بچه ها من بتازگی ایمیلهای spam برام زیاد شده یهو!!
جی میل هم دارم!
قبلا اصلا از این خبرا نبود...
میخوام ببینم کلا فرق دکمه Deleteبا Report spam چیه؟
مگه وقتی report spam رو بزنیم اونو بعنوان اسژم نمیشناسه که دیگه جلوشو بگیره؟ پس چرا باز میاد؟
Printable View
بچه ها من بتازگی ایمیلهای spam برام زیاد شده یهو!!
جی میل هم دارم!
قبلا اصلا از این خبرا نبود...
میخوام ببینم کلا فرق دکمه Deleteبا Report spam چیه؟
مگه وقتی report spam رو بزنیم اونو بعنوان اسژم نمیشناسه که دیگه جلوشو بگیره؟ پس چرا باز میاد؟
اسپمر ها از یک ادر ایمیل استاندارد استفاده نمی کنن معمولا چند 10 ادرس دارن که از طریق انها اسپم می دن....سیستم های زد اسپم هم بیشتر از طریق ادرس برچسب می زنن. ( در مواردی هم که ببینن متن مشابه است بر اساس متن برچسب می زنن) بخاطر همین طول میکشه...نقل قول:
جز صبر و همینجور برچسب اسپم زدن کار دیگری نمی تونی بکنی تا به مرور از هجمش کاسته شه.
چه جوری میشه سایت یاهو رو به شکل قبلیش در آورد منظورم فقط صفحه ایمیل نیست همه صفحه ها مثل my profile,my account info و غیره.
شکل قبلیش یعنی چیجوری؟ الان چه طوریه میگه؟نقل قول:
با سلام دوستان من می خواهم ایمیل های یاهو رو با microsoft out look 2003 دریافت کنم برنامه yahoopop هم نصب کردم تنظیمات رو هم بطور دقیق انجام میدم ولی بازم نمی تونم از localhost استفاده کردم و از 127.0.0.1 هم استفاده کردم ولی بز برطرف نشد . همچنین با muzila thunder bid استفاده کردم خمینطور بود
دوستان، آیا امکان داشتن بیش از دو ایمیل با اینباکس و رمز عبور یکسان در سرویس های یاهو وجود دارد؟
سلام !
چرا جي ميل من اينجوري شده ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامم...
بله میشه اینجا ره ببین:نقل قول:
با يك صندوق پست ياهو ، دو يا چند اشتراك(آكونت)داشته باشيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=105233
با سلام
چه طوری میشه فهمیدم 1 ای-میل یاهو برای کیه ؟ یعنی اسم و فامیلش رو که موقع ثبت نام نوشته پیدا کرد ؟
کسی نبود جواب بده ؟ من خیلی عجله دارم . خیلی خیلی واجبه .نقل قول:
چه طوری میشه فهمیدم 1 ای-میل یاهو برای کیه ؟ یعنی اسم و فامیلش رو که موقع ثبت نام نوشته پیدا کرد ؟
سلام
postal code چیه؟
تو یاهو!
نمیشه فهمید...نقل قول:
مگر اینکه خود شخص بهت ایمیل بزنه ببینی اسم و فامیلیش را چی نوشته که اینم خودت میدونی صد در صد درست نمیتونه باشه.
کد پستیه!نقل قول:
مهم نیست، هر چی دوست داری وارد کن... 1 تا 5 را وارد کن اگر اشتباه گرفت 1 تا 9 (یادم نمیاد چند رقمی میتونه باشه)
خیلی خوبه للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لللللللللل
بچه ها سلام همانطور که میدونید در طی 24 ساعت نمیتوان لا اکانت جی میل بیش از 100 ایمیل ارسال کر چگونه میشود این مشکل را رفع کرد یا چه ایمیل سروری قابلیت ارسال به بیش از 100 ایمیل در 24 ساعت را پشتیبانی میکند
با تشکر
بچه ها سلام همانطور که میدونید در طی 24 ساعت نمیتوان لا اکانت جی میل بیش از 100 ایمیل ارسال کر چگونه میشود این مشکل را رفع کرد یا چه ایمیل سروری قابلیت ارسال به بیش از 100 ایمیل در 24 ساعت را پشتیبانی میکند
با تشکر
لطفا جواب بدين چون خيلي برام مهمه. من مدت يك سال نتونستم اي ميلم رو چك كنم . حالا بسته شده . از هلپ ياهو كمك گرفتم اسم اي دي و رمزعبور ميخاد و كد كشور رو . همه رو درست ميره ولي كلمه رمزي رو كه موقع ثبت نام پرسيده يادم نيست . اسم يك حيوون خانگي كه يادم نيست چي زدم واسه همين قفلش كرد. بعد 24 ساعت هم كه از قفل در اومد بازم من اين مشكلو دارم چطور دوباره به اي ميلم دسترسي پيدا كنم . نميخام اي ميل جديد بسازم. مسنجرم هم باز بود ولي وقتي اي دي ام قفل كرد به اونم نميتونم برم . راه حل چيه ؟
سلام
تو اينباكس ياهو ميل من حدود هفت هزار ايميل هست كه ميخوام همشونو با هم پاك كنم . كسي ميدونه چطوري ؟
ممنونم
يا علي
با سلام
آيا راهي هست كه فهميد ايميل فرستاده شده در ياهو ،خوانده شده است يا خير؟
ممنون
سلام
من میخوام با ایمیل سایت خودم عکس بفرستم
اما هر کاری میکنم عکس رو تو ایمیل مقصد نشون نمیده و لینک عکس دیده میشه
میخوام عکس رو وقتی پیغام باز میشه نشون بده
مرسییییییییییییی
آیا راحی برای فرستادن عکس از طریق ایمیل وجود داره به جز اتچ کردن؟
آپلود کردن عکسنقل قول:
:41::19:???????????نقل قول:
منم همین سوال رو دارمنقل قول:
من وقتی تو تینی پیک آپلود میکنم بعد لینک رو کپی میکنم میندازم تو ایمیل فقط لینک رو نشون میده
من میخوام عکس رو نشون بده اگه میشه راهنمایی کنید
منم دقیقاً هم مشکل رو دارم! کسی میتونه کمک کنه؟نقل قول:
سلام دوستان
دوستان داشتن 2 تا میل باکس شده دردسر ...
می تونه بقیه میل ها رو فروارد کنم تو یکی ؟ میل های یاهو رو فوردوارد کنم رو میل اصلی یاهو میل ام ، و جی میل هام رو هم فووارد کنم رو یه جی میل اصلی ؟
اگه شدنی هست ، بگید از کجا ؟ ( البته نگشتم ، الآن خودم یه سر می زنم )
در باره آف ها هم بفرمایید ...
ادیت : الآن دیدم ، تو یاهو باید پلاس گرفت ، درسته ؟ این یاهو به روح اعتقاد داره ؟ امیدورام جی میل دیگه دندون گردی نکنه ....
ادیت 2 : جی میل رو اوکی کردم رفت ، یاهو راهی نداره برای پیچوندنش ؟
آف ها چطور اون وقت ؟
تنکس
مخلصیم
یا حق
mataleb bahalie.merc
نقل قول:نقل قول:سلام به همتوننقل قول:
برای آپلود عکس اون سایتی که شما میگید فیلطره باید تو سایت های دیگه آپلود کنید. اگه تو. گوگل میسرچیدید پیدا میکردید.
اینم یه سایت آپلود عکسبرای پاک کردن همه ی ایمیل ها هم فکر کنم Clear All رو بزنی حله :46::27:کد:www.isarapix.org
مشکل همچنان باقی هست!نقل قول:
کسی میتونه کمک کنه؟
درستهنقل قول:
واسه من هم هنوز نشون نمیده
مسئله ف ی ل ت ر نیست
نشون نمیده اصلا
دوستان انگار یاهو صفحات ایمیل رو بر روی ای پی های ایران بسته با دو اینترنت مختلف امتحات کردم ارورو میده اما با ای پی غیر ایران صفحات باز شد
کسی دیگه هم این مشکل داره؟
نه من الان چک کرد درست بود و مشکلی نداشتنقل قول:
نقل قول:برای منم رفت البته با yahoo.com@ رو مجبور شدم تو یوزر نیم بزنمنقل قول:
من مي خوام در email خود يك پوشه بسازم كه يك سري email خاص به صورت اتوماتيك وارد اين پوشه بشه اگه مي شه راهنماييم كنيد من از yahoo استفاده می کنم و می خوام این email رو در پوشه ای که ساختم بریزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنوننقل قول:
من مي خوام در email خود يك پوشه بسازم كه يك سري email خاص به صورت اتوماتيك وارد اين پوشه بشه اگه مي شه راهنماييم کنیدمن با yahoo ,email می زنم ومی خوام این email رو در پوشه ای که خودم ساختم بریزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنوننقل قول:
سلام
چه جوري مي تونم زبان ايميلم رو تغيير بدم. من از ياهو استفاده ميكنم اما چون زبانش اينگليش نيس نمي دونم كدوم گزينه واسه اين منظوره. راستي ايميلم هم قديمي هست آپش نكردم.(يعني اصلا آپ نمي شه قبلا هم چند بار هك شده)
لطفا با شكل جواب بديد.
درستش كردم... :27:نقل قول:
سلام
من مي خوام بدون attach كردن عكس بفرستم. كسي ميدونه چجوري؟ (خيلي خيلي فورييييييييي) :19:
عكست را در يك سرويس آپلود عكس ،ارسال كننقل قول:
بعد هم اونجا كدي را كه بهت مي ده را وارد ايميل كن
ممنون ولي من منظورم اين نبود... :11:نقل قول:
براي اين كه عكس توي متن ايميل به طور مستقيم نمايش داده بشه بدون هيچ لينك اضافه
يه سرچ كردم جوابشو يافتم
خوب چون سوال بقيه دوستان هم بود ميگم :10:
عكس رو copy مي كنيم بعد تو ميل paste
به همين سادگي :21:
البته عكس بايد تو اينترنت باشه
خوب به هر حال اولش بايد عكس را از روي كامپيوتر خودتون آپلود كنيد
سرويس دهنده هاي آپلود هم لينك مخصوص ايميل بهتون مي ده
هر دو روش يكي هست