برنامه و نقشه های gps رو میشه از اینترنت دانلود و نصب کرد یا حتما باید رفت مغازه ؟ gps رو تو انجمن سرچ میکنم چیزی نمیده.
Printable View
برنامه و نقشه های gps رو میشه از اینترنت دانلود و نصب کرد یا حتما باید رفت مغازه ؟ gps رو تو انجمن سرچ میکنم چیزی نمیده.
این گوشی که آنتن GPS نداره دوست عزیز.نقل قول:
باید آنتن خارجی داشته باشین و به وسیله بلوتوث به گوشیتون مرتبتش کنید تا بتونید از این نقشه های توی سایت یا هر جای دیگه استفاده کنید.
بازي هاي پوشه games رو چطور ميشه پاک کرد ؟ گرينه remove ندارند.
آقا من یک مشکلی دارم بعضی وقت ها یک شماره رو به نامی در دفترچه تلفن ذخیره دارم ولی وقتی یک اس ام اس یا زنگ بهم میزنند اسم طرف نمیفته و فقط شمارش میاد. مشکل از کجاست ؟
شما یک شماره رو با 2 یا چند نام توی گوشیتون ذخیره کردین.نقل قول:
پیداش کنید و پاکش کنید. فقط یکیشون بمونه.
سلام
این گوشی من از وقتی که به تنظیمات کارخونه برگشته وقتی جایی انتن نداشته باشه(مثلا مترو)بعد از یه مدت کوتاه یه حالتی تو مایه ی استند بای میشه.حتی اگه اهنگ هم باهاش گوش کنم.دیگه کلا همه چیز تعطیل یه صفحه سفید میاد با لوگو نوکیا .باید یکی از دکمه هاشو بزنم تا بعد 10 ثانیه سر حال بیاد.ولی اگه افلاینش کنم مشکلی نداره.کسی میدونه قضیه چیه؟
ویرایش شد...
چه ربطی به اینجا داره؟..........:31:نقل قول:
شرمنده بچه ها حواسم نبوده فکز کزدم تو کلوپ 5530 هستیمنقل قول:
سلام
دست دوم این گوشی چند می ارزه؟؟؟؟
سلام میخوام گوشی بگیرم
انتخابم هم 5320 هست
بودجم حدودا زیر 200 هست
برام دکمه هاش خیلی مهمه ( اس ام اس بازم خفن)
نمیخوام دکمه هاش سفت باشه یا صدا بده
اولویت هام اینه که سیمبین باشه موزیکش خوب باشه
بازی هم خب تا حدودی دنبالشم
میخوام ببینم انتخاب درستی کردم یا نه ؟
دکمه هاش خوبه ؟
و اینکه موقع خرید دقیقا به چی دقت کنم که بفهمم اصله؟ هر کسی یه چیزی گفته، کره ای فنلاندی مجاری 02 عکس جعبه و ...
( اگه حال نداشتید جواب بدید، آدرس بدید میخونم)
ID :
masoudshe
at yahoo
اگه کسی این گوشی رو داره لطفا من رو اد کنه تو یاهو و یه پیام هم بده
ممنون
امروز یه سری موزیک ریختم تو گوشی وقتی رفتم تو پلیر همه چیز پریده بود نه پلی لیست وجود داشت نه all song
لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه برام
دوستان از امروز پلیر من فایل های mp3 رو از داخل رم شناسایی نمیکنه. ولی اگر در حافظه گوشی بریزم با رفرش کردن پلیر نشون داده میشند. کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
ممنون.
ویرایش : خودش درست شد.
من رم 8 گیگ روش انداختم که الان باز کم آوردم.16 رو ساپورت میکنه ؟ قیمتش چنده ؟
دوستان قیمتش چنده تو بازاز ؟
این گوشی رم 8 گیگ هم ساپورت میکنه؟
صد در صد. خودم 8 دارم.تازه تو فکر 16 هم هستم. البته رم تقلبی نخر.نقل قول:
چشمک زدن برای اینه که روی سیم کارتت مسیج ذخیره شده. برای این که دیگه چشمک نزنه برو توی Messaging بعد Options رو انتخاب کن و بعد SIM messages رو انتخاب کن. حالا SMS ها رو پاک کن یا کپی کن رو Phone Memory بعد پاک کن.نقل قول:
سلام دوستان
من فرمور این گوشی رو به نسخه ی 5.16 آپگرید کردم ولی فارسیش کلا پرید:18::18:نه خود گوشی فارسی میشه نه میشه مسج فارسی باش داد. فقط مسج فارسی می گیره. اونوقت تازه عربیشم پرید. اگه اون بود باز می شد یه کاریش کرد.
لطفا یکی راهنمایی کنه
بدم اگه بخوام کل گوشیمو واسه ویروس اسکن کنم باید چی کار کنم؟ توروخدا بگید. عجله دارما
من ایست اسمارت سیکیوریتی دارم اصلا تو اون درایوهایی که می خوام اسکن کنم گوشیمو نشون نمی ده
لطفا کممممممممک
8 رو که معلومه تازه 16 می خوره البته من خودم هنوز امتحان نکردم ولی یکی از دوستان می گفت 16 گیگ گذاشته جواب داده.نقل قول:
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
نوش 162000تنقل قول:
دست دوشم 140000ت
دست دوشم خواستی سراغ دارم البته اگه بچه تهرانی.
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
یحتمل ویروس گرفتی خفناکنقل قول:
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
داداشه من یحتمل زیاد، ویروس گرفتی. اگرم خودش درست شده ولش نکن حتما برو یه چک کن ویروس نداشته باشه. از ما گفتن بود چون این گوشی خیلی حساسه!!!نقل قول:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
احتمالا یه شماره رو با دوتا اسم سیو کردی و گوشی هم نمی دونه کدومشو نشون بده، لذا اسم رو نشون نمی ده!نقل قول:
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
140ت می خرن البته اگه زیاد رسشو نکشیده باشی!!!!نقل قول:
سلام به honeyxp.می خواستم بدونم شما گوشی رو کی گرفتی و اون موقه software version گوشیت چند بوده و حالا چنده و چه تغیراتی کرده.
software گوشی من 03.08 است
با سلام من یک نوکیا 5530 دارم میخواستم ببینم تنظیمات وایرلس ان برای اینترنت چطوری و چطوری با وایرلس به اینترنت وصل بشم ممنونم
دوستان سلام.
من يه گوشي 5320 آكبند گرفتم. اما يه مشكلي با صفحه نمايشش دارم. اگر تصوير صفحه ي نمايش داراي طيف رنگ سفيد باشه، اونوقت نور ال اي دي هايي كه در زير گوشي براي تامين نور صفحه قرار داند، پرنورتر از نقاط ديگه صفحه ميشن و نور اونها روي ناحيه اي از پايين صفحه تاثير ميطاره. حالا نميدونم اين طبيعيه! چكار بايد كنم! در ضمن توي منو كه ميري اين روشنايي رو حس نميكني، اما مثلا در همون صفحه اي كه اول روشن شدن مياد، يه مقدار اين موضوع قابل مشاهدست! ممنون ميشم زود پاسخ بدين. ممنون.:11:
يعني توي اين كلوپ يكي نيست به من جواب بده؟!:41:
داداش این کلوپ سوت و کوره.نقل قول:
شما یا ببر به تعمیرکار نشون بده، یا برو تو تاپیک تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا مشکلت رو اونجا مطرح کن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=261814
سلام دوست عزیز.نقل قول:
بله طبیعی هست.اگه بتونید یه عکس هم از مشکلتون تهیه کنید بزارید مطمعنتر میشه جواب داد.
سلامنقل قول:
قبلا 4.13 بود الان شده: 5.16
ببخشید دیر جواب دادم
(اگه جای این سوال اشتباهه من نمی دونستم یکی یه تاپیک مرتبط بده ممنون می شم)
سلام دوستان تورو خدا زود جواب منو بدین من یه 5320 گرفتم از موقعی که فیرمورش رو آپدیت کردم شدید کند شده.
یه مشکل دیگه هم پیش اومده اونم این که کیبوردش چراغاش کم و زیاد میشه مثلا یه دفه زیر 9 و 8 و 7 کم نور میشه اون بالاییه پر نور
انگار یکی اون زیر یه لامپ گرفته هی جای لامپرو عوض می کنه.
یه مشکل دیگه هم این که خود کیبورد یه دفعه عدد می زنه برنامه باز می کنه، هرچی می خوای مثلا یه عددو بزنی نمی زنه. یه دفعه دکمه 8 و می زنی برنامه باز می کنه گوشیمم نو نو هست فکر کنم ویروس گرفته نه؟
اگه میشه یکی به طور کامل راهنمایی کنه مشکل چیه؟ اگه ویروسه چه جوری از شرش خلاص شم؟ یکی کامل مراحلو برام بگه ممنون میشم
من گوشیمو از 4.13 به 5.16 آپدیت کردم البته با nokia updater
مشکلی نداره
مشکلتون رو نمیدونم چیه ولی خب یه آنتی ویروس نصب کن ، مثل کاسپر که تریالش 30 روز کار میکنه و قویترین آنتی ویروس معرفی شده! ببین ویروس نداری، یه بار هم گوشیت رو فرمت کن شاید درست بشه :question:نقل قول:
میشه بگی چه تغییری کرده؟نقل قول:
اگه خصوصیات خوبی بهش اضافه شده من هم آپدیت کنم.
5700:18:! اون از رده خارجه:13:. تازه با توجه به قیمتش عالیه. من هم 6120 و هم 6720 رو باهاشون کار کردم. این از همشون کاربردی تره!:20:نقل قول:
آقا راهی هست که هنگام تعیین زنگ موبایل در قسمت پروفایل ها، آهنگ موسیقی های گوشی رو نشون نده ؟