نه خیر... اونیه که امسال قهرمان شد :8:نقل قول:
Printable View
نه خیر... اونیه که امسال قهرمان شد :8:نقل قول:
خب برادر باهوش من منم همونو گفتم دیگه ولی با کنایه.نقل قول:
نه خیر... اونیه که امسال قهرمان شد
تیمی که توی کل تاریخش فقط تونسته 3بار اونم تو فینال اروپا حاضر باشه معلومه که وضعش چه جوریه
این خبرو بخون البته قدیمیه و مال زمانیه که تیری آنری آرسنال بود.البته یه جای دیگه هم خوندم که به هانری توهین کرده بود.نقل قول:
.توی بازی دوستانه اسپانیا انگلیس نگاهای تحقیر آمیزش به اشلی کول باعث شد همه بگن که انگار که به یه برده نگاه میکنه
نقل قول:
تیری هانری مهاجم سرشناس تیم آرسنال انگلستان در گفتگو با روزنامه اکیپ چاپ فرانسه با انتقاد از تصمیم سران فوتبال اسپانیا مبنی بر جریمه 3000 یورویی لوئیز آراگونس گفت: واقعا خنده دار است که وی پس از آن توهین های رکیک که حتی در زیر پلهای چرکین لندن هم شنیده نمی شود از سوی سران اسپانیا تنها با 3000 یورو جریمه می شود. من به شخصه منتظر جریمه 30000 یورویی آراگونس و همچنین محرومیت وی از سرمربی گری تیم ملی اسپانیا بودم اما حالا تنها از سران فیفا درخواست می کنم که به قضیه آراگونس رسیدگی کند و وی در ادامه گفت: هر چند که با روح نژادپرستانه مادریدی ها این مسئله و تصمیم خیلی هم دور از انتظار نبود. شما در هر جای مادرید که قدم بردارید متوجه نگاه ها و توهین های نژادپرستانه آنها خواهید شد و آنها حتی در استادیوم ها نیز به بازیکنان سیه چرده توهین های زیادی می کنند. دیدار اسپانیا و انگلستان که منجر به آن جنجالهای قومی و ملیتی شد تنها گوشه ای از سطح فرهنگی بسیار پایین مادریدی ها بود. آنها هنوز در قرن نوزدهم سیر می کنند و توجهی به گذشت 200 سال از آن روزگار ندارند. مشکلاتی که برای سیاه پوستان شاغل در لالیگا وجود دارد در هیچ کشور دیگری وجود ندارد. شما اگر نگاهی به تیمهای مادریدی و خصوصا رئال مادرید بیاندازید متوجه می شوید که حتی یک بازیکن سیاه پوست هم در آنجا وجود ندارد و این خود گواه روحیه نژادپرستانه مادریدی هاست. حالا می فهمم که چرا ماکلله انقدر سری از رئال مادرید جدا شد و به من توصیه می کرد که هیچ وقت به رئال نروم و حتی در ابتدای فصل نیز بارها با ویرا تماس گرفت و از او هم می خواست که به مادرید نرود. تنها در ایالت های شرقی اسپانیا خبری از نژادپرستی نیست چرا که آنها هم خود را بریتانیایی می دانند ولی خیلی تفاوتی برای بازیکنان سیاه پوست اینگونه تیمها ندارد چون آنها هم باید برای انجام دیدارهای خاج از خانه باید به دیگر شهرهای اسپانیا سفر کنند پس از همین جا به این بازیکنان توصیه می کنم که با ترک اسپانیا راهی کشوری دیگر برای ادامه فوتبال خود شوند. و اگر اتوئو و کامنی راه لندن و آرسنال را در پیش بگیرند که بسیار شیرین تر خواهد بود!!!!!!!
نه عزيز ما برنامه ريزي ميريم جلو . 2006سوم شديم.2008دوم و 2010قطعا اول ميشيم.(مثل اسپانيا كه نيستيم همينجور اتفاقي بيان و قهرمان بشن و بره تا 44سال بعد)نقل قول:
آخه جام جهانی چه ربطی به اروپا داره باید بگی 2002 نایب قهرمان شدیم 2006 با میزبانی سوم 2010 از مرحله گروهی بالا نمیا یم(دیگه دوره شانس و یونان بازی تموم شد) ولی خدایی چقدر عقده داری همه میگن اسپانیا بهترین تیم جام بود بعد میگی شانسی بالا اومدنقل قول:
ببين پسر خوب حرفات واقعا خنده داره. همين الانم دارم به حرفات ميخندم.:31::27:
2002براي ما تموم شد. ما برنامه ريزيمون رو از2006با يه مشت بازيكناي جوون و اينده دارشروع كرديم و تا الانم داريم ادامه ميديم و نتيجشو تو 2010 ميبيني.(هر چند كه تو 2006 هم اگه تيم كم تجربه نبود قهرمان ميشديم)
پس حالا چه با کنایه چه بی کنایه فهمیدید که افتخار یعنی چی :27:نقل قول:
خوب ببین وضع تیم شما چقدر خرابه که از این تیم خورد!
حالا خوبه شما اتقاقی اومدید بالا کرواسی که ... :27:نقل قول:
مثل اسپانيا كه نيستيم همينجور اتفاقي بيان و قهرمان بشن و بره تا 44سال بعد
ترکیه هم که ... :27:
عجب...:31:
:5: حالی کردیمنقل قول:
آخه جام جهانی چه ربطی به اروپا داره باید بگی 2002 نایب قهرمان شدیم 2006 با میزبانی سوم 2010 از مرحله گروهی بالا نمیا یم(دیگه دوره شانس و یونان بازی تموم شد) ولی خدایی چقدر عقده داری همه میگن اسپانیا بهترین تیم جام بود بعد میگی شانسی بالا اومد
نقل قول:نقل قول::31:نه عزیزم ، اونی که چهار ستاره روی پیراهنشه:10:نقل قول:
نقل قول:
همچین میگی ما با برنامه ریزی میریم جلو که کسی ندونه فکر میکنه مدیر برنامه - مربی - استعداد یابی چیزی هستی :27::27::27:- برو پسر خوب جام جهانی میبینمت دیگه دوره شانس تموم شده نکنه میخوای بگی 2006 بدون شانس و داوری و میزبانی رسیدید نیمه نهایی:27: همچینم میگی 100 سال دیگه به آلمان نمیرسیم که انگار آلمان کل پیرنش ستارس خوبه با یک اختلاف اوله آلمان در ضمن بازم میگم قهرمانی تو جام 16 تیمی رو با جام 8 تیمی قابل مقایسه نیست...........:19:
این ماله چند سال پیشه؟؟ یا همش فیکه :31:یا خیلی هاشو از خودت درآوردی رئال حداقل از 10 سال پیش یه بازیکن سیاه تو تیمش بوده الانم که پر سیاه پوشه -دیارا- مارسلو- درنته- بالبوا - روبینیو- باپتیستا- بازم بگم- همچنین در تیم ملی مارکوس سنانقل قول:
اصلا خاک تو سر ایتالیا و اسپانیا و مخصوصا انگلیس :2: .فقط آلمان و عشق است که نژاد برتره .مهم جام جهانیه که آلمان 3 تاشو داره ولی این گاو بازا هیچیشو ندارن.
خاک تو سر اون لمن معلولو هر چی آلمانیه:21:
چه ربطی داره به رئال؟نقل قول:
آراگونس که به بازیکنای رئال کاری نداشته
در ضمن الان برای اینکه از خودش رفع اتهام کنه سنا رو بازی میده.ولی این چیزی رو تغییر نمیده که اون یه نژاد پرسته
ایتالیا توی سطح اروپا هیچ افتخار خاصی نداره.نقل قول:
نه عزیزم ، اونی که چهار ستاره روی پیراهنشه
در ضمن 2ستاره ازون 4ستاره توی سالهای 1934و48 بوده که هیشکی تو دنیا نمیدونسته فوتبال یعنی چی.
دیوید خان قهرمانی آلمان تو یورو96 هم با حضور 16تیم بوده.
اون دوره هایی هم که با حضور تیمای کمتر قهرمان میشده قبلش باید حتما از دور مقدماتی هم رد میشده.یه کم اطلاعاتتو زیاد کن بعد حرف بزن
بابا چرا با اینا کل کل میکنین ؟
اینا اصلا تا یه ماه پیش اسم بازیکنای اسپانیا رو نمی دونستن . اینا همشون طرفدارای تیمای دیگن .
مثل بچه های دبستانی که تازه می خوان استقلالی یا پرسپولیسی بشن دارن تیم انتخاب می کنن .
نمیدونن که باید طرفدار یه تیم با ریشه و سابقه دار بشن . مثل اینکه یکی طرفدار مثلا بلژ یک باشه .:31:
آخه یه حرفی که می خواین بزنین یه ثانیه بهش فکر کنین تا بهتون نخندن . مگه اینهمه عنوان با شانس به دست میاد؟
سه بار قهرمان جهان . سه بار قهرمان اروپا و ... . لیگ بزرگ و منظم . همه چیز رو حساب و برنامه .
بعد شما فکر کردین با 4 تا حرف مزخرف زدن تو این تاپیک اینها زیر سوال میره ؟
یه کم بزرگ شین . یه کم نگاتونو وسیع تر کنین .
قهرمانی آلمان در جام جهانی 1990 ایتالیا
هرچی تیم بود از سر راهش ورداشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من حرف اون هانری رو میگم - اراگونسم که رفته حالا دل بوسکه اومده که اسمشم لرزه به تن حریفان میندازه
عزیز من بازیکنای اسپانیا تو بزرگترین باشگاهای دنیا بازی میکنن کل دنیا اونا رو میشناسن اون بازیکنای آلمانن که 80درصدشون تو لیگ ضایع آلمان بازی میکنن کسی نمیشناستشوننقل قول:
بابا چرا با اینا کل کل میکنین ؟
اینا اصلا تا یه ماه پیش اسم بازیکنای اسپانیا رو نمی دونستن . اینا همشون طرفدارای تیمای دیگن .
مثل بچه های دبستانی که تازه می خوان استقلالی یا پرسپولیسی بشن دارن تیم انتخاب می کنن
در ضمن آلمان تنها لیگیه که 18 تیم داره نظمشم دیدم 40 روز وسط لیگ تعطیله بعد میگی منظم . نظم لیگ ایران بهتر از آلمانه
تو که میگی اینا طرفداره تیمه دیگن میخوای 20 صفحه درباره اسپانیا صحبت کنم ؟
واقعا حیف اون عکس که شده آواتارت...........
اگه واقعا فوتبال شناسي كه مطمئنم نيستي(از پستايي كه ميدي معلومه:13:)جام جهاني 2006 به گفته اغلب كارشناساي دنيا المان از همه تيمهازيباتر و اماده تر بازي ميكرد و اگه جووني و كم تجربگي نبود حتما قهرمان ميشد.نقل قول:
در رابطه با مورد دومت بايد بگم 100سال كه هيچي 200سال ديگه هم تلاش كنين نميتونين اين همه افتخار تو جهان و اروپا كسب كنين.
اين جام كه از دستتون در رفت ولي جامهاي بعدي ديگه ازاين خبرا نيست.
ok
باشگاهای زیادی همونطوری که میدونی دنبال بازیکنای آلمانی هستننقل قول:
عزیز من بازیکنای اسپانیا تو بزرگترین باشگاهای دنیا بازی میکنن کل دنیا اونا رو میشناسن اون بازیکنای آلمانن که 80درصدشون تو لیگ ضایع آلمان بازی میکنن کسی نمیشناستشون
در ضمن آلمان تنها لیگیه که 18 تیم داره نظمشم دیدم 40 روز وسط لیگ تعطیله بعد میگی منظم . نظم لیگ ایران بهتر از آلمانه
تو که میگی اینا طرفداره تیمه دیگن میخوای 20 صفحه درباره اسپانیا صحبت کنم ؟
آلمان منظم ترین لیگ دنیا هستش.40روزی هم که وسط لیگ تعطیله به خاطر تعطیلات نیم فصل و سرمای شدید هوا هستش. و بعد از پایان تعطیلات نیم فصل مثل همیشه بازیا برگزار میشه و سر موقع هم به پایان میرسه.پس لطف کن نظمشو با هیچ جای دنیا مقایسه نکن مخصوصا لیگ ایران چون حتی اگر برای کل کل هم بوده باشه مزخرف ترین حرف بوده.هیچ وقت هم نشده مثل لیگ اسپانیا توش تهدید به بمب گذاری بکنن یا به بازیکنای سیاه همدیگشون فحش بدن و ....
هیچ وقتم یه ایالت آلمانی نمیاد قانون بزاره که خارج از این ایالت نباید بازیکن بومی بگیرید(مثل باسکیا)
تیم ملیتون یه دل نیستش.باسکیا به فکر خفه کردن مادریدیا هستن و مادریدیا هم در فکر دفع شر باسکیا
در حالی که این وقایع توی آلمان هیچوقت رخ نمیده.وقتی سرود ملی اسپانیا خونده میشه نصفشون اصلا لب باز نمیکنن چون قبول ندارن سرود ملیشون هست الانم که باسک میخواد کم کم مستقل بشه ولی آلمانیا یک دل و یک رنگ هستن با هم دیگه و خیلی چیزای دیگه میشه گفت
یه بار دیگه افتخارات آلمانو میگی دارم ممطمئن میشم که زیر 10 سالته
یه چیز دیگم برام سوال شده باری با آرژانتین تیم برتر زمین کی بود
نه عزيز جان همچين بزرگش نكن هنوز يادم نرفته كه چهار سال پيش اونم با چه افتضاحي از رئال انداختنش بيرون.نقل قول:
چهار سالم كه بيكار بود و دربه در به دنبال باشگاه ميگشت. البته يه چند ماهي تو بشيكتاش تركيه مربي گري كرد ولي اونجا هم اينقدر گند زد كه انداختنش بيرون:27:
نقل قول:
اون بمبو این جور صحبتا برا این تو آلمان اتفاق نمیوفته که لیگ مهمی نداره - اصلا لیگای برتر اروپا رو به ترتیب بگو ببینم چیزی از فوتبال میفهمی یا نه - حتما لیگ آلمان اوله:27:
لیگای اروپا به ترتیب کیفیت
1- لیگ برتر جزیره
2- لا لیگا
3- ایتالیا
4- فرانسه
5- آلمان
در ضمن میشه ایالت های آلمان و یکی یکی بگی فکر کنم جو گیر شدی :18:
اون قضیه باسکو مادریدو کاتالان هم فکر نمیکنم به تو ربطی داشته باشه
اگه منظورت 2006 هستش که بعد از این که آرژانتین گلشو زد آلمان انقدر حمله کرد تا گل تساویو زدنقل قول:
یه بار دیگه افتخارات آلمانو میگی دارم ممطمئن میشم که زیر 10 سالته
یه چیز دیگم برام سوال شده باری با آرژانتین تیم برتر زمین کی بود
لابد میخوای بگی آلمان دفاع میکرد و آرژانتین حمله و آخر کلوزه شانسی گل زد نه؟
آخی.نقل قول:
در ضمن میشه ایالت های آلمان و یکی یکی بگی فکر کنم جو گیر شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایالتای بادن-وورتمبرگ و ایالت بایرن(یا باوارایا)ایالتای جنوبی هستن که ایالت بایرن تقریبا به همراه ایالت نیدرزاکسن که ایالت غربی آلمانیا هستش وسیعترین ایالت آلمانیا هستن.
تیمایی مثل هامبورگ یا وردر برمن هر کدوم جزو ایالتای هامبورگ و برمن هستن.
ایالت زارلند به همراه ایالت برلین و برمن جزو کوچکترین ایالتا هستن به طور تقریبی
آلمان کلا16تا ایالت داره.میخوای کلشو برات بگم؟
اینم شعار ملی آلمانا
Einigkeit und Recht und Freiheit (یگانگی، حق و آزادی)
آخی.نازینقل قول:
اون بمبو این جور صحبتا برا این تو آلمان اتفاق نمیوفته که لیگ مهمی نداره - اصلا لیگای برتر اروپا رو به ترتیب بگو ببینم چیزی از فوتبال میفهمی یا نه - حتما لیگ آلمان اوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیگای اروپا به ترتیب کیفیت
1- لیگ برتر جزیره
2- لا لیگا
3- ایتالیا
4- فرانسه
5- آلمان
این اتفاقا توی آلمان برای این نمیفته که آلمانا مثل گاوبازا مغزشونو خر نخورده که بخوان مردم بیچاره رو تهدید بکنن اونم مردمی که اومدن بعد از یه هفته سخت و کارکردن میخوان یه فوتبال ببینن.
یادت رفته همین بایرن مونیخ رئال جونتونو زمان کاپلو بردش و همون کاسیاس انواع و اقسام گلا رو خورد.
شوت فن بومل رو که یادته؟(به قول خودتون)دیوار چین چه جوری لوله شده بود.
طرفداران اسپانیا لطفا کاسیاس رو اینقد گنده نکنید
چون اصا قد این حرفا نیست
یه چیزیه تو مایه های طالب لو:20:
حتماً ميخوای بگی که آرژانتين تيم برتر بود،يا به به قول برديا ،آلمان دفاعی بازی کرد،آرژانتين اگه ميتونست ميبرد،نقل قول:
مطمئن باش.
از ته قلب اين حرف تاييد ميشه.نقل قول:
در ضمن اين هم بگم،همونطور که برديا گفت،آلمان يکی از با نظم ترين ليگ ها را داره.
در ضمن اينکه با ليگ ايران بخواهيم مقايسه کنيم،جوک قشنگی هستش.
کیه که داره میگه لیگ آلمان نظم نداره هر کی میگه حتما زیر 2 سالشه.آلمان کشوریه که به نظمش همه قبطه می خورن اصلا نظم با اسم آلمان تعریف میشه.
حدود صدهزار آلمانی، در حالی که پرچمهای سه رنگ این کشور را در هوا تکان میدادند، در «فن مایله» در برابر دروازهی مشهور «براندنبورگ» در برلین، از تیم ملی فوتبال آلمان استقبال کردند. از اندوه شکست در بازی نهایی در برابر اسپانیا، هیچ اثری دیده نمیشد. میشاییل بالاک کاپیتن تیم ملی فوتبال آلمان گفت که ما بدون هواداران هرگز موفق نمیشدیم. وی افزود که: «با این همه اندوهناک است که تیمی تا بازی نهایی برسد، ولی جام قهرمانی را تصاحب نکند».
یواخیم لو مربی تیم ملی فوتبال آلمان گفت که ما به موفقیت بزرگی دست یافتیم و باید احساس غرور کنیم که به بازی نهایی رسیدیم. هورست کوهلر رییسجمهوری آلمان به بازیکنان تبریک گفت و اعلام کرد که این تیم قادر است به پیروزیهای بزرگتری نیز دست یابد. مربی تیم ملی فوتبال آلمان اعلام کرد که با بخش بزرگی از کادر ۲۳ نفرهی کنونی تیم ملی فوتبال آلمان، به میدان رقابتهای مقدماتی برای جام جهانی سال ۲۰۱۰ خواهد رفت.
طبق یک نظرخواهی از هزار هوادار ورزش فوتبال در آلمان که پس از پایان مسابقات جام ملتهای اروپا برگزار شد، تیم ملی فوتبال هلند، زیباترین بازی فوتبال را در این دوره از مسابقات به نمایش گذاشته است. در برابر این پرسش که چه تیمی زیباترین فوتبال را در جام ملتهای اروپا بازی کرد، ۴۸ درصد نظردهندگان، تیم ملی فوتبال هلند را برگزیدهاند. پس از هلند، تیمهای ملی پرتغال و آلمان قرار دارند.
در برابر این پرسش که کدام تیم از نظر اخلاق ورزشی و بازی جوانمردانه شایستهترین است، ۴۷ درصد نظردهندگان، تیم ملی فوتبال آلمان را برگزیدهاند. پس از آن تیمهای هلند و سوییس قرار دارند.
در برابر این پرسش که بهترین و پرشورترین هواداران کدام هستند، ۳۰ درصد نظردهندگان، ترکها را به عنوان بهترین و پرشورترین تماشاگران برگزیدهاند. در ردههای بعدی تماشاگران آلمانی و هلندی قرار دارند.
آلمانیها همچنین در این نظرخواهی، زیباترین لباس ورزشی (تریکو) را لباس تیم ملی خود میدانند. پس از آن، لباس ورزشی تیمهای ملی فوتبال پرتغال و هلند قرار دارد. باید افزود که نظردهندگان از دیدگاه زیبایی بازیکنان، به ترتیب بازیکنان پرتغالی، آلمانی و ایتالیایی را برگزیدهاند.
ایکر ما انقدر بزرگ هست که احتیاجی نداره شما بگید بزرگه یا کوچیکه در ضمن اگه کاسیای مثل طالب لو هست پس اولی کانم مثل میرزاپوره -اگه کاسیاس بهترین دروازبان دنیا نباشه -دومین دروازبان دنیا 100% هست این حرفای شما ازاین هست که بچه هستید و عقده ای به علت اینکه مغز شما ها باگ های زیادیی داره واقعا نمیشه توقعی داشت از شما.........
پس اینجا نیا برای پست دادن.نقل قول:
ایکر ما انقدر بزرگ هست که احتیاجی نداره شما بگید بزرگه یا کوچیکه در ضمن اگه کاسیای مثل طالب لو هست پس اولی کانم مثل میرزاپوره -اگه کاسیاس بهترین دروازبان دنیا نباشه -دومین دروازبان دنیا 100% هست این حرفای شما ازاین هست که بچه هستید و عقده ای به علت اینکه مغز شما ها باگ های زیادیی داره واقعا نمیشه توقعی داشت از شما.........
ما که زورت نکردیم.
بپر تاپیک خودتون.لیگ قهرمانان سال بعد رئال جونتونو مقابل بایرن مونیخ میبینم
.بروبچ فکر میکنم بعد از بسته شدن این انجمن باید مثل سابق تاپیک بایرن مونیخ تو انجمن ورزشی رو گرم نگه داریم
مگه بایرن مونیخم تایپیک داره ؟؟؟آهان یه چیزی یادم رفت اون بازی که گفتی رئال از بایرن انواع گل رو خورد -گل ون بومل که دید کاسیاس و دفاع گرفته بود ولی گل رائول یادت رفته که تحقیرانه به اولی جونت زد تازه تو بازی برگشت هنوز واسه من سواله که گل راموس چرا مردود اعلام شد بایرن قهرمان آلمان شد؟ همون که جامش قالپاقه پیکانه
فكر كنم اين تاپيك ركورد و شكست تو پست دادن.:18:
هر كي طرفدار هر تيمي غير از المان بود اومد تو اين تاپيك عقده هاشو خالي كرد.(مخصوصا اسپانياييها):31:
پیش بینی من : آلمان قهرمان میشه! :31:
رئال همیشه جلوی بایرن سوسک بوده...نقل قول:
مگه بایرن مونیخم تایپیک داره ؟؟؟آهان یه چیزی یادم رفت اون بازی که گفتی رئال از بایرن انواع گل رو خورد -گل ون بومل که دید کاسیاس و دفاع گرفته بود ولی گل رائول یادت رفته که تحقیرانه به اولی جونت زد تازه تو بازی برگشت هنوز واسه من سواله که گل راموس چرا مردود اعلام شد بایرن قهرمان آلمان شد؟ همون که جامش قالپاقه پیکانه
گل ثانیه 6 رو یادت هست که ماکای زد ..
آخی.گل رائول که مفت بود.تازه تو ضرب اول نتونست بزنه و شانسی دیگه برگشتی نمیخواست بزنه باید میمردنقل قول:
توی بازی برگشت هم راموس توپو با دست استوپ کرد.اون پنالتی هم که نیستلروی زد اصلا پنالتی نبود.
گل لوسیو که آخر گل بود.این لوسیو همیشه به رئال گل زده چه وقتی که تو لورکوزن بود چه الان.
شما برید دلتونو خوش کنید که تو لیگ اسپانیا با هوادارای خاندان سلطنتی و داورا قهرمان میشید
برو بچ تاپیک بایرنو بالا آوردم.دیگه با حذف شدن این انجمن باید بریم سراغ اون تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152458&page=57