من آخرین پستمم بدم . میخوام برم بخرم . ولی تو دو دلی موندم . نوشته رم دو گیگ میخواد . یعنی به سیستم من نمیخوره ؟
Intel 3.06 GHZ Hyper Threading
Ram : 1 GB OCZ
VGA Geforce 8600 gt 512 mb
Printable View
من آخرین پستمم بدم . میخوام برم بخرم . ولی تو دو دلی موندم . نوشته رم دو گیگ میخواد . یعنی به سیستم من نمیخوره ؟
Intel 3.06 GHZ Hyper Threading
Ram : 1 GB OCZ
VGA Geforce 8600 gt 512 mb
خیالت راحت بنا به دلایل خاص سخت افزاری تمام بازیهایی که باری کنسولهای ps3 و xbox360 عرضه می شوند بوسیله ram 1 g به راحتی در حالت low و حتی شاید medium قابل اجرا هستند و با ram 1.5 g که در حالت daul کار میکنه راحت میشه توی xp در ماکزیمم گرافیک بازی کرد(البته اگه موتور بازی به طور صحیح پورت شده باشه!)نقل قول:
دوستان تو شهر دوم فلوريدا بعد از ازادي اون مو طلاي موندم چيكار كنم يكي كمك كنه؟
عجب گرافيك مسخره اي داشت
توصيه مي كنم كسايي كه gta iv بازي كردن اصلا نرن سراغ اين بازي كه حالشون از گرافيكش به م مي خوره
كسايي هم كه gta بازي نكردن خوب چه كاريه برن همونو بازي كنن حالشو ببرن
باید شروع کنی اون جاهایی که دست رقیب ها هست رو بگیرینقل قول:
سلام
من وقتی افراد خانواده دشمن رو میکشم میرن بیمارستان و وقتی برمیگردن و باز دوباره میکشم باز میرن بیمارستان
چیکار باید بکنم؟
دو هزار بار اين بازي رو با جي تي اي مقايسه نكنيد :19::19::19:نقل قول:
بسه ديگه هر بازي Sand Box مياد فورا ميگن GTA GTA اتفاقا به نظر
من Godfather II تو بعضي جاها از جي تي اي خيلي خيلي بهتر
كار كرده نمونش شكنجه ها و دستورات به زير دست هات هست
سواد داريد قربان؟؟؟نقل قول:
بنده از نظر گرافيك عرض كردم مسخرس نه از نظر گيم پلي!!! شكنجه ها و دستورات ربطي به گرافيك نداره
البته گرافيك مسخرش باعث شد بلافاصله پاكش كنم و به گيم پلي نرسيد
اين بازي از نظر "گرافيك" از بدترين بازي سال 2008 هم بدتره چه برسه امسال
ببخشيد EA Games مال شماس كه انقدر تعصب دارين روش؟
از نظر موضوع بازیه خوبیه ولی گرافیکش مزخرفه
تعصب ندارم اعصابم به هم ريخته هر بازي رو با جي تي اي مقايسه ميكنننقل قول:
شما به گرافيك چيكار داريد حالا به خدا من رو x360 بازي ميكنم گرافيكش اونطور كه شما ميگيد ضايع نيست
شما يه خورده برو جلوتر شايد از بازي خوشت اومد همه چي كه گرافيك نميشه
منم كلي گفتم با جي تي اي مقايسه نكنيد چه از لحاظ گيم پلي چه گرافيك
هر فردي رو بايد به صورت مخصوص خودش كشتنقل قول:
اگر منظورتون اون عکس های بالا سرشون میشه یکم توضیح بدین که هر عکس به معنی چیه؟نقل قول:
ممنون
چرا وقتی سوار ماشین میشی ، وقتی فرمون را تکان میدیم ،زاویه نمایش تکان نمیخوره؟!
مثلا وقتی دور میزنم ، زاویه دید ، از بغل میشه و باید با موس زاویه دید را درست کنم
امیدوارم منظورم را فهمیده باشید!!
ببین elemon جان منظور سعید اینه که باید همونجوری که بهت گفتن بکشیش
داخل بازی که رفتی tab رو بزن بعد بزن more dons view بعد برو family tree اونجا 2 قسمت داره برو اون یکی که خانواده خودت نیست بعد روی کسی که میخوای بکشی کلیک کن سمت راست عکسش قسمت condition رو بخون نوشته چه جوری بکشیش
اقا هادی همه همین مشکل رو دارن باید بسوزی و بسازی.
همه چی که گرافیک نمیشه .نقل قول:
شما هم زیاد خودتو اذیت نکن:13:
برو بکس که بازیی رو خریدن چطوره نسبت به نسخه ی 1 چه پیشرفت هایی داشته به جز گرافیک؟؟؟؟؟؟
کلا می ارزه برم بخرم من نسخه ی 1 بازی رو تموم کردم بدک نبود حالا این نسخرو نمی دونم!؟
خيلي قشنگه بابا برو بگير !!! مثل همون نسخه ي قبلي هستش ولي ميتوني يه تيم تشكيل بدي كه هر نفري رونقل قول:
كه انتخاب ميكني هم يه قابليت منحصر به فرد داره !!! يكي بمب ميذاره يكي وقتي بميري زندت ميكنه ( Medic ) يكي ديگه قفلارو باز ميكنه و ... :دي
سلام من بازی را در مرحله اول نصب کردم ولی وقتی بخواهم مرحله دوم را نصب کنم این پیغام را میده...
باید چیکار کنم.... :13::13:
این پیغام.......
there is not enough space on the disk.
یعنی هاردت پر شده و فضای کافی ندارینقل قول:
دوستان من تمان فلوریدا رو گرفتم . الان ماموریتم اینه :
attend sitdown with don mangano
وقتی میرم اونجایی که مشخص کرده هیچ کاری نمیشه کرد .
چی کار باید بکنم ؟
اونجایی که میگه برین درخواست اون ادم هایی که بالاشون کلید رو انجام بدید باید چی کار کرد؟
من میرم میگه برو پیشه اون آدم!!
من باید اون ادم رو بکشم یا نه؟
بستگی داره چه کاری ازت بخواد.
بعضی وقت ها باید بکشی بعضی وقت ها باید مغازه اش رو خراب کنی
ممنون قهمیدم!
من دیگه مرحله ای نمیبینم که تموم کنم!
کجا باید برم؟
دنبال همون کلید ها؟
یا همه مغازه ها رو مال خودم کنم؟
فقط همین نقشه رو داره؟یعنی همش تو نیویرک هستیم؟
حتما نیویورک رو تموم نکردی وگرنه بهت میگفتن بری florida
البته Gta IV از بازی های خیلی خوب نبود چون مسئولین Rockstar به خاطر مسایل مالی خیلی عجله کردند وبازی نقص های خیلی زیادی داشت. مثل تکون خوردن دوربین ، لود نشدن تکسچرها و....نقل قول:
عجب گرافيك مسخره اي داشت
توصيه مي كنم كسايي كه gta iv بازي كردن اصلا نرن سراغ اين بازي كه حالشون از گرافيكش به م مي خوره
كسايي هم كه gta بازي نكردن خوب چه كاريه برن همونو بازي كنن حالشو ببرن
منظورتون از تکون خوردن دوربین چیه؟
دوست عزیز این مشکلی نبود که تو نسخه ی اصلی gta iv وجود داشته باشه. ایرانی های عزیز بازی هارو کرک میکنن و این کاری بود که راک استار واسه کرک کردن بازیش کرده بود !! 5 تا قفل خفن روی بازی بود و بعد از اون 5 تا قفل شما اگه میرفتی تو بازی دوربین تکون میخورد و نمیزاشت خوب بازی کنی !!نقل قول:
البته gta iv از بازی های خیلی خوب نبود چون مسئولین rockstar به خاطر مسایل مالی خیلی عجله کردند وبازی نقص های خیلی زیادی داشت. مثل تکون خوردن دوربین ، لود نشدن تکسچرها و....
ولی خیلی ها فکر میکنن که این تو نسخه ی اصلی gta iv هست !!
برو تو سایت گیم اسپات متوجه میشی ... در ضمن خودت هم یه کمی فکر کن، شرکتی به این بزرگی هیج وقت نمیاد بازی خیلی پر فروشش رو با همچین مشکل بزرگی به بازار عرضه کنه چون بیشترین ضررش رو خودش میکنه.
من این بازی رو واسه xbox360 خریدم گرافیک در حد ps2 هست.
شماره یک خیلی عالی بود و من طرافدارش بودم. باور کنین شماره دو آبرویه فیلم رو هم برد.
نمره 4.5 واقعا برازنده این بازی است.البته با معذرت از طرفداران.
تایید میشه خفن...............نقل قول:
اینم بازیه اخه:2:
سلام بچه ها من بازي رو تازه گرفتم ودارم بازي ميكنم من تا الان بازي هاي زيادي رو بازي كردم و تموم كردم و اگه تعريف از خود نباشه يه بازي باز حرفه اي هستم اما...........
من اصلا از اين بازي سر در نمي يارم اصلا بايد تو اين بازي چيكار كرد
وقتي ميري يكي رو به استخدام خودت در بياري بعد از جذب يه نفر ديگه بقيه جذب نميشن چرا ؟
وقتي جايي رو مي گيري وميگه محافظ بذار هر چند تا بخواييم مي تونيم بذاريم يا بايد از اون افراد جذب شده استفاده كرد؟
لطف مي كنيد قسمت Tab اين بازي رو خوب برام شرح بدين ببينم چي به چي هستش؟
يه اموزش كلي هم از بازي مي خوام ؟
وقتي ميري با كسي كه سرشون پول يا كليد هستش ماموريت مييگيري چرا هدف ها رو مشخص نميكنه بريم بكشيمشون ؟
اون نقشه رو كه نشون مي ده از كجا ميشه فهميد كجا ها مال ما هستن؟
در اخر ممنون ميشم به اين سوالات كم من دي دي دي به طور كامل جواب بدين
اگه اين دوست ميانه اي من هم بود جواب بده بد نمي شه؟
البته اينم بگم شماره اول بازي يه چيزه ديگه بود و ادمو ميبرد تو حس و حال فيلم اما اين گند زده به بازي
با اون قيافه اي كه واسه عشق من ال پاچينو درست كردن:2: (البته مي دونم حق كپي قيافه رو ندارن ) واقعا بازي ضعيفي هستش
ولي چي كار كنيم كه بي بازي بودن بي داد ميكنه و فعلا بهترين انتخاب اين هستش
این بازی به درد بچه های 8 تا 12 سال می خوره:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27:
سلام اقا وحید
هر وقت لازم باشه 1 نفر به خانوادت اضافه کنی خودش میگه نمیشه چندتا پشت سر هم بره جلو تر خانوادت رو بیشتر میکنی.
هر چند تا که بخوای میتونی گارد بذاری ولی به درامدت دقت کن وگرنه خود به خود اخراج میشن.
وقتی از افراد توی خیابون ماموریت میگیری توی نقشه با دایره قرمز نشون میده.
توی نقشه اونجا هایی که قرمز هست مال تو هستش.
بچه ها من مشکلی دارم وقتی بازی را نصب کردم توی بازی نمیدونم چرا سر طرف توی هوا هست و من فقط آسمون را میبینم و دور خودش دور میخوره نمیدونم چیکار کنم.
از جوی استیک استفاده میکنی؟نقل قول:
من الان کل کوبا رو هم گرفتم .
دستورمم اینه :
eliminate ervry rival family
یکی از افراد دشمن رو هم که مشخص کرده بود کشتم ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کرد
سلام دوست جوننقل قول:
ممنون واسه راهنمايي اما الان من ماموريت كه ميگيرم از افراد كه سرشون پول يا كليد هستش ميگه بايد جايي رو بتركوني يا يه برق كار ببري برق يه جايي رو قطع كنه اما اين يارو خودش اينكار نمي تونه بكنه و بايد ادمشو استخدام كنم اما هر كار ميكنم اونا نميان به گروه من ؟ حالا اينجا بايد چيكار كنم كه افراد با تخصص هاي مختلف رو جذب كنم ؟
وقتي ميرم سر محل مامريت مثل ديناميت گذاشتن تو يه محل چطور بايد به افرادم دستور بدم اونجا رو منفجر كنه يا برق يه جارو مختل كنه ؟
در ضمن من ميرم يه جاهايي رو كه مال خانواده هاي ديگس افرادشون رو همه رو ميكشم حالا چطور مي تونم اونجا رو مالا خودم كنم مثل همون ساختمان نيمه كاره چند طبقه كه مال سولاتسو بود ؟
ممنون ميشم راهنمايي كني منو ؟
اگه ممكنه هم يه راهنمايي كلي راجب اين بازي به من بدي اصلا داستان بازي چيه ؟ هدفمون تو بازي چي هستش ؟ چطور بايد بازي رو درست انجام بدين ؟
چطور بايد بفهميم نحوه كشتن يه نفر بايد چطور باشه ؟