سلام
bit rate یه دوربین با کیفیت HD باید چند باشه حدودا؟
bit rate دوربینم (H20) تقریبا 9000 هست / آیا این کیفیت استاندارد هست؟
Printable View
سلام
bit rate یه دوربین با کیفیت HD باید چند باشه حدودا؟
bit rate دوربینم (H20) تقریبا 9000 هست / آیا این کیفیت استاندارد هست؟
اونچه که بهش میگیم بیت ریت واسه HD اغلب بین 3-10 مگابیت در ثانیه هستش.. بالاترش هم البته هست که مثلا تا حدود 20 هم شاید بره.. مثلاً در مقایسه بلو-ری حدود 40 هستش.نقل قول:
اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در رابطه با مفاهیم مرتبط به بحث کیفیت ببین.
سلام
آقا زیاد نخندیا . . .!
Zoom Wide در دوربین Ixus-200 Is من برابر 24 mm هستش. حالا که تو کیت 500D لنزش 105-18 هستش ، یعنی از Ixus200 هم وایدتره؟ پس چرا به Ixus200 گفته Ultra-Wide ؟
ممنون . .
اون دوربین که شما میگید حرفه ای هست / این Ultra-Wide هم که گفته میشه در بین دوربین های کامپکت هست، نه کل دوربین ها.نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورم اینه که کدوم عکسش واید تره؟
Ixus-200 با Zoom Wide = 24 mm
یا
500D با لنز 105-18
ممنون . . .
D500 با لنز 105-18 وايد ترهنقل قول:
آقا من به جوابم رسیدم. خیییلی حال کردم. ( واسه من جدید بود )نقل قول:
دوربین های SLR دارای ضریب فاصله ی کانونی هستن و وقتی لنز میخریم در اون باید ضرب کنیم تا به استاندارد 35 mm بیان بشه. این ضریب واسه کانن 1.6 و واسه نیکون 1.5 نیمه.
پس لنز 105-18 برای کانن مثل 168- 28.8 میمونه.
ولی تو دوربین های Compact خودشون ضریب رو ضرب کردن.
پس 500D با لنز 105-18 از Ixus-200 IS واید تر نیست!!!
سلام
اگه ممکنه یه توضیحی بدین که چی باعث میشه توی عکس نویز زیاد تر بشه و چطور میشه عکس با نویز کم تری گرفت :31:
من دوربین Panasonic FZ35 دارم .بعضی از عکس ها با اینکه با ISO 80 هم عکس می گیرم نویز دارن ولی خیلی وقت ها هم عکس اصلا نویز نداره !
تا جایی که فهمیدم ISO بالا و گرم شدن سنسور می تونه نویز رو زیاد کنه ولی فکر می کنم عوامل دیگه ای هم باشه
مثلا توی نور کم با ISO 80 که عکس می گیرم عکس حسابی نویز داره ! نمی دونم چرا !
اگه دلیل علمی نویز تصویر رو هم می دونید ،منم خیلی دوست دارم بدونم .
کسی مقاله ای چیزی در این مورد سراغ داره ؟
متشکرم :10:
سلام
آقا این سونی 10های مگی کیفیت دارن؟مدلشو دقیق به خاطر ندارم،دست یکی دیدم،کوچیک بود(قد کف دست)رنگاش هم مشکی و نقره ایه.(خیلی سوالم ساده و مبتدیه؟!)
سلام بر دوستان عزيز
بين مدلهاي Canon G11 و Panasonic FZ 38 به نظرتون کدوم بهتر هست ؟؟
و ديگه اينکه با توجه به مشخصاتي که در ريويووها نوشته ميشه از کجا ميشه فهميد که دوربينهاي عکاسي ديجيتال هنگام فيلمبرداري داراي زوم هستن يا نه ؟؟
ممنون
هر کدوم خوبی های خودشو دارهنقل قول:
G11 عکس های بهتری می گیره ولی FZ38 امکانات بیشتری داره
تفاوت هایی که من خبر دارم :
G11 :
سنسور بزرگت مگاپیکسل کمتر و در نتیجه نویز خیلی کمتر در نور کم
کوچکتر ول تقریبا با همون وزن
بدنه فلزی
ال سی دی متحرک
قابلیت استفاده از فلاش خارجی
FZ35 :
زوم بالا
بزرگتر
فیلمبرداری HD
مگاپیکسل بالاتر (البته در اینجا اصلا مزیت به حساب نمیاد :) )
TeleMacro (نمی دونم G11 داره یا نه !)
ولی در نهایت انتخاب با خودتونه :10:
نقل قول:
دوست عزیز برای مقایسه دوربینهای دیجیتال پیشنهاد می کنم یه سر به سایت dpreview.com بزنید. به نظر من یکی از معتبر ترین سایتها در زمینه مقایسه دوربینهای دیجیتاله. معمولا از هر دوربین یک سری عکسهای نمونه اون هم در شرایط مختلف در این سایت هست.
منظورتون از امکانات بيشتر چيه ؟نقل قول:
و سوال دوم ؟؟؟؟
منظورم از امکانات بیشتر همیت چیزایی بود که نوشتم ... یعنی کیفیت عکسش کمتره ولی به جاش زوم بالاتری داره و رزولوشن عکس و فیلمش بالاست و حالت Tele macro داره و ... که باعث میشه این دوربین برای بعضی از کاربرا مناسب تر باشه :)نقل قول:
اینجا رو ببینید :
البته فکر نکنید که همه این قابلیت ها رو فقط این دوربین داره ! ولی خیلی از این قابلیت ها رو G11 نداره .مثل TeleMacro که خودم خیلی این قابلیت برام مهمه :)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4812954&postcount=5269
در مورد سوال دوم هم می تونید ریویوو ها رو با دقت بیشتری بخونید یا امکانات دوربین رو توی سایت سازندش بخونید :) چون ظاهرا این قابلیت رو جرو Specifications نمی نویسند !
موفق باشید
کجا می تونم جواب سوال رو پیدا کنم ؟نقل قول:
متشکرم
نقل قول:
ضمنا FZ35 فیلمبرداریش HD هست ولی G11 خیر.
با سلام به دوستان عزیز
دو سوال از خدمت دوستان خوبم دارم
دوربین کراپ دار به چه نوعی اطلاق میشه ؟
سوال دوم . موردی که مدتی هست بهش دقت کردم و چندین بار هم تست کردم اینه که حجم عکسهایی که با دوربینم می گیرم حدود 3 مگ هست ( دوربین کنن 7.2mp) ولی زمانی که در محیط های خارج از شهر مثلا روستاها عکس می گیرم حجم عکسها اکثرا 4 و برخی 5 مگ میشن . تنها تفاوتی که بین این دو محیط به ذهنم میرسه تمیز بودن هوا هست . به نظر دوستان ایا گرد و غبار و ذرات معلق در هوا میتونه در نورسنجی دوربین و نتیجتا حجم عکسها تاثیر بزاره ؟
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
این قضیه مربوط میشه به فشرده سازی JPEGنقل قول:
فکر کنم هر چی تفاوت رنگ ها کمتر باشه حجم فایل کمتر میشه
مثلا از یک صفحه سفید عکس بگیرید ... احتمالا خیلی حجمش کم میشه :)
دوست خوبم ممنونم از پاسختون ولی مناظری که عکاسی کردم تنوع رنگی داره و فکر نکنم مربوط به این موضوع باشهنقل قول:
با سپاس فراوان
پاینده و موفق باشید
یه هر حال فقط به الگوریتم فشرده سازی JPEG مربوط میشه که البته دست ما نیست !نقل قول:
اگه واقعا می خواین دلیلشو بدونین، اینو کامل بخونین :
موفق باشیدکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Jpeg
اگر سنسور در اندازه 35 میلیمتری فیلم باشد فول فریم و اگر جزئی از ان باشد کراپ دار خوانده میشود.دقیق تر بخواهی :نقل قول:
حجم عکس به کنتراست رنگ بستگی دارد و با افزایش ان حجم تا حد ی که دقت سنسور اجازه میدهد افزایش مییابدکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Crop_factor
جا بهتر برای سوال گیر نیاوردم شرمنده
Canon SX120 لرزش گیر چیزی داره که عکس ها تار نشه ؟
برای تار نشدن عکس چه راهی پیشنهاد میکنین؟
سلام
فیلمربرداری Ixus-200 IS نا محدوده؟ (منظورم تا مموری تموم شه هستش؟)
sx120 لرزش گیر هم داره.بهترین راه برای تار نشدن لرزشگیر هست / البته ایزو هم هست ولی با بالا رفتن ایزو عکس نویز دار میشه.نقل قول:
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
معمولا دوربینا هر دوگیگ فیلم یه استپ میزنند.ولی در کل میشه یه مموری رو کامل فیلم گرفت.نقل قول:
[QUOTE=alisub;4854930]sx120 لرزش گیر هم داره.بهترین راه برای تار نشدن لرزشگیر هست / البته ایزو هم هست ولی با بالا رفتن ایزو عکس نویز دار میشه.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
کجای تنضیمات باید برم برای لرزشگیر؟ هرچی باشه به پای Cybershot نمیرسه لرزش گیرش نه ؟
[QUOTE=The Animal;4856741]کجای تنضیمات باید برم برای لرزشگیر؟نقل قول:
در حالت عادی فعال هست و در دوربین ها سونی به نام steady shoyt و در کنان به نام image stabilizer هست (البته اگر اشتباه نکرده باشم)
به پای Cybershot نمیرسه لرزش گیرش نه؟ ربطی نداره / تو بعضی لنزها خوبه و در بعضی دیگه نه.
سلام دوستان
توی 500D هم میشه مثل D5000 موقع فیلم برداری زوم دستی داشت و عمق میدان رو عوض کرد؟ به این حالت عوض کردن فوکوس حین فیلم برداری چی میگن؟
ممنون ..
اونطور که من در ریویوها دیده ام زوم در حین فیلمبرداری داره ... اتوفوکوس و فوکوس دستی هم داره ..نقل قول:
اونچه که شما بهش اشاره می کنی (یعنی تعویض فوکوس در حین فیلمبرداری که اغلب یه جورایی بجای زوم و بعنوان یه تکنیک خلاقانه استفاده میشه) رو میگن focus pull یا rack focus
با سلام دو تا سوال داشتم:
1- Live view چیست؟
2- Lens Thread چیست؟
در ریویوی FZ35 دیدم که Live view را نداشت
سپاس
1.Live View یعنی منظره رو توی ال سی دی ببینی و عکس بگیری... اگه نداشته باشه مجبوری همیشه با چشمی عکس بگیری !!!نقل قول:
تقریبا همه دوربین های دیجیتال هم دارن بهجز بعضیا مثل Sony A230
البته FZ35 هم داره
2.نمی دونم :)
سلامنقل قول:
2- چندتا رزوه برای بستن لنزهای مختلف روی بدنه دوربین.
3 - تو dpreview هم گفته fz35 و sx1 داری Live view نیستن که من تو فروم دیگه ای مطرح کردم و دوستان گفتن تمام SLR-Like ها دارن که fz35 هم جزوشونه.
پس یعنی لنزش تعویض میشه؟نقل قول:
با سلام دو تا سوال برام پیش اومده اگر ممکنه جواب بدید.
در دوربین های دیجیتال با کم کردن سایز عکس (مگاپیکسل) از طریق دوربین نویز عکسها کم میشه؟ یعنی با یک دوربین 12 مگاپیکسلی عکس 10-9 م.پ بگیریم.
یک سوال دیگه: یک بار شنیدم یه نفر می گفت با FZ35 در حالیکه داری فیلمبرداری میکنی اگر از اون صحنه خیلی خوشت اومد میتونی در همون لحظه ی فیلم برداری عکس بگیری!! و بعد فیلم برداری رو هم بدون وقفه ادامه بدی. کسی از دوستان این مطلب رو تایید می کنه؟ اگر بشه قابلیت خیلی جالبیه.
با سپاس
1- این رو نمی دونمنقل قول:
2- من برعکس این رو شنیدم. یعنی خودتو کشتی و رو یه سوژه کلی فوکوس کردی تا ازش عکس بگیری و یهو هوس میکنی ازش فیلم هم بگیری. fz35 یه دکمه داره که درجا Record رو شروه میکنه و لازم نیست بری تو منوها.
اون حالت رو بعید میدونم ، چون همزمان باید دو چیز رو پردازش کنه که خیییلی بعیده . .
1. علی القاعده و از نظر فنی: پیکسل کمتر، یعنی نویز کمتر .. واسه همینه که میگیم این بحث مگاپیکسل بیشتر در خیلی از دوربین های مصرفی در واقع یه جور فریب تبلیغاتیه .. چون نه تنها لزوماً به معنای عکس بهتر نیست، بلکه باعث نویز بیشتر هم میشه..نقل قول:
2. باید چک بشه روی وب که همچین قابلیتی هست یا نه .. عجیب نیست اگه باشه و من دیده ام این قابلیت رو در دوربین ها یا دوربین های فیلمبرداری.
و ضمناً: خواهش می کنم سوالات فنی تون رو در تاپیک مشاوره مطرح نکنید... من می تونم اونا رو بعنوان پست های نامرتبط به عنوان تاپیک حذف کنم، اما این کار رو نمی کنم که کار دوستان راه بیفته؛ چون هدف این تالار همینه.. ممنونم.
سلام دوستان
واسه انتخاب ، نویز فاکتور مهم تریه یا صحت رنگ ها ؟؟
Fz35 در برایر رقباش تو ثبت رنگ های واقعی کم میآره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو نویز از همه بهرتره:
یکی از دوستان FZ35 رو ok کرده بود ، ولی با دیدن این مردد شده . . .!
ولی نویز خیلی مهم تره!
رنگ رو به راحتی میشه درست کرد ولی نویز رو تقریبا نمیشه درست کرد !
مخصوصل که FZ35 فرمت RAW رو هم پشتیبانی می کنه :)
مثلا این رنگ ها رو با Lightroom اصلاح کردم.دوربین هم Canon A520 قدیمیم بوده که 4 مگاپیکسل هم بود :31: ولی رنگ ها رو میشه به راحتی درست کرد ولی اگه نویز داشت عکس خراب بود !!!
ولی اگه دوربینی خیلی هم رنگ های خوبی داشته باشه فقط در صورتی رنگ ها رو طبیعی نشون میده که White Balance درست باشه. برای این کار معمولا عکاس ها یک صفحه سفید با خودشون می برن تا White Balance رو درست کنن ... که البته به راحتی تو کامپیوتر درست میشه ... ولی اگه درست فوکوس نشده باشه یا تصویر نویز داشته باشه یا شارپ نباشه ،درست کردنش باعث افت کیفیت میشه :10:
موفق باشید:10:
من میگم نویزنقل قول:
||||||||||||||||||||||||||||
الان دیگه هر کی عکس میگیره میره با فتوشاپ ادیت رنگ میکنه / ولی اگه دوربین عکسهای با نویز بگیره تا بخوای توی فتوشاپ یه دست بزنی سری نویز میندازه.
سلام
چند تا سوال برام پیش اومده :
1.منبعی برای مقایسه کردن پروسسور های دوربین ها سراغ دارید؟ یا حداقل امکانات هر مدل رو لیست کرده باشه ؟
2.روی عکس های RAW هیچ پردازشی انجام نمیشه یا بازم پروسسور تو عکس دست می بره ؟
متشکرم
1. اینا اطلاعاتی نیست که اصولاً کمپانی ها برای هر دوربین در فهرست مشخصات ذکر کنن، طبیعیه که مشخصات جزئی تر دوربین های معروفتر رو میشه از طریق مطالعه و سرچ روی وب بدست آورد... اما این دفعه بحث مقایسه پیش میاد که باز مبهم تر میشه قضیه! ... اینکه دقیقاً معیار مقایسه چی باشه، یا چطور یکی بهتر یا بدتر باشه، در یه بحث کیفی مثل عکاسی چندان عملی نیست به نظرم.نقل قول:
2. دقیقاً اینطور نیست که "هیچ پردازشی نشه" .. بهتره بگیم در فرمت RAW ، پردازش های صورت گرفته در حداقل خودشه ... مثلاً: بالاخره اطلاعات پیکسل ها باید تبدیل به فرمت دیجیتال بشه دیگه؛ درسته؟ .. خب این خودش یه جور پردازشه... ولی اصل قضیه همونه.