Game Cheater Artmoney Pro 7.13
Russian-English Version
Passwordکد:http://rapidshare.de/files/5177982/ArtMoney.rar.html
کد:¿?
Printable View
Game Cheater Artmoney Pro 7.13
Russian-English Version
Passwordکد:http://rapidshare.de/files/5177982/ArtMoney.rar.html
کد:¿?
بنام خدا از اين نشاني كه براي دانلود داديد نتونستم artmoney رو دانلود كنم وقتي ميخواستم دانلود كنم با پيام
the server replies that you don't have permissions to download this file.
Details:
HTTP/1.0403 Forbidden
رو برو شدم و برنامه دانلود نشد از نشانيهاي ديگه كه تو گوگل پيدا كردم نيز دانلود كردم اما همه كاراكترها به هم ريخته بود و معلو نبود نرم افزار به چه زبوني ساخته شده
لطفا كمك كنيد
آدرس آقا مهدي كه درست بود :
يا :
کد:http://rapidshare.de/files/5177982/ArtMoney.rar.html
شما فقط روي آدرس كليك كنيد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار نکرد...ممنون
منظورم پسورد بود...
بنام خدا
سلام
ببخشيد ولي اين نشونيتون هم جواب نداد و بعد يك تايمر يك دقيقهاي بچه بازي لينك يا دكمه دانلود نشون داد و سپس يه چيزي شبيه همون خطاي قبلي رو داد نميدونم يه چيزي رو نتونست پيدا كنه اگه ممكن بود مدير سايت اين برنامه رو تو قسمت دانلود خودش بزاره يعني مجبور نشيم از سايت ديگه دانلودش كنيم خيلي خوب ميشد
لينك دانلود آقا مهدي هم همينطوري هست .... برا اين كاراكتر ها به هم خورده هست كه زبان پيشفرضش روسي هست .... بايد شما پسورد را بزني و وارد برنامه شي و اونجا زبانش را انگليسي كني تا 2 رست شه ... پس شما نمي خواد اين فايل را دانلود كنيد !نقل قول:
نوشته شده توسط rouhallah
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پايين همونجايي كه بايد رمز رو وارد كنين چند تا كادر هست. توي كادر دو تا علامت سوال هست. از اونجا كپي كنين و توي قسمت رمز Paste كنين. درست ميشه!
بنام خدا
با سلام
اين محل وارد كردن رمز كجاست كه پايين اونجا ميگين چند تا كادر هست كه رمز هم اونجا قرار داره
لطفاَ دقيقاَ محل رمز بازي و عوض كردن زبان پيش فرض رو بگين اينكه اول نصب برنامه قرار داره يا پس از نصب بايد دنبالش بگرديم
لطفاَ كمكم كنيد
براي تغيير زبان پيشفرض اول بايد وارد برنامه بشي .يعني برنامه را كه باز كردي دو تا گزينه داره.تيك اون ها را بر دار
بعد توي يك عدد كادر پايين اون دو عدد گزينه يه پسورد كه
هست مي آيد .کد:¿?
شما آن رمز را كپي بايد بكني روي فيلد بالاي دو گزينه و سپس دكمه ي اولي را از سمت چپ بزني كه وارد برنامه خواهي شد .
سپس يه صفحه باز مي شه كه بايد يه تيك روي گزينه مورد نظر بزني و دكمه ي زيريش را فشاد دهي .
تموم شد
سلام...اون سیدی هک بازی برا دوستم خراب بود...اما خودم همین امروز یکیشو خریدم....
رفتم تو قسمت سازنده ها و اسم حمید بازرگانی رو دیدم...میدونین کیه؟؟ همون که قبل مقاله ی ارت مانی رو پی دی اف کرده بود و به اسم خودش پخش میکرد
اي *** ( به جاش هرچي فوش مي خوايند بزاريد ) !
اسم اين كلاه برداري و كلاه گذاري روي سر مردم است !
يه آموزش كوچولو از ما.
ببخشيد اگه خيلي مبتديه.
size=290 KB
ممنون....به ارشیوم اضافه کردمش!! راستی پارس اسپیس لینک مستقیم داره ؟؟؟
بنام خدا
سلام
ميخواستم بدونم چطور ميشه پريدن به سمت بالا را با برنامه ArtMoney در بازي IGI هك كرد و كاري كرد ارتفاع پريدن به سمت بالا بيشتر بشه
اگه ممكنه در مورد نوع متغييري كه بايد جستجو كنم و نحوه آن توضيح دهيد
آخه اين متغير سريع پس از تغيير به حالت اول بر ميگرده (چون وقتي ميپره دوباره سريع ميرسه روي زمين )و تو جستجو يكم مشكل پيدا كردم
من براي اين مشكل لحظه اي كه روي هواست بازي را pause كردم
حالا نميدونم پيدا نشدن متغير به اين كار ربط داره يا نوع متغيير رو درست انتخاب نكردم
لطفا در مورد نوع متغير پر ش تو اين بازي اگه ميدونين كمكم كنيد
با تشكر
نوع باید unown باشه
بچه ها مي خوام بدونم واسه فريز كردن جون در بازي هايي كه جون اون ها پيوسته هست بايد چه كار كرد؟
مرسي نرم افزارها عالي هستند
يه كم بيشتر توضيح بده.نقل قول:
نوشته شده توسط monitor00sina
فكر كنم بايد از حالت Unknown استفاده كني تا حالات جستجو كمتر بشه.
بالاخره به يه مقدار ثابت مي رسي كه نبايد اونو گم كني.چون براي جستجوهاي بعدي به دردت ميخوره.
خوب بزار بيشتر واست توضيح بدم مثلآ تو بازي مارتال كومباد مي خواي جونتو فريز كني . خوب حالا توش موندي نه نه نه
البته :
1- مارتال كومباد يه مثال بود و من رمزاش رو دارم
2- از جمله ي آخر پستم هم ناراحت نشو چون مي خواستم جذاب ترش كنم.
مرسي از انجمن فعالتون
در ضمن يه لينك واسه دانلود تي سرچ بذار.
سلام.
T-Search 1.6 رو از لينك زير بگيريد.چند تا پست بالاتر يه آموزش كوچولو براي T-Search گذاشتم.(پست 333)
شايد براي پيدا كردن مقدار ها به دردت بخوره.
Size=1.2 MBکد:http://www.xcheater.com/download.aspx?file=cheat_tools/tsearch_16.zip
آره من هر روز سایت پی سی رو به کل زیرو رو میکنم و تمام مقالات رو می خونم ان هم رو قبلآ دانلود کردم ولی این چیزی که من می گم واقآ پیدا نمی شه و من می خواستم ببینم شما می تونید راه حلی بدید وگرنه من خودم چند سال پیش آرت مانی و تی سرچ رو به عنوان اولین برنامه ها روی کامپیوترم میریختم.
وحالا یه سوال دیگه:
اگه شما اسلحه ی x رو نداشته باشيد ولي بخواهيد اون رو پيدا كنيد بايد چه كار كرد؟
برای گرفتن اسلحه ها باید سیو بازی ها رو هک کرد
من نمي فهمم منظورتون از هك سيو بازي چيه ولي مثلآ در آرت ماني وقتي از بازي خارج شدي همه ي مقادير را به No تبديل مي كند ولي اگر هنگام بازي اسلحه ي نداشته رو No سرچ كني هيچ چيزي واست نمياد.
حتي در بازي هايي مثل Igi2 تمام اسلحه ها را نمي توانيد در يك مرحله بگيريد
و به همين دليل نمي فهميم كه چگونه بايد اسلحه هاي نداشته را فريز كرد!!!!
منظورم از هک سیو تغیررات در سیو هست
mishe dar morede chegoonegi ---- save matlabiro gharar bedin???
mamnoon
salam man toonestam ArtMoney se v7.21 ro gir biaram va ba v7.15 ziad tafavoty nadare age kesi khast behem mail bezane ta barash send konam
خوب چطوري ميشه اين تغييرات رو اعمال كرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط Pr0G4mer
برای این کار حد اقل باید علم کرک و زبان اسمبلی رو بلد باشی
hala nemishe ye karish kard??
سلام
با هک سیو بازی امکان داره اسلحه های مخفی اضافه بشه ولی احتمالش نزدیک به صفره.چرا؟ چون شما علم غیب ندارید که آدرس متغیر ونوع متغیر مربوط به اسلحه ی مخفی رو از درون فایل سیو پیدا کنید.
بنابراین دوست عزیز بهتره برای سیو بازی تو اینترنت بگردید.
من که سر در نیارم
چی شد !!!
شما چی رو نفهمیدید؟؟ برای هک بازی به طور حرفه ای باید حد اقل اسمبلی بلد باشید...اگه بلد باشید که حله...اما اینو بگم که این زبان بسیار سخته
بابا در يه حدي حرف بزن كه ما هم بفهميم
اينقدر با كلاس نشو.
Pr0G4mer راست ميگه.
براي نفوذ هر چه بيشتر به بازيها بايد اسمبلي بلد باشيد.
اصلا كار آسوني نيست.
البته Code Injection زياد سخت هم نيست ولي وقتي حافظه يه بازي Multilevel باشه اونوقت كار سخت ميشه .
سلام.. اضافه ميكنم
كد انجكشن معناي لغويش ميشه تزريق كد...استخراج كد....كد نويسي....
گفتم اگه خواستيد سرچ كنيد اينا رو سرج كنيد...راستي كد انجكشن كار حرفه اي هست و اگه مبتدي هستيد نريد طرفش
به نام خدا
من كه همين كارا بستمه. ديگه بيشتر اين نمي خوام براي خودم درد سر درست كنم.
سلام به مدیران و دوستان عزیز
خیلی برنامه ی عالی هست با تشکر از شما دوستان و مدیران عزیز
من یه بازی دارم با نام the suffering:prison is hell که وقتي art money را اجرا ميکنم و بعد بازي را و بعد از اينکه بازي را اجرا کردم ميخواهم که از بازي به وسيله ي ctrl+f12 از بازي بيام بيرون نمياد بيرون و وقتي کلا از بازي ميام بيرون چيزي در پنجره ي Select process نمياد يعني اصلا اسم بازي در انجا نمي ايد ؟؟؟!!! علت چيست؟چگونه ميتوانم اين مشکل را حل کنم؟
با تشکر
سلام.
خوب بايد بازي در حال اجرا باشه تا Artmoney اونو تشخيص بده.
بعضي بازي ها يه كم سخت Minimize ميشن كه بايد ا ز قسمت تنظيماتشون كاري كنيد كه به صورت FullScreen اجرا نشن.
با سلام
با تشكر از شما ولي باز هم نشد من اول art money رو را باز ميکنم و بعد هم بازي رو ولي باز هم توي select process چيزي نمياد بازي رو به روش هايي که شما گفتيد باز کردم ولي باز هم چيزي نمياد و بازهم art money انو تشخيص نميده لطفا کمکم کنيد چون که خيلي بهش احتياج دارم بايد چکار کنم تا art money انو تشخيص بده |؟؟؟
ايا نرم افزار ديگري مي خواهد؟؟؟؟؟؟
با تشکر از دوستان و مديران عزيز
نام بازي:The Suffering:Prison Is Hell