نه هر کرکی بلکه کرک فیکس
Printable View
نه هر کرکی بلکه کرک فیکس
منم گرفتم منتها بازیش خوبه ها ولی خورد تو ذوقم!!نمیدونم چرا زیاد اونجور که ازش انتظار داشتم نبود درگیر نکرد منو به حساب تو بحر بازی نبردش
صدای حرف زدن هم نمیدونم چرا واسه من خوب و رسا در نمیاد نصف بیشتر را نمیتونم بفهمم حی صدای محیط و ماشین میاد!!
کرکو ریختم درست نشد من فقط تو این قسمت از مرحله مشکل دارم اونم بعد از چند ثانیه کند راه میره اصلا نمیدوه .ولی وقتی مشت میزنه کند نیست فقط کند راه میره.بعد خودم میاندازم پایین میمیره دوباره یه ذره خوبه میدوه ولی بعد از چند ثانیه کند میشه و راه میره از اول بازی تا اینجا هیچ مشکلی نداشتم با بازی .مرحلشم بعد همون جا که پسررو دنبال میکنی آخرش می خوره زمین بعد دمو نشون میده و همون مرحله میاد که من توش این مشکل رو دارم.نقل قول:
تورو خدا کمک کنید:41::41:؟
هر کاری کردم درست نشد:13:
نقل قول:
خوب منم میگم. این سبک گرافیکیش است مثل پرنس چهار یا بازی های که تقریبا مثل کارتون هستند.:46:
دوستان در مرحله jacknife یا همان لولههای سبز باید از کجا فرار کرد.
من رسیدم به این مرحله که این دو تا سرباز سیاه پوش را میزنم بعد اسلحه آنها را میگیرم و اون طرف میروم کیف را برداشته و نمیدانم کجا باید بروم.
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
همون قرمز ها راهنماییت میکنه باید به بالاترین ارتفاع بری بعد یه دکمه بزنی تا یه در برات باز بشه
مسیر رو به رو ادامه بدین و به همون جایی که کیف رو برداشتین برین.نقل قول:
در پایان, لبه سمت راست ستون رو بگیرین و به سمت راست چرخیده و مسیر رو دنبال کنین تا به لبه ستون اخر برسین. سمت چپ رو نگاه کنین. زیپ لاین به رنگ قرمز خودنمایی میکنه...
دوستان ممنون راه را پیدا کردم
حالا اومدم بالا همه اون سربازها را کشتم
ولی راه فرار ندارم، کیف راهم پیدا کردم
چه کار باید بکنم
ممنون
از ستون ها که می پری میری انتهاش به سمت راست ستون ها میری بعد مسیرو ادامه میدی و یک طناب که قرمز میشه.میگیری میری اونور بقلش یه در که یه دکمه داره بقلش دکمشو فشار میدی در سبز رنگ باز میشه ومیری
دوست عزیز این مرحله را رد کردم الان بالای اون گودال قرار دارمنقل قول:
اونجا باید چه کار کنم
اگه طبق همون مواردی که ذکر کردم عمل کرده باشین ولی باز هم مشکل پابرجا باشه, در صورت فعال بودن PhysX Support, غیر فعالش کنین.نقل قول:
یه حصار توری وجود داره و اون طرف حصار یک در به رنگ قرمز مشخص هست. باید به روی کامیون حمل بار برین و از بالای حصار پرش کنید...نقل قول:
میشه بگی چطوری با این نسخه کرک شده پچ نصب کنیم هوس جان؟
من این بازیو تازه گرفتم .
مثل اینکه هیچ راهی بر این دختره پوشیده نیست:31:
طرف از دیوار راست میره بالا .
یا لارا کرافت رقابت میکنه تو جونور بازی ...:31:
نه بابا اين خيلي باحال تر از لاراس !!! :31:نقل قول:
فني تره !!! :5:
اون قسمتهایی که میفته رو زمین و می چرخه رو جالب در اوردن .:20:نقل قول:
البته یه حرکت اون لارا کرافت داشت که من همواره تو کفشم .
از روی نوک چوب میپرید رو نوک یه چوب دیگه و تعادلشو حفظ می کرد .
این کارو یه آدم عادی 100 سال هم نمیتونه انجام بده .:31:
آره خيلي باحال بود !!!نقل قول:
خالي بندي تا چه حد ديگه !!! :18:
ولي اين دختر خانومه خيلي باحاله :31:
تو مثل اینکه بد تو کفش موندیا ...:31:نقل قول:
میترسم آخرش بری مخشو بزنی :31:
آخه قیافه ی درست و حسابی هم نداره فقط یکم ورزش کاره .:10:
ولی از شوخی گذشته بازی نوییه و یکم توش خلاقیت به کار رفته .
هر چند فکر میکنم از اون دسته بازیاست که نصفشو بری خسته میشی .:41:
امیدوارم اینطور نباشه .
نه اصلا اينجوري نيست !!!نقل قول:
اولش چون هنوز دستت روون نشده خسته كنندس ولي دستت كه روون بشه كلي حال ميكني !!!
اينقدر خفن بود من تا يه بار تموم كردم دوباره از اول با Hard بازيو شروع كردم !!!
به نظر من بازيش كاملا نو آورانس !!!
هم طراحيه محيط هم رنگ بنديه محيط هم GamePlay هم همه چي !!!
یه بار قبلا تموم کردی ؟:18:نقل قول:
بابا دمت گرم . چطور وقت میکنی .
من 20 تا بازی نصب شده رو کامپیوترم دارم که همش لنگ در هوا مونده .
20 تا هم نصب نشده دارم .:31:
اين چند ماه پيش براي XboX360 اومد كه من همون شب كه گرفتمش نشستم پاش 3تا Chapter رفتمنقل قول:
فرداشم تمومش كردم :31:
چون منو خفن جذب كرد ديگه نتونستم طولش بدم !!!
این مشکل رو کسی نمیتونه حلش کنه؟؟؟؟؟:41::41::41:نقل قول:
شما Crack Fix رو دانلود کن در صفحات قبل گذاشته شده ;)
این کرک رو که گذاشتین قابلیت pause رو ندارهنقل قول:
یه لینک دیگه رو امروز پیدا کردم
[QUOTE=havas_1980;3452951]اگه طبق همون مواردی که ذکر کردم عمل کرده باشین ولی باز هم مشکل پابرجا باشه, در صورت فعال بودن PhysX Support, غیر فعالش کنین.
آقا هوس PhysX Support غیر فعال کردم نشد درایورم همون ورژن 181 هست کرکم هم همون کرک فیکس هست تازه بازی بدون کرک هم برام مشکلی نداشته از اول بازی هم هیچ مشکلی نداشتم و خیلی روان بازی اجرا میشد ولی نمیدونم چرا اینجوری شده تو این مرحله بازی احتمالا از شانسم:31:
حالا راحی برای درست شدنش نداره
چی کار میتونم بکنم؟
حیف که دیگه حال و حوصله ی بازی کردن رو ندارم وگرنه تا آخرش میرفتم.
خیلی با بازیش حال کردم. بلاخره یه بازی اومد که تنوع داشت، همه بازی ها دیگه داره تکراری میشه.
حتی پروژه ی مدرسه م رو هم در مورد این بازی درست کردم !!
من تو مرحله 2 این بازی گیر کردم . بعد از این که با کیت ملاقات میکنه و یه جسد هم اونطرفه مامورا دنبالش میکنند ولی من هرچی میگردم راه خروج رو پیدا نمکنم . لطفا راهنمایی کنید.
از پله ها بالا برید ، برید به سمت قسمت accounting office که بازم پله می خوره میره بالا . بعد یه قسمت می بینید که لوله های تهویه از اون جا رد شده و کنارش هم باز هستش. از او.نجابرید بیرون.نقل قول:
در ضمن اگه alt رو بزنید راه رو نشون میده
آقا من اینو چیکار کنم . وسط بازی هنگ میکنه
رمم 1 گیگ . Vga هم 8600 با رم 512 مگ
سی پی یو هم 3.06 ! چی کم میاره که هنگ میکنه هی ؟ نذاشت یه چپتر هم بریم !
خب.
نمی تونم بگم شاهکار بود چون نبود ولی خیلی با بازی ، داستان و سبک جدید اول شخص غیر شوتر حال کردم:31:
تم و موسیقی بازی هم فوق العاده بود و توی این یک هفته که تمومش کردم همیشه توی مغزم بود ، آخر بازی وقتی کیت رو نجات میدید و credits پخش میشه ، آهنگ اصلی بازی با صدای Lisa Miskovsky که سوئدی هستش پخش میشه. من واقعا از این تم خوشم اومد و پس از یک خورده سرچ مختصر آلبوم ریمیکس های این ترک که Still Alive نام داره رو پیدا کردم به همراه Music Video این ویدئو که روی Youtube با کیفیت HD هستش:40::40:
لینک هارو میدم شما هم لذت ببرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آلبوم ریمیکس ها حجم : 60 مگابایت
وکد:http://www.4shared.com/get/71372881/d2380dcb/Lisa_Miskovsky-Still_Alive-Promo_CDM-2008-USFupload-for-asotpl.html
این لینک
حجم:55 مگابایتکد:http://rapidshare.com/files/181906115/Still_Alive__PROMO_CDM__2008.rar
و این هم لینک ویدئوی HD این track در youtube البته اگه می خواهید HD نگاه کنید ، صفحه رو که باز کردید روی Watch in HD کلیک کنید و Full Screen کنید:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=f-S0WTPav9E
PhysX Support رو بذار روی off درست میشه.نقل قول:
سلام من پچ 1.01 رو دنلود کردم 19 مگابایت
ولی ارور میده باید چیکار کنم الانم دارم کرکشو دانلود میکنم
حتما بعد از نصب Crack Fix اگه ارور Stopped Working گرفتید ، روی Shortcut راست کلیک کنید و Properties رو بزنید بعد در تب Compatibility چک باکس اول رو تیک بزنید و از منو جلوش Windows XP Service Pack 1 رو انتخاب کنید.نقل قول:
نه متوجه نشدید من اصلا نمیتونم پچ رو نصب کنم روش دوبار کلیک میکنم یه خورده میره بعد می گه بازی رو دوباره نصب کن:41::41::41::41:نقل قول:
شما باید اول فایل های اصلی رو جایگزین فایل های کرک الان بکنید تا بتونید پچ رو نصب کنیدنقل قول:
نه متوجه نشدید من اصلا نمیتونم پچ رو نصب کنم روش دوبار کلیک میکنم یه خورده میره بعد می گه بازی رو دوباره نصب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ندارید فایل های اصلی رو کرک فیکس رو دانلود کنید
برو بچ هنگ کردن وسط بازی با غیر فعال کردن فیزیک حل میشه ؟
به گفته ی Havas میشه !نقل قول:
من که هنوز مشکل قبلی رو دارم .
بیچاره Faith هنوز توی آسانسوره !!! :31:
نقل قول:
من کرک از کسی که بازی رو گرفتم همراه بازی گرفتم و از اول بازی بدون هیچ مشکلی بازی کردم.:12:
عزیزم . منم کرکش رو گرفتم . ولی بازم میهنگه !
مشکلم حل شده البته تا اینجانقل قول:
میشه کرک رو آپلود کنید ؟ :10:نقل قول: