سلام
من هرچی توی این قسمت گشتم نفهمیدم که avast آفلاین هم اپدیت میشه یا نه؟
اگر کسی میدونه بگه!!
Printable View
سلام
من هرچی توی این قسمت گشتم نفهمیدم که avast آفلاین هم اپدیت میشه یا نه؟
اگر کسی میدونه بگه!!
بله میشه
باید آپدیت ها رو بگیرید و بریزید تو پوشه C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\Setup
آپديت هاي يك كامپيوتر دگه را مي توان تويه يك كامپيوتر دگه استفاده كرد؟
اینم لایسنس برای Avast Internet Security V5.0.396
داغ داغ هستش.
کمتر جایی میتونی پیدا کنی.
اینم لینکش.
یادم رفته بود در پست بالا بزارم.:31:
کد:http://www.2shared.com/file/11142639/f98ea364/License.html
با سلام. ویندوز من 7 هست بعد از نصب avast 5 هر دفعه که my computer رو باز میکنم فلاپی چراغش روشن میشه و دوباره خاموش میشه آیا راه حلی برای این مشکل هست؟
سلام لایسنس برای avast pr0 5 نداری؟نقل قول:
جواب نیست؟نقل قول:
این مشکل نیست دوست عزیز .نقل قول:
شما میتونید فلاپی تو نو غیر فعال کنید چون امروزه به ندرت ازش استفاده میشه.
سلام به دوستان
یک لایسنس جدید برای internet Security 5
بزارید هیچکدام کار نمی کند
برای آنتی ویروس Avast احتیاجی به جمع کردن آپدیت ها بصورت دستی وجود نداره. شما هر وقت که بخواهید میتونید کل آپدیت هایی رو که تا کنون برای این آنتی ویروس وجود داره رو در قالب یک فایل exe از سایت خودش دانلود کنید. این فایل رو در هر کامپیوتری که avast نصب باشه اجرا کنید آنتی ویروستون آپدیت میشه.نقل قول:
کد:http://www.avast.com/download-update
بچه ها من 5 رو نصبیدم
منتها unsecured هستش
هرچی هم رو fix یا start program میزنم فعال نمیشه
چی کار کنم ؟؟:41:
بچه ها کد واسه ورژن 5.0.418 دارین ؟؟؟
من اواست اینترنت سکیوری رو نصب کردم و از یک چیزش خوشم اومد تا نصب کردم چند لحظه بعد خود به خود در عرض چند ثانیه آپدیت شد که واسم خیلی جالب بود.:31:اما معلوم نیست در چه تاریخی آپدیت شده و این آپدیت چه روزی هست:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال دارم:
1-بهترین تنظیمات واسه این نرم افزار چیه؟
3-متاسفانه من تا 20 روز برای این نرم فزار وقت دارم؟چطور میتونم یه کرک دائمی داشته باشم یا حداقل واسه چندین ماه از دست این راحت بشم؟
4-فایروال این نرم افزار عملکردش چطوره؟ضد جاسوسی اون خوبه یا اینکه باید به فکر نصب فایروال و ضد جاسوسی جداگانه باشم؟من چندین ساعت اینترنت هستم اما سایتهای مخرب زیادنمیرم بیشتر توی فروم ها وچت و ... هستم.
5-ایا آواست نسخه ی رایگان داره مثلا آنتی ویروسش رایگان هست؟من شنیدم یه نسخه ی رایگان داره؟اون نسخه در مقابل اینترنت سکیوری چه تفاوت هایی داره؟
6-اگه بخوام خیر سرم به طور اورجینال خرید کنم قیمتاشون چنده؟همه ی مدلاش رو مد نظر دارم و بر روی یک کامپیوتر
خیلی نرم افزار خوبیه یه سوال دیگه هم داشتم یادم رفت
7- قابلیت گیم مود به چه درد میخوره و باید تیک بخوره؟
زمانيكه فردي اقدام به اجراي بازي ميكنه آنتي ويروس در حالت Game Mode سرعت سيستم را نميگيره و اقدام به اسكن بازي و كند شدن آن نميكنه.نقل قول:
پست 334 رو میشه جواب بدین
با تشکر
1-در مورد بهترين تنظيمات نميشه نظر خاصي داد.هر فردي متناسب با دانش خود و نيز نيازهاش ممكنه تنظيمات مختلفي را براي محصول امنيتيش درنظر بگيره.نقل قول:
2-كرك دائمي براي هيچ محصولي وجود نداره و اين محصول هم از اين قاعده مستثني نيست.
3-در مورد فايروالش بابد به تاپيك اختصاصي مقايسه فايروالها مراجعه كنيد و نتايج را مشاهده كنيد.ولي از آنجائيكه اين محصول تازه منتشر شده بايد در تستهاي بعدي نتايج را ديد.
4-نسخه رايگان هم داره.در صفحه اصلي سايت Avast.com تفاوت هر 3 محصول بطور خلاصه بيان شده(با شكل).
5-در مورد محصول Avast نديدم كه توي ايران نمايندگي داشته باشه.مگر اينكه از طريق واسطه با كارت اعتباري بتونيد خريد كنيد كه قيمتهاش به دلار در سايتش ذكر شده.
من نظرات خودم رو میدم دوست عزیزنقل قول:
امیدوارم که مفید واقع بشه
من خودم از نسخه ی رایگان این آنتی ویروس سبک استفاده می کنم + Firewall Comodo
خیلی هم خوب باهم مچ شدن بدون هیچ گونه دردسر و همچنین کند کردن سیستم
جفتشون رایگان هستند و جز بهترین ها.
به نظر خودم نسبت به NOD32 و KASPERSKY از خیلی جهات بهتره.
تنظیم خاصی نداره فقط یادت باشه که حتما رجیستر کنی تا لایسنس ـت به مدت 1 سال Active بشه
================================================== =نقل قول:
اگر حوصله داری بخون:
من تقریبا یک سال از Kasper intenet security 9 استفاده میکردم خیلی خوب بود اما چند وقت پیش بشدت بوت سیستم کند شد هزارتا کار انجام دادم تا درست بشه اما نشد که نشد .برای صحت این گفته ها شما به تاپیک زیر برو میبینی که برای کند شدن سیستم -من تاپیک زدم و متاسفانه به نتیجه نرسید
================================================== ======کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388742
تا اینکه به طور اتفاقی کاسپر رو پاک کردم و متوجه شدم که عامل کندی سیستم کاسپر بوده
================================================== ==========
الان هم از اواست 5 نسخه رایگان استفاده میکنم.دیگه دردسر سریال بازی و کرک بازی ندارم!
اواست 5 حتی با وجود رایگان بودنش خیلی خصوصیات داره که کمتر انتی ویروس رایگانی داره.یکی از این خصوصیات web shield هست که دو سه جا واقعا به دادم رسیده . حتی اویرا با اون همه تبلیغات وسیع این قابلیت رو نداره
================================================== ==============
اگر شما میبینی در ایران روی کاسپر- نود و اویرا مانور میدن بیشتر کار نمایندگی های فروش این محصولات هست که دارن برای فروش بازار داغی میکنن.
درباره قدرت اینترنت سیکوریتی اواست فقط یک نکته بگم:
دو جور شرکت هست که سازنده اینترنت سیکوریتی ها هستند:
1-شرکت های که در اصل سازنده انتی ویروس بودند و بعد با ساخت فایروال اینترنت سیکوریتی ساز شدند مثل اواست-اویرا-ناد32
2-شرکت هایی که برعکس بالا هستند یعنی اول فایروال میساختن و بعد به ساخت آنتی ویروس روی اوردن
مثل:agnitum-comodo-zone alarm
================================================== ========
طبق اخرین نتایج بدست امده از سایت های معتبر تست انتی ویروس و فایروال:
شرکت های نوع اول به طبع انتی ویروس خوبی دارن اما در قسمت فایروال بعلت بی تجربگی کمیتشون لنگه
شرکت های نوع دوم هم که برعکس نوع اول هست
============================================-==============
مثلا اویرا-بیت دیفندر-ناد 32 در تست فایروال متاسفانه خیلی ضعیف ظاهر شدند
================================================== =======
فقط یک استثنا وجود داره که اون کاسپر هست
================================================== =========
شما بهتر بود از نسخه انتی ویروس خالی اواست استفاده میکردید چون alwl (شرکت سازنده اواست) در این زمینه بی تجربه است.البته باید بازم صبر کرد
خیلی ممنون دوستان از توضیحاتتان.
خب من میرم که نسخه رایگانش رو دانلود کنم یک فایروال توپ هم میخوام دانلود کنم .اگه میشه یه فایروال خوب که اون هم رایگان باشه و مسخره بازی یوزرنیم و پسورد نداشته باشه و زیاد هم به برنامه هام گیر نده و اونها رو پاک نکنه.
-----------------------
فقط یه سوال انتی ویروس نسخه ی رایگان با آنتی ویروس نسخه انترنت سکیوری تفاوتی نداره؟
به نظر من بهترین فایروال Comodo هستش که اون هم رایگان ـهنقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز حالا این فایروال میتونه سایر امکاناتی که نسخه ی رایگان نداره رو ارائه کنه مثل آنتی اسپایر و ...
در ضمن این خاصیت web shield برای چی هست؟ یه سوال دیگه گزینه ی move to chest یعنی چی؟
فعلا که نرم افزار من 19 روز وقت داره و الان چند تا فیلم توی نوبت دانلود دارم تا اون موقع چه کار کنم که این 19 روز درست بشه ایا یوزر نیم پسوردی میخواد یا فایل کرک؟اگه میشه کمک کنید
خواهش می کنمنقل قول:
دوست عزیز به جرئت می تونم بگم که این فایروال از خیلی از فایروال های مشابه خودش که پولی هستند بسیار عالی عمل می کنه. توصیه من اینه که شما هنگام نصب این فایروال خوش دست حتما آنتی ویروس ـش رو Inactive کنی که یه موقع با Avast تداخل ایجاد نکنه.
خاصیت web shield اینه که تمام داده های ارسالی و دریافتی شما از نت به صورت آنلاین چک میشه.
مرسی دوست عزیز میشه لینکش رو بذارید
جایی هست که لایسنس بفروشه البته معتبر ؟
اين كمپاني در ايران نمايندگي رسمي نداره.مگر اينكه از طريق واسطه و از طريق كسانيكه كار خريد انجام ميدهند اقدام به خريد لايسنس نماييد.نقل قول:
سلام من از نسخه 4.8 استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم و یکی از بهترین ویژگی هاش این بود که برای پاک کردن فایل ازت اجازه میگرفت ولی توی نسخه 5 خودش بدون اجازه پاکش میکنه که خیلی بده آیا راهی هست که مثل قبل اجازه بگیره
ممنون
در قسمت real time shield و از بخش file system shield گزینه expert setting رو انتخاب کنید. سپس در قسمت action می تونید تعیین کنید که در صورتیکه هر فایلی رو به عنوان ویروس pup یا suspisious معرفی کرد چه جوری باهاش رفتار کنه.
سلام دوستان من همیشه از این آنتی ویروس استفاده میکنم . ورزن 4.8 و دیروز هم آبدیت کردم .
ولی جدیدا یه ویروسی کامپیوتر من گرفته که هی درایو سی ( ویندوز) پر میشه . هر چی پاک میکنم دوباربعد از نیم ساعت اون درایو پر میشه .
به نظر شما چی کار کنم ؟
ازین آدرس آپدیتش رو دانلود کنید و خیلی راحت نصب کنید:نقل قول:
کد:http://www.avast.com/download-update
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
تو قسمت مربوطه بپرسیدنقل قول:
ترجیحا از آنتی ویروس بیت دفندر استفاده کنیدکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=186
سلام بر اساتید گران
معروضم به حضورتون که من نورتون اینترنت 2010 ام رو بعد از 2 سال کار کردن با نورتون با اینکه ازش خیلی راضی بودم و هنوز هم میگم حرف نداره به علت همین دردسر لایسنس پاک کردم و حالا اوست 5 فری ادیشن نصب کردم . البته بگم که من تمامی گزارشهای امنیتی AV رو خوندم و بعد از آنالیز همه اونها اقدام به این کار کردم. حالا مشکلی که دارم و تنها نکته عجیب برام اینه که نمیتونم یک فلدر یا فایل رو به تنهایی اسکن کنم و برام خیلی عجیبه . میخواستم بدونم آیا تنظیمات خاصی رو یاید تغییر بدم یا مشکل از باگ خاصی توی نرم افزاره؟؟؟
علیرضا جان سلام
با این حرفت من رو هم به شک انداختی
الان که چک کردم مشکلی ندیدم .جسارت نباشه من کلیلک راست کردم روی فوادر مورد نظر و ... شما هم همین کارو می کنی دیگه ؟
آقا ممنوننقل قول:
بنده هم شک کردم که چرا نمیشه :13: اما ریست کردم درست شد. بالاخره گاهی سوتی دادن هم پیش میاد :18:
ممنون بازم به خاطر لطفت
بچه ها سریال جدید ندارید ؟ 1 هفته ای هست expire شده مال من
سلام من تازه ورژن 5 رو نصب کردم ولی این شکلیه :
برای بهبود سیستم چه چیزی رو در کنار این پیشنهاد میکنید ؟
چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز شما 2 تا کار باید انجام بدی
1. ریست سیستم یا استارت کردن آنتی ویروس
2. رجیستر آنتی ویروس که کمتر از 1 دقیقه هست و رایگانه
بعضی ها که تعدادشون هم کم نیست گزارش دادند که کل سرویسهای این آنتی ویروس ک شامل کل آنتی ویروس میشه بعد از Sleep شدن کامپیوتر از کار میوفته. این گزارش فقط در مورد نسخه 5 این آنتی ویروس و آخرین نسخه اش هم داده شده و هنوز هیچ راه حلی هم براش پیدا نشده.
کسانی که تنظیمات کامپیوترشون طوری هست که مثلا بعد از 20 دقیقه کامپیوتر Sleep میشه حواسشون به این موضوع باشه.
موفق باشید.
آقایون اساتید
من از فایروال کومودو هم در کنار اوست استفاده میکنم اما بازهم نتورک اوست اخطار Exploit Blocked میده. البته خوبه که بلاک میکنه سوالم اینه که نباید قبل از اون فایروال جلوگیری کنه؟
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم چطوری میشه برنامه رو رجیستر کرد ؟!
کسی فایل لیسانس ورژن 5 رو داره که بزاره ؟