نقل قول:
اولی رو روی تابوت قرار بده بعدیش رو روی اسب قرار بده بعدیش رو هم روی جای خالی بگذار
Printable View
نقل قول:
اولی رو روی تابوت قرار بده بعدیش رو روی اسب قرار بده بعدیش رو هم روی جای خالی بگذار
مثل اینکه تو فایل Readme بازی نوشته بود که با کارت های سری ATI سازگاری نداره. حالا من میرم بازم چک می کنم.نقل قول:
پس میشه بگید چه بازی روی این 4850 میاد ؟؟ آخه همه بازی ها رو میگن که نمیاد پس روی چه حسابی گفتن 4850 خوبه ؟!
اولا من با 3870 ati این بازی رو با گرافیک بالا و رزولوشن 1024*768 تمام کردم دیگه سری 4800 جای خود دارد ثانیا بحث گرافیک ati برای چی میگن خوبه جاش اینجا نیست!
انگار قسمت نیست من silent hill بازی بکنمنقل قول:
گویا با کارت صدای realtek hd مشکل داره :19: اینم از تو فروم خود سایلنت هیل فهمیدم که الان پاکش کردن و با کش گوگل رفتم توش:5:
ولی بازم مرسی که اون سایت dll رو معرفی کردی :11: خیلی سایت بدرد بخوریه
آقایون کسی جواب ما رو نداد؟...این نامه ی بابای الکس که تو کشو بود مضمونش چی بود؟
سلام
من بازی رو تمام کردم آخرش الکس با الی با یک سفینه میرن داداش هم میمیره :( :( :( عجب پایانی بود :( :(
آقایون من یه یه مرحله گیر کردم!!!!!...کسی نیست کمک کنه؟؟...توی اون مرحلم که بعد از کشتن مادرم میرم یه جایی که باید دستمو بکنم توش!...اما لعنتی هی دستم قطع میشه...چی کار کنم؟
من بازی سایلت هیل رو نصب کردم مشکل اینجاست که دموی اول بازی صدا داره ولی وقتی که وارد خود بازی میشم اصلا نداره.کسی میدونه چه جوری این مشکلو رفع کنم؟
device manager > sound video and >unimodemنقل قول:
اون unimodem رو باید disable کنی .
اون معمای 3 طرف رو باید حل کنینقل قول:
راستی باید خالی باشه .
وسطی طابوته .
چپی هم اسبه .
بعد دستتو بکن تو اون سوراخه ...:20:
این کارو کردم هیچ فرقی نکرد.هنوز بازی صدا نداره.نقل قول:
دوست عزیز مودمت رو غیر فعال کن و بعد بازی کن صدای بازی فعال میشه..:46:نقل قول:
سلام .
من این بازیو نصب کردم البته تو ویستا ولی مشکل صدا دارم. یعنی تا قبل از نشون دادن دموها صدا بازی نرماله ولی موقع نشون دادان دمو صدا ناهنجار میشه و بعدش که تموم میشه تازه صدای دمو موقع بازی کردن پخش میشه و از اونجاست که صدای بازی هم مشکل پیدا می کنه و هماهنگ نیست . در ضمن من مودمم قطع کردم ـ آخرین درایو کارت صدا رو گرفتم و همچنین دایرکت ایکس مال ماه نوامبر . ولی مشکل پا بر جاست. کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟
می گم جریان چیه که اکثراً با صدای این بازی مشکل دارن؟
این کار رو هم کردم ولی مشکل صدا همچنان پابرجاست.مثل اینکه این بازی قسمت ما نیست من که قید این بازیو زدم.نقل قول:
بلاخره تونستم مشکل صدا رو حل کنم.کسانی که با صدا مشکل دارند این directx دانلود و نصب کنند مشکلتون حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکلی دارم.تو بازی که میخوام برم اول باید دقیقا 1 دقیقه صبر کنم تا صفحه سیاه بره و بازی شروع بشه.خیلی اعصاب خرد کنه.کسی نمیتونه بگه مشکل از چیه؟
سلام
من امروز این بازی رو نصب کردم ولی مثل خیلی از دوستان مشکل صدا دارم . ن. بازی هیچ صدایی ندارم . چکار کنم ؟ ویستا 32 هم دارم
مشکل با نصب dx اکتبر حل شد :27::5:نقل قول:
کسی نمی تونه کمکم کنه ؟نقل قول:
آقا منم با صدای این بازی مشکل دارم . یعنی اینطور بگم که وقتی دموی اول بازی رو میبینم که توی بیمارستان دارن مردم رو شکنجه میدن و من هم روی تحت دارم توسط یه دکتر حرکت میکنم در اون قسمت صدای بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی وقتی که بازی اجرا میشه و حرکت میکنم دیگه هیچ صدایی نمیاد . این جریان قطع کردن مودم چیه ؟ چطور باید قطعش کنم ؟ فقط طوری بگید قطعش کنم که مشکلی برای ایننترنتم پیش نیاد!
من 2تا مشکل دیگه هم دارم . برای اولین بار که وارد بازی شدم وقیتی که روی تخت بودم و اون علامت کلیک رو که باید تند تند بزنم تا بند دور دستشو باز کنه وقتی جلو در رفتم دیدم یه چیزی خورد توی شکم همون دکتر و روی زمین کشیده شد و رفت ولی وقتی دوباره وارد بازی شدم دیدم این باز دکتر سر جاش گیر کرد و دیگه حرکت نکرد و من خیلی راحت در رو باز کردم و رفتم پیش دکتره . اون دکتره هم سر جاش گیر کرده بود و یه چاقو بزرگ که همون چیزی بود که قرار بود بخوره به شکمش هم اونجا گیر کرده بود ! وقتی هم طرف برادر jush میرم میبینم سر جاش نیست و جاش خالی . البته میدوم مشکل گرافیکی از بازی هستش !
مشکل دوم چطور اون کد رو پیدا کنم . کل بیمارستان رو زیر و رو کردم کد رو برای باز کردن در پیدا نکردم کجاست ؟!!!!!!
گفتم که با نصب آخرین DirectX میتونی مشکل صدا را حل کنی . از سایت مایکروسافت باید دانلود کنی .نقل قول:
ماله منم کپ ماله تو:18:نقل قول:
هم صدا ندار هم قضیه دکتره ویندوزت sp3 هست ؟ میخوستم بدونم چون ماله منم sp3 xp شاید ماله ویندوز باشه؟؟ من اعصابم خورد شد پاکیدمش:27:
آقا صد دفعه گفتم من هم مشکل شما رو داشتم و با نصب Directx اکتبر (و یا جدید تر) حل شدنقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای مراحل (به فارسی )هست؟ خیلی لازم دارم:20:
این معمای ساعت چه جوری حل میشه؟
من تا حالا هیچ کدوم از ورژنهای این گیمو بازی نکردم ایا ارزش داره بازی کنیم 4 شا دارم ولی بازی نکردم کدوم ورژنش بهتره
شماره 4 این بازی اگه اونی باشه که من بازی کردم . باید بگم که مفت نمی ارزه ! فکر کنم همونه که آدم خوراش از توی دیوار میان بیرون و اصلا نمیمیرن و باید فقط ازشون فرار کنی !
آقا یکی به ما کمک نمیکنه ؟ این سوال رو من قبلا پرسیدما :
اول بازی توی بیمارستان چکار باید کنم فکر کنم باید دنبال یه کدی بگردم که اون در رو که بروی jush بسته شده رو باز کنم . کل بیمارستان رو زیر و رو کردم کد رو برای باز کردن در پیدا نکردم ... کجاست ؟!!!!!! کمک !
نقل قول:
ماله منم کپ ماله تو
هم صدا ندار هم قضیه دکتره ویندوزت sp3 هست ؟ میخوستم بدونم چون ماله منم sp3 xp شاید ماله ویندوز باشه؟؟ من اعصابم خورد شد پاکیدمش
آره ماله منم سرویس پک3 هستنش ! ولی اون مشکلی درست میشه یعنی چیزی نیست که بخوای بازی رو از دست بدیم ! فقط این صداش خرابه که بروبچ میگن باید دایرکت ایکس اکتبر به بعد رو نصب کنیم . ولی کی دانلودش کنه خدا میدونه :31:
1.کد 624872:46:نقل قول:
2.فک کنم درست شه حالا بیخیخی:31::11:
سلام
بچه ها من تقریبا فک کنم آخرایه بازی باشم خیلی جلو رفتم الان تو زندانم می خوام که ویلر رو از زندان در بیارم اما اون اهرم رو دیوار قفل کرده و Pull رو صفحه نمی آد که بزنم پلیسه آزاد شه فک کنم باگ شده چند بارم رفتم اما نتیجه نداده وقتی روش کلیک می کنم می زنه الان نمی تونم انجا امن نیستش !!! همه رو کشتم ولی انجاش شانس من بازی در آورده
کسی یه این مشکل نخورده ؟!
خواهشا کمک کنید
من تو این قسمت گیر کردم یکی کمک کنه اینجا چی کار باید کنم؟
مشکلم حل شد و بازی رو تموم کردم اما برایه این که پایانایه مختلف بازی رو بدست بیاریم باید پدر الکس رو ببخشیم یا نبخشیم اما یه همچین انتخابی اصلا تو بازی وجود نداشت !!!
یکی بگه اینا رو چجوری باید تنظیم کنم
صفحات قبل را چک کنید جوابش داده شده.نقل قول:
همونجایی که شبیه اتاق اعتراف هست تو کلیسا اونجا تعیین میشه که تو پدرت را ببخشی یا نبخشی نه زمان مرگش!نقل قول:
لطفا راهنمايي كنيد كه چطور اين پمپ رو پر كنم؟ و كجا؟
آدرس دقيق بديد. متشكرم...
فکر کنم این جور بود:
کنترل را از روی این موتور بر میدارید
میرید تو حیاط خونه در گاراژ را باز میکنید و همه محتویاتش را برمیدارید
از حفره کنار گاراژ میرید تو و مسیر را ادامه میدید تا برسید به یه کامیون و از اونجا سوخت لازم را برمیدارید.
دوستان در مورد عكس زير زير هم منو راهنمايي كنيد. تا اينجا رسيدم. ولي نميدونم توي اين كليسا و توي اين تابوت چي ميخواد كه بايد واردش كنم ؟ در تصوير همه چيز مشخصه . خودتون ببينيد همه چيز يادتون مياد كه چكار كرديد . در اين مورد هم منو راهنمايي كنيد... ممنون ميشم. مرسي.
این یه قسمت فکریه .نقل قول:
باید او پازل رو حل کنی و در رو باز کنی .
نقل قول:
دوست عزيز ، اين پازل اصلا" تصوريش جلو نمياد كه بخوام حلش كنم!! در ضمن كدوم در رو بايد باز كنم؟ من تازه وارد شدم و در باز بود ديگه اطرافم دري وجود نداره كه بخوام بازش كنم. فكر كنم با مراحل ديگه اشتباه گرفتيد. !!!
فقط investigate را نشان ميدهد. به تصوير بالا خوب دقت كنيد. گزينه ديگه اي نداره كه بخوام انتخاب كنم. درسته؟!
لطفا" بيشتر راهنمايي كنيد... ممنون ميشم. منتظرم.:46: