سخت که هست....ولی ناممکن که نیست.نقل قول:
به هر حال اگر موسیقی تو دانشگاه هدف شما باشه سختی هاش رو هم میتونین به راحتی تحمل کنین.
امتحان عملی سال آینده که تاریخ دقیقش معلوم نیست ولی معمولا تو آبان برگزار میشه:46:
Printable View
سخت که هست....ولی ناممکن که نیست.نقل قول:
به هر حال اگر موسیقی تو دانشگاه هدف شما باشه سختی هاش رو هم میتونین به راحتی تحمل کنین.
امتحان عملی سال آینده که تاریخ دقیقش معلوم نیست ولی معمولا تو آبان برگزار میشه:46:
من شنیدم دانشگاه ازاد امتحان عملی نداره ....
راست میگن؟
ساز درامز رو هم فکر نکنم قبول کنن درسته؟
شهریش ترمی چنده؟؟
خب امتحان عملی آهنگسازی تموم شد مونده نوازندگی که هفته دیگه است، چقدر هیئت ژوریش خوب بودن :20:
ممد گونزو تا جایی که من میدونم فقط سازهای ارکستر سمفونی هستند، و شهریه آزاد رشته موسیقی بعد از دندون پزشکی گرونترین رشته هست، تقریبن ترمی 1 میلیون اینا میدن
میشه بگین امتحان آهنگسازی چطوریه ؟ گروهیه مگه؟نقل قول:
شما کنکور هنر رو کی دادی؟ و برای رشته موسیقی که کنکورش رو دادی چه منابعی رو خوندی؟ رشته ت از اول همین هنر بود؟ یا چیز دیگه که حالا داری هنر رو امتحان میدی؟نقل قول:
امتحان عملی گرافیک خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوعش یه مرد با کت شلوار یا یه زن با کت دامن بود
نه اشتباه نشه! موضوع کشیدن یه کت و شلوار مردونه یا زنونه تو تن بود.یعنی تاکید رو کت و شلوار بود نه مرد و زننقل قول:
موضوع عجیبی بود! نمی دونم چرا نوبت به ما رسید همه چی استثنا شد! اون از سینما اینم از موضوع امتحان عملی!
امتحان اهنگسازی تو دو نوبت انجام شد، مرحله اولش که کتبی تشریحی بود شامل ساز شناسی و هارومونی بود، مرحله دوم هم عملی بود پیانو و سلفژنقل قول:
ممتحنین گروه اند
سلامنقل قول:
من امسال کنکور هنر دادم دیگه، 11 تیر
من برای موسیقی یه کلمه هم نخوندم، همش داشتم میخوندم فلان فیلم مال کیه یا پرسپکتیو خطی چه کوفتیه و اینا
رشته م تجربی بود
یعنی در کنار این رشته تجربی که داشتی میخوندی و براش میخواستی کنکور بدی منابع کنکوری هنر رو هم خوندی؟ و کنکورش رو دادی 11 تیر؟ کسی که هنر قبول بشه میتونه یه رشته دیگه هم بخونه؟نقل قول:
دوستان کسی میدونه جواب کنکور عملی (گرافیک/نقاشی/طراحی پارچه و لباس) رو کی اعلام می کنن؟
سلام
جواب آزمون عملی نیمه اول بهمن میاد.
راستی دوستان.
آزمون چطور بود؟
من یه اشتباهی کردم.آزمونو که دادم شماره دفترچه عملی رو با شماره صندلی چک نکردم!
خیلی میترسم که برگه عملیم اشتباه شه!
امکانش هست که جابه جا بشه؟
البته اسم و فامیل و شماره شناسنامرو نوشتم.
یه کسی بگه چیکار کنم:42::45::45:
خیلی کلافم
هر کسی که میدونه بهم بگه و منو از نگرانی در بیاره!
لطفا بگید چیکارکنم.
آخه مال یکی از دوستانم هم اشکال داشت بعد گفتن عوضش کردن!البته تقریبا مال چند نفر از افرادی که تو اون سالن بودن جا به جا شده بود!1:ohno:
نیمه اول بهمن ماه گفتن
پارسال گفته بودن آخر دی فکر کنم 19 بهمن اعلام کردم :41:
البته حتما سعیشونو میکنن قبل شروع ترم باشه
امروز چی تو ازمون موسیقی جهانی پرسیدن ؟ سکته زدم بگید
خب حالا که امتحان عملیامون رو دادیم چی میشه؟ دوباره باید انتخاب رشته کنیم؟ کی؟ رتبه ای چیزی میدن بهمون؟ چه جوریاست؟
نیمه ی دوم آذر باید دانشگاه های مورد نظرتو انتخاب کنی...فکر نمی کنم عددی چیزی به عنوان رتبه بدن.
سلام دوستان.چرا کسی جوابمو نداد:19:
واسه انتخاب شهر هم تو سایت سنجش نوشته بود 1 آذر تا 6 باید بریم تو سایت سنجش ثبت کنیم.
یه سوال
مثل رشته های متمرکز بعد از قبولی یه کارنامه نهایی میدن که بگن چیا رو میتونستیم قبول شیم؟
مثلن به فرض من اینجوری انتخاب رشته کنم:
1. آهنگسازی هنر
2.نوازندگی تهران
3. نوازندگی هنر
بعد مثلن آهنگسازی هنر رو قبول شم دوباره یه کارنامه میدن که بگن آیا انتخابای دوم سوم رو قبول میشدم یا نه؟
من فکر نمی کنم 1 تا 6 آذر باشه...چون تا 12-13 تازه امتحان نمایش تموم میشه و طبیعتا ما هم باید انتخاب شهر و دانشگاه کنیم.نقل قول:
تو دفترچه انتخاب رشته هم نوشته 1 تا 6 آذر...نقل قول:
نتایج اولیه نیمه متمرکزم قرار بود 10 مهر بیاد!
نمی دونم شاید برای نمایشیا یه تاریخ دیگه بذارن.
بچه ها می گن که سوال های سلفژ چه شکلی بود؟؟
به نقل از وبلاگ مملکته داریم
LOL :Dنقل قول:
دانشجوی موسیقیام؛ شش ترم باید معارف بخونم که توش نوشته موسیقی حرامه... مملکته داریم؟
آخر یکی پیدا نشد بگه اگر بخوایم از ترم 5 یه رشته دیگه تو دانشگاه، بیایم رشته هنر - موسیقی باید از اول چیکار کنیم؟!
تنها راهش اینه که از رشته ی قبلیت انصراف بدی و تو کنکور سراسری هنر شرکت کنی.
دوستانی که میپرسن سلفژ چی بوده
سلفژ نوازندگی خیلی آسون بود واسه آهنگسازی خیلی سخت تر بود، مال نوازندگی یه خط دو ماژور بود بدون آلتره حداکثر فاصله هاش هم سوم بود، با یه ریتم ساده (و نه ترکیبی، منظورم آسونی نیستا!) چند تا هم دیکته پرسیدن همین
فرض کن انصراف دادم اومدن بیرون، حالا باید چیکار کنم؟ در مورد کارهای اداری ش توضیح بدین بیشترنقل قول:
کار اداری؟ هیچ کار اداری نداره... انصراف که دادی میری برای سراسری ثبت نام می کنی و قبول شدی میری دانشگاه...منم قبلا دانشجو بودم و پاییز پارسال انصراف دادم.
البته میشه بدون انصرافم کنکور بدی و بعد از قبولی قطعی از رشته ی قبلی انصراف بدی.
منابع چی رو باید بخونیم؟ هر سال عوض میشه؟نقل قول:
توی چند صفحه ی قبل منابع هستنقل قول:
هر سال هم عوض نمیشه ،شاید یکی 2 کتاب درساش تغییراتی داشته باشه فقط مثل طراحی پارسال
همون منابع رو بخونید، اما به دنبال اینکه چه درسی حذف شده نباشید...کنکور هنر این چیزا سرش نمیشه و ممکنه از همون کتابا یهو سوال بیاد یا مثل امسال که هیچی از کتابای مدرسه نیومد...منابع اصلی مدرسه و آزاد رو که یاد گرفتید، هر کتاب دیگه ای که مربوط به هنر بود رو بخونید.
منم کتابای چاپ 3-4 سال پیش رو خوندم، اما مغایرتی با کتابای جدید نداشتن...حتی طراحی رو هم پارسال خوندم، به نظر کتاب بی اهمیتی میاد، اما از وقتی اسکیس ها رو می دیدم، تو شناخت کارا و سبک های نقاش های مختلف خیلی بهم کمک کرد.
کتابای مدرسه! دیگه چیه؟ میشه منابع رو یبار دیگه بذارین؟ دفعه پیش یکی گذاشت ولی دوباره اگه میتونی شما بذارنقل قول:
یعنی چی ؟ میشه چند تا از این کتابهای هنری معرفی کنین ؟ راستی کتابهای انتشارات مارلیک چطوره ؟نقل قول:
نقل قول:
اصول فرم و طرح نشر نی رو بگیر مثلا کتاب خوبی هست
کتاب های انتشارات مارلیک معمولا سوال های زیاد جالبی ندارن....یعنی خیلی قوی نیست....نقل قول:
برای چه درسی کتاب های کمک آموزشی میخواین؟
هرکی کنکور هنر داده بیاد بگه چه منابعی رو خونده؟!
اگه منظورتون منابع اصلی و کتاب های درسیه من یه بار تو همین تاپیک به شما گفتم.....نقل قول:
تا وقتی این منابع رو نخونده باشین و روش تسلط نداشته باشین خوندن منابع فرعی فایده نداره:46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4055163&postcount=114
الآن من اول باید اینا رو بخونم بعدش برای کنکور ثبت نام کنم و قبول شدم میتونم رشته ای که الآن توش هستم انصراف بدم بیام هنر؟ برای امتحان عملی موسیقی باید در چه سطحی باشم تا بتونم قبول شم؟نقل قول:
و البته برام سواله که اگر توی کنکور قبول شدم یعنی این منابع رو خوب خوندم و تو کنکور قبول شدم و امتحان عملی رو افتادم تکلیف چیه؟! امتحان عملی چقدر مهمه و برای ورود به رشته هنر / موسیقی لازمه که توی امتحان عملی قبول بشیم؟ و میزان مهم بودنش نسبت به قبول شدن تو کنکور چقدره؟
منابع دو سه صفحه قبل هست...اول باید منابع درسی معرفی شده رو خوب بخونید و بعدش برید سراغ ازاد.
امتحان عملی از رتبه هم مهم تره...ممکنه حتی با یه رتبه ی خوب و امتحان عملی متوسط یا ضعیف، قبول نشید...اما با یه رتبه ی معمولی و کار عملی خوب قبول شید...دیدم کسی رو که با رتبه ی 50 بعد از مصاحبه ی نمایش رد شد.