در اين كه شكي نيست
Printable View
در اين كه شكي نيست
سلام خدمت همه برو بچ
من فقط از مكافي استفاده ميكنم به چند دليل:
از نورتون استفاده نميكنم چون حجم زيادتري از فضاي هاردو اشغال ميكنه و هم به نصبت مكافي 14 دقيقه اسكن سيستم منو بيشتر طول ميده و يه دليل مهمتر من هر روز به اينترنت سر ميزنم و دوست دارم تمام نرمافزارهاي سيتم من به روز باشه مخصوصا انتي ويروس وقتي كه نورتون نصب بود هر روز اونو آپديت ميكردم كه بشتر وقتها ميزد فايلي براي دانلود موجود نيست و انتي ويروس شما به روز هست (در ضمن تا يادم نرفته بگم بعد از بار خروج از اينترنت سيستمو اسكن ميكنم ) ولي وقتي انتي اسپاي مكافي از همين انجمن دانلود و نصب كردم و سيستمو با اون اسكن كردم فقط سه تا بك دور يا در پشتي رو اون پيدا كرد كه نه نورتون و نه زون آلارم تونسته بودن اونو پيدا كنن.
هر كسي از يه انتي ويروس استفاده ميكنه و براي اون دلايلي داره دليل نميشه چون من از فلان انتي ويروس استفاده ميكنم پس خوبه وديگران هم حتما بايد از اون استفاده كنن .
من حرف kleopatra رو در مورد كپي رايت قبول دارم ولي در مورد دانلود از مايكروسافت بايد بگم مايكروسافت با آي پي كار نداره و شماره سريال ويندوزو چك ميكنه و اجازه دانلود ميده .
در ضمن kleopatra جان من چطوري ميتونم با Hide IP platinium ----- رو رد كنم در حاليكه اين برنامه آپديت هم هست .
بازم از همه تشكر .
سلام
دوستان اپدیت های mcfee در کدوم قسمت قرار داره? میخوام ازش یه کپی بگیرم
سلام
sina88 عزيز توي اولين پست همين تاپيک من همه لينکهاي مورد نياز براي آپديت رو نوشتم اما با اينحال تو ميتوني به سايت زير مراجعه کني:
کد:http://www.mahdisoft.5gigs.com
با سلام
من در مورد مكافي نظر locked account و Albator رو قبول دارم مكافي علاوه بر اين كه قويه و سرعت سيستم رو و به خصوص سرعت بالا اومدن ويندوز رو كم نمي كنه خيلي اساسي تره و فايروالش هم از زونآلارم قوي تره. به هر حال هر كس دلايلي براي استفاده از نرم افزاري داره.
آلباتور عزيز در مورد رد كردن ----- هم بايد بگم وقتي Hide IP Platinium رو وقتي نصب و آپديت كردي آيكونش رو كليك كن تا در Tray ويندوز ظاهر بشه بعد روي آيكونش در قسمت تري راست كليك كن و گزينه ي آپشن رو انتخاب كن و عبارت left click change proxy رو فعال كن. وقتي به اينترنت متصل شدي بايد نرم افزار هم در tray فعال باشه بعد صبر كن تا شكلش مثل كره زمين بشه بعد روش كليك كن كره زمين شروع به چرخش مي كنه و صبر كن تا يه ------ برات پيدا كنه مثلا مالزي بعد با اون امتحان كن ببين ----- رو رد مي كنه يا نه اگه رد كرد كه هيچ وگرنه دوباره روي آيكون برنامه در tray كليك كن تا ------ ديگري رو پيدا كنه و به همين ترتيب بالخره ------ مناسب رو پيدا مي كني. معمولا بهترين ------ مال united state هست.
همگي موفق باشيد
Wonderboy جان اینگار شما منظورم رو متوجه نشدین من میخوام بعد از اینکه انتی رو اپدیت کردم یه بک اپ ازش بگیرم ات اگه خواستم انتی ویروس رو انیستال نکم اپدیت هارو از دست ندهم
سلام
sina88 جان اگه آپديت ها رو از سايت من دانلود کردي که اين آپديت ها به تعداد نامحدودي قابل استفاده هستن.
اما اگه نرم افزارت خودش اتوماتيک آپديت ميشه ميتوني فايلهاي آپديت ضدويروس رو از پوشه
\Program Files\McAfee.com\VSO\Dat\... برداري.
مرسی Wonderboy جان اینProgram Files\McAfee.com\VSO\Dat\ همونی هستش که میخواستم
سلام
wonderboy عزيز اين گزينه create rescue disk تو مكافي به چه دردي ميخوره ؟
دوست عزيز
چه جوري اژديت ميشه در صورتي كه به اينترنت وصل نيست و نميتونه ويروس هاي جديد را بشناسه
من برنامه McAfee Security Center نب كردم كه چندتا از كاراش نصب نيست راهي هست كه همه برنامه هاش فعال بشه
ممنون از راهنمايتان
اين قسمت رو هم بخاطر اضافه شدن يه آپديت ديگه به مجموعه آپديتهاي مك آفي اضافه كردم.
عنوان: نرم افزار بروز رساني مرکز امنیت (Security Center) مک آفی
تاريخ آخرين بروز رساني مرکز امنیت (Security Center) مک آفی: 15/01/1384
بوسیله این برنامه می تونین بدون ثبت کردن (Register) نام خودتون در لیست کاربران ضد ویروس مک آفی و بدون اتصال به اینترنت، مرکز امنیت (Security Center) مک آفی نصب شده بر روی سیستم خودتون رو بروز رسانی کنین. :wink:
آدرس سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ×××××
دوست عزيز من برنامه McAfee Virusscan 9.0 Home 2005نصب كردم و اخرين اپديت مال سال 8/2004 بوده و طبق حرف شما
(به وسيله اين برنامه، Security Center مک آفي نصب شده بر روي سيستم شما به تاريخي که در بالاي اين پنجره ذکر شده، به روز رساني مي شود)ما اين كار هم كرديم ولي متاسفانه درست نشد كه هيچ؟؟ حتا مقداري هم مشكل پيدا كرد و سه نوار سبز رنگ تبديل به يكي شد
بگذريم
وقتي برنامه بالا را كه گفتم نصب كردم(McAfee Virusscan 9.0 Home 2005)
بر روي دسكاپ 2 تا ايكن نمايش داده شد (McAfee Scan for Viruses و McAfee Security Center)
من براي اينكه بتونم اين انتي ويرئس را به روز رساني كنه بايد چيكار كنم
خيلي لازم دارم لطفا جوابشو ران ارسال كنيد
ممنون از شما
برنامه اي كه شما بهش ميگي انتي ويروس را نصب كردم ( كاسپرس)نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
واقعا مفت گرونه
انصافا عجب چيز چرندي بود بخدا مك كافي حرف نداره درسته مقداري از نظر حجمي سنگين هست ولي انصافا تو هيچ كاري كه بهش ربط نداره در شبكه وسيستم دخالت نميكنه
ولي اون برنامه چرند همه سيستم منو ريخت بهم تازه كركش هم نصب بود خدا به داد كسي برسه كه كركش هم نصب نكنه
بزودي روش جديد آپديت مك افي را براي عزيزان و سروران خواهم گفت............(كار بر روي وريژن شماره 9 آنتي ويروس مك افي)
فرداشب (13/7/84)چهار شنبه .....ساعت 12 شب ان را درون اين انجمن خواهم گذاشت.
سلام
اول از دوستان عزيز عذرخواهي مي کنم بخاطر يک شبي که غيبت داشتم. :blush:
خب برسيم به نظرات و سوالات دوستان:
albator عزيز اين قسمت براي درست کردن ديسکت نجات مک آفيه براي وقتي که بخوايم با يه فلاپي ديسک سيستم رو بوت و اسکن کنيم. ;)
mohsenm عزيز برنامه آپديت شامل فايلهاي بروزرساني بانک اطلاعاتي مک آفي براي شناسايي و از بين بردن ويروسهاست و شامل همه اون چيزهايي که مک آفي با اتصال به اينترنت روي سيستم شما نصب ميکنه بهمين دليل با داشتن اين فايل آپديت، ديگه نيازي به اتصال به اينترنت براي آپديت نيست. :happy:
براي اينکه برنامه McAfee Security Center همه قسمتهاش کامل باشه، تو بايد بقيه محصولاتي که اسمش رو توي برنامه نوشته نصب کني.
در مورد بهم خوردن McAfee Security Center دو حالت ممکنه اتفاق افتاده باشه، يا مک آفي تو نگارش بالاتر از 9 هست (که بنا به گفته خودت اينطوري نيست) يا اين نگارش که روي سيستمت نصب شده McAfee Security Center رش آپديت شده است و تاريخش جديدتره.
بنابراين تو آپديت McAfee Security Center رو نصب نکن و فقط کافيه فايل آپديت ضدويروس مک آفي رو (McAfee Updater) نصب کني.
البته من پيشنهاد ميکنم که نگارش 10 رو نصب کني چون خيلي قويتر و بهتر شده. ;)
براي آپديت کردن ضدويروس مک آفي ميتوني از همين آپديتي که من درست کردم استفاده کني يا خودت رو توي سايت مک آفي رجيستر کني.
دوست عزيز من همينطور كه به عرضتان رساندم نسخه من در خود قسمت تاريخ ذكر شده در برنامه مال سال 2004 هست و نسخه اي كه من استفاده ميكنم 9 ميباشد كه در عكس ملاحظه ميكنيد اگر ممكنه بفرماييد من چه جوري برنامه هاي كامل برنامه را نصب كنم و ايا راهي هست كه بتوان مشكل را بر طرف كردنقل قول:
mohsenm عزيز برنامه آپديت شامل فايلهاي بروزرساني بانک اطلاعاتي مک آفي براي شناسايي و از بين بردن ويروسهاست و شامل همه اون چيزهايي که مک آفي با اتصال به اينترنت روي سيستم شما نصب ميکنه بهمين دليل با داشتن اين فايل آپديت، ديگه نيازي به اتصال به اينترنت براي آپديت نيست. :happy:
براي اينکه برنامه McAfee Security Center همه قسمتهاش کامل باشه، تو بايد بقيه محصولاتي که اسمش رو توي برنامه نوشته نصب کني.
در مورد بهم خوردن McAfee Security Center دو حالت ممکنه اتفاق افتاده باشه، يا مک آفي تو نگارش بالاتر از 9 هست (که بنا به گفته خودت اينطوري نيست) يا اين نگارش که روي سيستمت نصب شده McAfee Security Center رش آپديت شده است و تاريخش جديدتره.بنابراين تو آپديت McAfee Security Center رو نصب نکن و فقط کافيه فايل آپديت ضدويروس مک آفي رو (McAfee Updater) نصب کني.
البته من پيشنهاد ميکنم که نگارش 10 رو نصب کني چون خيلي قويتر و بهتر شده. ;)
براي آپديت کردن ضدويروس مک آفي ميتوني از همين آپديتي که من درست کردم استفاده کني يا خودت رو توي سايت مک آفي رجيستر کني
در ضمن من در سايت مك كافي ريجستر شدم و ميتونم يه صحفه اي خودم برم كه مشخصات من هست ولي باز هم مشكل داره؟؟؟؟
اگر هم امكان داره ادرس سالم لينك دانلود نسخه 10 را قرار بديد تا با دانلود منيجر بتوانيم ان را دريافت كنيم
منتظر جواب شما هستم
ادرس عكس هاي گفته شده[CENTER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي آپديت كردن ويروس كش مك افي بايستي شما اول ويروس كش ويرژن شماره 9 را نصب كنيد.....(از كجا بياري من نمي دونم ..از هر جا كه مي خواهي گير بيار)......پس از اين نوبت به اين است كه تاريخ اخرين بروز رساني ويروس كشت را بداني ..در روي نوار ابزار پايين دسكتاپ روي ايكون مك افي كليك راست كرده و open security center را باز ميكني در سمت چپ پنجره باز شده روي virus scan كليك ميكني در پنجره باز شده در قسمت بالا روي about virus scan كليك ميكني در جلوي DAT file crated تاريخ آخرين بروز رساني را مي بيني شما تاريخ را ياداشت مي كني ...حالا به اينترنت وصل شده و به اين سايت ميروي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلوي x در آدرس سايت / اضافه ميكنيد
در صفحه باز شده به اولين فايل با پسوند exe مي روي كه تاريخش درست بعد از تاريخ اخرين به روز رساني ويروس كش شما ميباشد..(مثلا sdat4558.exe ) حالا روي آن كليك ميكني تا دانلود شود .اين فايل را در درون فولدر جداگانه save ميكني كه هيچ فايل ديگري درون آن نباشد.حالا اينترنت را قطع ميكني .ويروس كش مك آف را غير فعال ميكني..به قسمت run از مسير start ميروي روي كلمه browse كليك ميكني محل آن فايلي را دانلود كردي به ان نشان ميدهي وقتي مسير در درون پنجره افتاد روي مسير كليك ميكن ودر آخر مسير با كمي فاصله e/ رااضافه ميكني مثلا
E:\Documents and Settings\flower\My Documents\New Folder (2)\sdat4594.exe" /e"
و سپس ok را ميزني ..اگر تمام مراحل رادرست رفته باشي بعد از اين كار در پوشه كه فايل دانلودي داشتي....چند فايل اضافه ميشوند.....حالا به پوشه فايل دانلودي مي روي و فايلهاي scan.dat clean.dat names.dat Mcscan32.dll را كپي كرده و در پوشه vso در محل نصب ويروس كش مك آفي past ميكني ....حالا ويروس كش را فعال ميكني و تاريخ آخرين بروز رساني آن را ميبيني...كه فرق كرده.......................................... .......شاد باشيد
حتما در قسمت run بين مسير و e/ فاصله باشد به اندازه چند بار space زدن......اگر بعد از اوكي كردن اين مرحله پنجرهاي باز شد برنامه اجرايي به شما نشان داد احتمالا در قسمت ران درست تايپ نكرده و فاصله نيا نداختي
سلام
mohsenm عزيز، اولين عکسي که گذاشته بودي رو ديدم ولي دومي مشکل داشت.
بهرحال عکس نشون ميداد که عمليات بروزرساني Security Center به درستي انجام شده و اگه ميبيني که نوار اول روي عدد 7.4 قرار داره، چند علت داره:
1- اول از همه مطمئن شو که موتور ضدويروست نگارش 4.4.0.0 هست، اگه نيست آپديتش کن به نگارش 4.4.0.0.
2- مطمئن شو که ضدويروست به نزديکترين تاريخ آپديت شده باشه.
3- نصب برنامه هاي ديگه Security Center توي بالاتر رفتن و در نتيجه سبز شدن نوار اول تاثير داره.
همونطور که گفتم همه سه مرحله بالا توي سبز شدن و بالاتر رفتن عدد نوار اول تاثير دارن.
البته دوستاني که از نگارش 10 استفاده مي کنن نيازي به آپديت Security Center و موتور ضدويروس ندارن.
براي اينکه همه برنامه هاي Security Center رو نصب کني يا بايد بسته نرم افزاري کامل رو از بازار بخري (که توي بازار هم براحتي پيدا ميشه) که به نام McAfee Internet Security 7.0 يا McAfee Internet Security 2005 توزيع شده يا هر کدوم از برنامه ها رو جداگانه بگيري و نصب کني که بعد از نصب خودش اتوماتيک به ليست Security Center اضافه ميشه.
نوشتي که توي سايت مک آفي رجيستر شدي ولي باز هم مشکل داري، منظورت از مشکل داشتن توي آپديت کردنه يا مشکل ديگري هست؟ لطفا مشکلت رو بنويس.
ظاهرا با وجود رجيستر شدن براي آپديت کردن نبايد مشکلي داشته باشي. :blink:
لينک نگارش 10 رو هم بزودي همين جا معرفي مي کنم.
دوست عزیز Wonderboy ( مهدی جان)
سلام
ممنون از جوابتان
1- من از کجا متوجه بشم که موتور ضد ویروس نگارش 4.4 هست
2- دوست عزیز درسته من ریجستر شدم و میتونم وارد صحفه خودم بشم ولی باز هم نمیتوانم اپدیت کنم
منتظر پست جدید تان هستم
ممنون از لطف شما و بسیار متشکرم از جوابهایتان و امیدوارم موفق باشید
دوست عزیز bemi
سلام
از شما هم بابت راهنمایی تشکر میکنم و امیدوارم موفق باشید
wonderboy عزيز سلام
چرا نميتونم به وبسايت شما وارد بشم ارور ميده ؟
سلام
mohsenm عزيز اينم روش نگاه کردن نگارش موتور ضدويروس:
موفق باشي. :happy:نقل قول:
براي اينکه اطمينان حاصل کنيد عمليات به روز رساني با موفقيت انجام شده است، پس از پايان يافتن برنامه نصب، برنامه McAfee Security Center را اجرا کرده، وارد قسمت Virusscan شويد سپس عبارت About VirusScan را کليک کنيد. از پنجره باز شده به عبارت Engine Version توجه کنيد، تاريخ درج شده در جلوي اين عبارت بايد با تاريخ ذکر شده در برنامه نصب يکي باشد يا از آن جديدتر باشد.
سلام
albator عزيز حق با شماست ولي فکر مي کنم مشکل از مخابراته چون با چند بار Refresh وارد سايت ميشه. :happy:
البته ISP که من ازش استفاده ميکنم مينويسه که اختلالي در خطوط مخابراتي پيش اومده. ;)
wonder جون چرا سايتت تعطيله؟
من نياز دارم الان آخه
سلام
locked account عزيز مشکل از تغييرات سرويس دهنده سايت منه. کاري هم نميشه کرد. بايد صبر کرد.
متاسفم. :sad:
Wonderboy قرار بود نرم افزار antispyware مک آفی رو پیداکنی ؟؟!×
ميگم عيسي تو خودت هم بگردي خوبه ها. حالا امتحان بكن حتما پيدا ميكنينقل قول:
نوشته شده توسط *عیسی*
سلام
*عیسی* جون گشتم ولي لينکي که مطمئن و داراي قابليت Resume باشه، پيدا نکردم.
به محض پيدا کردن خبر ميدم.
دمت گرم امیدوارم که پیداکنی
سلام
wonderboy مشكل سايت شما حل شده ميشه وارد شد .
سلام
دوستان از اينکه حدود 10 روزي هست که آپديت مک آفي رو نذاشتم روي سايت واقعا شرمندم. :blush:
باور کنين من مقصر نيستم. توي اين مدت مشکلي براي آپديت شدن مک آفي پيش اومده. با دوستان ديگه هم تماس گرفتم اونا هم مشکل دارن (با سيستمهاي مختلف و ويندوزهاي مختلف).
من و دوستان ديگه، چند روزيه که دنبال اين موضوع هستيم که مشکل رو يه جوري حل کنيم تا از شرمندگي شما عزيزان دربيام. :blush:
سلام
دوستان عزيز با توجه به تماسي که با بقيه دوستان توي شهرستانهاي ديگه گرفتم، متوجه شدم که مشکل آپديت مک آفي سراسريه (البته توي ايران). :ohno:
مشکل هم اينه که فايلهاي آپديت مک آفي روي هارد کپي ميشه ولي اين فايلها خراب هستن (بخاطر اينکه ميفهمه از سيستمي در ايران داره دانلود ميشه) و بهمين دليل پيغام ميده که يه مشکلي موقع نصب آپديت پيش اومده. :sad:
اما بالاخره بعد از سه هفته تونستم با هر کلکي شده مک آفي رو آپديت کنم و به اميد خدا از همين الان آپديتها رو يکي يکي روي سايت ميذارم. :happy:
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 29/07/1384 برابر با 21/10/2005
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
میخواستم بدونم این آپدیتها در صفحه اول به جای آپدیتهای قبلی جایگزین میشه یا اینکه در ادامه تاپیک در هر صفحه قرار میگیرد
دوست من من AntiSpyware رو دانلود کردم اما این پیغام رو میده چیکار کنم
Some installation fils are corrupt
Please dowenload a fresh copy and retry the installation
سلام
Iceboys عزيز هر آپديتي از هر کدوم از محصولات مک آفي که معرفي ميشه در واقع جانشين فايل آپديت قبلي همون محصول از مک آفي ميشه.
در مورد پيغام خطايي هم که نوشتي، مشکل از بد دانلود شدن يکي از فايلهاي تشکيل دهنده فايل آپديت اصلي هست.
wonder جون فقط ميتونم بگم: خسته نباشي
سلام
locked account عزيز متشکرم. انشاء الله که بتونم تا چند روز ديگه با مرتب شدن اوضاع آپديتها از خجالت شما دوستان دربيام. :blush:
این اخرین ابدیت انتی اسپای وار مکافی یه back door داشت که antivir اونا تشخیص داد دوستان مواظب باشید
اخرين ورژن مك افي چه شمارهيه؟
من لينك ورژن McAfee VirusScan v10.0.0.25 [FULL
رو دارم.اين قديميه يا جديده ؟ :rolleye: