البنه بگم این سری 4800 ATI قدرت اصلی خودشو در رزولوشن های بالا نشون میده ...نقل قول:
Printable View
البنه بگم این سری 4800 ATI قدرت اصلی خودشو در رزولوشن های بالا نشون میده ...نقل قول:
پس من با اين حساب برم انويديا بگيرم........ميخواستم 4870 بگيرم ولي حالا كه ميگيد واسه اين بازي انويديا بهتره چه مدلي رو پيشنهاد ميدين؟؟؟؟؟
9800 XFX اصلنقل قول:
آره قلق خاصي داره يه هواپيما هست سقوط كرده اون وسط نابود شده توش يه اسلحه هست تو نقشه هم با نقطه زرد رنگ مشخص شده بايد بري توي هواپيماي سقوط كرده اسلحه توي يه جعبه قفلدار هست اول بايد بري پيش اون جعبه USE بزني تا باز بشه بعد باز شدن از توش اسلحه مخصوص رو بر ميداري 4 يا 5 تا بزني به غول از پا در مياد. سعي كن موجودات ديگه رو با اين اسلحه نزني ممكن فشنگاش تموم بشه ولي اگه نشانه گيريت خوبه پيشنهاد ميكنم يه چند تا از فشنگات رو براي اون موجودات كوچولو حرو كني ببيني چطوري به يه ضربه اين اسلحه از صحنه روزگار حذف ميشن. بعد اينكه غول رو كشتي ديگه بازي تموم ميشه بايد بري به طرف سفينه بعدش خودش كلي Movie سوم شخص نشون ميده (سايكو رو مي تونيد ببينيد) بعدش Finish بازي تموم ميشهنقل قول:
[quote=krauser;3008868]9800 XFX اصل
دوست عزيز اين از 4870 بهتره؟؟؟؟قيمتش چنده؟؟؟
[quote='[siavah];3008889']والاه من هيچ كدوم از اينارو از نزديك نديدم ولي اگه بخواييم به نقد كساني كه با اين كارتها طرف بودن اعتماد كنيم 4870 بهتر هست. ولي من شخصا ميگم كارت گرافيك فقط GeForce XFXنقل قول:
اينم يه سري اطلاعات از بازي كه جديدا تو سايت گيمينگ اگزس منتشر شده
کد:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15341
مقایسه ی عملکرد 14 کارت گرافیک در بازی Crysis Warhead
----------------------------------------------------------------
برای تست بازی از یک سیستم پایه با مشخصات زیر استفاده شده است.
(Intel Core 2 Quad Q6600 3.00GHz (LGA775
x2 Kingston HyperX 2GB PC2-8500 Memory Modules
ASUS P5E3 Premium (Intel X48) motherboard
OCZ GameXStream (700 watt) power supply
500GB 7200-RPM (Serial ATA300) hard drive
ویندوز مورد استفاده،ویندوز ویستا سرویس پک 1(64 بیت) است.14 کارت گرافیک با سیستم مذکور تست شده است و نتایج در دو حالت Gamer و Enthusiast مورد بررسی قرار گرفته است:
DX 10 - کیفیت Gamer با رزولوشن 1200 × 1920:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده ی سایز کامل:
کد:http://i37.tinypic.com/6prkls.png
DX10 - کیفیت Enthusiast با رزولوشن 1200 × 1920:
مشاهده ی سایز کامل:
منبع:کد:http://i37.tinypic.com/2u95w8h.png
کد:http://news.softpedia.com/news/Running-Crysis-WarHead-on-14-Graphics-Cards-94270.shtml
ساسان خان كاش اون ليست 14 تايي كارت هاي گرافيك رو هم ميذاشتي در ضمن اشاره اي نشده كه بهترين حالت از آن كدوم كارت گرافيك بود؟
خب معلوم شد که 4850 از 9800 تو این بازی قوی تره... هر چند کم (البته یادمو نره موتور بازی برای انودیا بهینه شده)
عجب شانسی دارم من ! الکی الکی سیو هام پرید ..حیف شد دوباره باید نصف بازی رو از اول برم اصلا خوشم نمیاد !!!!!!!
خوب من هم این بازی رو تموم کردم ....
بسیار عالی بود از هر جهت که فکر کنید .... واقعا آبروی پی سی رو حفظ کرد ....
برای این ننوشتم کرازر جان گفتم همین عکس ها مشخص می کنه.نقل قول:
در حالت gamer،کارت گرافیک Geforce GTX 280 و در حالت Enthusiast،کارت گرافیک Radeon 4870 X2 بهترین عملکرد رو دارند.
پس اين بازي ارزش خريدن رو نداره................چون در عرض 2 يا 3 ساعت تمام ميشه....پس هيچي اصلا نميتونه ما را براي مدتي سرگرم كنه
عوضش وقتي ازت بپرسن تاحالا گرافيكي ترين بازي تاريخ رو بازي كردي نميموني خمار. اين واقعا يه قدرت نمايي محض از يه شركت قدرتمند هست كه حسابي رو كم كني كرده از خيلي بازيها. اين به نفع گيمر هاست چون اين گيم سازها بدجوري چشم هم چشمي دارند شايد اين باعث بشه بازيهايي كه بعد اين ميان يكي از يكي قوي تر باشه نفعش به ماست:46:نقل قول:
منم رفتم خریدمش
2 دی وی دی که داخلش فایلهای زی÷ شده گیم هستش
و همش باید استحراج بشه در یه جای هارد سپس از اونجا نصب بشه
وقتی بازش میکنم یه صفحه میاد که دوستان قبلا اشاره کردند
اون فایل را دوباره واسه همن بذارین که این مشکل را حل میکنه
تو صفحات قبلی یکی بود که برا من دان نشد
ویرایش
فایل دانلود میشد من متوجه نمیشدم
الان بازش کرد
کمی بعد منم نتیجه سیستم خودمو میگم
بچه ها اون کد تقلب که گفتم کرایسیس رو سوم شخص میکنه از رفیقم گرفتم ... فردا براتون میزارم.
لعنت به شانس من که این بازی هنوز تو شهرستان ما نیومده!!!حتی Spore هم نیومده:13:
3 ساعت گیم پلی؟فکر نمیکنم اینطور باشه:18:شما با چه درجه سختی بازی کردید؟که میگید 3 ساعت
اسماعيل خان برا تو هم كبير سافت هست؟
مال من مال كبير سافت هست نسخه چيني هم هست بدن اشكال بود از نظر من
شايد شما اينجوري تجربه كرديننقل قول:
ولي در گيم اول كارت گرافيكي مهمه بعد ما بقي
در ضمن من كاريسيس اولي را با سي پي يو معمولي 3 اينتل و با كارت 8600 جي تي 1 گيگ و رم 2.5 گيگ در ويستا ميدوني چجوري بازش كردم؟
رزوليشن : 1024*768
مديوم
8x aa
بيشتر از اينشم هم باز ميكرد ولي كمي مكث داشت
ببينيم و تعريف كنيم ...نقل قول:
والا نميدونم مال چيهنقل قول:
همانطور كه گفتم 2 دي وي دي هست كه زيپ شده بود
ريختمش هارد بعد نصبش كردم
هيچ چيزي هم از كبير سافت و .. نديدم
گيم باز نشد بعد كه اون كركو كپي كردم باز شد
حالا يه مشكل دارم
وقتي گرافيكو رو MainStret تلفظش اميدوارم اشتباه نباشه ميذارم بعد كه گيم لود ميشه موقعي كه ميخواد گيمو بياره صفحه سياه ميمونه و سيستم ميهنگه ...
اما وقتي همه آيتمها در حداقل هست مشكلي نيست ...
خواستم ببنم اشكال از كرك هست يا از ويستا 64 بيتي من يا از گيمي كه خريدم و يا از درايور گرافيكي و يا از چيه ؟
فكر كنم هم كمتر از Crysis قبلي بود هم آسونتر!!!! :44: نه ؟؟؟
بابا شماها روی درجه ی آسون بازی میکنید بعد میگین آسون .
من الآن دارم روی Hard میرم .
هنوز مرحله ی 2 گیر کردم .
فقط کافیه مرحله ی 1 رو با درجه ی Hard برید .....
نقل قول:بلي شما راست ميگيد بازي رو اگه بخواهيم روي هارد بازي كنيم زود تموم نميشه ولي منظور دوستمون از اينكه از قبلي هم آسونتر بود به جاست چون من خودم هم هر دو اين بازي ها رو روي EASY بازي كردم و معتقدم دومي راحت تر بود البته شايدم به خاطر اينكه قبلي هنوز آبديده نبوديم و خيلي چيزارو نمي دونستيم برامون سخت مي اومدنقل قول:
روي پاكتش كبير سافت مي نويسه. مطمئنا مال تو هم كبير سافته.نقل قول:
كرك و اينات مشكل نداره ويستاتم همين طور چون ويستا ساپورت ميشه توسط بازي تو گرافيك بالا نيست مال منم 8600 GT هست توي مينيمم Quaility بازي كردم وقتي افزايش ميدادم گير ميكرد البته كلا سخت رندر ميشه بازي و هر از گاهي لگ داره بازي
چرا فردا؟؟؟؟نميشه الان بزاري؟؟؟؟نقل قول:
دقيقآ منظورم همين بود كه شما ميگي.من هر 2تارو با easy تموم كردم ولي قبلي اينقدر شلوغ ميشد ادم گيج ميشد!!!از همه جا ادم مي ريخت.:18:
من به هرکس که تا حالا صبر کرده و این بازیو بازی نکرده پیشنهاد میکنم دیگه معتل نکنه بره بگیره بازی کنه درسته که زود تموم میشه ولی واقعا ارزششو داره آخره بازیه
CHEAT CODES & HINTS :
Editing game file :
Locate the difficulty files in your Crysis installation folder (ie: C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis Warhead\Game\Config). These files are called diff_easy.cfg, diff_normal.cfg, diff_hard.cfg and diff_bauer.cfg. Open the file (with Notepad) that corresponds to the difficulty level you are playing. Add the following line to the end of the file and save it:
God mode : g_godMode = 1
Unlimited ammo : i_unlimitedammo = 1
Enemies Ignore You : ai_IgnorePlayer = 1
Carry unlimited numbers of weapons : i_noweaponlimit = 1
NOTE : ALWAYS MAKE A BACKUP FILE BEFORE OVERWRITING GAME FILES.
Developer Mode Cheats :
Start the game with the command-line shortcut of -DEVMODE. This will enable new cheat keys that can be used in the game.
Example: "C:\Program Files\Crysis Warhead\bin32\Crysis.exe" -DEVMODE
F1 : Toggle First/Third Person View
F2 : Jump to Next Checkpoint
F3 : Toggle Fly Mode/Ghost Mode
F10 : Jump to Previous Checkpoint
NUMPAD 1 : Give Missile Launcher, Shotgun, Alien MOAC
NUMPAD 2 : Unlimited Ammo
Console :
use the console by pressing ` (tilde) and typing any of the following commands:
God mode : g_godMode = 1
Carry Unlimited Weapons : i_noweaponlimit 1
Unlimited Ammo : i_unlimitedammo 1
Give All Weapons : i_giveallitems
Faster Speed : ai_UseAlternativeReadability
Indestructible Vehicles (Affects Enemies Too) V_goliathmode 1
من خودم اجراش کردم ... درست کار کرد.
سوالی داشتید بپرسید.
واقعا سوم شخص یه حس دیگه ای میده.
حالا دیدید همچین چیزی هست ؟
پس هیچ موقع زود قضاوت نکنید که میگید سرکارت گذاشته، همچین چیزی وجود نداره.
تشکر اصلا لازم نیست :31:
خوب دوستان امروز CPU رو عوض کردم و سیستمم شد این »
CPU 2.4 Core 2 Duo 2mb cache
Ram 2 X 1 gb DDR2
VGA 8600GTS 256 MB Gddr3 128Bit
با این تنظیمات تونستم بازی کنم »
Gamer
4X AA
روون اجرا شد ولی بعضی صحنه ها که درگیری زیاد میشه و صحنه شلوغ میشه یکمی گیر میکنه .
چند فریم در ثانیه
كد سوم شخص هست ، مثل بازي doom اگر كسي امتحان كرده باشه ميدونه /// :20:
بعد راستي راستي 4-5 ساعته تمومه اين بازي ؟؟ :13:
نمیدونم .نقل قول:
چند فریم در ثانیه
از کجا ببینم چند فریم ؟
من تو 4 ساعت تمومش کردم .نقل قول:
كد سوم شخص هست ، مثل بازي doom اگر كسي امتحان كرده باشه ميدونه /// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد راستي راستي 4-5 ساعته تمومه اين بازي ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18: واقعا تونستی راحت با AA 4 بازی کنی ؟نقل قول:
من با گیمر و با 2 X AA اعصابم خرد شد الان روی مین استریم هست بیشتر تنظیمات ...
در صورتی که هم گرافیکم قوی تره هم Cpu !!!
رنجر جان کلا موتور این کریسیس برای کارتهای انویدیا بهینه سازی شده!به خاطر همینه که روی کارت های ما لنگ داره!نقل قول:
واقعا تونستی راحت با AA 4 بازی کنی ؟
که همش زیر سر این انویدیا هست!هی میگن بهینه سازی شده بهینه سازی شده همینه دیگه!
مگه شما 4870 ندارين؟؟؟؟؟؟؟فكر نكنم روي 4870 لنگ داشته باشه....نقل قول:
آره عزیزم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا تونستی راحت با AA 4 بازی کنی ؟
اینم بگم جدیدترین ورژن Nvidia رو گرفتم .
وقتی خودت تنها بودی و خبری از جنگ دعوا نیست هیچ مشکلی نداره .
راحت و روون اجرا میشه .
ولی وقتی شلوغ میشه یکمی گیر میکنه .
نقل قول:
روون اجرا شد؟:18::19:
در چه رزولوشنی بازی کردی؟؟؟؟
اقا ما هم بازی رو سیستم من چطور اجرا میشه؟؟ هنوز این بازی رو نگرفتم
با این »نقل قول:
800 * 600
بابا مگه چیز عجیبیه اینطوری میگین ؟!
تقریبا به حرفم رسیدم رفتم رزولوشن رو گذاشتم روی 1152 خیلی خیلی روون تر شد نسبت به 1024 !! فک کنم اگه مانیتور واید داشتم دیگه مه چی حل بود!نقل قول:
یادتونه که سیو هام پرید؟ شروع کردم از اول ولی این سری با سختی delta بازی کردم
در حالت بازی تغییراتی میکنه مثلا نشونه حذف میشه ! تفنگ ها رو باید خودت برداری و...
خیلی حال میده حتما توی این حالت بازی کنین
اگه می خواید ببینید سیستمتون می تونه این بازی رو اجرا کنه یا نه !!! به لینک زیر برید ! ترجیحا از IE استفاده کنید و JAVA هم فعال باشه :
کد:http://www.yougamers.com/gameometer/10278/?start=true
اقا من اینجا گیر کردم باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
آقا اين مرحله ي below the tunther خيلي مسخرست......يه چيزايي تو مايه هاي core هستش.......من بهد اينكه سربازا رو ميكشم به يه جايي ميرسم كه كفش آبه و همه جا بستس.....بايد چيكار كنم؟؟؟؟