مگه c905 تو روسیه اومده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کی شنیدی طرف خالی بند بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مگه c905 تو روسیه اومده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کی شنیدی طرف خالی بند بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید همون که تو میگفتی بوده چی پروتایپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان داشتم توی سایت سونی چرخ میزذم یک چیز جالب دیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aGPS داره.یعنی چی؟یعنی کوتاه ترین راه را برای 2مسیر(که قبلا در گوشی ذخیره شدذه باشه)پیدا و در گوشی نشون میده
خودم کشف کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من دوربین C905 از i8510 بهتر هست.
فقط سه تا فلش داره.یکی فبلاش زنون که از LED که تو I8510 هست خیلی قوی تره.یکی فلاش فرمز برای قرمزی چشم و یکی هم نور AF.
البته این تنها دلیل برتر بودن نیست.
@حسین
خسته نباشی :31:
@Skull-00747
بله از لحاظ عکاسی (نه فیلم برداری) c905 حرفه ای تر از i8510 -- به جز فلاش که ذکر شد سرعت عکاسی c905 بیشتر هست .. best pic ش 7 تا عکس با رزولیشن 8 مگاپیکسل میگیره حداکثر تو سه چهار ثانیه - در حالی که i8510 یه عکس میگیره 8 ثانیه طول میکشه (موبایل ریویو نوشته شاید تو نسخه اصلی کمتر از این باشه) و c905 امکان جدیدی مثل smart contrast داره که باید نسخه اصلی بیاد ببینیم چیه باید چیز باحالی باشه (اینطور که خود سایت سونی اریکسون گفته).
درسته یک یرتری دیگه هم داره قیمت کمتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3 تا فلاش :o
داداش 3 تا فلاش داره ولی یکی زنون هست و دوتا ال ای دی
فلاش Af هم همون ال ای دی ها هستند !!
منظورم اون فلش قرمزه هست که بغل فلاش زنونهنقل قول:
حمید جان
مگه تو Bestpic نه تا عکس نمی گیره
تو c905 مثله اینکه کردنش 7 تا ..( فکر کنم پردازش اون همه حجم عکس براش سنگین باشه)
عزیزم ک800 چون ال ای دی نداشت لامپ فوکوسش اون قرمزه بود (ان82 هم همینطوره)نقل قول:
منظورم اون فلش قرمزه هست که بغل فلاش زنونه
ولی ک850 و سی905 چون ال ای دی دارن دیگه اون لامپ قرمزه رو ندارن !!
ایشالله روی هیکارو بست پیک نه تایی میذارن :دینقل قول:
تو c905 مثله اینکه کردنش 7 تا ..( فکر کنم پردازش اون همه حجم عکس براش سنگین باشه)
بهراد تو ریویو smape بقل زنون c905 یه لامپ قرمز کوچیک داشت منظورت اونه ؟نقل قول:
ولی ک850 و سی905 چون ال ای دی دارن دیگه اون لامپ قرمزه رو ندارن !!
اون لامپ قرمز که کاربردش red eye reduction هست که جلوگیری از قرمز شدن چشم میکنه.
منم همینو گفتم دیگه.نقل قول:
چی میگیییییییی !!نقل قول:
اون لامپ قرمز که کاربردش red eye reduction هست که جلوگیری از قرمز شدن چشم میکنه.
نه بابا !! اون لامپ قرمز برای AF هست
اصلآ ربطی به رد آی نداره !! رد آی دوبار فلش میزنه (یه بار میزنه چشت عادت کنه (:دی) دفعه دوم عکس میگیره
البته شادم من غلط میگم
راستی ک850 مگه لامپ AF داره ؟؟؟
AF مگه همون auto focus نیست؟در این صورت چی چجوری میشه؟نقل قول:
چی میگیییییییی !!
نه بابا !! اون لامپ قرمز برای AF هست
اصلآ ربطی به رد آی نداره !! رد آی دوبار فلش میزنه (یه بار میزنه چشت عادت کنه (:دی) دفعه دوم عکس میگیره
البته شادم من غلط میگم
راستی ک850 مگه لامپ AF داره ؟؟؟
Af آره دیگه !! همون اتو فوکوس هست
آقا واسه فوکوس کردن یه لامپ لازم هست (توی شب) !! حالا این لامپ اگه گوشی ال ای دی نداشته باشه همون لامپ قرمزه هست (مثله ک800 یا ن82) ولی اگه ال ای دی همزاه زنون باشه دیگه لامپ قرمز نیاز نیست و برای فوکوس کردن از ال ای دی استفاده میشه
در نتیجه سی905 چون ال ای دی داره قاعدتآ نباید اون لامپ قرمزه رو داشته باشه
نور قرمز به هر جا كه بتابه فوكوس هم همونجا صورت ميگيره
آخه گوشی هایی مثل K800 هم که زنون دارن هم نور قرمز رو دارن.
ولی اگر دقت کرده باشید نور قرمز دقیقا قبل از باز شدن شاتر زده میشه.
خاب منم همینو گفتم دذیگه
بابا شما تو تاریکی میخوای فوکوس کنی !! زنون که نمیتونه روشن بمونه تا صحنه ی تاریک فوکوس بشه !! در نتیجه یه لامپ قرمز گذاشتن تا موقع فوکوس شدن محیط رو روشن کنه تا دوربین بتونه فوکوس کنه
حالا گوشی که ال ای دی داره و میتونه روشن بمونه بنظر شما با عقل جور در میاد که لامپ قرمز هم براش بذارن ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجور که شما میگی به عقل من یکی که جور در نمیاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چه گیری دادید به این قرمزه؟
n95 هم led داره این چراغ قرمزه رو هم داره!
اینو میگی دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الله اکبر
این چه باحاله !! همه چیز داره :دی
خیلی خوبه که همه رو باهم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آین 2تا پست بالا:
این مه ذوقو شوق کردید گفتم حالا حمید ی گذاشته!
اینو که همون اولم فهمیده بودیم!!!!!!!!!
این ویدئو در مورد گوشی و جزئیات آن است ببنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
یارو میگن در فقط 3نفر رو میتونه تشخیص چهره کنه.کد:http://rapidshare.com/files/147125785/Sony_Ericsson_C905_8_megapixel_cameraphone.flv
خاب من ویدئو رو دیدم !!
میدونید اون دکمه های بغل شاتر چیه ؟؟ همه هنوز تو کفشن !!
دوتا که زوم هست
یکی برای گالری هست
یکی هم برای سوئیچ کردن بین فیلمبرداری و عکسبرداری هست
و بعدی هم کلید شاتر هست
يادم اون اوايل سعيد بارسلونا در مورد همينا سوال كردنقل قول:
خاب من ویدئو رو دیدم !!
میدونید اون دکمه های بغل شاتر چیه ؟؟ همه هنوز تو کفشن !!
دوتا که زوم هست
یکی برای گالری هست
یکی هم برای سوئیچ کردن بین فیلمبرداری و عکسبرداری هست
و بعدی هم کلید شاتر هست
من همون اول همينا را گفتم ...
اي دل غافل
اینجوری نگو بچه گناه داره.نقل قول:
حالا یک کشفی کرده بزار ابراز کنه:31:
من کفش کردم :دی ؟
خاب خداییش خودت میدونستی ؟؟
آره والا
اصلا چيز مهمي هم نبود چون از تو عكسا پيدا بود كاملا
این عکس رو c905 گرفته :
فول سایز :
این جدید ترین ورژن c905 هست که موبایل ریویو گیر آورده و یک ریویو ی مقایسه ای بین c905 و i8510 به زودی میزاره رو سایتش .. از گوشیه و کنار خبر میرسه که نظر الدار نسبت به c905 عوض شده ... لامصب عکس c905 رو که دیدم فکر کردم ماله Alpha A700 سونیه ..بی شرف چه کیفیتی داره !کد:http://www.mobile-review.com/lj/DSC00001.JPG
اینم تاپیک مقایسه ای که من تو کلوپ گوشیها زدم :
=====================================کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=263627
و طبق گفته این سایت سوئدی () فروش c905 از هفته دیگه سه شنبه 30 سپتامبر شروع میشه :کد:www.mobil.se
According to information on the page, the three Walkman models W902, W595 and W302 begin to be sold in Sweden on Monday, while the 8-megapixel C905 cell phone starts to be sold on Tuesday.
(beeeeeep)اینها یک سری فحش بود به این گوشی.عجب عکسی میگیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به !!
منتظر این هستیم که سی905 پوز همه رو بزنه !!
نوکیا هم که هنوز خوابیده
اهممممنقل قول:
کی اسم نوکیا رو آورد ؟؟:4:
من تو منو تنظیمات ایزو اسپید 8510 سامسونگ بالاترین میزان ایزویی که دیدم 1600 بود
ماله سی905 چقدره ؟؟
راستی عکس های تو شب نیومدن ببینیم فلاشش حریف ان82 هست یا نه ؟
یک سرچ کوچیک بکن پیدا می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از لحاظ سایز که فلشش خیلی بزرگه.
فکر کنم قوی تر باشه.
اگر دیده باشی یک عکس حمید گذاشت که اندازه فلش رو نشون میداد مال C905 از همه بزرگتر بودنقل قول: