ولی با این حال تعداد این گشی دست مردم خیلی کمه و با وجود طرفداران پرو پا قرص نوکیا این گوشی هیچ وقت خز نمیشه یا به این زودیا خز نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
ولی با این حال تعداد این گشی دست مردم خیلی کمه و با وجود طرفداران پرو پا قرص نوکیا این گوشی هیچ وقت خز نمیشه یا به این زودیا خز نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم با آقا مقداد موافقم . حداقل تا موقعی که برند lg بین همه حا بیفته و همه پی به کیفیتش ببرن هیچ کدوم از گوشی هاش خز نمیشه به نظرمن :27:. فقطم به دلیل اینکه زیاد شناخته شده نیست برا همه .نقل قول:
سلام بر دوستان و ویوتی بازها:10:
دوستان من بعد از کلی تحقیق این گوشی را خریدم ke990
نمیدونم در یک مورد چرا انقدر ضعیف هست:41:
کیفیت تصویری که از دوربین روی صفحه نمایش می اید خیلی خیلی ضعیف هست (کاری به عکس گرفتن نداریم )و زمانی که گوشی را جابه جا می کنی تصویر خیلی کند بازسازی می شه:41:
من الان یک v3x دارم با دوربین 2 کیفیت تصویری که از دوربین به صفحه نمایش میدهد چند برابر ویوتی با این دوربین 5 اش هست و همچنین با چرخاندن گوشی تصویر عینا روی صفحه نمایش هست بدون هیچ مکث و کندی!
برای دوستان هم به همین سبک هست
راهی نداره کیفیتی که روی صفحه نمایش می اید بالا بره؟
ممنون دوستان
امکان نداره!! دوربین این گوشی فوق العاده است و همین طور کیفیت صفحه نمایش،Setting هاتون رو بررسی کنید.نقل قول:
سلام lg_990
گوشیتون رو از کجا خریدین ؟
Setting هاتون رو بررسی کنید و نتیجش رو اطلاع بدید .
سلام دوستان:10:نقل قول:
من تهران نیستم و از قم گوشی رو خریداری کردم
راستش گوشی را برای هدیه خریدم و فرصت تست زیادی نداشتم
ولی برای بار دوم که با گوشی ور رفتم تصویر دیگر کند و مکث دار نبود! و یک عکس هم که گرفتم کف! کردم.
توپه گوشیه
ممنون دوستان
موفق باشید
پس همشهری هستیم!نقل قول:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تهران نیستم و از قم گوشی رو خریداری کردم
راستش گوشی را برای هدیه خریدم و فرصت تست زیادی نداشتم
ولی برای بار دوم که با گوشی ور رفتم تصویر دیگر کند و مکث دار نبود! و یک عکس هم که گرفتم کف! کردم.
توپه گوشیه
ممنون دوستان
موفق باشید
آقا یه خبر. دوستم روی ویوتیش رم 4 گیگ سیلیکون پاور گذاشته و حتی خودم هم تست کردم از لحاظ سرعت اصلا مشکل نداشت.
آقا مقداد لطفا این رو هم به سرشار ویوتی اضافه کن!
حسین جان 3 تا سوال این رم microSD یا micoSDHC ؟ و کلاس چنده؟ و چند خریده؟نقل قول:
مقداد جان متاسفانه باید تا بعد عید صبر کنی تا ببینمش! چون فقط تو کلاس میبینمش و شماره ندارم ازش.
با سلام
دوستان در یکی از تایپیک ها بهتربن گوشی سال رو دارن انتخاب میکنند که متاسفانه اسمی از برند lg در میان انتخاب ها نیست
اعتراض دوستان به این امر(نه از روی تعصب بلکه از روی تخصص) انشااله مفید واقع خواهد شد.
---------------------------------------------------------------
امیدم مرگه اما نوبتم نیست میدون لایقه خاک تنم نیست
با سلام
دوستان در یکی از تایپیک ها بهتربن گوشی سال رو دارن انتخاب میکنند که متاسفانه اسمی از برند lg در میان انتخاب ها نیست
اعتراض دوستان به این امر(نه از روی تعصب بلکه از روی تخصص) انشااله مفید واقع خواهد شد.
---------------------------------------------------------------
امیدم مرگه اما نوبتم نیست میدون لایقه خاک تنم نیست
بهتره مشخصات کامل همراه با عکس رو تو پست اول بزاریدنقل قول:
در پناه خدا
آقایون سلام خدمت همگی ، عیدتونم پیشاپیش فرخنده،یه سوال در مورد ویوتی دارم که خیلی ذهنم رو مشغول کرده ،از خوده پارس تله کام و گلدایران هم پرسیدم نمی دونستن جوابشو،این گوشی وقتی از گوشی های دیگه اس ام اس میگیره شکلکهای انیمیشنی (متحرک) رو نشون می ده اما من تا حالا نتونستم باهاش بفرستم ،خواستم ببینم کسی بلده ؟ که چجوری میشه باهاش شکلک فرستاد ؟؟؟؟؟؟
منم دقت کرده بودم تمام گوشیم زیر و رو کردم اما نداشت، به نظرم سوتی دادن اونم به این بزرگی:27:نقل قول:
نقل قول:معمولا برای فرستادن این نماد ها باید از از این علائم استفاده بشه با رعایت ترتیب :-) نه اینطوری (-:نقل قول:
(-: = :)
)-: = :sad:
|-: = :hmm:
(-; = :46:
O-: = :ohno: یا 0-: = :18:
P-: = :tongue:
<-: = :rolleye:
@-: = :jealous:
مقداد جان راست میگه! من معمولا دیدم اینجوری میدن. که من هم همیشه همینجوری اسمایلی میدم .
شما خودت viewty داری و اینو میگی؟نقل قول:
من قبلا اینا رو امتحان کردم، نه نمیشه
یه سری از گوشیهای ال جی و نوکیا شکلکها را شون نمیدن و یه سری از گوشیها نشون میدن مثل سونی اریکسون این علائم اگه به این گوشیها بفرستی صورتکها رو نشون میدن و تو گوشی های الجی فقط علائم رو می شه دید که همون هم نشون دهنه منظور طرف مقابل هم هست.نقل قول:
سلام
می خواستم ببینم امکان قراردادن فایلهای
فلش ( اس دبلیو اف ) یا گیف متحرک روی صفحه دسکتاپ این گوشی وجود داره یا نه ؟
مرسی
كسي اپديت فريمور رو بلد نيست؟ گوشيم مسج فارسي نميگيره...
دوست عزيز من هم گوشيم همين طوريه خودم فلشش كردم v10g اما فريمور فارسيش نتونستم هيج جا پيداكنم بهترين راه اينه كه ببري گارانتي تا فارسيش كنند چون ظاهرا فارسي سازش گير نمياد فارسي ساز همه گوشيها پيدا ميشه الا viewty........................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
لطفا کمک کنید . نمی دونم چی شده وقتی ویوتی رو به کامپیوتر متصل می کنم پورت usb کامپیوتر کامل می پره و باید ریست کنم . دیگه کلافه شدم . یکی کمک کنه
سلام-گوشیم فلش کردم الان سیم کارت نمیشناسه با ایرانسل هم امتحان کردم ( no network) میزنه با manul تو قسمت تنظیمات network . هم سرچ کردم نشد اگه راه حلی دارید ممنون میشم . با . reset factory نشد..........
سلا
بچه ها من می خوام رم 2 gig بگیرم.حالا کدوم مارک بهتره؟
اینجا 3 , 4 تا مارک دوستا نوشتند
کدومش بهتره
ترنسند و سیلیکون پاور خوبند. البته به نظرم ترنسند بهتره.
سلامنقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی
حالا رو 4gig که نوشتید اسم کاملش همینه :سیلیکون پاور
, و قیمت رم 2 و 4 gig چنده؟
نقل قول:
من منظورم اون شکلک های رنگارنگ انیمیشنیه که مثلا سونی اریکسون ها دارن،نه اینا که مثل شکلک های یاهوئه
اسمه برندش اینه اما نمی دونم کلاس چند هست. خواستی صبر کن دوستمو ببینم ازش میپرسم.نقل قول:
سلام
خیلی ممنون از راهنمایی
حالا رو 4gig که نوشتید اسم کاملش همینه :سیلیکون پاور
, و قیمت رم 2 و 4 gig چنده؟
سلامنقل قول:
نه دیگه نپرس امروز 4 gig گرفتمش
اسمش هم اینه : سیلیکون پاور کلاس 4
ولی از همون موفع که گذاشتمش نوشته که 1.9 گیگش پر شده
منم چند تا اهنگ ریخنم ولی این عدد اصلا تغییر نمیکنه فقط از فسمت free space اش کم میشه
خودمم نفهمیدم چرا اینطوریه.فکر کنم 4 gig رو ساپورت نکرد!!!
آقا بالخره میشه اس ام اس فارسی با این گوشی ارسال یا دریافت کرد یا نه؟
هرجا یه چیزی میگن!!
من دو روز دیگه برای یه مناسبت باید بگیرمش...! :(
سلام
هرکی ویوتی برای فروش داره به من پیغام بده ممنون.
سلام
این گوشی اس ام اس در حالت لند اسکیپ که مثل کیبورد کامپیوتر میشه رو داره ؟
ممنون میشم جواب بدین
آره آقا داره...
منتها حرف "د" رو نداره توش... که با آپدیت فریمور حل میشه...
منظورتون کدام ورژن فریمور هست ؟نقل قول:
آپدیت به v 10 g...
البته حرف د رو در حالت کلید معمولی موبایل داره اما در حالت کیبورد نداره...
دوستان ويوتي شتاب سنج داره يعني يه عكسي داري نگاه مي كني با چرخوندن گوشي عكس هم مي چرخه؟؟؟
نه عزیز ، نداره .نقل قول:
یعنی واقعا فایل فارسی ساز این گوشی پیدا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس بهتره صبر كنيم كوكي بياد اون اين قابليت رو دارهنقل قول:
نه عزیز ، نداره