من كه ديگه خفه شدم اينقدر صبر كردم اونم براي اين بازي كه منو ديوونه ي خودش كرده :exclamati . راستي ميگن كه ممكنه نقشه ي مارو بدزدند و يا اينكه بسوزه يا سوراخ بشه ؛ اين قضيه صحت داره ؟!
Printable View
من كه ديگه خفه شدم اينقدر صبر كردم اونم براي اين بازي كه منو ديوونه ي خودش كرده :exclamati . راستي ميگن كه ممكنه نقشه ي مارو بدزدند و يا اينكه بسوزه يا سوراخ بشه ؛ اين قضيه صحت داره ؟!
بازی منتشر شد.......................
شنبه 27 مهر ماه 87
برای Xbox 360 بله ! Region : Freeنقل قول:
برای PC ایشالا تا 4 شنبه !
عجب موتور گرافیکی داره !!
کرای انجین رو می خوره
توی رندر خیلی قویه
کسی جواب نمیده؟!!!!!!نقل قول:
این هم واسه من اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي جواب من رو نميده
اين ارور رو ميده[PHP]
Error: There was a problem downloading the ActiveX component. One of the following happened.
1) You did not give your permission to download the ActiveX component (sysreqlab.cab from Husdawg, LLC). If so, you can start over (you will have to close the browser and start over), run this service again and give your permission.
2) Your browser settings do not allow browser Plug-ins to be installed. You can change your settings and try again.
[/PHP]
شما فکر می کنید واقعا بتونید با 9500GT و 8400 512mb اینها بتونید این بازیرو Full و با AA , AF بازی کنید ؟!!!؟؟!؟؟! من بعید می دونم !
سایت جالبیه اینم تست برای من البته recommended این است یعنی در حالت پیشنهادی البته در حالت minimum کلا همه گزینه ها در درجه آخر است البته به جز کارت گرافیکی فکر کنم برای من مشکلی نداشته باشد
به نظر شما در vista نصب کنم یا در xp ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
100% در ویستا!برای استفاده از DX 10!(البته ویستا داغون نباشه!)نقل قول:
:11:
دوست عزیز مرور گرتون چیه؟باید تنظیمات امنیتیش رو به صورتی دربیاری که ActiveX رو دان و نصب کنه!نقل قول:
Your browser settings do not allow browser Plug-ins to be installed. You can change your settings and try again
اینم تست سیستم من ... البته فکر کنم xp بهتر جواب بده تا ویستا !
آقایون این چه سوالهایی هست که شماها می پرسین !!! خوب چیزه مشخصی هست که هر کسی کارت DX10 داشته باشه باید تو Vista بازی کنه !!! وگر نه شما واسه چه کارت Dx10 خریدین !
فکر کن یه دقه ! تو رفتی اون همه پول دادی تا از قابلیت های DX10 استفاده کنی بعد بری بازیهارو تو Xp , Dx9 اجرا کنی ! این پول دور ریختن نیست ؟!!!!
دوستان . میشه با کارت 9800gt این بازی رو انجام داد؟؟؟
دوستان برای من هم این خطا را گرفتنقل قول:
مرورگرم هم opera است
با eb هم رفتم همین خطا را میداد
سلام
سیستم من هستش
{قدیمیه ببخشید دیگه
Vga-7300gs
Ram-2gig
Cpu-3.4 2 Coer
جواب میده
این سیستم چک کننده رو از کجا گیر بیارم
بفرما:نقل قول:
کد:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
سلامنقل قول:
دوست عزیز مرورگر پیشنهادی خودش
Works with Internet Explorer, Firefox & Netscape browsers
تنظیمات امنیتی مرورگر باید به نحوی باشه که ActiveX رو دان و نصب کنه!
You will need to give your permission to download a secure ActiveX/Java browser component.
من با IE تست کردم با این تنظیمات مشکلی نبود
فقط چون فعال یا غیر فعال کردن بعضی گزینه ها می تونه امنیت سیستم رو پایین بیاره (خطر آلوده شدن سیستم شما رو به ویروس و تروجان و ...) از یک آنتی ویروس و فایروال قوی و به روز استفاده کنید یا صرفا برای تست این سایت تنظیمات رو تغییر بدین.البته من چند تا گزینه اضافی رو هم دیس کردم به همراه Pop-up Blocker ,و Privacy رو هم تا آخرین حد کاهش دادم!!!!:27:
(راستی از Vista استفاده می کنید!؟)
فعلا همین به ذهنم می رسه اگه نتیجه نداد تو تاپیک مرورگرها مطرح کنید!
راستی می تونید از گزینه Prompt هم استفاده کنید(تو جایی که هست!) اونوقت ازت سوال می کنه که نصب کنه یا نه!؟
Install-Don`t Install
یه کم امنیتش بیشتره!
بله دوست عزیزنقل قول:
اگه سایر قطعاتتون هم در همین سطح باشه با بالاترین کیفیت!
این سایت که دوستان گزاشتن برای تست قطعات
مال من روی قسمت Status: Downloading...
وایساده
از adsl 2 هم استفاده میکنم
مرورگر و ویندوزت چیه؟باید تو تنظیمات امنیتیش امکان دانلود ActiveX و نصبش باشه!نقل قول:
دوباره امتحان کردی؟ریفرش کن.
فایر فوکس اخرین ورژن با تمام امکاناتنقل قول:
اپرا نسخه اخری
چیکار کنم
طیق اخرین اخبار این بازی Directx 10.1 ساپورت هست !!!!
کد:http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9992&Itemid=1
این بازی واسه pc کی تو ایران میاد
مردیم به مولا
معلوم نیست:13:نقل قول:
آره بابا 9800 که خوبه ! 100% نرم و با خیال راحت ! :8:نقل قول:
خب با اپرا که کار نمی کنه!!!!نقل قول:
با IE امتحان کن تنظیماتش رو هم قبلا گذاشتم
این Video جالبه از مشکلات هوش مصنوعی FarCry2 :
کد:http://www.n4g.com/News-217236.aspx
چهارشنبه همین هفته بازیش میاد ...
در انتظار این روز ...
برای من این اومد سیستم من جواب میده تا دانلود کنم یا نه؟:13:
من وقتی سیستم رو برای اینکه این سایت بتونه مدل سیستم رو بشناسه تو security تنظیماتش رو تغییر دادم این هشدار بالای صفحه interner explorer اومده میشه بگید این هشدار یعنی چی و آیا برای سیستم ضرر داره یا نه؟کد:http://tinypic.ws/files/x5e7kp9i0oyyevd16xvr.png
میتونی اجراش کنی ولی خوب احتمالا باید تنظیمات رو رویه حداقل بزاری .نقل قول:
بله جواب می دهد ولی در جزییات low می تونی اجرا کنی
اقا یکی بگه تو سیستم من چه جوری اجرا میشه من حالیم نشد راستش :D
شما هم خوب همون مشکل کارت گرافیک رو دارین که ضعیفه Recommended رو نیوردین ولی خوب میتونید بازی رو راحت اجرا کنید فقط در جزئیات و رزولوشن بالا احتمالا نمیتونید .نقل قول:
دوستان بازی رو تاکین منتشر کرده ولی از تاریخ 24 اکتبر قابل استفاده است (یعنی می تونید بازی کنید)
تکین هربازی رو از 1 هفته قبل از ریلیز میزاره واسه فروش .نقل قول:
یادمه قرار بود 16 تیر واسه ما Alone In The Dark رو بفرسته ........
یعنی الان می تونم برم بگیرم یا اینکه 24 اکتبر میاد توی بازار؟؟؟؟نقل قول:
تاریخ عرضش برای امریکا فکر کنم امروزه ولی خوب یه چند روزی طول میکشته تا پخش بشه بازی هم تا عرضه نشه قابل دسترس نیست اون دوستمون هم که میگن بازی رو تکین یه هفته قبل میاره نه اینطوری نیست بازیها معمولا زمانها پخششون تو جاهایه مختلف دنیا متفاوته برای همینه ممکنه در یه کشوری یا قاره ای زودتر از زمان رسمی اعلام شده پخش بشه این شرکت ها هم اکثرشون از اینترنت بازی ها رو میگیرن چون سریعترین راه دسترسی به بازی هست برای همین باید تو اینترنتم پخش بشه تا قابل دسترس باشه .
اينطور كه معلومه اين بازي هم از قفل پيشرفته اي استفاده ميكنه و بايد از سايت يوبي اكتيو بشه ؛ خدا كنه هكرا بعد از اومدن بازي زودتر كركش كنن تا زياد الافش نشيم . راستي ايني كه تكين داده هم مشكوك به نظر ميرسه و ممكنه مثل بازي Assassin's Creed بشه چون بازي به اين بزرگي محاله يك دي وي دي باشه !
یعنی عرضه شد واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی
من که تو کفش بودم ایول بچه ها فک کنم تاپس وردا تو دستم باشه چون مدرن مه بازی هارو زود کرک میکنه مثل pes 2009 ایول ایول
بازی اومده تورنتشم ریخته فقط کرکی براش نیست تا کرکم نشه نمیشه بازیش کرد .
سایت videogamer بازی رو ریویو کرد و بهش نمره 9 رو داد.
امتیاز دیگر سایت ها:
Eurogamer 8/10
GamesRadar 9/10
Official PlayStation Magazine (US) 9/10
Official Xbox Magazine 9/10
PC Gamer UK 94%
PC PowerPlay 10/10