از تو سایت http://www.downloadfromyoutube.comهم میشه دانلود کرد باید URLشو کپی کنی تو این سایت بعد دان کنی...:20:نقل قول:
Printable View
از تو سایت http://www.downloadfromyoutube.comهم میشه دانلود کرد باید URLشو کپی کنی تو این سایت بعد دان کنی...:20:نقل قول:
وای این ویدیو ماله موشن کپچر بازیکناست در استدیوی ae خیلی کارشون درسته به خدا تمام اینارو که میبینم فقط حسرت می خورم . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیفا یه قسمت داره مثل مستر لیگه pes هستش
توی فیفابعد از کسب سهمیه می تونی بری لیگ قهرمانان اروپا بازی کنی؟؟؟؟
اصلا همچین چیزی داره؟؟؟!!!
آره دیگه از قدیم همینطوری بود چون فیفا ها رو بیشتر من همون مربی گری می رفتم اگه سهمیه نمی گرفتی نمی رفتی !!نقل قول:
نقل قول:
چطور میشه تو فیفا بری لیگ قهرمانان ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید
--------------
بچه ها اخر من نفهمیدم nextgen یه کنسول هستش یا به بازی با کیفیت عالی nextgen میگن ؟؟؟؟
بازم لطفا راهنمایی کنید
منظورم اینه که قسمتی بنام لیگ قهرمانان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری باید بری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بجای مربی گری میتونی خودت بازیکنان رو کنترل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
بابا مگه شماها فیفا بازی نکردین ؟!!!! عجیبا قریبا !!!
تویه مربیگری که فقط مربی نیستی خودت هم بازی می کنی !! این اولا !!!
بعدش هم وقتی مثلا توی لیگ انگلیس هستی اگه تیمت 1 تا 4 بشه میری لیگ قهرمانان و اگه 5 یا 6 بشی می ری اون یکی دیگه !!!
توی فوتبال واقعی هم همینه دیگه !
بعدش تو تقویم مسابقات تیم مسابقات چمپیونز لیگ رو کاملا با همین اسم ثبت کرده !!
چیزی عجیبی نبود 2 یا 3 ساله اینطوریه قبلش هم یادم نیست بود یا نبود !!
من از 2004 به این ور فیفا بازی نکردمنقل قول:
یعنی من در کل فقط فیفا 98 و 2004 رو بازی کردم
راستی توی 2008 میشد توی قسمت مسترلیگ تیمهای درجه 1 رو برداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی 2004 فکر کنم نمیشد وباید از تیمهای ضعیفتر شروع میکردی
یکی از ایراد های فیفا همیشه این بوده که بازیکنا رفلکس ندارن...و بدناشون خیلی خشک به نظر میرسه...
چه جوری بگم...یعنی چهره و بدن عرق کرده و ملتهبی ندارن!!!
و این نقص به اندام و فیزیک بازیکنانش اضافه شده و در کنار گیم پلی ضعیفش فیفا رو تشکیل داده...
البته من فیفا باز هستم...یعنی بیشتر فیفا بازی میکنم تا pes ولی خوب یه نقص هایی هم داره که نمیشه چشم پوشی کرد...الانم دارم منجر 08 بازی میکنم...
بچه ها اخر من نفهمیدم nextgen یه کنسول هستش یا به بازی با کیفیت عالی nextgen میگن ؟؟؟؟
بازم لطفا راهنمایی کنید
----------
پس با رفتن تو قسمت مربیگری میشه رفت شامپیونس لیگ ؟؟؟؟
از قسمت تورمنت نمیشه رفت ؟؟؟؟ ( اونجا هم لیگ کشورها رو داره )
[quote=juventuss;2806692]بچه ها اخر من نفهمیدم nextgen یه کنسول هستش یا به بازی با کیفیت عالی nextgen میگن ؟؟؟؟
next gnartion یعنی نسل آینده به بازیهایی که برای دو کنسول برتر یعنی xbox 360 یا ps3 ساخته میشه چون از نظر سخت افزاری بسیار پر قدرتن بازی های فوقالاده پر گرافیک واز نظر گیم پلی زیبا رو برای این کنسولها میسازن next gen میگن و بازی هایی که ازنظر گرافیک و گیم پلی ضعیفند وبرای کنسولهای نسل گذشته مثل ps2 ساخت میشن میگن current genration حالا بحثی اینجا مطرحه اینه که چرا ea فیفا رو مثل بعضی بازیها ی دیگه فیفای نسخه ی نکست xbox رو برای کامپیوتر تبدیل نمی کنه چون کامپیوتر های جدید از نظر سخت افزاری در حد کنسولهای برتر هستن...:31:
این 2 تا ویدیوی فیفای پی سی رو دیدین ...آخه من نمی دونم کی اینا رو مجبور میکنه این قدر دروغ بگن که گیم پلیشو با نسخه نکستش مقایسه کنیدو 350 تاانیمیشن جدیدو هیچ چیز تکراری نیستو میخواد با کنسولای بر تر رقابت کنه و .... گیمپلیش عینن مثل فیفا 08 فقط یه چیزایی اضافه شده حتی نخواستن منت سره ما بزارن حداقل توپشو از نظر حجمی مثل نکستجن طراحی کنن انیمیشناشم همونان حتی ضربات ایستگاهیشم عوض نشده فقط توگرافیک از نظر رنگبندیو نور پردازی عالیه چمنه سه بویدیشم خوبه ولی استادیوماش تغییر نکرده
حتی دروازه هاش بازیکناشم از نظر فیسو مو و دستو پا خیلی خو بن ولی هیکلاشون اینجور که تو مصاحبه میگفتن در حد نسل آینده نیست یکم فانتزیه در کل اون مصاحبه رو که خوندم خیلی امیدوار شدم ولی ویدیو هارو که دیدم حالم گرفته شد...:13::41::19:
راستی یه چیزی دیروز اتفاقی تو یه سایتی چندتا پچ دیدم برا فیفا 08 نوشته بود پچ گیم پلی نکست برای فیفای پیسی سایت ایتالیایی بود حجم پچشم 1 گیگ بود کسی تا حالا استفاده کرده ببینه چجوریه ؟:18:
نه بابا چند تا هم پچ بود می گفتن بازی رو نکست جن می کنه همش الکی بود !نقل قول:
من هم حدس می زدم باز هم دوباره ea گند بزنه
مثل این که باید بیخیال فیفا بشیم
باز همون اش و همون کاسه
دقیقا منم موافقم تو این چند سال چه گلی به سر ما زده که امسال بزنه . . .نقل قول:
من واقعا برام سوال شده این EA آخه چرا اینجوری میکنه این همه تو سایتا گفتن بره PC نکسته آخرشم
هیچی . . . اصلا کلا دوست دارن آدمو عذاب بدن من نمیدونم چه مانعی سره راه هست که واسه پیسی نکست بزنن تو این چند سال که ماله ps2 رو تبدیل میکردن خوب حالا که کامپیوترا اینقدر قوی شدن ماله xbox رو
تبدیل کنن مگه کونامی چکار کرد ...:45::42::grrr:
مثل این که ea اون فیفا 08 مزخرف رو یادش رفته
یک ابرو ریزی تمام بود برای بازی های این نسل
من نمی دونم pc چیش کمتر از xbox که نکست نمی کنن
آقایون زود قضاوت نکنید بذارید حداقل یک trailer از بازی پخش بشه بعدا .........
فیفا 09 نسبت به 08 پیشرفت خوبی کرده اما تا next هم فاصله زیاد هست حداقل باید تا 21 august صبر کرد تا اتفاقاتی در نمایشگاه لایبزیگ بیفته واون موقع می توان کاملا نظر داد
تا اون موقع هم صبر می کنیم ولی مطمئنم فیفا هیچ پخی نشدهنقل قول:
اولش هی الکی تبلیغ های گنده گنده می کنن موقع عرضه ..........
این شده سیاست ea
داستان پرو استریت یادتون رفته
درسته ولی یعنی شما میگی این دو تریلر هیچ ...نقل قول:
بابا از همین الان مشخصه دیگه مگه نسبت به این ویدیو هایی که دیدیم چقدر میخواد تغییر کنه ...منم از گرافیکش راضیم ولی تا وقتی که گیم پلیش کامل تغییر نکنه هیچی نمیشه حالا هر چی میخوان امکانات به بازی اضافه کنن...:41:
اگه مسعود این پستم رو بخونه بهش میگم :
آخه با مرام تاپیک فیفا میزنی مارو خبر نمیکنی؟ مگه نمیدونی عشق EA Sports هستیم ما
حالا بیخیال... چه خبر ؟
انگار نکست نبودن 09 بدجوری گندزده رو اعصابا ول کنید بابا نکست واسه PC درسته واسه ما خوبه ولی اونایی که از کامپیوترهای گیمینگ استفاده نمیکنن محروم میشن فیفا به این مسئله خیلی دقت میکنه هر ساله بازی فیفا منتشر میشه که معمولا تو اکثر کامپیوترها نصب میشه چون از همون فیفا 06 گرافیک 64 میخواد تا همین یورو 2006 هم همینطور بوده قبول کنید اگه بخواد نکست بزنه باس گرافیک هم بره 256 یا 512 بشه که یه دفعه ای برای فیفا خورها ممکن قابل هضم نباشه عشق نکستها بهتره به جای اینکه 100 هزار پول خرج کامپیوترشون کنن تا تبدیلش کنن به گیمینگ بهتره یه XBox بخرن و خیال خودشون رو راحت کنن
این پنبه رو از گوشتون درارین که بخوان نکست بزنن دلیلش هم واضح هست EA میدونه که با نکست کردن PC ممکن نصف استفاده کنندگان این بازی کاهش پیدا کنن چون سیستمشون نمیکشه شما فقط خودتون رو میبینین تو خیلی از کشورهای اسیایی و جنوب شرق اسیا و همین خاور میانه کلی کامپوتر غیر گیمینگ هست که کاربراش دلشون به فیفا بازی کردنش خوشه اگه فیفا هم قاطی بازی های گرافیک بالا بشه... دیگه خودتون میدونید که چه بازاری از دست EA خارج میشه بازار PC
krauser
منظورت یورو 2008 هست دیگه-xbox یا xbox360-
با چند سطر آخر موافقم
البته اینم ممکنه باشه ولی من بازم فکرنمیکنم به خاطر گرافیک باشه چون تو این ویدیوها ومصاحبه اومدهنقل قول:
گفته با nvdia 8800 gtx و رم 3گیگ واینا بازی خیلی خوب اجرا میشه ولی میشه گرافیکشو از تو بازی کم کرد
راستم میگن چون خیلی گرافیک ویدیو هاش بالاست پس اینیکه شما میگی فکر نکنم دلیلش باشه اگه این نسخش با این گرافیک بالا رو میخوان عرضه کنن خوب چه فرقی میکنه کلا نکست میزدن دیگه ...
خوب پس شما بگید دلیلش چیه؟
دلیلی که گفتم کاملا منطقی هست
مصاحبه ها کشکن شک نکنید که Ea به هم دلیلیکه گفتم نکست جن بده نیست این فیف رو البته حالا حالاها نمیده منم میدونم الان خیلی کامپوترها دارای گرافیک و رم بالا هستن ولی نه همشون ولی Ea میخواد همه بتوننن با کامپیوترشون این بازی رو انجام بدن
آقايون من با اين حرف ديگه هم كاملا مخالفم كه علت ديگه اي كه واسه PC نمياد بخاطر اينكه هر كي كنسول داره بازي اصل مي خره !! اصلا همچين چيزي نيست همين الانش خودتون بهتر مي دونيد كه بازي هاي غير اصل واسه همين كنسول برتر چقدر زياد شده !
گرافيك بالا بزنه ولي قابليت پايين آوردن گرافيك هم باشه !!! اصلا چرا چسبيدين به گرافيك كلا گيم پلي شو عوض كنه ! حتي با اين گرافيكش هم ممكنه قبولش كنن !
بعدش هم شما به روابط بين Ea و سوني و مايكروسافت هم توجه كنيد !!! من قبلا هم حرفهايي شنيده بودم كه امتياز نكست جنريشن رو اين دو غول كنسول سازي خريدن واسه كنسول !!!
عزیزان ول کنید این حرف ها رو اخبار و عکس و از این جور چیزا بزارید.
نکست نشدن هم به نظر من به خاطر اینه که ea اهل ریسک نیست.
آره دیگه نیست دیگه نکست نیست زوره؟ نیست حالا ول کنیم بچسبین به عکسا و اخبار بازی
بازی کی میاد پس؟!
دقیقا موافقم ...نقل قول:
ولی اینارو دیگه ولش حالا نکست نیست دیگه به منم ثابت شده که عمرا واسه کامپیوتر نکست نخواهد شد
تو هیج سالی ...
ولی گرافیکش خیلی خوب شده فقط امید وارم گیم پلیشم مثل حرفای تو مصاحبه باشه...
EA به طور اختصاصی با MCV ,آشکار کرد که FIFA 09 در 3 اکتبر ریلیز خواهد شد.
جدیدترین بازی از سری فوق موفق FIFA قرار است که برای PS3, 360, Wii, PC, PS2, PSP, DS و موبایل ریلیز شود و پیشرفت های قابل توجهی از ویرایش پارسال خود داشته است.
آقای Trevor Uzice مدیر ارشد ساخت بازی می گوید:"ما داریم ساختن پایه و اساس قابل اطمینان از سال گذشته را ادامه می دهیم که باعث موفقترین FIFA هم در فروش و هم در کیفیت شد"
پیشرفت های بازی شامل 20 نفر بازیکن در حالت آنلاین , واکنش های بیشتر , بهبود هوش مصنوعی دروازه بانان و یک ارکید مد over-the-top که به طور انحصاری برای کنسول WII است.
EA همچنین در پشتیبانی از عنوان با باشگاه های برجسته لیگ جزیره که شامل آرسنال , چلسی , پورثموث , تاتنهام و نیوکاسل می شود , همکاری کرده است.
"ما به کارمان با آرسنال بر روی ابتکار مارکتینگ ادامه می دهیم و خوشحالیم تا اعلام کنیم که یک قرار داد سه ساله با چلسی بستیم که شریک اختصاصی بازی های آنها شدیم."
"ما همچنین در حال کار با تعدادی دیگر از تیم های Premier League هستیم که به ما اجازه می دهد ارتباط و وابستگی نزیک تری با طرفداران در پیرامون کشور داشته باشیم."
منبع: p3lords.com
ضمن تشکر از خبر اخیر باید عرض کنم بازیهای سری فیفا هرساله اوایل مهر ماه عرضه میشن پس نیازی نیست که طرفداران این بازی زمان ریلیزش براشون سوال باشه ولی واقعا کسانی که با بازیهای سری فیفا انس میگیرن و منتظر بازی جدید هستن کلا سورپرایز میشن لیگهای جدید بازیکنان جدید و ترانسفرهای جدید که در دنیای واقعی فوتبال هست رو میتونن جلو چشماشون تجربه کنن و این فقط واسه من و امثال من که عشق فوتبال هستیم قابل درک هست راحت بگم فرق طرفدار Pes با فیفا همینه Pes صرفا یک بازی رایانه ای هست در حالیکه فیفا شبیه سازی شده دنیای فوتبال واقعی و یاد آور روزهای شنبه مملو از فوتبال لیگهای بزرگ اروپایی هست بنابراین طبیعی هست که طرفداراش خیلی از نکست نبودن یا ضعف گیم پلی یا کم بودن روشنایی بازی یا کمب بودن گرافیکش شاکی نمیشن. من خودم اینطوریم چون وقتی به این فکر میکنم این بازی یک تجربه مجازی برای عشقم یعنی فوتبال هست همه مشککلات فیفا از یادم میره همین مساله باعث میشه فیفا بازها نتونن با Pes انس بگیرن
krauser
من با تو موافقم.من خودمم هنوز که هنوزه دارم 08 بازی می کنم .تو manager mode آدم هیچ وقت خسته نمیشه
یه دنیایه مجازی بزرگ که کنترلش دست تو هست.
خوب حالا دیگه نکست جن بودن ارزش این همه بحث نداره که.یه 360 بخرین خودتونو خلاص کنید.
تازه فیفا همینجوریشم خیلی توپه
متشکرم میلاد جان لطف داری در هر صورت این یه حقیقته که فیفا در مورد واقعی بودن بیشترین توجه رو به خرج میده فکر میکنم فیفا 09 بتونه انتظارهارو براورده کنه
من که از هر چی فیفا هست حالم به هم می خوره.فوتبال فقط Pes
منم از pes بدم میاد و میگم فقط فیفا...
یعنی چی این حرفا شما با pes حال میکنی برو بازی کن حالشو ببر ....این جا کسایی هستن که خیلی از فیفا خوششون میاد
درسته. من هر دوی این بازیها رو دوست دارم چون هر کدوم سبک خاص خودش رو داره.نقل قول:
منم از pes بدم میاد و میگم فقط فیفا...
یعنی چی این حرفا شما با pes حال میکنی برو بازی کن حالشو ببر ....این جا کسایی هستن که خیلی از فیفا خوششون میاد
بهتره هر کی هر بازی رو دوست داره فقط تو تاپیک خودش نظر بده.
به قول شاعر : نخود نخود هر که بره تاپیک خود.
خبری از سیستم مورد نیاز نیست؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم پیس بازم ولی دقیقا همینی که گفتید ...آره فیفا مسائل جانبیش تعداد لیگاش و واقیعی بودنش باحاله که پیس بعضی چیزای فیفا رو نداره ولی از اول عادت کردم به گیم پلیه پیس ... ولی از وقتی دیدم فیفای xbox گیم پلیو گرافیکش اینقد باحال شده چند بار تصمیم گرفتم xbox بگیرم ولی دیدم منکه اهل بازی نیستم فقط به خاطر یه فوتبال بخوام بگیرم ضایست...
ولی اگه فیفای پی سی گیم پلیش خوب بشه هر دوشو بازی میکنم...:27:
با توجه به نکست نبودن بازی احتمال میره که موتور گرافیکی بازی همون موتور چند نسخه اخیر باشه ولی در هر حال باید منتظر موند تا اخبار موثق به دست برسهنقل قول:
نه بابا فکر نکنم گرافیکش که خیلی بیشتر از قدیمیاست احتمالا سیستمای قویتری نسبت به نسخه های قبلش بخواد...نقل قول: