وقتي بعضي از تم ها رو نصب مي كني ازت مي پرسه audio فعال بشه يا نه كه با زدن ok به مطلوب خواهيم رسيد.نقل قول:
افكت ها منحصر مي شه در چر خش صفحه هنگام باز وبسته كردن دوربين ديدن image و video ,وهنگام باز كردن منو صفحه كمي مي لرزه و..
Printable View
وقتي بعضي از تم ها رو نصب مي كني ازت مي پرسه audio فعال بشه يا نه كه با زدن ok به مطلوب خواهيم رسيد.نقل قول:
افكت ها منحصر مي شه در چر خش صفحه هنگام باز وبسته كردن دوربين ديدن image و video ,وهنگام باز كردن منو صفحه كمي مي لرزه و..
قبول دارم شايد استقراي من ناقص بوده باشه ولي حداقل در مورد من ورفيقام صدق مي كنه.نقل قول:
اينم فريمور 6220 براي خاورميانه :
"http://rapidshare.com/files/193750723/rm328_CareDP_4.0_EMEA_6220c.exe"
فريمور 4.13 زبان فارسي و ساپورت ميكنه...
1.این فریمور هک هم میشه؟؟؟طریقه هکشو اگه میشه یه توضیحی بدین لطفا!!!:6:نقل قول:
2.کدوم فریمورها زبان فارسیو ساپورت میکنه؟؟؟مگه خودش روش فابریک زبان فارسی نداره؟؟؟
با سلام،با توجه به اینکه خروجی هندزفری گوشی 6220 از نوع 2.5 میلیمتری هستش آیا هندزفری خوب و با کیفیتی می شناسید که فیش 2.5 میلیمتری باشه یا تنها راهش اینه که باید یک تبدیل 2.5 به 3.5 میلیمتری بگیرم؟ممنون
دوستانی که گوشی چینی دارن(لیبل مجار نیست) ،میشه product code گوشی که زیر باتری رو برد گوشی هست رو بگن؟!
من هنوز نمیتونم فارسی تایپ کنم تو این گوشی... با Farsi SMS هم نشد حتی... کسی راهی سراغ داره؟
دوست عزیز .... یک مدل هدفون کریتیو هست که جکش 2.5 میلیمتریه ....نقل قول:
با سلام،با توجه به اینکه خروجی هندزفری گوشی 6220 از نوع 2.5 میلیمتری هستش آیا هندزفری خوب و با کیفیتی می شناسید که فیش 2.5 میلیمتری باشه یا تنها راهش اینه که باید یک تبدیل 2.5 به 3.5 میلیمتری بگیرم؟ممنون
مدلشو نمیدونم ... ولی همه ی نمایندگی های کریتیو دارن .... ( حتما" از نمایندگی بخرید )
نقل قول:
فكر كنم مشكل هك آپديت هاي جديد حل شده باشه با روش يونس جان ولي ميتونيد تو بخش هك سوالتونو مطزح كنيد وما رو بي خبر نذاريد.
فريمور من 3.23 هست و فارسي ساپورت نمي كنه ولي 3.4 و4.0 فارسي ساپورت مي كنند.
همونطوري كه دوست خوبم گفتند فقط كريتيو .من 15 تومن خريدم. عاليهنقل قول:
چيييييييييييييييييييييييي ييي ميييييييييييييييييييييييي يي گيييييييييييييييييييييييي ييي؟نقل قول:
farsi sms كه ديگه جواب ميده!
مشكلت تو نصبه يا تو اجرا؟
قیمت چینی و فنلاندیش در حال حاضر چقدره؟
راستش تو هیچ کدوم!! هم نصب میشه هم اجرا!! ولی فارسی تایپ نمیکنه... یعنی هر چی دگمه میزنم هیچی تایپ نمیکنهنقل قول:
مشكلت تو نصبه يا تو اجرا؟
پس مشكل شما در نحوه استفاده استنقل قول:
شما تحت اين برنامه نمي تونيد از صفحه كليد استفاده كنيد وبايد با جوستيك تايپ نماييد
ok اگه درست بود تشكر فراموش نشه!!
فنلاندشو من جايي نديدم ولي چين بين 210 تا 225 قيمت دارمنقل قول:
ما اومدیم تو تو کلوپ ولی چیزی برای گفتن نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------
ویرایش:
فقط هیچکی نمیدونه چرا یهو از 390 رسید تا 225 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم نوکیا فقط میخواست من این وسط حدود150 ضرر کنم البته پشیمون نیستم چون واقعا بهم حال میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lol :31:نقل قول:
راس میگی دمت گرم :10:
دوستان آیا این برنامه دیکشنری که رو گوشی هست با دانلود زبان های اضافی ،فارسی روش اضافه میشه؟کسی تست کرده؟
دیکشنری خودش رو نمیدونم تست نکردم... ولی این دیکشنری خیلی خوب کار میکنه... حتما امتحانش کن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220470
دوست عزیز .... این دیکشنری خودش خیلی توپه ... حتی معنی رو برات میخونه !!!!!نقل قول:
دیکشنری خودش رو نمیدونم تست نکردم... ولی این دیکشنری خیلی خوب کار میکنه... حتما امتحانش کن:
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220470
فقط فایل آپدیت زبان فارسی رو باید Install کنید ....
که باید با GPRS ایرانسل کانکت بشین و آپدیتش کنین .... ( 600 کیلوبایته )
دقت کنید !!!! حتما با GPRS ایرانسل آپدیت کنید ... اگه همراه اول باشه حدود 2 ساعت طول میکشه و خب حدود 1000 تومن خرج بر میداره ...
ولی با ایرانسل فقط 200 تومن خرج داره ...
حالا یه پیشنهاد دارم !!!!
هیچ هزینه ای نکنید و این فایل رو دانلود کنید و دستی Install کنید ....
پسورد فایلکد:http://rapidshare.com/files/200939975/Nokia_Mobile_Dictionary_Farsi_Update___by_DJGR8__.exe
djgr8
---> لینک سالمه و تست شده !!!! ولی اگه دانلود نشد بگین براتون رو یه سرور دیگه آپ کنم .... <---
تشکر فراموش نشه ....
سلام دوستان من امروز رفتم بگیرم ولی فروشنده دو گوشی یکی با لیبل مجار به قیمت 270 ویکی چین 215 بهم نشون داد البته در شکل ظاهری و کارکرد تفاوتی ندیدم فقط برد زیر باطری چینی سبز تیره بود مال مجار روشنتر؟
ایا واقعا فرقی دارن یا لیبل تقلبی
بستگی به شانست داره عزیز ....
ولی من جات بودم چینی رو میخریدم ....
هیچ فرقی باهم ندارندنقل قول:
این لیبل دار ها در موقع خرید گوشی (برای موبایل فروشی ها) حدود 2 تا 5 تومن تفاوت قیمت با چینی داره ودر موقع فروش 30 تا 50 تومن شک نکن همون چینی رو بخر:20:
فقط سود لیبل دار ها برای فروشنده بیشتره
بله دوست عزيزنقل قول:
اين ديكشنري سه زبانو بطور همزمان ساپورت مي كنه با تلفظ اونها
من سه زبان فارسي عربي و انگليسي رو دارم كه قابليت داره ازهر زباني به ديگري تر جمه كنه
واقعا بسيار جالبه مخصوصا كه ديكشنري عربي به فارسي براي موبايل گير نمياد.
كلاس 6220 اينه كه از سه زبان پشتيباني مي كنه ولي مثلا n82 از دو زبان.
حالشو ببريد آخر گوشيه
سلااااااااام
بالاخره خریدمش به نظر من نه تنها زشت نیست بلکه یه جورایی خوشگل هم هست.
دوستان من آخرش یه چیزو نفهمیدم : فروشنده گفت که 10 ساعت شارز اولیه میخواد!!!!
ولی من شنیدم وقتی باتری پیغام فول داد اصلا جریان برق قطع میشه حالا کدوم درسته؟؟؟؟؟؟
ممنون
دوستانی که گوشی چینی دارن(لیبل مجار نیست) ،میشه product code گوشی که زیر باتری رو برد گوشی هست رو بگن؟!
دوستان آپدیت دیکشنری رو تو این پست براتون قرار دادم ....
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3529788&postcount=340
نقل قول:
بله عزیز ...
جریان قطع میشه ...
و 10 ساعت فایده ای نداره ...
نهایت 3 ساعت کافیه ...
وقتی شارژ فول میشه خود گوشی آلارم میده که شارژر رو جدا کنید ....
بازی n-gage چطوری اجرا میشه گوشی هک کردم کلاینت نصب هست اما ارور میده کسی تا حالا تو 6220 بازی ها انگیج را اجرا کرده
عزیزم شما فایل txt رو جاسازی کردینقل قول:
چی را باید جابجا کنم میشه دقیق بگی مربوط به این گوشی چی کار باید بکنمنقل قول:
دوست من شما به اینجا پست #2042 مراجعه کن راستی از این به بعد مشکلات مربوط به ان گیج هم اینجا مطرح کن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3457658&highlight=%D8%AC%D8%A7%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C#post3457658
سلام داداش میشه بگی از کجا چند تومان و چه رنگی خریدی؟؟؟نقل قول:
اگه میشه آدرس دقیق بده لطفا!!!
سلام
من این گوشی رو تازه برای خواهرم خریدم و زیاد از اون سر در نمیارم. ورژن اون 3.23 هستش و تو قسمت نوشتن sms زبان فارسی، اردو و ... رو ساپورت می کنه. می خواستم ببینم اگه گوشی رو به ورژن آخر یعنی 4.13 آپگرید کنم منو های اون فارسی می شه یا نه و اصولا چه تفاوتی بین ورژن جدید firmware با ورژنهای قبلی داره؟
این هم هدیه من به دارندگان این گوشی:
دفترچه راهنمای فارسی:
password: hiradکد:http://rapidshare.com/files/201424304/Nokia_6220_classic_UG_fa.rar
نقل قول:
دوست عزيز اگه جريان برق هم قطع بشه ضرري نداره شما بذار شب تا صبح شارژ كامل بشه
من تو جاهاي مختلف اين مطلبو ديدم هرچند عقلاني نيست ولي ضرري هم نداره...
من خودم همين كارو كردم.
سلامنقل قول:
آپديت جديد مخصوص خاور ميانه است وزبان فارسيو بطور كامل ساپورت مي كنه. اين فريمور چون مخصوص خاور ميانه است از سرعت gpsبالاتري برخورداره وسرعت گوشي وعملكرد اون بهتر خواهد شد +مديريت قويتر سيستمتون
.............
سلام دوستان
چندتا سوال مربوط به قبل از خرید داشتم:
1. باطری اش چطوره؟ در مقابل n78 ؟
2. چه ورژنی باید باشه؟
3. محتویات جعبه؟
4. کلا چه نکاتی باید هنگام خرید در نظر گرفت؟
من تازه گوشی رو گرفتم
کسی کامل بهم آموزش میده چطور ج پ س راه بندازم و نقشه هارم دارید؟(کل ایران)
ممنون
ماکه نتونستیم دانلودش کنیم . لطغن یه جای دیگه آپلودش کن عزیز :31:نقل قول: