سلام دوستان يکي نحوه تعويض جاي ساعت تاريخ و ... را درست آموزش بده يا به صورت پي دي اف بزاره در ضمن کد جاهاي مختلف صفحه را هم بنويسيد مثلا کد خط اول اپراتور يا خط دوم اپراتور يا وسط صفحه و... که به اين صورت هست 00*08 و ...
لطفا کمک کنيد
با تشکر.
Printable View
سلام دوستان يکي نحوه تعويض جاي ساعت تاريخ و ... را درست آموزش بده يا به صورت پي دي اف بزاره در ضمن کد جاهاي مختلف صفحه را هم بنويسيد مثلا کد خط اول اپراتور يا خط دوم اپراتور يا وسط صفحه و... که به اين صورت هست 00*08 و ...
لطفا کمک کنيد
با تشکر.
سلام وقتي يک الف را اجرا مي کني چطوري بايد غير فعالش کرد حتما بايد گوشي ريست بشه؟
سلام،
کسی می دونه الف ها را با چه برنامه ای می نویسند؟
دوست عزیز شما اگر الف BookManager رو بریزی می تونی روی الفها هم مدیریت داشته باشی:10:نقل قول:
به وسیله زبان برنامه نویسی C :10:نقل قول:
اگه ممکنه لينک اين برنامه را برام بزارنقل قول:
- سلام دوستان اگه ممکنه يکي بگه لايوت چيه از کجا بيارم و کارش را هم توضيح بده؟؟؟
گوشي من کا810 هست.
سلام محض رضاي خدا جواب من را هم بدهيد ثواب داره.نقل قول:
نقل قول:
لطفا کمک کنيد
با تشکر.
سلام شما صفحات گذشته رو نگاه کنید پیداش میکنید یکی برای الف دسکتاپ توضیح داده و دربارهی موقعیت ها هم توضیح دادهنقل قول:
سلام محض رضاي خدا جواب من را هم بدهيد ثواب داره.
دوست عزیز توی پست 20 همین تاپیک adrenalin گل این الف رو معرفی کردننقل قول:
من اين الف رو نصب کردم با کليد 9 باز ميشه و با کليد9 هم بسته ميشه. ولي کارديگه اي نميکنه مثلا نميتونه الف ها را متوقف کنه.نقل قول:
چرا؟
:11::11::11:
دوست عزیز شما وقتی این الف رو اجرا می کنید در بالای صفحه دو تا سربرگ می بینید که اگر با اسکرول گوشی به سمت چپ حرکت کنید الفهای فعال روی گوشیتون رو می بینید که با زدن دکمه C الف متوقف می شهنقل قول:
:20:AllLock
با این الف می تونید هر جا که دلتون می خواد رو پسورد بزارین:18:
این الف از پچ این کار خیلی بهتره مثلا شما با پچ نمی تونستی روی ویدیو پلایر و یا خود Bookmnager رو پسورد پسورد بزارین ولی با این الف میشه
در ضمن با این الف میشه خود فایل ini که در الف هست رو قفل کرد :11:
SERVER 1
'کد:http://adrenalin.persiangig.com/document/ELF/AllLock2_%28P30_WORLD%29.rar
SERVER 2
کد:http://www.2shared.com/file/3867331/baa8b7c2/AllLock2__P30_WORLD_.html
سلام
بابا این کار نمیکنه
کار میکنه ها
ولی یک مشکل درست می کنه
مشکلشم اینه که بعد از اجراش گوشی ریست میشه
البطه نه بلافاصله
پنج شیش ثانیه بعدش
هر کار میکنم نمیشه
لطفا نگین لیب اپدیت کن که قاطی میکنما
هر طور میشه هر اتفاقی میفته اولین جوابش لیب اپدیت کنه
یعنی چی
لیبم اپدیت اپدیته
اینم ورژن گوشیم
k800 Sw-r8bf003
ديدم ولي متوقف نميشه چه کنم؟ تازه فقط الف تاريخ شمسي رو نشون مي ده و بقيه الف ها رو نشون نميده.نقل قول:
يکي کمک کنه.
يه مشکل ديگه
گوشي من هم با الف مشکل داره ليبش هم آپديته ولي وقتي الف اجرا مي کنم ريست ميشه نه بلا فاصله در مواقعي که حسابي کارش دارم. مثلا موقع عکس گرفتن. در ضمن آخرين ليب را هم از لينک آدرنالين گرفتم چه کنم؟
سلام
من این الف رو از تاپ سی گرفتم نمیدونم چه جوری کار میکنه هر کی فهمید به من هم بگه ...
الف همراه با منو میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود :
کد:http://uploadbazar.com/514Albook.rar
چه جوری کار می کنه با کدوم دکمه فعال میشهنقل قول:
حالا الف رو ول کن ،نقل قول:
کسی آيکون هاش رو داره ؟!
اون 93 درصد رو چطوری نوشته ؟ :18:
کدوم ایکون ها ...!؟نقل قول:
تو فایل که گذاشتم هم منو هست هم عکس آیکونها
اون 93% هم با الف درست کرده
سلام يکي نيست جواب ما را بده؟محض رضاي خدا جواب بدهيد.
کسي بد نيست؟
سلام يکي نيست جواب ما را بده؟محض رضاي خدا جواب بدهيد.
کسي بد نيست؟
دوست عزيز شما با برنامه زير هر الفي رو كه مي خواي رو گوشيت بريزي تست كن ببين با ليب سازگار يا نه . اين نرم افزار زبونش روسيه ولي مشكلي نيست بازش كن ابتدا الف رو تو كادر اول قرار بده بعد هم ليب رو تو كادر دوم ببين نتيجه چيه ايا ليب با الف سازگار اگه سازگار باشه كليه تابع ها سبز ميشن تابع قرمز يعني عدم وجود فانكشن برا الف مورد نظر در ليب و بايد بگردي و اون فانكشن ها رو تو نت پيدا كني.نقل قول:
کد:http://iranupload.net/file.php?file=a93ab7750c08997e694e51ac8a122d96
دستت درد نکنه چک مي کنم جواب ميده ولي وقتي روي گوشي ميريزم گوشي ريست ميشه چه کنم اي خدا؟؟؟نقل قول:
من هم وقتي الف را اجرا مي کنم ريست ميشه چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منظورم آيکون های سيگنال و باطريش بود !نقل قول:
اين الف رو چطوري بايد راه بندازم کنم ؟
کلي فايل داره !
يكي مرجع جديد ترين ليپ ها رو بزاره
واسه کا770 از این الف ها ندارید؟
چرا نمی خوره هر کدوم رو دوست داری استفاده کن :11:نقل قول:
نقل قول:
يكي مرجع جديد ترين ليپ ها رو بزاره
اپدیت شد :11:
سلام دوست عزیز .نقل قول:
اقا یه توضیحی در مورد الف ها بدین که چی هست.
دوما چطوری نصب میشه و اموزشش کجاست؟اقا ما صفر کیلومتریم.
یه چند تا خوبش که واقعا به درد بخوره رو معرفی کن
سلام دوستان گلم
این طور که من متوجه شدم این نصب و اجرای این الف ها زمین تا آسمون با پچ فرق دارن و حتی شایدم بهترن
حالا میخوام چند تا سوال که البته جواب داده شده را برا اطمینان بیشتر خودم بپرسم!
اولا که نصب این الف ها احتیاج به هیچ نرم افزار اضافه ای نداره.
دوما اگه الفی اجرا شد فقط تا موقعی کار میکنه که گوشی روشنه پس اگه گوشی به هر دلیلی هنگ کرد یا رفت رو هوا به خاطر الف! بعد از یه بار خواموش و روشن کردن درست میشه؟! (آگه اینطور باشه خیلی خوبه!!!)
و در آخر اکثر الف ها روی گوشی من W810i (R4EA031) کار میکنه.
ممنون میشم سریع جواب بدین تا منم یه دستی به سر و روی گوشیم بکشم.
ميشه آموزش راه اندازی اين دسکتاپ رو توضيح بديد ...نقل قول:
************************************************** **نقل قول:
سلام
اینم اموزش استفاده از این الف
وقتی که می خواهید از این الف استفاده کنید باید اول فایل INI ویرایش کنید نمونهی فایل این الف
کد:;[LOCK_0X]: 0x01(lock) or 0x00(unlock); bookname; menuname
کد:
[PASSWORD]: 123456
[LOCKINI]: -1
[LOCK_00]: 0x01; KeylockBook; Keylock
[LOCK_01]: 0x01; MediaPlayer_Video_Book; VideoPlayer
[LOCK_02]: 0x01; AudioPlayerBook; AudioPlayer
[LOCK_03]: 0x00; BookManager; BookManager
[LOCK_04]: 0x00; DataBrowserBook; FileManager
[LOCK_05]: 0x01; PB_UI_DataList_bk; Contacts
[LOCK_06]: 0x01; PB_UI_CallListBook; Calls
[LOCK_07]: 0x01; MSG UI Book; Msg_Inbox
[LOCK_08]: 0x01; CameraBook; Camera
[LOCK_09]: 0x01; Browser Book; InternetServices
اون قسمتی که به رنگ قرمز هست رمز عبور کلیه قسمت ها هست که میتونید انو تغییر بدید
وقتی که این الف رو اجرا می کنید
برید به قسمت اهنگ های گوشی تون وقتی یک فایل MP3 رو اجرا می کنید میبینید که از شما رمز عبور می خواد مثل این عکس که برای گوشی خودمه که به صورت پیش فرض 123456 هست
قسمت بعدی که می تونید از رمز عبور استفاده کنید
قسمت فیلم ها است که وقتی یه کلیپ رو اجرا می کنید رمز می خواد که به صورت پیش فرض 123456 هست
اینم عکس
قسمت بعدی که از این الف استفاده کنید بخش SMS ها هست که روی INBOX و.... تمام قسمت ها رمز میزاره
که وقتی که وارد مثلا این باکس میشد رمز عبور می خواد که به صورت پیش فرض 123456 هست
بخش اخر که استفاده پر کاربرد داره صفحه کلید هست :31:
به محض قفل شدن صفحه کلید برای ورود دوباره از شما رمز عبور می خواد که به صورت پیش فرض 123456 هست
اینم اضافه کنم که فقط از اعداد باید در رمز عبور استفاده بشه
امید وارم مفید باشه :11:
منم دردم همینه:19:نقل قول:
نمیدونم چه جوری کار میکنه
گذاشتم که بگن چه جوری کار میکنه
من ریختم تو گوشیم و فعالش هم کردم ولی تا میای وارد منو بشی گوشی ریست میشه
من استفاده كردم باحاله ...بايد ليبتون آپديت باشه تا كار كنه وگرنه گوشي ريست ميشه ... در ضمن هر جا كه بخاين ميتونيد پسورد بذاريد... فقط كافيه آدرس بوك و منو نيمشو داشته باشيدنقل قول:
1.ليب رو آبديت كن...نقل قول:
2 . desktop_v1.2.elf رو بريز تو پوشه deamons ...
3. تو پوشه config يه پوشه درست كن به نام desktop ...
4. خوب حالا آيكون ها و فايل cfg رو بريز تو اين پوشه ....
یه نگاه به پست347 در همین صفحه بندازید
سلام
من گوشيم رو از K800 به K810 تبديل كردم حالا يه الف ميخوام كه فقط تاريخ گوشيم رو خورشيدي كنه!
و در ضمن وقتي يه الف رو روي گوشي ريختم چطوري بايد پاكش كنم؟
نقل قول:
هیچ ربطی به جدید بودن لیب نداره گوشی من تاریخ لیبش 17/8/2008 هست به راهتی هم کار میکنه:10:
این الف رو می تونید تو صفحات گذشته پیداش کنیدنقل قول:
سلام
من گوشيم رو از K800 به K810 تبديل كردم حالا يه الف ميخوام كه فقط تاريخ گوشيم رو خورشيدي كنه!
و در ضمن وقتي يه الف رو روي گوشي ريختم چطوري بايد پاكش كنم؟
برای پاک کردنشون فقط کافیه روی الف مورد نظر برید پاکش کنی :31:
نقل قول:
جواب ندادین حالا سوال اضافه میکنم!
نقل قول:
سپس با استفاده از برنامه setoolLite ابتدا پچ XXXX_YYYYYYY.lib.vkp و سپس پچ ElfPack_v10.vkp
رو نصب کنید.
من از این قسمت پست اول متوجه شدم برای ابتدای کار یه بار هک گوشی و نصب پچ لازمه
حالا سوالاش:
اولا که یه آموزش سریع از نصب این دو تا فایل بدید
دوما اگه اول باید XXXX_YYYYYYY.lib.vkp و بعدش ElfPack_v10.vkp نصب بشه پس بعد از هر بار آپدیت لیب یه بار هم باید ElfPack_v10.vkp نصب بشه؟ درست گفتم؟
ممنون میشم اینبار دیگه جوابم را بدید.
نقل قول:
الف ها هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه و به راحتی می تونید پاکش کنید و روی W810 R4EA031 به راحتی اجرا میشه :10:
خوب اول جدید ترین لیب که تو امضام هست رو دانلود کن بعد الف پک رو نصب کن
نه برای لیب دیگه احتیاجی به دوباره نصب کردن الف پک نیستید
برای نصب پچ برنامه ستول رو باز کن مدل گوشیت رو انتخاب کن پچ رو بزار قسمت میسک فایل
رایت اسکریپت رو بزن و.....
اموزش کامل در کلوپ پچ هست :11:
سلام گوشي من کا810 هست قبلا پچ الف با آخرين ليب رويش نصب بود وقتي اونها را پاک کردم و الف مدل 5 را نصب کردم پيامي مياد که نوشته :
Illegal liberary size
اين يعني چي؟ و بايبد چه کار کنم. در ضمن ليب را حذف نکردم و آخرين آپديت اون را هم از همين سايت گرفتم از امضاي آدرنالين.
مدل گوشي و نسخه نرم افزار :
R8ba024 ----- k810i
البته خودم با ستول فلاش کردم و اين نرم افزار را روش ريختم.
اگه ممکنه کمک کنيد.
اون جوری که من فهمیدم سایز LIB بزرگتر هست از الف مود ورژن 4 هم استفاده کردید دیگه نیازی به ریختن لیب با ستول نیست
از داخل گوشی نصب میکنید