . الان با انجام چند ساعت بازي كاملا بهش عادت كردم و دارم از بازي لذت ميبرم
سوما بازم به من ربطي نداره ولي لازم نيست به هر پستي جواب بدي !
چهارما ميخواستم يه چيزي بپرسم كه به كل يادم رفت
پنجما موفق باشي ...
نه منظورم ساعتی بود ؟ خیلی طول کشید ؟نقل قول:
فکر کنم race شماره 48 یا 49 از 216 تا بود
دقیق اسمش یادم نیست
حالا تا عصری امار دقیقش رو بهت میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز چرا ناراحت میشی.باشه دیگه چنتا پست نمی دم.نقل قول:
[/quote]نه منظورم ساعتی بود ؟ خیلی طول کشید ؟ [/quote]
واسه من که حدود 10 12 ساعت کشید.
من ناراحت نشدم يه چيزه ديگه شدم ! حالا اگه تو به خاطر اين تندروي كه به خاطر يه چيز ديگه بود ناراحت شدي ناراحت نشو .نقل قول:
عزیز چرا ناراحت میشی.باشه دیگه چنتا پست نمی دم.
چون race هاش با این Restart کردن ها پدر ادم رو در میاره بد تر از forza 2 :31:
vista point ها فکر کنم مسابقه باز میکنن.یه توضیحی بدم:نقل قول:
فلش های آبی : باعث باز شدن livery یا همون رنگ اتومبیل مخصوص میشن.
فلش های سبز:همون vista point ها باعث باز شدن مرحله میشن.
فلش های صورتی : باعث باز شدن اتومبیل به صورت رایگان میشن.
فلش های قرمز : اونا هم باعث باز شدن مرحله میشن.
مکان هایی تو نقشه هست به اسم H که اگه تو نقشه برید روشون اینتر کنید میرید اونجا.خیلی مفیدن
نه فكر نكنم ويستا پوينت به باز كردن مسابقه ربط داشته باشه ، كسي دقيق تر نميدونه ؟ وقتي يكي پيدا ميكنم ميگه نقشه رو چك كن ولي اتفاقي نميوفته
نقل قول:
نه عزیزم سواله!!
مشکل من تو کارت گرافیکه . میخواستم بدونم با 7300 gt اجرا میشه یا نه!!
در سطح پایینی اجرا میشه.رمت چنده؟نقل قول:
من نميدونم سيستم مورد نياز اين بازي رو براي كجا ميخواستم يكي پيدا كردم كه حداقل 7800 gt ميخواست .
دقيق نميدونم
تا اینجا که من بازی کردم به نظرم این بهترین ماشین.باهاش 215 تا رفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه مساله فقط سرعت نیست
در کنار اون handling و همچنین توانایی ماشین در offroad حرکت کردن خیلی مهمه
باید اکثرا ماشین هایی رو انتخاب کرد که متعادل بین این 3 تا باشه
بازي خوبيه.اما من دهنم با آسفالت تو خيابون يكي شد سر يه مسابقه!همينجوري تو صحرا خير سرم ميونبر زدم اول هم بودم حالا كي مسابقه تموم ميشه؟خدا ميدونه.هي روندم هي روندم يكم مونده بود تموم شه يه گردباد كه افسارش در رفته بود اومد با خاك يكسانم كرد حالا كي حال داره دوباره مسابقه بده تو همچين مسير هايي؟
بابااااا.عادت میکنی.من که عادت کرده ام.فکر کنم الان که تو مپ 9 هستم واسه هر مسابقه یه 1 ساعتی وقت میذارم.:31:نقل قول:
دوستان دو تا عکس گذاشتم.عکس اول مال گردباد.پیشنهاد میکنم شدیدا این مرحله رو برید.از کوها سنگ میریزه جلوتون یا یهو به ماشین جلوتون سبز میشه.
عکس:
این یکی رو هم همینجوری گذاشتم.یه مرحله خیلی باحال بود.کد:http://mihanupload.com/images/hym7yery2l9yv8r2ql.jpg
کد:http://mihanupload.com/images/5dmugw6nlpfwkk484t96.jpg
نقل قول:
درسته منم با شما موافقم کنترل یک ماشین بسیار مهمه که احساس طبیعی بودن بیشتری رو به شما بده
در این بازی مثل بقیه سبکهای racing هر ماشینی کنترل متفاوتی داره به نظر من تا حدود زیادی این مورد رو بازی سازان رعایت کردن چون شرکت codmaster تجربه خیلی خوبی در سبک رالی قبل نشون داده بود که این بازی هم موفقیت خودشو کسب کرده :10:
سلام دوستان!
مثل اينكه با يكي از مسخره ترين باگهاي چند سال اخير تو بازي FUEL مواجه شدم ...
از 21 چك پوينت دو تاش مونده بود و فقط يك نفر جلوم بود كه داشتم از اون هم سبقت ميگرفتم كه ديدم يهو غيب شد سريع نقشه رو نگاه كردم ديدم به صورت پيچي داره حركت ميكنه و رسيد به جايي كه تو عكس ميبينيد ، حالا عجيب تر اينكه پايان خط اونجاست كه دورش خط كشيدم ولي اون ماشينه ببينيد كجا رفته !! آخرش هم اونو اول حساب كردن منو دوم ... WTF
از قرار معلوم باگ این بازی یه کم زیاده منم خودم بعضی جاها باهاش به مشکل بر میخورم...نقل قول:
والا من که حدودا 60 تا مسابقه رو رفتم و اول شدم روی console اصلا از این bug ها نداشتم تا حالا
منم که رو پی سی بازی میکنم اصلا تا حالا 1 باگ هم ندیدم.تا حالا 13 تا مپ باز کردم.نقل قول:
نيم ساعت پيش بازي اينقدر منو عصباني كرد كه با Alt+F4 اومدم بيرون و بازي رو Uninstall كردم و DVDش رو هم شكستم . گيم اسپات دو تا مشكل از بازي گرفته كه كل بازي رو تحت تاثير قرار داده و منم قبولش دارم :
1. AI doesn't play by the rules
2. developer Asobo Studios didn't nail down some of the basics that make for fun driving
مطمئن هم هستم كه زود تصميم نگرفتم و ميگم كه امتياز بالاي 6 حق اين بازي نيست و تا آخرشم هم پاي حرفم مي ايستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم محکم سر حرفم هستم
و کاملا با شما و حتی gamespot مخالف
حد اقلش رو مورد اول
نقل قول:
من چهار تا مپ بیشتر باز نکردم بیشتر میرم جلو ببینم چی میشه درسته بازی بعضی مواقع واقعا اعصاب خرد کن میشه :2: ولی من تحملم زیاده چون سبک رالی رو دوست دارم :31:
ای بابا.من نمی دونم چرا از این بازی انقدر بد میگید.اگه بازی که خریدید ایراد داره دیگه دلیل نمیشه از بازی بد بگید.برید از اون جایی که خریدید بد بگید.منم مثل پدرام جان 100 در صد میگم بهترین بازی هست.
sinak3 جان ، آيا اينجا ارسال نظرات آزاد نيست ؟ من همينطوري از بازي بد نميگم و چيزهايي ديدم كه اينقدر قاطع اون پست رو زدم . در ضمن من با بازي مشكل دارم بعد شما به فروشنده گير ميدي ؟ اين گونه باگ ها هم چه در اين بازي و چه در بازي Prototype ( كه شما اون موقع هم گفتي برو به فروشنده پس بده ) از خود بازيه و اگر در فروم هاي خارجي سرچ كني ميبيني اين مشكلات هست .نقل قول:
ای بابا.من نمی دونم چرا از این بازی انقدر بد میگید.اگه بازی که خریدید ایراد داره دیگه دلیل نمیشه از بازی بد بگید.برید از اون جایی که خریدید بد بگید.منم مثل پدرام جان 100 در صد میگم بهترین بازی هست.
در ضمن شما سعي كنيد به نظرات ديگران احترام بذاريد و بعد نظر خود را بنويسيد ، من هم از اون افرادي نيستم كه به خاطر قادر نبودن به انجام بازي سريع اون رو پاك ميكنند و در تاپيكش شروع به بدگويي ميكنند ، مثل پست هايي كه در تاپيك فال آوت 3 ميبينيم . منكر خوبيهاي اين بازي هم نميشم و همونطور كه گفتم دو مشكل اساسي بازي به كل بازي ( و خوبيهاش ) لطمه زده .
نميخوام از كسي تعريف كنم ولي حالا اگر شما با اين نظر من مخالف هستيد ميتونيد منطقي تر مانند بعضي دوستان نظرتون رو اعلام كنيد ...
موفق باشيد!
عزیز من به نظر شما بی احترامی نکردم.من تا حالا بیشتر از 80 درصد بازیرو رفتم.با اینکه بازی پورت شده هست اما حتی یک باگ هم ندیده ام.اینم نظر من حالا شما باگ دیدی قابل احترامه.نقل قول:
می گم حتما مسیررو اشتباهی رفتین که اول نشدین:31:
دوستان بازی شما برای fuel.exe کرک داشت ؟
من با اینکه لایو رو نصب کردم لایو کار نمی کنه و اون صفحه ای که باید بیاد تا offline پروفایل بسازم نمیاد
مشکل از چیه ؟ کرک می خواد ؟
من بازي رو نگرفتم اما دوستان ميگفتن با كرك جديد حل ميشه.اين سايتboys teamيه فيكس گزاشته حدود3mb دانلودش كن.سايت:نقل قول:
کد:www.boysteampc.com
سلام . من این بازی رو گرفتم ولی بیشتر فایل های تو پوشه world نصب نمیشن یعنی دی وی دیش خرابه .
اگه یکی از دوستان لطف کنه اون فایل هایی که خرابه یا برام ایمیل کنه یا آپلود کنه ممنون میشم (البته اگه حجمش زیاد بالا نباشه) اون فایل هایی که کپی نشدن حجمشون 0kb هست که تو فایل ضمیمه عکسشو گذاشتم(سلکت شده ها)
متشکرم.
بفرمایید:نقل قول:
حجمشون 6 مگ بود که زیپشون کردم شد 2.8 مگ.کد:http://www.files.to/get/736670/ppmtpochwn
موفق باشی:11:
فایل های خراب رو کپی کردم حالا وارد بازی میشه error زیر رو به رنگ قرمز میده:
The Game Disk could not be read
ضمنا حجم نصب شده کل بازی 6.53 گیگه کم نیست؟
چرا نميبري بدي به مغازه اي كه بازي رو ازش گرفتي ؟ مشكل از DVD هست ديگه
دوست عزیز بهترین کاری که شما می تونی بکنی اینه که بازی رو ببری همونجا که خریدی و تعویضش کنی. چون حجم بازی 6.68 گیگه.یعنی حدود 130 مگ کم داره.نقل قول:
آقا توهین نشه.ولی واسه من حدود 3.6 گیگ هست.نقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم که با دانلود کرک مشکلم حل شد. (بازی من کلا کرک نداشت.)نقل قول:
این هم لینک پست هایی که توشون کرک هست:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3973240&postcount=188
موفق باشی:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3973781&postcount=191
اختیار داری.:10:نقل قول:
احتمالا بازی شما Rip شدست. یعنی بعضی از ویدیو های بازی کم شده.(البته این فقط در حد یه حدسه شاید درست باشه و شاید هم غلط.) تو فولدر بازی من حجم 4 فولدر DATAS , GameTsc , VIDEOS , WORLD روی هم 4.81 گیگه. حالا شما ببین اگه حجم این 4 فولدرت از اینی که گفتم کمتر باشه، به احتمال خیلی زیاد بازیت ریپ شدست.
ببخشید میشه یکم در مورد ریپ توضیح بدید؟در ضمن اون 4 تا فولدر واسه من روی هم 2 گیگ هم نمی شد.از کجای بازی کم شده؟
با تشکر.