انتی ویروس باید روی گوشیت نصب کنی تا بتونی اسکن کنی :46:نقل قول:
Printable View
انتی ویروس باید روی گوشیت نصب کنی تا بتونی اسکن کنی :46:نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
بچه ها تو رو خدا كمك....لاك كد گوشيم يادم رفته...گوشي روشنم نميشه... با اون روش ستاره 3 سبز پاورم كار نميكنه...چيكار كنم؟
كد ديگه اي هست؟...ممنون گوشي e72
سلام ، ببر تعمیرات با دستگاه باکســـ برات ریســت میکنن :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
من می خوام اس ام اس گوشی 6630 رو به n96 منتقل کنم با نرم افزار نوکیا هم نتونستم اس ام اسای 6630 رو ببینم میشه راهنماییم کنین؟
میتونی از طریق خود گوشی سینس کنی:46:نقل قول:
kheyli mamnoonam rohallah:46:
سلام
1. من چجوری میتونم تصویر افراد رو " پس از ویرایش به اندازه ی صفحه نمایشم " روی تماس گیرنده هنگام تماس قرار بدم ؟
برفرض زمانی که عکس رو انتخاب میکنم و قرار میدم مقداری از تصویر بریده میشه و شاید حالت جالبی نباشه . گوشی من هم تمام صفحه عکس رو هنگام تماس نشون نمیده . مقداری از بالا و مقداری از پایین بریدگی دارد .
برنامه Nokia PC Suite این امکان را داره که نصبش کنم ؟
گوشی من 8800 کربن هست .
2. زمانی که کسی تماس میگیره هم اسم و هم شماره میوفته و من میخوام فقط اسم بیوفته . چی کار میشه کرد ؟ وقتی عکس بذاریم دیگه شماره نمیوفته ولی من میخوام بدون قرار دادن عکس هم شماره نیوفته .
3. وقتی برای من اس ام اس میاد یا کسی تماس میگیره روی صفحه ی اصلی نمینویسه ! فقط علامت پاکت نامه ی کوچک بالای صفحه نشون میده و نمینویسه u have one new message . کسی هم که تماس بگیره و Missed call بشه رو هم نمینویسه و حتماً باید در log نگاه کرد !!!!
البته این مشکلات رو 3 سالی هست که دارم !
تشکر پیشاپیش برای پاسخگویی
حذف شود .....
سلام دوستان
شرمنده که این سوال رو اینجا می پرسم چون تاپیکی ندیدم
گوشی 6303 رو چطور می تونم مدت زمان کارکردش رو نگاه کنم؟
با تشکر
با وارد کردن کد زیرنقل قول:
نقل قول:
#92702689#*
دوستان کمککک
من یه گوشی c6-01 از نوکیا مرکزی خریدم و خودشون نقشه های ovi ریختن ولی وقتی وارد میشم اولش میپرسه به اتصال شبکه نیازست نقطه دستیابی برای اتصال تعیین شود بعد فقطم با اتصال به اینترنت موقعیت منو پیدا میکنه
چه جوری بدون اتصال به اینترنت ازش استفاده کنم ؟
یه سوال دیگه اینکه من برنامه ها رو با بلوتوث از رو لب تاپم میریزم رو گوشی ولی وقتی نصب میکنم نمیپرسه کجا بریزم و میریزه تو حافظه تلفن چیکار کنم تا بریزه تو مموری ؟
شما میتونید مقدار رشته ای اسپید کلاک را چند درجه بالاتر ببرید .با این وضعیت ریسک کمتری دارد
نقل قول:
سلام
ميخواستم ببينم سيمبيان يعني چه؟؟؟
بهدش ميخواستم بدونم نوكيا7230 سيمبيان است يا يه چيزديگه؟؟؟
سلام اساتید گرامی .
من گوشی N97 دارم و از اینتر نت وایرلس استفاده می کنم . می خواهم بدونم برای استفاده از VPN تنظیمات گوشی به چه صورتی است و IP مورد نظر را باید کجا وارد کنم ؟
سلام
نمیدونم این سوال رو کجا مطرح کنم. من نوکیا 5250 دارم و سکیوریتی کدش رو یادم رفته! و گوشیم خاموش روشن کردم الان کد میخواد. چکار کنم؟
n79ام هی پیغام میده
Memory low Delete or move some data from C: Phone memory
هنگ میکنه همش
چجوری حافظه C رو خالی کنم؟
سلام ، باید بدید براتون با دستگـاه باکس ریسـت کنن . :46:نقل قول:
:46:نقل قول:
موفق باشید!:40:نقل قول:
ابتدا از خاموش بودن گوشی مطمئن شوید.
سپس به ترتیب کلیدهای *(ستاره)، ۳ (عدد سه) و کلید سبز (یا همان Call) را نگه داشته و کلید روشن و خاموش (Power) گوشی را بزنید و نگه دارید تا صفحه فرمت گوشی ظاهر شود.
توجه داشته باشید که ۴ کلید تا زمان ظاهر شدن صفحه فرمت بایستی نگه داشته بشود.
پس از ظاهر شدن صفحه، می توانید دستان خود را از روی کلیدها بردارید و منتظر شوید تا عملیات فرمت به اتمام برسد. دقت کنید با فرمت گوشی کلیه اطلاعات حافظه داخلی گوشی Phone Memory به طور کامل حذف می شود. این اطلاعات شامل تصاویر، فایل های صوتی و تصویری و SMS ها و سایر فایلها در صورت ذخیره در حافظه داخلی می باشد. همچنین دفترچه تلفن گوشی نیز پاک خواهد شد. بنابرین همواره لازم است از این اطلاعات پیشتیبان تهیه کنید.
اینکارو کردم ولی اون صفحه نیومد
کـــد زیر رو امتحــان کردیـــد ؟ :20:نقل قول:
#7370#*
موفق باشید!:40:
gooood
aiiiiiiiiiiiii
booood
این روش ریسک داره. نکنید. !
به سی پی یو فشار میاد. ممکنه بسوزهاااااا.
سلام ، کدوم روشــ منظورتونـــه ؟نقل قول:
فـکر نکنــم زیـاد فشـار بیـاره و خدایی نکرده بسوزه ..
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گوشیم نوکیا سی5 هنگ کرده بود فرمت کردم همه مخاطبین و پیامها پرید.!
تا اونجایی که من میدونم مخاطبین رو نمیشه برگردوند ولی پیامها که تو مموری بودند باید بشه
در حالت معمولی اگه حافظه پیام رو به مموری تغییر بدم فک کنم پیامهای قبلی رو پاک کنه
دوستان میدونین چجوری پیامهای قبلی رو برگردونم؟
اگه بشه که مخاطبین رو هم برگردونم که محشره.
سلام
داداش من یه گوشی nokia c5-03 دارم که از یه بابایی تو اینترنت خریدم طرف گفت کارتنشو گم کرده ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه اومدیمو فردا اومدن مارو به جرم مال خری بردن حالا بیا و ثابت کن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوری باید سریالشو عوض کنم خواهشم میکنم اگه میدونید هر راه حلی هست بگید ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم تاپیکی میشناسید که بتونه به صورت تخصصی منو راهنمایی کنه آدرسشو بهم بگید مرصی
پیام ها در مموری در پوشه Private هستن. وصلشون کن به کامپیوتر و یه کپی ازش بگیر و داشته باش. سپس با خیال آسوده حافظه رو تغییر بدهنقل قول:
میگم گوشی آشا300
tv میخوره من اینجور شنیدم
- مجموعه راهنمای تعمیرات گوشی های نوکیا
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .من یه گوشی نوکیا سی5 دارم میخواستم روش فیلتر شکن نصب کنم که راحت برم تو فیس کسی میتونه
راهنماییم کنه ؟من بدجور منتظر پاسخ دوستان هستم
سلام من 5700 دارم از وقتی واتس اپ نصب کردم خود به خود به اینترنت وصل میشه راهی هست که نشه؟دیسکانکت هم میکنم دوباره وصل میشه