Ipod نانو نسل 4 _ مجتمع کامپیوتر پایتخت _ 21 دی 87
4 گیگ = 155000 تومان
8 گیگ = 185000 تومان
16 گیگ= 235000 تومان
Printable View
Ipod نانو نسل 4 _ مجتمع کامپیوتر پایتخت _ 21 دی 87
4 گیگ = 155000 تومان
8 گیگ = 185000 تومان
16 گیگ= 235000 تومان
بسیار بسیار ممنون بخاطر گزارش قیمت ... (چیزی هستش که خیلی بهش نیاز داریم)
قیمتش خیلی خوبه و کاملا مناسب خریده ...
امروز داشتم از میدان ولیعصر رد مسشدم دیدم مغازه کنار پاساژ چند جور Sansa آورده:
Clip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2Gig 53000
4Gig 100000
================================================== =============
View
8Gig 184000
4Gig 140000
16 Gig 245000
================================================== ============
Fuze
8Gig 184000
================================================== ============
یادم رفت برای تبلیغاتش ازش پول بگیرم:13::21::21::21::21::21:
اراتمند
اینو منم امروز دیدم .. همون حوالی (حتی فکر کنم یه آدرس منظورمونه) ، نمایندگی سونی که نرسیده به پاساژ ایرانه ...
clip مدل بسیار خوبیه و هرکی می خواد پایین خرج کنه ، انتخاب خیلی خوبیه واسه اش ... (1 گیگش هم 42 تومن بود)
View ظاهر قشنگی داره
قیمتشم بدک نیست
این clip یکی از بهترین صداهارو داره بین همه ی پلیر ها، با اندازه ی کوچیکش فکر کنم برای باشگاه و اینا خوب باشه
بازوبندشم هست توی بازار؟
حداقل بین پلیرهای سری ارزان تر از 100 تومن ، همینطوره ... نقطه قوت اصلی اش قیمت خیلی مناسبشه که خب ساندیسک چون خودش تولیدکننده حافظه اس، می تونه روش مانور بده ... دقیقا رقیب zen stone از کریتیوه ، چه از نظر سایز ، کاربری ، باتری و کیفیت صدا ...نقل قول:
البته خودش یه حالت گیره پشتش داره ... بهرحال اگه بازوبند خودش هم نباشه ، بازوبندهای ارزون توی پایتخت هست ... واسه ipod که بتونه این رو هم پوشش بده ...
سلام مخصوصا به seymour , sastwhc
آقا من یه چندتا سوال در مورد این سانسا دارم شکل سمت راستی 2 گیگ هست اونوقت ال سیدی داره یا نه مدلهای 100 تومنیش ال سی دی داره. مورد بعدی این دو گیگ ضبط صداش چطوره میشه باهاش یه 5 ساعتی ظبط کرد و فرمت ضبطش چیه؟ وآخرش اینکه من میخام بدونم از iriver t7 بهتره از نظر ضبط صدا و رادیو و پخش موزیک و باطری. و گارانتیش کدوم شرکته؟ ممنون اگر میشه سریع جوابم رو بدید چون امروز میخام بریم ولیعصر خرید کنم منتها نمیدونم با 50 تومن چی بخرم که ضبط صداش خوب باشه و پخش موزیکش هم همینطور.
iriver t7
یا کریتیو استون پلاس یا sandisk 2gig
دو گیگ ال سی دی دارش چنده؟
clip ها همگی صفحه ی نمایش دارن، اون چپیه نمای پشتیه دستگاهه.
فرمت ضبط WAV هست و ۵ ساعت هم میشه ضبط کرد.
کیفیت صدای clip بهتره بعد از اون iriver و بعدش stone plus
در ضمن iriver یک گیگشم بالای ۶۰ تومنه پس بهتره به نظر من clip بگیری چون کیفیت صداش خوبه و همچنین موقع ضبط صدا امکان pause داره که به درد میخوره. قیمتشم مناسبه، گارانتیشو نمیدونم.
اكه كسي كليب داره در موردش توضيح بده تا اكه كسي قصد خريد داره بتونه تصميم بكيره
منم بزودي در مورد دي 2 كوان يه جيزي مي نويسم
ارادتمند
بجز سوالاتی که دوستمون جواب داد ، موند در مورد گارانتی که من پرسیدم ؛ داشت و ظاهرا پارسه بود ...نقل قول:
در مورد خرید ، کلیپ بسیار بصرفه به نظر میاد هم از نظر قیمت و هم کیفیت و هم از نظر حافظه ... من از نظر کیفیت هر سه رو در یک ردیف دیده ام ... رتبه اول باید بین کلیپ و استون تقسیم بشه imo...
* من اون پست رو که زدم که "بشتابید برای خرید کلیپ" ، اصلا جَو مثبتی ایجاد شد ، هم اینجا و هم فوروم دیگه و هم از طریق ای.میل و پی.ام ... به قول دوستمون، حقشه که از فروشنده اش پورسانت بگیریم!!
سلام و خسته نباشید به دوستان و ممنون از sharing timed هاتون
سرعت اینترنت من 16.8 هست(با تشکر از مخابرات) و عملا سرچ برام مشکله دیسی های مدام رو هم به این پروسه اضافه شده در نظر بگیرید. anyway
من یه ویس رکوردر میخام برای ظبط صدای استاد یا دبیر
بعضی از بچه ها voice recorder رو میزارن تو جیبه استاد که مطلقا مطلوب نیست
من میخام بزارم کناره دست خودم و صدا رو ظبط کنم خواه اگر نیمکت یا صندلی اخر در فاصله هفت متری از سخنور باشم کیفیت برام مهم نیست فقط صدا رو خوب ضبط کنه که بتونم بیام خونه اینار آرشیو کنم و نگه دارم و گوش کنم یا اگه خودش هم قابلیت پخش داشته باشه
قیمت خیلی خیلی برام مهمه مثلا اگه بیست تومنیش کارامو راه میندازه نرم دویستی رو بخرم مثلا دیدم d2 256 zfx بعید میبینم برای من نیاز باشه
در ضمن عجله و سپاسگزار از راهنمایی هاتون
خب شما اگه قرار باشه توی یه کلاسی که بهرحال سکوت محض درش نیست ، و احتمالا صدا هم تا حدی اکو میشی ، بری و از 7 متری بخوای صدا ضبط کنی ، نباید انتظار معجزه داشته باشی ...
بهرحال دوستانی بودن که با گزینه های زیر 100 تومن راضی بودن (مثلا کارای creative که با 60 تومن هم تامین میشن) ، و دوستانی هم بودن که با voice recorder راضی شدن ... شما برو سراغ گزینه دوم ... یعنی برو دنبال سری UX سونی که از 100 تومن به بالاس بر حسب حافظه ... و البته ICD سونی هم یه مدل نزدیک به 100 داره که باید از نمایندگی های سونی بپرسی که دارنش یا نه ...
سلام قربان ممنون از وقت و دانشی که لطف کردید
ببینید این کریتیو های شصت تومنی داداشم داره و اتفاقا یه بار ظبط کرده بود میگفت افتضاح بوده
من منظور این نبوده که بیست تومن میخام هزینه کنم بلکه این مد نظرم هست که حتی المکان کمتر هزینه کنم ولی خب خیلی هراس دارم یه ویس رکوردر صد تومنی بگیرم و بدردم نخوره چون صد تومن برای من حکم یه سرمایه گزاری عظیم رو داره (بزارید به حساب بی پولی) بهرحال خیلی برام جالبه بدونم اکثریت توی دانشگاه ها بچه هایی که صدای استادو ظبط میکنن از چه مدل هایی استفاده میکنن
ضمنا من شهرستانم و نمایندگی سونی در دسترسم
sony.co.ir مدل هاشو دیدم ولی سر در نیاوردم کدوم قابلیت تعیین میکنه صدا با چه قدرتی ضبط میکنه؟ واقعا خرید مشکله
برای بار دوم پستمو ادیت می کنم : یاده یه ضبط ناسیونالی که داشتیم افتادم از این کوچیکیا وقتی صدا رو ضبط میکردم اگه کسی از بیرون اتاق منو صدا میزد صداش توی نوار ضبط میشد این رو به این علت میگم چون توی sony.co.ir گفته شده این واکمن ها ظبط صدا مدل ارزون و کار راه بندازن با این وضعیت این usb خیلی باید بهتر ظبط کنن نه؟ راستی این طبط از نوع sp and lp تاثیری تو قدرتمند بودن صدا داره و اینکه خلاصه من یه ویس رکوردر میخام که با ولوم بالا صدارو ظبط کنه برای کلاس درس و ویس رکوردر نزدیک خودم باشه
قیمت ipod _ مجتمع کامپیوتر پایتخت - پنجشنبه 3 بهمن 1387
ipod نانو نسل 4
4 گیگ = 155000 تومان
8 گیگ = 185000
16 گیگ = 230000
ipod تاچ نسل 2
8 گیگ = 270000 تومان
16 گیگ = 360000
32 گیگ = 460000
پ.ن: قیمت تاچ حدود 30 تا 40 تومن نسبت به 1.5 ماه پیش افت کرده.
من جوابمو هنوز نگرفتم
در مورد اینکه برادرت راضی نبوده : باز به نظرم خودت بردار و تست کن ؛ حرف من هم توی پست همین بود که واقعا نظر به نظر فرق می کنه ... (چون دیده ام، اینو میگم ...)نقل قول:
در مورد بودجه : بهرحال با نزدیک 100 تومن گزینه های خوبی موجوده ... بنابراین شما هم که میگی محدودیت داری ، بهتره اگه تست بالایی امیدبخش نبود ، بیای روی همون سری UX به نظرم ...
در مورد سونی ها و درک کیفیت : این یکی از مشکلات (یا بهتره بگیم ویژگی های) voice recorder هاست ... یعنی معیار دقیقی واسه سنجش کیفیتشون نداریم ، و باید به ریویوهای موجود یا تجارب کسانی که بهشون اعتماد داریم تکیه کنیم ... یه جورایی شبیه بحث هدفون ها ، یعنی نمیشه صرفا براساس چار تا پارامتر فنی گفت : قطعا این یکی بهتر از اون یکیه ...
در مورد ضبط قدیمی ات : خیلی از ریکوردهای ارزون تر همونطورن که گفتی ... یعنی صدای زمینه رو بیش از اون چیزی که نیاز داریم ضبط می کنن...اما میشه با قطعیت خوبی گفت که در هر حالت ، voice recorder ها بهتر از mp3 player ها (که شما با لفظ usb ازشون یاد می کنی خواهند بود)
سلام بچه ها بویژه sastwhc , seymour عزیز
من امروز یه سانسا کلیپ 2 گیگ خریدم 53 تومن. این اولین تجربم با ام پی تری پلیره. خب صدای خوبی داره ولومش نرمال و های داره. رادیو اف ام داره و ضبط میکنه. و ضبط صدا هم داره راستش من برای ضبط صدا رفتم دنبال پلیری که خوب باشه منتها ضبط صداش عالی نیست ولی بجاش کیفیت خود دستگاه خوبه. منم که همیشه نمیخام صدا ضبط کنم. فوقش پایین بود یه نمه با نرمافزار صدا رو تقویت میکنم منتها ترنسند دو گیگ بود تو یه مغاز دیگه تست کردم اون کیفیت ضبط صداش به نظرم خوب بود البته تو مغاز بود و سر و صدا هم بود. ولی سانسا رو تو خونه تست کردم کیفیت ضبط صداش متوسط هست.
یه چیزی من تو ال سی دیش دیدم یه خط باریک در قسمت بالا ال سیدی که به چشم هم نمیاد و از چپ به راست داخل ال سی دی هست.خش نیست تو خود ال سیدیش که چی و راست کنی معلوم میشه میخاشستم ببینم بچه های دیگه هم که این sansa clip 2 gig رو دارن همین خط رو می بینن. البته فکر کنم یه جور جدا کننده هست چون دو سوم پایین ال سی دی رنگ آیکون ونوشته ها آبی است و یک سوم السی دی زده و این خط تو این مرز هست.
اکولایزر داره بعد تنظیم برای ضبط صدا نداره. تنظیم بک لایت و روشنایی داره. پلی لیست هم مثل اینکه داره.خبیش هم اینه که کیفیت صداش بالاست راستی یه بار هم تو همون ساعت اول فریز کرد!!!! نمیدونم تو دستم زیاد بود گرم کرد. چینی هم هست . من برگ گارانتی تو جعبش ندیدم.
یک مورد دیگه اندازش خیلی کوچیکه تو عکس آدم فکر میکنه چقدر بزرگ هستش.به اندازه طول و عرض یه جعبه قوطی کبریت.
حالا کیف یا بازو براش گیر میاد اونم با این سایز!
اگر سوالی بود در خدمتم در ضمن سوال من رو هم اگر تونستید و این دستگاه رو داشتید جواب دید.
راستی باید یه ذره بین هم باهاش بخرید ینم محض شوخی ولی دستگاه خوبیه.
فریمور جدیدش هم Ogg و Flv رو ساپورت میکنه باید از سایتش گرفت و اینکه بروزر فولدرهارو مثل پی سی نمیشه کرد یعن خودش ام پی تری ها رو میاد از روی اطلاعات آلبومش تو یه فولدر میریزه وقتی با مدیا پلیر سینک می کنی. حالا باید دید شاید تو فریم ور جدیدش ایمنم ورد شاید حل بشه یعنی هر فایلی بخای رو بریزی تو یه فولدر و خودت مرتبش کنی. البته یه پلی لیست هم خودش می تونه درست کن
فقط می مونه کیفش . سیلیکون کیف خوب هست اگر گیر بیاد
سلام یه مشکلی میخام فریم ور رو آپدیت کنم از این لینک باید آپدیتر رو اول بگیرم ولی اجازه دسترسی بهم نمیده چی کار کنم. ممکنه آی پی های ایران رو بسته باشن!!!! لینک فریم ور رو هم دارم دنبالش میگردم.
داشتید بگزارید. در ضمن قضیه این خط رو ال سی دی جالبه برام اگر شما هم سانسا کلیپ داشتید یه چک بکنید بگید. یه مورد دیگه اصلا اینجااز بچه ها کسی سانسا کلیپ داره که ازش راهنمایی بگیرم!
برای آپدیت فریم ور.
اینم لینک آپدیتر
کد:http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1376
مسولیت آپدیت فریم ور هم با خودتون هست من خودم که فعلا این کار رو نکردم و دارم دنبال خود فریم ورش میگردم و آپدیتر.
من شاید هفته دیگه واسه یکی بگیرم ، اگه گرفتم حتما چک می کنم و خبرش رو میدم ...
در مورد آپدیت firmware ، حدست درسته ... فیل*تر شده ... من واسه ات دانلود کردم و ضمیمه اش کردم ، ببین کارت رو راه میندازه یا بازم پشت فیل*تر گیر می کنه ...
دست گلت درد نکنه seymour جون . دیشب با پ *رو * کسی گرفتم. 360 کیلوبایت بود ولی اینی که شما
ذاشتی هم بدرد خیلی ها میخوره. در ضمن تا اونجا که بررسی کردم تو نت خیلی ها از این آپدیتر برای آپدیت استفاده نکردن(منظورم حرفه ای هاست) مگین یه نمه مشکل داره برای همین دستی هم می شه آپدیت کرد. تو فریم ور جدیدش ظاهرا Flac و Ogg هم ساپورت میشه. یه نمه هم موقع ضبط صدا که من تست کردم برای 4 ساعت ضبط داشتم. نویز داره. تو فریم ور جدیدش میگن نویز دیگه نیست بعضی میگن هست.
ولی انصافا کیفیت صداش گوش آدم رو تا ته ببری اذیت میکنه. مراقب گوشاتون باشید. یه مورد دیگه rockbox هم دقیق معلوم نیست ولی دارن رو سانسا کار میکنن که فریم ورش رو هک کنن و یکسری امکانات جدید بهش اضافه کنن.
خود فریم ور جدید سانسا هم زمان مونده به پایان آهنگ رو هم اضافه کرده تو نسخه جدید فریم ور ظاهرا. و کلی چیزای دیگه ظاهرا که این کمپانی به حرف مشتری توجه زیادی نشون میده. فقط اگر فرمت ضبط صدا رو از wav منو به Mp3 بیاره علی میشه چون رکوردرهای ضعیف تر از این این قابلیت رو دارن .
نرمافزار سانسا آپدیتر باید به اینترنت وصل باشید که نصب شه ولی ارور میده دستور العمل نصب واستفادش هم تو سایت سندیسک هست. قبل از استفاده ازش حتما ببیند. من که نتونستم ازش استفاده کنم جایی هم برای تنظیم پرو ک سی نداره.
سلام
iRiver MPlayer از کجا ميتونم بخرم ؟ کسی سراغ داره ؟
می تونی بیای شهرک غرب؟
تو مرکز خرید شهرک غرب .(روبروی میلاد نور) راحت پیدا میکنی منم امروز دیدم
باساز عالي ط 2 روبروي بله برقي
آره ميتونم بيام مرسینقل قول:
دستت درد نکنهنقل قول:
کسی قيمت هاشو نداره ؟ و اينکه آيا رنگ صورتی موجود هست ؟
من 4 , 5 تا رنگ مختلف دیدم ولی یادم نیست رنگاشونو
دوستان iriver Lplayer میخوام بخرم 2 گیگ قیمت 85. بگیرم یا پیشنهاد دیگه ای دارین؟
دوستان یه لطف دیگم می کنید قیمت های این پلیر ها رو بدبد
iRiver Clix2 دو گیگ یا 4 گیگ
Creative Zen Vision M پایین ترین گیگ
ممنونم
سلام
من میخواستم با 250 تومن یه mp3 تاچ اسکرین بخرم...
چی پیشنهاد میدید؟!
mp3 تاچ اونم 250 تومن. نمیدونم پول زیادی هست. ولی سامسونگ P2 تاچ هست و 180 تومن حدودا قیمتش هست.
به هر حال تصمیم با خودته.
به نظر من مدل D2 از کمپانی cowon مدل خوبیه هم تاچ اسکرین هست هم امکانات خوبه دیگه ای رو داره از نظر کیفیت هم بسیار عالیهنقل قول:
درضمن مدل 16 گیگش 259 تومن هست و مدل 8 گیگش 229 تومن و مدل 4 گیگش 199 تومن هست
برای اینکه از امکانات و ویژگی های D2 مطلع بشی می تونی به لینک زیر بری
[HTML]http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_D2_feature.php[/HTML]
اوه راست میگه Osmaan
داشت cowon d2 رو از قلم مینداختم اونم کیفیت صدای خوبی داره و 180 الی 200 تومن هست 2 گیگ یا 4 گیگ قیمتش رو دقیق نمی دونم.
البته مشخصات سامسونگ و پی تو با هم فرق دارن ال سی دیشون و اینکه کارت اس دی می خورن یانه و .......
به هر حال 250 پول برای ام پی 4 دادن ،کم نیست اونم وقتی که میتونی با این پول گوشی مناسبی بخری.(البته اگر گوشی خوب نداری)
iRiver Spinn بخر تاچه قیافشم با حاله
4 و 8 گیگ داره بلوتوث داره و واید اسکرینه
خب JayR جون اینکه همینطوری قیافش نشون میده بالای 250 قیمت داره.
iRiver Spinn 8GB MP3 Player $219.99 -
iRiver Spinn 4GB MP3 Player $169.99
iRiver SPINN 8GB Portable Media Player $199.95
خب قیمت نتش اینه دیگه خودتون قیمت تهرانش رو حساب کنید
من یه یک برای سانسا کلیپ میخام تو ولیعصر گیر نیاوردم کجا برم دنبالش مثلا برای آیپاد کیف هست که براین این بگیرم یا نه بیخیالش شم یدونه بسازم. کاردستیم خوبها.:8::31: