من نمیدونم از چه آنتی ویروسی استفاده کنم.Nod32 یا Kaspersky یا Avast یا AVG یا....
میشه منو راهنمایی کنید؟
من نمیدونم از چه آنتی ویروسی استفاده کنم.Nod32 یا Kaspersky یا Avast یا AVG یا....
میشه منو راهنمایی کنید؟
دوست مننقل قول:
من فکر می کردم شما از نود32 استفاده می کنید و از آن راضی هستید :44: اگر نود32 با سیستمتان سازگار است و با
آن مشکلی ندارید از همان استفاده کنید .ظاهرا با کاسپرسکی مشکل دارید .به جز اینها محصولات 2007 نورتون , پاندا و
بیتدفندر هم آنتی ویروسهای خوبی هستند .اگر دنبال یک آنتی ویروس بدون دردسر با کارکرد مناسب هم می گردی می توانی
مجموعه محصولات AVG را هم امتحان کنی.
سلام
به نظر من اولين آنتي ويروس فقط كسپر اسكاي هستش بعد از اون هم نوبت به ناد 32 مي رسه و بعدش هم بيت دفندر
بقيه ديگه همه كشكن البته اختلاف كسپر با ناد خيلي خيلي زياده و هيچي كسپر نمي شه اينو از روي تجربه 10ساله مي گم
vtn54 عزیز
بله من از نود32 استفاده می کنم.ولی من به یک فایروا هم نیاز دارم.برای همین من ESET Smart Security رو نصب کردم ولی با فایروال این مجموعه مشکل بزرگی دارم.آخرین ورژن کسپرسکی که نصب کردم 6.0 بوده که زیاد خوب عمل نکرد.واسه همین نود32 نصب کردم ولی الان نسخه اصلی کسپرسکی 7.0 بالاخره Release شده.
می خواستم بدونم این نسخه جدید 7.0 رو بریزم یا نه؟
سلام
من zonealarm security نصب کردم ازش خیلی راضی هستم فقط سرعت سیستم می یاره پایین تقریبا تمام اینترنت سکیوریتی ها رو امتحان کردم جز پاندا
بنظر شما panda internet security می تونه امنیت کامل تضمین کنه تو اپدیت که مشکلی نداره و از همه مهمتر سبک یا سرعت سیستم پایین می یاره
ممنون
پاندا خوبه ولی برای آپدیتش شاید با مشکل مواجه بشی.
تا آنجا که من یادم هست شما از ویستا استفاده می کنید .من نمی دانم شما چه مشکلی با نسخه 6 کاسپرسکینقل قول:
داشتید ولی در حال حاضر بهترین اینترنت سکوریتی موجود برای ویستا به اعتقاد خیلی ها ( به ویژه از نظر امنیتی ) همین
کاسپرسکی است .نسخه 7 این محصول تکنولوژیهای جدیدی را در خود دارد ازجمله هوریستیک جدید , تکنولوژی آنتی
روت کیت جدید و ... و بسیاری از تکنولوژیهای قبلی نیز نسبت به نسخه 6 بهبود یافته و ایرادات آنها برطرف شده است
منجمله خاصیت Self Protection و PDM و ... .فایروال کاسپرسکی از نظر خیلی از کارشناسان در حال حاظر
بهترین فایروال موجود برای ویستا است .اگر از کاسپرسکی خوشت نمی آید در ویستا می توانی نورتون یا
پی سی سیلین را هم امتحان کنی مخصوصا پی سی سیلین که فایروالش قویتر از نورتون است .
سلام
نه من از XP استفاده می کنم.تا به حال ویستا نصب نکردم!
من دیروز کسپرسکی 7.0 رو نصب کردم.خوب کار می کنه ولی Beta هست.
مشکل من با نسخه 6.0 شبکه بود که مثل ESET SS نمیزاشت از شبکه استفاده کنم.ولی در نسخه جدید این مشکل حل شده.
آیا کسپر 7.0 رو نگه دارم؟
Kaspersky Internet Security 6&7نقل قول:
فواید...
دارای آنتی ویروسی با بهترین تشخیص در بین آنتی ویروسهای موجود
دارای قدرت پاک سازی ویروسها و فایل های آلوده فعال در سیستم.
دارای فایروالی بسیار قوی که از نظر من فایروال کسپر از ZoneAlarm و Comodo هم قویتره.
کم مصرف کردن رم .
و غیره ...
. اما عیب ها....
پایین آوردن سرعت لود شدن صفحات وب.
بیش از حد مصرف کردن CPU در زمان دانلود فایل های سنگین تر از 100 مگ.گاهی وقتها حتی 80 درصد CPU
رو اشغال میکنه. این در زمانی اتفاق میوفته که حداقل 10 تا فایل 100 مگی رو همزمان دانلود کنی.
یک عیب جزئی هم وجود داره که حداقل برای من خیلی مهمه و اون اینکه در فایروال کسپر در قسمت Application
اونا رو به ترتیب حروف ثبت نمیکنه بلکه بر اساس زمان اونا رو در این قسمت ثبت میکنه.
این 3 تا عیب برای من خیلی مهم بودند. چون من هم برنامه های زیادی در سیستمم نصب کردم و هم دانلود های
خیلی سنگینی رو روزانه انجام میدم. اما برای کسی که دانلود سنگین نداشته باشه و آمار برنامه هاش هم از 20 تا
به بالا نره مشکلی پیش نمیاره.
سلام دوست مننقل قول:
ظاهرا نسخه 7 نسبت به نسخه 6 از این لحاظ بسیار بهتر شده است و سرعت داونلود را مانند نسخه 6 کم نمی کند
بعضی ها سرعت داونلود این دو نسخه را با هم مقایسه کرده اند : نسخه 6 سرعت داونلود را به نصف کاهش
می دهد ( البته در سرعتهای بالاتر از یک مگ ) ولی نسخه 7 تقریبا هیچ تاثیری روی سرعت داونلود ندارد.
سلام دوست مننقل قول:
بیش از حد مصرف کردن Cpu در زمان دانلود فایل های سنگین تر از 100 مگ.گاهی وقتها حتی 80 درصد Cpu
رو اشغال میکنه. این در زمانی اتفاق میوفته که حداقل 10 تا فایل 100 مگی رو همزمان دانلود کنی.
اگه کسپرسکی رو ببندیم چی؟
این اشکال بر طرف میشه؟
بله اشکال برطرف میشه اما به چه قیمتی؟نقل قول:
به قیمت اینکه اگر در فایلی که داریم دانلود میکنیم ویروس باشه یا نه ؟
یا اینکه در زمان دانلود فایل هیچ کنترلی بر روی پروتوکلها و ترافیک اینترنت صورت نگیره و هر کسی بتونه بیاد و بره؟
خب اگر مثلا من بخوام به خاطر گرفته نشدن سرعت سیستمم تمام خطرات رو قبول کنم خب در اون صورت اصلا
نه فایروالی بر روی سیستمم نصب میکنم نه آنتی ویروس.
فایروال و آنتی ویروس در اصل نقششون همینه که از سیستمم منو شما محافظت بکنند .
VTN جان شما اشاره کردید که در نسخه 7 این مشکل برطرف شده. اما با عرض پوزش باید بگم که
من نسخه 7 رو هم امتحان کردم و همچنان مشکل دیرتر لود شدن صفحات وب و مصرف کردن سی پی یو باقی
است. البته نمیگم که اصلا بر طرف نشده. بلکه مشکل رو تا حدودی حل کردند اما باز هم کار میخواد تا به پای
Avira Antivir و یا NOD32 برسه. منظورم از لحاظ کم مصرف کردن CPU است.
حالا فرض کنیم چون آنتی ویر قابلیت وب سکن رو نداره نمیشه با آنتی ویرسی مانند کسپر مقایسه کرد. اما در هر
صورت آنتی ویروسهایی مانند ناد32 و ... باقی میمونند که از این لحاظ بهتر میتونند جوابگو باشند.
یک نکته رو هم اشاره کنم و اون اینکه پروسه های کسپرسکای در سیستم بالانس نا منظمی رو ایجاد میکنند. اگر
کسی خوب و دقیق دقت کرده باشه متوجه میشه که کسپرسکای هم در میزان مصرف رم و هم CPU در حالت عادی
خیلی خوبه اما زمانی که کار به دانلود فایل های سنگین میرسه این بالانس ایجاد میشه. یهو میزان مصرف رم از 8000 میرسه به 30 000 یا 40 0000 و همچنین میزان مصرف CPU با کم و زیاد شدن های نا منظمی بالا پایین میشه.
این کم و زیاد شدن ها در هر ثانیه روی نمیده بلکه ممکنه هر 3/4 دقیقه یک بار این اتفاق بوفته تا جایی که صدای
کامپیوتر در میاد. من این روش کسپرسکای رو برای سرعت بخشیدن به پروسه هاش یک حقه میدونم. یعنی
کسپرسکای در اصل میخواست ثابت کنه که نسخه 6 این آنتی ویروس هم رم کمی مصرف میکنه و هم از لحاظ
مصرف کردن سی پی یو در حد خوبی قرار داره. اما پس از گذشت 4/5 ماه از نصب کسپر شاهد کم شدن سرعت
کامپیوتر شده و وقتی هم همه چی رو کنترل میکنیم هیچ چیز غیر عادی یافت نمیشه. چون پروسه های کسپر در
حالت عادی خیلی کمتر از اون چیزی رو که هستند نشون میده.
اگر بخوام حرفمو خلاصه کنم میتونم بگم که پروسه های اجرایی کسپر نقاب کم مصرف کردن رو به خودشون زدند
اما پشت پرده چیز دیگه ای هستند. یعنی دقیقا روشی رو که Firefox استفاده کرده اونا هم استفاده کردند. جهت
اصلاع بگم که فایرفاکس هم همین مشکلو داره.
من خودم هنوزم که هنوزه بهترین آنتی ویروس رو از لحاظ تشخیص و حتی خوش دست بودن همین کسپرسکای
میدونم اما از لحاظ هایی که اشاره کردم هنوز به پای NOD32 و Antivir نمیرسه.
کلا اگر کسپرسکای بخواد رقابت بهتری داشته باشه باید کم مصرف کردن رم و سی پی یو رو در یک طرف قضیه
حساب کنه و رقابت در تشخیص و پاکسازی رو هم در یک طرف. اگر یک طرف این رقابت مثل الان بلنگه حتی اگر
تشخیص خوبی هم داشته باشه بازم کسانی رو به طرف دیگر آنتی ویروسها میکشونه همونطور که بعضی ها رو
هم به خاطر تشخیص به طرف خودش کشونده.
با این وجود من منتظر نسخه نهایی 7 این آنتی ویروس هستم و امیدوارم که تا حدی بتونند این مشکل رو بر طرف کنند.
من از فایروال کاسپرسکی استفاده نمی کنم شاید این مشکل از فایروال باشد ولی در آنتی ویروس کاسپرسکی ,نقل قول:
سرویس Web-Antivirus باعث دیر باز شدن صفحات وب می شد ( هرچند در سرعتهای پایین این اصلا محسوس
نیست , برای خود من که از ADSL256/128KB استفاده می کنم سرعت داونلود و آپلود با وبدون کاسپرسکی تقریبا
یکسان است حتی با وجود اینکه سطح امنیتی Web-Antivirus را روی حداکثر گذاشته ام ولی خیلی از کسانی که از
سرویسهای پر سرعت تر استفاده می کنند با آن مشکل داشته اند به همین خاطر شرکت کاسپرسکی بنا به ادعای
سازندگانش این قسمت از برنامه را در نسخه 7 از نو نوشته اند و توسط بعضی ها هم تست شده و از نظر سرعت
داونلود و آپلود نسبت به نسخه 6 بسیار بهتر شده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند در نسخه 7 اگر از هوریستیک یا امولاتور جدید در Web-Antivirus ( مخصوصا اگر سطح تنظیمات روی حداکثر
باشد ) استفاده شود سرعت شروع داونلود بسیار طولانی می شود چون کاسپرسکی اول فایل را به اندازه ای که
بتواند آن را بررسی کند داونلود می کند و بعد ان را تحویل براوزر می دهد .در هر حالت سیستم هیچ کاربری با کاربر
دیگر یکسان نیست و نرم افزارهای مختلف روی سیستمهای مختلف کارکرد یکسانی ندارند .
نه عزیزنقل قول:
بله اشکال برطرف میشه اما به چه قیمتی؟
به قیمت اینکه اگر در فایلی که داریم دانلود میکنیم ویروس باشه یا نه ؟
یا اینکه در زمان دانلود فایل هیچ کنترلی بر روی پروتوکلها و ترافیک اینترنت صورت نگیره و هر کسی بتونه بیاد و بره؟
خب اگر مثلا من بخوام به خاطر گرفته نشدن سرعت سیستمم تمام خطرات رو قبول کنم خب در اون صورت اصلا
نه فایروالی بر روی سیستمم نصب میکنم نه آنتی ویروس.
فایروال و آنتی ویروس در اصل نقششون همینه که از سیستمم منو شما محافظت بکنند .
من که می خوام یک آهنگ دانلود کنم و بد اینترنت رو قطع کنم.اشکالی نداره که.
داره؟
نقل قول:
دوست عزیز اگر شما فایلی رو که میخواهید دانلود کنید و بعد اینترنت خودتون رو قطع کنید و بعد از قطع شدن اینترنت
آنتی ویروس و فایروال خودتون رو قطع کنید هیـــچ مشکلی که از طرف اینترنت باشه برای شما پیش نمیاد و با خیال
راحت میتونید به کارهایی که میخواهید انجام بدید برسید.
مثلا من خودم هر وقت میخوام با برنامه های ویرایش ویدئو و یا ویرایش عکس مانند فوتوشاپ کار کنم کسپرسکای رو
غیر فعال میکردم و کارمو ادامه میدادم.
اما نکته ای که باید بهش توجه کنید اینه که شما و یا هر کس دیگه ای قبل از غیر فعال کردن آنتی ویروس و یا فایروال
خودتون باید از پاکیزه بودن سیستمتون مطمئن باشید. مثلا فرض کنیم شخصی فایلی رو از اینترنت دانلود کرده و بعد
از قطع کردن اینترنتش آنتی ویروسش رو غیر فعال میکنه. اون شخص به خیال خودش دیگه ویروس ها نمیتونند کاری
بکنند و یراست میره سراغ نصب برنامه ها و یا باز کردن فایل های فشرده. در اون صورت اگر در یکی از اون فایلها
ویروس و یا تروجانی باشه فعال شده و خرابکاریی رو که نباید بکنه میکنه چون نه آنتی ویروسی وجود داره که جلوش
رو بگیره نه برنامه محافظتی دیگه ای وجود داره.
پس نتیجه میگیریم که اینترنت فقط یک راه ورودی برای ویروسها است و راهای دیگه ای هم وجود داره. اما اگر شما
اول آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید و بعد از آپدیت کردن سیستمتون رو سکن کنید اونوقته که میشه گفت 97
درصد میتونه سیستم شما تمیز باشه و میتونید به کارهایی که در داخل سیستمتون میخواهید انجام بدید برسید اما
اگر خواستید هر چیزی رو از خارج سیستم به داخل وصل کنید بهترین کار اینه که اول آنتی ویروس خودتون رو دوباره
فعال کنید. مثلا زمانی که میخواهید یک سی دی سوخته شده رو داخل درایو بزارید و یا اینکه موبایل و یا پلیری رو به
کامپیوتر وصل کنید.
اینجا هیچکس از avast چیزی نمیگه بر خودم لازم دیدم در موردش صحبت کنم!
من همه جور آنتی ویروسی امتحان کردم (لازم نیست توضیح بدم هر کدومش چه مشکلاتی داره) اما آواست که حدودا 2 ماهه باش کار میکنم تقریبا هیچ مشکل بزرگی نداره (لااقل من ندیدم) به هیچ وجه سرعت سیستم رو پایین نمیاره، بسیار ساده آپدیت میشه، کرکش دو سال کار می کنه، نمی دونم قدرتش تا چه حدیه ولی می دونم تو بیش از 10 تا کامپیوتر آشناهام نصب کردم دیگه ویروس نگرفتند همشونم راضی اند حجمش هم فقط 10 مگه
راستی اولین بار که نصب میکنید از شما می پرسه آیا می خواهید وقتی کامپیوتر ریست شد اسکن کنم که جواب بله بدهید اینجوری هیچ ویروسی نمی تونه از دستش فرار کنه
آقای Persian.Boy
از توضیحاتتون ممنونم.ولی
تا چه حد سرعت دانلود رو پایین میاره؟
منظورم چند کیلوبایت در ثانیه هست.
یعنی شما می خواید بگید که Nod32 از Kaspersky بهتره؟
من کسپر رو پاک کنم و نود32 نصب کنم؟
چی کار کنم؟
راستی
شما گفتید که:
سرعت لود شدن صفحات چقدر پایین میاد؟نقل قول:
اما عیب ها....
پایین آوردن سرعت لود شدن صفحات وب.
بیش از حد مصرف کردن CPU در زمان دانلود فایل های سنگین تر از 100 مگ.گاهی وقتها حتی 80 درصد CPU
رو اشغال میکنه. این در زمانی اتفاق میوفته که حداقل 10 تا فایل 100 مگی رو همزمان دانلود کنی
10 تا قایل 100 مگی یعنی یک گیگ.
حالا این یک گیگ یک فایل باشه یا 10 تا فایل 100 مگی باشه این مشکل پیش میاد؟
من فایل هایی که دانلود می کنم 90 مگ هستند.پس احتمالا CPU رو زیاد اشغال نمی کنه؟
Viren جان من توی صحبت هام همیشه آخرش گفتم که بازم هیچی کسپرسکای نمیشه. اما هر آنتی ویروسی
مشکل های مربوط به خودش رو داره. گاهی بعضی از کمبود ها رو در آنتی ویروس ها با جایگزین کردن و یا برداشتن
یک برنامه میشه حل کرد. مثلا ناد 32 آنتی ویروسی هست که در شناختن ویروسها هیچی از کسپرسکای کم نداره
و تقریبا میتونم بگم 99 درصد ویروسها رو میتونه شناسایی کنه. اما عیبی که داره اینه که در سناسایی Trojan,
Malware و Adware ها ضعیفه و حتما باید از یک برنامه کمکی دیگه مانند AVG-Anti Spyware , A-Squared در
کنارش استفاده بشه تا بشه تا حدی این ضعفو برطرف کرد.
نظر من اینه که فعلا KIS بهترین برنامه امنیتی از بین برنامه های موجود هست. اما بهترین از نظر شناسایی و قدرت
پاکسازی. ناد 32 درسته که آنتی ویروس سبک تری است اما قدرت انجینی رو که کسپرسکای داره هنوز ناد 32 نداره
البته ناد 32 قراره که در نسخه 3 نهایی انجینش رو تغییر بده.
اما در مورد دانلود فایل .... دوست عزیز دانلود کردن 10 تا فایل 100 مگی یعنی 10 تا پنجره باز شده توسط Explorer
یعنی 10 تا ارتباط اینترنتی برای دریافت اطلاعات. یعنی مصرف پهنای باند بیشتر و کلا فشار بیشتر بر همه چی
در ضمن بیشترین فشار رو به pc سرعت دانلود ایجاد میکنه نه مقدار و میزان دانلود. یعنی اگر با سرعت 2 کیلو بایت در ثانیه فایلی رو دانلود
بکنی هیچ فشاری به پی سی نمیاد و ضعیفترین سیستم ها هم میتونند جوابگو باشند اما زمانی که بحث بر سر دانلود با سرعتی بیشتر از
4 مگ مگ بر ثانیه میرسه اونوقته که میشه آنتی ویروس. فایروال و حتی سیستم ها رو آزمایش کرد و فهمید که چه چیزی باعت پایین آوردن
سرعت و میزان مصرف بیشتر سی پی یو میشه.
ممنون از توضیحتون
سلام VTN 54 عزیز
یک سوال دارم:
من در سایت PC World داشتم تست های آنتی ویروس ها رو نگاه می کردم و آنتی ویروس Kaspersky با BitDefender رو مقایسه می کردم دیدم که نمرات BitDefender خیلی بهتر بود فقط به خاطر SlowDown زیادش نمرش یکم پایین تر از کسپرسکی بود!!!
باز هم میگید کسپرسکی بهتره؟
راستی تستی ندارید که کپرسکی 7.0.0.119 رو با BitDerfender 10 مقایسه کنه؟
چون اون تست واسه کسپرسکی 6 بود!!
راستی تست:
منظور شما کدام قسمتها است ؟ از نظر شناسایی ویروسها هر دو یکسان عمل کرده اند ( 97 درصد ) ,از نظر هوریستیکنقل قول:
بیت دفندر بهتر است ولی در تقریبا تمامی موارد دیگر ( قدرت پاک کنندگی , ساپورت آرشیوها , سرعت پاسخگویی به
ویروسهای جدید , سرعت اسکن و نیز میزان استفاده از منابع سیستم و کند نکردن سیستم کاسپرسکی یک سر و گردن
از بیت دفندر بالاتر است .
سلام به دوستان عزیز
باز یکی دیگر از تستهای انجام شده بر روی آنتی ویروسها را به حضورتان تقدیم میکنم این تست که امروز منتشر شده است
توسط موسسه معتبر av-comparatives.org که هرساله تستهای مختلفی بر روی آنتی ویروسهای مختلف انجام میدهد
انجام شده است.همانطور که می دانید هزاران ویروس , تروجان , کرم و... جدید روزانه در اینترنت منتشر می شوند
و آنتی ویروسها باید هر چه سریعتر آنها را به دیتابیس خودشان اضافه کنند تا کاربرانشان را در مقابل این ویروسها
محافظت کنند ولی آپدیت آنتی ویروسها هر چقدر هم سریع باشد بالاخره یک فاصله زمانی مابین منتشر شدن
ویروس در اینترنت و اضافه شدن آن به دیتابیس آنتی ویروس وجود خواهد داشت که در این فاصله کاربر در معرض خطر
قرار دارد ( این فاصله زمانی در انتی ویروسهای مختلف متفاوت است ولی هر چقدر کمتر باشد بهتر است )
شرکتهای سازنده آنتی ویروس از ترفندهای متفاوتی برای پر کردن این فاصله زمانی و به حداقل رساندن خطر
استفاده می کنند .یکی از مهمترین این روشها همان هوریستیک یا هوش مصنوعی است که آنتی ویروس را قادر
می سازد یک فایل آلوده جدید را با توجه به شباهت ساختاری یا عملکردی آن به ویروسهای قدیمی تر شناسایی
کند.خود هوریستیک انواع متفاوتی دارد که شرح آنها در حوصله این بحث نیست .البته این این قابلیت خوب مشکلاتی هم
دارد : اول اینکه حتی قویترین هوریستیکها هم قادر به شناسایی تمامی ویروسهای جدید نیستند و همانطور که در
نتایج این تست می بینید حتی قویترین هوریستیکها هم بیشتر از 60-70 درصد ویروسهای جدید را شناسایی
نکرده اند این یعنی اینکه تکیه صرف بر هوش مصنوعی خطا است و هنوز هم مهمترین عامل دفاعی و بازدارندگی یک
انتی ویروس آپدیتهای سریع و به موقع آن است .مشکل دوم موارد مثبت کاذب است (یعنی مواردی که آنتی ویروس
یک برنامه بی خطر را به عنوان ویروس می شناسد) یک قانون ساده وکلی در مورد هوریستیک وجود دارد و آن هم این
است که هر چقدر هوریستیک قویتر باشد میزان موارد مثبت کاذب ان بیشتر خواهد بود در واقع طراحی هوریستیکی
که تمامی فایلهای آلوده را شناسایی کند ساده است ولی میزان موارد مثبت کاذب چنین هوریستیکی سربه فلک خواهد زد
و عملا غیرقابل استفاده خواهد بود ( فرض کنید آنتی ویروستان یک چهارم فایلهای موجود روی سیستم شما را به عنوان
ویروس شناسایی کند حالا شما نمی دانید کدام یک از آنها واقعا ویروس هستند و کدام یک از آنها فایلهای بی ضرر )
بنابراین یک هوریستیک خوب آنی است که با کمترین میزان مثبت کاذب بیشترین میزان شناسایی را دارد .
خوب برگردیم سروقت این تست : هدف این تست مقایسه هوش مصنوعی یا Heuristic Detection Rate آنتی
ویروسهای مختلف است برای این کار آنها به مدت سه ماه از آپدیت آنتی ویروسها جلوگیری می کنند و بعد آنها را بر
روی نمونه های جدیدی از کدهای مخرب که پس از آن پخش شده اند و در دیتابیس آن آنتی ویروسها وجود ندارند
تست می کنند .این بار میزان موارد مثبت کاذب و سرعت اسکن آنتی ویروسها هم تست شده اند و حتی بر اساس
میزان موارد مثبت کاذب در مورد عملکرد آنتی ویروسها قضاوت شده است .همانطور که می بینید آنتی ویروسها بر
اساس قدرت هوش مصنوعیشان به سه رده تقسیم شده اند :
رده اول Standard است یعنی آنتی ویروس مربوطه دارای هوش مصنوعی در حد متوسط است .رده بعدی Advanced
یا پیشرفته است که آنتی ویروسهای این رده از نظر شناسایی ویروسهای جدید و ناشناخته بالاتر از حد متوسط
هستند و بالاخره بالاترین رده Advanced Plus یا عالی است که بالاترین میزان شناسایی ویروسهای ناشناخته را دارا
هستند .
و نمودار ستونی میزان شناسایی کلی هر کدام از این آنی ویروسها :
همانطور که می بینید تنها نود32 توانسته است درجه Advanced Plus را کسب کند .شاید تعجب می کنید چرا به
آنتی ویروسهایی مانند آنتی ویر و فورتینت که میزان شناسایی آنها از نود32 هم بالاتر است درجه بسیار کمتری در
حد استاندارد داده شده است در حالی که مثلا نورتون تنها با 24 درصد میزان شناسایی ( یعنی تقریبا یک سوم
آنتی ویر ) در جه ای بالاتر یعنی Advanced را به خود اختصاص داده است علت آن همانطور که قبلا گفتم دخالت دادن
میزان موارد مثبت کاذب در نتیجه گیری نهایی است درست است که آنتی ویر یا بیت دفندر درصد شناسایی بالاتری
دارند ولی در عوض میزان موارد مثبت کاذب آنها هم بسیار زیاد است :
در شکل زیر تعداد موارد مثبت کاذب را می بینید ( هر چقدر کمتر بهتر ) :
نکته جالب دیگر در مورد این تست مقایسه سرعت اسکن این آنتی ویروسها است .برای این کار از فایلهای سالم
استفاده شده است ( سرعت اسکن بعضی از این آنتی ویروسها مانند آنتی ویر هنگام اسکن فایلهای آلوده بسیار
کمتر می شود ) در زیر سرعت اسکن آنتی ویروسها را می بینید ( هر چقدر بیشتر بهتر ) :
همانطور که انتظار می رفت از نظر قدرت و کیفیت هوریستیک نود32 با اقتدار در صدر قرار گرفته است هوریستیک
افسانه ای این انتی ویروس هنوز رقیبی ندارد و آنتی ویر و بیت دفندر که امید زیادی به انها می رفت اکنون در رقابت با
نود32 از نفس افتاده اند .با توجه به این که نسخه 3 این آنتی ویروس که به زودی منتشر خواهد شد از هوریستیک
قویتری بهره می برد به نظر می رسد از نظر هوریستیک به این زودیها کسی به گرد پای نود32 نخواهد رسید .نورتون
هم در ادامه روند رو به رشد خود در ماههای اخیر از لحاظ هوش مصنوعی نیز گام بلندی به جلو برداشته است در
ضمن طبق معمول نورتون تنها آنتی ویروسی است که میزان موارد مثبت کاذب ان صفر است .شاید بعضی از دوستان
تعجب کنند که چرا به یکباره فاصله کاسپرسکی با F-Secure اینقدر زیاد شده است .علت آن استفاده F-Secure
از Emulator ( یا شبیه ساز ) آنتی ویروس Norman یا همان SandBox است .در آخر باید یادآوری کنم که در این تست
نسخه6 کاسپرسکی آزمایش شده است ولی مسئول این تست قول داده است که پس از انتشار نسخه نهایی
کاسپرسکی 7 در چند هفته آینده هوریستیک جدید این انتی ویروس را به صورت مجزا تست کند.
منبع :
تاج قدرت منتقل شد.
کسپر آبرومونو برد.بعضی از آنتی ویروسهاکه ازشون انتظار نمیره خوب بالا اومدن.
من اول NOD32 و دوم Norton رو پسندیدم.ولی معتقدم NOD32 از Self-Protection ضعیفی برخورداره.
کسپرسکی گند زد!!!
شما BackDoors ها و Dialers ها رو یک نگاه بنداز!!!نقل قول:
راستی پیغام خصوصی من رو خوندید؟
دوست عزیزنقل قول:
تاج قدرت به جایی منتقل نشده است :27: چند سالی می شود که نود32 سلطان بلامنازع آنتی ویروسها از نظر هوریستیک می باشد و این تاج را بر سر دارد ولی همانطور که در پست قبلی هم گفتم هوریستیک همه چیز نیست مهمترین چیز در مورد یک آنتی ویروس آپدیتهای سریع و به موقع آن و اضافه کردن هرچه بیشتر ویروسها به دیتابیس می باشد که متاسفانه نه نود32 و نه نورتون از این لحاظ شهرت خوبی ندارند .این تست تنها در مورد هوریستیک است برای اینکه قدرت واقعی آنتی ویروسها را با هم مقایسه کنید به پستهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک سری بزنید .
به نظر من Avira همیشه خوبه.ولی مشکل کرک داره
دوستان این کاره
یه محبتی کنید به همراه دادن آدرس سایت و ...(که خیلی هم مفید هست)
10 آنتی ویروس برتر رو بر حسب امتیاز جهانی به تاریخ روز اینجا بنویسید
با تشکر
در همين سايت دوست عزيزمان vtn54 عزيز نتايج مربوطه را با ذكر منبع آن در لينك زير معرفي كرده اند:نقل قول:
خوب دوستان عزیز
خوشبختانه نتایج مربوط به تست هوش مصنوعی یا هوریستیک کاسپرسکی 7 زودتر از آنچه انتظار می رفت منتشر شد این
تست از همان شرایط و همان نمونه های تست اصلی که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک مطرح شده
است استفاده کرده ونتایج آن کاملا با آن قابل مقایسه است تنها تفاوت در این است که در این تست هوریستیک جدید آنتی
ویروس کاسپرسکی موجود در نسخه 7.0.0.119 تست شده است :
تعداد موارد مثبت کاذب آن تنها یک مورد بوده و بنابراین کاسپرسکی نسخه 7 همراه با چند انتی ویروس دیگر درجه Advanced
یا پیشرفته را دریافت کرده است .هر چند 35 درصد در نگاه اول به ویژه در مقایسه با نود32 کم به نظر می رسد ولی باید به
یاد داشت که این قابلیت کاسپرسکی هنوز در اول راه است و مدتی طول می کشد تا با برطرف کردن ایرادات و ... کارکرد
آن به حداکثر برسد یعنی با گذشت زمان این هوریستیک پیشرفت خواهد کرد .
منبع :
دوست عزیزنقل قول:
میزان شناسایی کلی هر دو برابر است ( 96 در صد ) بعضی از انواع ویروس را بیت دفندر بهتر تشخیص می دهد بعضی
دیگر را کاسپرسکی .ضعف عمده کاسپرسکی همانطور که می بینی Adware ها هستند که تفاوت فاحشی با بیت دفندر
دارد ولی خوب از طرف دیگر باید در نظر داشت که خیلی ها شناسایی Adware ها را جزو وظایف یک آنتی ویروس نمی دانند
چون این نوع بدافزار در عمل ویروس نیستند و پاک کردن آنها عمدتا مربوط به انتی اسپایور ها است نه انتی ویروسها
در ضمن مقابله با Dialer ها هم در وهله اول مربوط به فایروال می باشد نه آنتی ویروسها .در هر حالت عزیز من مگر شما
آنتی ویروست را فقط با در نظر گرفتن میزان شناسایی Dialer ها انتخاب می کنی ؟
در مورد BackDoor ها اشتباه کرده ای .
سلام امید وارم حالتان خوب باشد
لطفا یه راهنمایی کوچولو در مورد بهترین انتی ویروس بکنید
لطفا یه انتی ویروس به من پیشنهاد کنید که روی ویندوز ویستا بخوره و هیچ ویروسی زیر دستش در نره و آپدیت هم بشه ؟
متشکرم
تو این لیست ها چرا خبری از اسم های معروف بازار نیستنقل قول:
منظورتان کدام اسمها است؟نقل قول:
چرا؟همه اسامي كه معروف هستند.Kasperky و Norton , Bitdifender , NOD32 , Panda , PC Cillin اينها معروف نيستند؟انقل قول:
سلام دوستان
من چند وقته که از اویرا نسخه پرمیوم استفاده میکنم.وااااااااااقعا عالیه.
من قبلا از کابران کسپرسکی بودم ولی همون طوری که وی تی ان عزیز گفتند یکی از نقطه ضعفهای این
بسته امنیتی توان کمتر ان در شناسایی برخی از ادویر ها وریسکویر هاست.اگرچه در بسیاری از همین
موارد هم خوب عمل میکنه ولی به پای آویرا نمیرسه.با توجه به رشد سریع این آنتی ویروس من که امید
زیادی بهش دارم امسال اول بشه.البته اگه این آنتی ویروس های چند موتوره اجازه بدن:41:
واقعا نفس سیستم رو میگیرند:19:
آویرا علاوه بر سرعت بسیار بالا (حتی از نود هم سریعتر) دارای دیتا بیس بسیار بزرگ و هوش مصنوعی
بسیار قوی میباشد.درسته نباید از یک آنتی ویروس توقع داشت همه اسپایویر ها و ..... رو هم شناسایی
کند(که البته من با این موافق نیستم:31: ) ولی از آنها حداقل میتوان انتظار داشت برخی از این بد افزارهای
با درجه ریسک بالا رو شناسایی کنند.اگر چه کسپر هم در این زمینه خوبه ولی بعضعی وقتا سوتی های ناجوری
میده:27:
ولی وقتی آویرا پریمیوم رو نصب کردم تعدادی بدافزار(12 تا)رو روی سیتمم شناسایی کرد اون هم با دیتا بیسش
نه با روش های هیوریستیک:18: در حالی قبل از اون کسپر رو سیستمم نصب بود!
تعدادی هم (7تا) با هوش مصنوعیش گرفت که واقعا مشکوک بودن.من اونا رو ساب میت کردم برا آنالیز بیشتر و
6 تا از اون ها خطرناک تشخیص داده شدند!
به نظر من در میان این حجم از بد افزارهای تست شده این تعدادfalse positiveمشکلی نداره (اگر چه ایده ال نیست و
برای رفع این مقدار هم درجه آنالیز هیوریستیک آویرا قابل تنظیم توسط کاربر است.)
ولی یک و خورده ای درصد قویتر بودن از یک آنتی ویروس دیگر! یعنی خیلی!
راستی من از شر کنکور ارشد خلاس شدم.(رتبه 12 مخابرات رو هم آوردم:10: )
خدا بخواد از این به بعد بیشتر میام.
وی تی ان عزیز مدیریت شما رو هم تبریک میگم:11: واقعا که شایسته این بودید و هستید.
نقل قول:
دوست عزيز مي دونم جاش اينجا نيست ولي اگه كرك آويرا پریمیوم رو داري
ممنون مي شم به من هم بدي
نقل قول:
کرکAvira Antivir Security Suite :
شرمندهنقل قول:
با Opera در حالت Cache image داشتم نگاه میکردم
البته از بعضی اسم ها خبری نبود مثل Mcafee و چند تا دیگه
با تشکر:11:
خوب اگر متن را بخوانید مک آفی و آنتی ویر چون هنوز نسخه آنتی ویروس خالص مخصوص ویستا را در زمان انجام ایننقل قول:
تست نداشته اند تست نشده اند.