عکسو درست کردمنقل قول:
با وینرار ریپیبر کردم اما درست نشد
عکس درست شد !نقل قول:
چطوری قیوم ؟ شناختی ؟ : دی
Printable View
عکسو درست کردمنقل قول:
با وینرار ریپیبر کردم اما درست نشد
عکس درست شد !نقل قول:
چطوری قیوم ؟ شناختی ؟ : دی
سلام
پارت 2 رو باید دوباره دانلود کنین
کردم اما درست نشد !نقل قول:
با چه برنامه ای دانلود کردین؟نقل قول:
اینترنت دانلود منیجرنقل قول:
شما اینترنت دانلود منیجر رو باز کنین و بعد Options>Connection و Default max. conn. number رو بگین چنده و کمش کنین و مجدد اون پارت رو بگیریننقل قول:
برای من 8 هستنقل قول:
حالا این یعنی چی ؟!
یعنی باید بری اینجا:نقل قول:
مسیری که ask_bl گفتن رو برید به اینجا میرسید!
ممنونمنقل قول:
اما میشه توضیج بدین این کار برای چیه ؟
یعنی اینکه اونجا که 16 زده ، شما 4ش کن!بعد دوباره پارت رو دانلود کنید!نقل قول:
خیلی ممنون !نقل قول:
من میخوام دلیل این کار رو بدونم ! عجب داستانی شده ها :دی
چند تا حروف مخفف داره معنیش رو نمیفهمم !
آقا اینکارارو ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن!
من هیچ کاره ام!:n02:
نه نشناختمت شما؟ دی
دلیلش اینه که وقتی لینکی رو دانلود میکنید با 16 قسمت دانلود میشه اگه اونو کم کنید مثلا 8 با 8 قسمت دانلود میشه موقعی که تو صفحه دانلودی و فایل در حال دانلوده پایینش شماره کانکشن ها رو زده.
شما اونو بزار رو 16 دانلود کن . اگه نشد از 8 هم کم کن. :n02:
عجب داستانی واسه خودتون ساختیدا D:
شما وقتی با انتخاب 8 کانکشن به سرور دانلود وصل بشین , نرم افزار IDM اون فایل رو برای دانلود به اصطلاح به 8 قسمت مساوی تقسیم میکنه .
این کار برای سهولت و بالا رفتن سرعت دانلوده و هر چقدر که سرعت شما بالاتر باشه میتونین کانکشن بیشتری برای دانلود اختصاص بدین .
ولی اگه سرعت شما معمولیه با همون 8 کانکشن بهتره ادامه بدین .
وقتی تعداد کانکشن ها زیاد باشه و سرعت شما در حد مطلوب نباشه , تعداد بالای کانکشن ها باعث میشه که شما در مواقعی با قطع ارتباط مواجه بشین و دریافتی شما برای لحظاتی صفر میشه .
این قطع و وصل های متوالی رو فایل دانلود شده تاثیر میذاره و برای همین فایلی که دانلود کردین به صورت کامل دانلود نمیشه و یا این که مشکل پیدا میکنه.
برای همین بهتره که بسته به نوع سرعت و مقدار دریافتیتون از اینترنت در نرم افزار IDM کانکشن ها رو تنظیم کنید .
بصورت نرمال شما از همون 8 کانکشن استفاده کنین بهتره .
با زیاد شدن تعداد کانکشن ها سرعت دانلود در صورتی که سرور ساپورت کنه بالاتر میره اما احتمال خراب شدن فایل دانلودی هم به همین نسبت بالا میره
شما تعداد کانکشن ها رو 4 کن و اون پارت رو مجدد بگیر
امیدوارم درست بشه
دوست عزیز یکباره دیگه با تعداد کانکشن پایینتر همونطور که دوستان فرمودن دانلود کنید درضمن اگر شب (رایگان) کردید اینبار تو روز امتحان بفرمایید چون معمولا توی روز کمتر میذارن برای دانلود کانکشن ها stableترهاگر بازم مشکل داشتید احتمالا مشکل از فایل هست (باید از جای دیگه دانلود کنید) چون پارت یک به گفته شما مشکلی نداره پس نباید مشکل از winrar باشه
سلام دوستان ببخشید من یه مشکل دارم.فایل دانلود کردم بهد وقتی میخوام اکسترک اش کنم میگه You need to start extraction from a previous volume to unpack .The required volume is absent تو رو خدا زود تر جواب بدید. مرسی ......:n28::n29::n30:
سلامنقل قول:
فایل مورد نظر شما یه پارت دیگه هم داره که باید دانلودش کنین.
ترمیم فایل های دانلودی از طریق Repair یا Segment
با سلام به دوستان
من چندی پیش یه مستند 28 گیگ دانلود کردم که پارت 4 اون که 2 گیگ هست ناقص دانلود شده
وقتی میخوام فایل رو باز کنم این ارور رو میده
Unexpected end of Archive
از طریق Repair کردن فایل فشرده هم مشکلم حل نشد
از طریق برنامه Segment manager هم هر کاری کردم مشکلم حل نشد و پیغام خطایی میده مبنی بر اینکه فایل دانلودی حجمش بیسار زیاد هست و ارور میده
خلاصه فقط تونستم از طریق برنامه سگمنت دانلودر سگمنت ناقص اون رو تشخیص بدم که مشخص شد 32897 بایت اون ناقص دانلود شده
سوالی که از دوستان دارم اینه که ایا راه حلی هست که این فایل رو کامل کنیم؟
ایا کسی میتونه با استفاده از سگمنت ناقصی که من بهش میدم اون فایل رو کامل کنه
خلاصه اگر راهی هست ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر
سلام به همه
من یه فایل ویدویی دانلود کردم توی نو و نه درصد یهو دانلود قطع شد :n28:
با اینترنت دانلود منیجر دانلود میکردم
فایل ویدئویی داخل یه فایل زیپ هستش میخواستم ببینم راهی هست که مجبور نشم دوباره ویدئو رو دانلود کنم
اجازه اکسترک کردن رو نمیده اگه اکسترک بشه فیلم رو اجرا میکنه
راهی هست که گیر نده و بذاره اکسترک کنم(با یه نرم افزار یا هر راه دیگه ای وینرر رو میشه دور زد؟)
سلام به همه:n28:
من یه فایل ویدویی دانلود کردم توی نو و نه درصد یهو دانلود قطع شد
با اینترنت دانلود منیجر دانلود میکردم
فایل ویدئویی داخل یه فایل زیپ هستش میخواستم ببینم راهی هست که مجبور نشم دوباره ویدئو رو دانلود کنم
اجازه اکسترک کردن رو نمیده اگه اکسترک بشه فیلم رو اجرا میکنه
راهی هست که گیر نده و بذاره اکسترک کنم(با یه نرم افزار یا هر راه دیگه ای وینرر رو میشه دور زد؟)
ما یه پارت بازی که 1 گیگ بود رو دو دفعه دانلود کردیم (بدون توقف) ولی الان اصلا باز نمیشه و ارور میده ، هر دو دفعه هم همین ارور رو داد
مشکل چیه به نظرتون؟
روی فایل راست کلی کننقل قول:
و بعد Extract File رو بزن
توصفحه جدید تیک Keep Broken Files رو بزن و Ok کن
اینجوری فایل اگر ناقص هم باشه بازم از حالت فشرده درش میاره معمولا.
سلام. من Microsoft NET Framework 4.0.30319.1 Final رو از یه سایتی دانلود کردم و به صورت زیپ هم بود. ولی موقع Extract کردن همش ارور میده و اکسترک نمیشه. رمز هم درست میزنم. ولی وقتی همین فایل رو تو لپ تاپ اکسترکت میکنم با موفقیت انجام میشه. ویندوز و ورژن Winrar لپ تاپ و کامپیوترمم هم یکیه. آنتی ویروسمم غیر فعاله. Windows 7 ultimate 32bit و آخرین ورژن winrar
مشکل کجاست؟ کمک کنید. منتظرم ...
خوب چه اروری میده یه عکس بنداز یا متنش رو کپی کن.
C:\Users\Administrator\Desktop\dotNet.zip: Checksum error in the encrypted file Microsoft NET Framework 4.0.30319.1 Final \Microsoft NET Framework 4.0.30319.1 Final\setup.exe. Corrupt file or wrong password.
سلام" اعضاء این تاپیک : لینک پاین رو بخونید جوابای خوبی دادند در مورد بهترین تنظیمات WinRar برای فشرده سازی فایلها.
یکیشون ویندوز7 رو کرده 9 مگ گذاشته برا دانلود. منم گرفتمش. حجم حالت عادیش 3.5 گیگ هست.
بخونید نظر بدید اگرم بهترشو دارید بگید.
من یه فایل دارم 3 مگابایت rar
وقتی اکتراکت میکنم میشه 200 مگابایت فیل ویدئویی هست
چجوری میهش اینکارو کرد که اینقد فشرده بشه
سلام"
فیلم ها سالمند؟ ارور اکسترکت نمیده؟
من پرسیدم میگن بسکه زیاد فشرده میشه فایلا خراب میشند بعد ی مدتی با ارور باز میشند.
سلام امروز داشتم یه فایل چند پارت رو اکسترکت میکردم به این مشکلات برخوردم
! E:\Game\Other\TOMB RAIDER\Tomb Raider BB ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Packed data CRC failed in Tomb Raider BB ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Raider-Black Box\BB-tr.iso. The volume is corrupt
! E:\Game\Other\TOMB RAIDER\Tomb Raider BB ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Packed data CRC failed in Tomb Raider BB ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Raider-Black Box\BB-tr.iso. The volume is corrupt
! E:\Game\Other\TOMB RAIDER\Tomb Raider BB ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CRC failed in Tomb Raider BB ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Raider-Black Box\BB-tr.iso. The file is corrupt
طبق گفته دانلود ها دارای 5% ریکاوری هست و مشکل من اینه که نمیدونم چجوری ریکاوری کنم
پیشاپیش ممنون:n16:
باید repair کنید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
این گزینه نیستنقل قول:
بخاطر کار نکردن کرک برنامه هست؟
سلام " روی گزینه Repair کلیک کنید. اگه نیست روی نوار تولبار کلیک راست کنید و انتخاب دکمه هارو کلیک کنید. گزینه تعمیر رو تیک بزنید. اما این خطایی ک داده با این چیزا معمولا حل نمیشه. باید اگه نشد، دوباره بگیرید.
توی سربرگ تولز بودنقل قول:
یا Alt+R رو بزنید
درست شد ممنون:n16:
سلام / من میخوام یک فایل 16 گیگی رو پارت پارت کنم و تو سایتم بزارم / میخوام بدونم چه طوری مثل بعضی سایتها که میگن با 5 درصد ریکاوری انجام بدم .
سلام" یه راهنمای کوچیک درواقع آموزش برای این نرم افزار هستش حتی توی همین سایت دیدم. خواستین دانلود کنید بصورت اجمالی توضیحاتی داده.نقل قول:
سلامنقل قول:
با برنامه Winrar
تو تب General تیک گزینه Add Recovery Record رو میزنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تب Advanced
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یک بازی با 21 پارت دارم از پارت 1 تا 12 سالم هست از پارت 12 تا 18 خراب شده پارت 18 تا 21 دارم سوالم اینه چگونه پارت های 18 تا 21 را استخراج کنم هر کاری میکنم نمیشه منظورم اینه فقط پارت 18 تا 21 استخراج کنم ایا چنین چیزی امکان دارد.......
سلام" گیریم استخراجشونم بکنید چ فایده؟؟ نصب نمیشه ک!!!
روی هر تیکه یا بخش یا همون پارت کلیک راست کنید و اکسترکت کنید
سلام
من میخواستم بدونم بهترین روش برای حداکثر فشرده سازی چیه؟
من یه بازی دانلود کردم ۴ گیگ
توش یه فایل iso بود ۸ گیگ
از iso خارجش کردم.
فایل های اصلی شو که rar کردم شد ۸ گیگ
میخوام بدونم فایلiso کار خاصی میکنه یا این استثنا بود؟