صد درصد ساین کردن بهتره تازه کاری هم نداره به نظر من از هک هم اسونترهنقل قول:
گوشی من 5800 هست کدوم روش بهتر هست هک گوشی یا هک برنامه ؟
حال و حوصله بهم ریختن گوشی رو ندارم و اینکه اشکالات عجیب غریب توش پیدا بشه فقط برا نصب برنامه جی پی اس میخوام
Printable View
صد درصد ساین کردن بهتره تازه کاری هم نداره به نظر من از هک هم اسونترهنقل قول:
گوشی من 5800 هست کدوم روش بهتر هست هک گوشی یا هک برنامه ؟
حال و حوصله بهم ریختن گوشی رو ندارم و اینکه اشکالات عجیب غریب توش پیدا بشه فقط برا نصب برنامه جی پی اس میخوام
قضیه ی هک 5800 تا لود کردن پچ که واضح واضحه!ولی قضیه ی فایل های سرتیفیکیت چیه؟فایلشم من دان کردم پس داره.اگه توضیح بدی ممنون میشم خیلی.آخه 5800 مال خودم نیست نمیخوام جلو صابش کم بیارم.
براي 5800 بعد از هك و apply كردن پچ اول، خيلي از برنامه ها بدون ساين نصب ميشند. مثل smartcomgps
ولي بعضيا هم ممكنه نصب نشند كه اونا را بايد ساين كنيد.
سلام علیک جمیعا ...
این اولین پیغامیه که من تو این سایت میذارم ، و تازه واردم .
من برنامه های ساین کردن برنامه های نوکیا رو دانلود کردم ، ایشالاه که همشون جواب بدن چه هکا ، چه برنامه ها ..
نتیجشو خبر میدم.
آقا این فایل CER و KEY که من از opda گرفتم فقط به درد همین نرم افزار gps میخوره یا بازم اگه نرم افزاری به تورم خورد که احتیاج به ساین داشته باشه میتونم ازش استفاده کنم؟؟؟
شما با فایل cerی که دارید ، میتونید هر برنامه ای رو که نیاز به ساین داشته باشه ، ساین کرده و روی گوشیتون نصب کنید ......نقل قول:
برای هر نرم افزاری که بخای میتونی استفاده کنینقل قول:
آقا این فایل cer و key که من از opda گرفتم فقط به درد همین نرم افزار gps میخوره یا بازم اگه نرم افزاری به تورم خورد که احتیاج به ساین داشته باشه میتونم ازش استفاده کنم؟؟؟
من یه مشکل جالب خوردم با 5800!بعد از اینکه SignSIS رو ریختم و با cer ساین کردم،برنامه رو که میخوام نصب کنم دقیقا 26/2 میگه هنوز شروع نشده 27/2 میگه Expire شده!چه بلایی سرش بیارم؟
نفهمیدم مشکلتون را.
یعنی نصب نمی کنه؟
آقا من از بینکی که گذاشتین نمی تونم دانلود کنم...fp2
دقیقا همینطوره!حتی با یه Office ساین شده (Sign for all) هم امتحان کردم نشد!واقعا داره دیوونم میکنه!
آقا بازم سلام.مشکل فایل رار حل شد.ببخشید.فقط اگه میشه پچ های کاربردی دیگه بذارین.به غیر از قبلی ها.نقل قول:
خدایاآنچنان غریق دریای غربتمان نکن که به هر خاشاک عاطفه ای دست دراز نکنیم.دکتر شریعتی
برای پچ های دیگه به بخش هک مراجعه کنید.
اونجا پچ های جالبی موجوده.
من که هر کاری کردم فایل cerرا نتونستم بگیرم کمکم کنید خواهشن imei=355718024614255
salam imei 352057025937511 man natonestam imei ro koja bedam ta key va cey bam besazan goshi man n78 mamnon ya ali
اولا لطفا فارسی تایپ کنید.نقل قول:
بعدشم این جا برای دریافلت فایل cer:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216800
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=292720
ورژن جديد اين نرم افزار هك در پست 1 افزوده شد.
سلام دوستان من هرچی تلاش میکنم نیتونم n78 دوستم رو که ورژنش 12 وخورده ای است رو به روشDrakkarious 3.01 FP2 & FP1 & PreFP1 Install unsigned Files
هک کنم یعنی اصلا نصب نمیشه کمک کنید
تاریخ گوشی را عقب ببرید.
به تاریخ 2007/5
سلام دوستان برنامه Hellox دیگه توی گوشیم نصب نمیشه roompather رو که اجرا میکنم گوشی قاطی میکنه(n78)
با عرض سلام و خسته نباشید و با تشکر از آموزشهای شما
من از X-plore استفاده میکنم ولی همانطور که گفتید که فایلها را در جاهای به خصوصی مثل
C:\resourceیا مثل
E:\private\EC696702من نتوانستم این قسمتها را بیابم (N73 Music Edition) (در قسمت روش ساین با استفاده از هک گوشی
در روش چهار ) ممنون میشم اگر کمکم کنید :20:
كدوم ورژن heloox را نصب كرديد؟نقل قول:
گوشي شما چيه؟
شما از روش 1 يا 2 (با توجه به نوع گوشيتون) استفاده كنيد.نقل قول:
اون روش 4 خيلي قديميه.
HeloOX 1.03 روي همه گوشي ها جواب ميده.
نقل قول:
فایل شامل 2 برنامه هست که هر دو برای ساین استفاده میشه.
ولی یکی ساین بر روی کامپیوتر و دیگری ساین بر روی گوشی.
روش کار با هر دو آسان و مشابه هست.
سلام
برنامه ای که باید رو گوشی باشه حتما لازمه؟
یعنی داخل گوشی ساین میکنه؟ پس بایدcer وker رو گوشی هم باشه درسته؟باید رو حافظه فون باشن؟
لازم نيست. يعني فرقي نمي كنه ككه رو pc يا رو گوشي ساين كنيد.نقل قول:
بله اون فايل cer را هم بايد بريزيد رو گوشي.
رو فون يا مموري فرقي نمي كنه.
سلام بر اساتید محترم. من 5800 با فریمور 11 دارم. فایل های cer و key رو هم از opda گرفتم. با استفاده از برنامه signsis (binpda) برنامه ها رو ساین می کنم ولی موقع نصب باز ارور certificate expired میده. با نرم افزارهای دیگه هم ساین می کنم ولی تفاوتی نداره:41:. چیکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنین.:20:
تاریخ گوشیتون به روزه؟
سلام دوستان اون تاپیکی که توش imeiرو وارد میکردیم قفل شده !
حالا کجا imeiرو بدیم ؟
تاریخ گوشی رو درست کردم، ساین شد. خیلی ممنون.نقل قول:
باید در سایت opda عضو شوید و درخواست فایل را بدهید.
در اسرع وقت آموزش آن را در پست اول قرار می دهم.
دوستان من که مثلا یه فایل کر و کی از سایت opda گرفتم تا چقدر وقت می تونم ازش استفاده کنم و تا کی اعتبار داره؟
بعضی از دوستان می گن تا 3 سال.ایا حقیقت داره؟
مگه بعد از 3 سال چه اتفاقی میوفته که اعتبارش ازبین می ره؟
اگه ممکنه تاریخ انقضای دقیقش را بهم بگید.
سلام دوست عزیز من در سایت چینی عضو شدم cer و key هم را داده ولی دانلود نمیکنه یک راه حل ؟
سلام دوستان. من چند جا برای فایل cer و key درخواست دادم. از خود opda هم فایلها رو گرفتم ولی کار نمی کنن. تاریخ گوشی و کامپیوتر هم به روز هست. سایت های دیگه می گن چون جای دیگه درخواست دادی دیگه نمی تونیم برات فایل cer , key درست کنیم. سایت opda هم که تعطیل شده و دیگه نمی تونم فایل هامو دوباره ازش بگیرم. می خواستم ببینم کسی می دونه چطوری میشه این دو تا فایل رو از اینترنت بگیرم. یه جا در مورد پیدا کردن فایل cer و key گمشده خونده بودم ولی یادم نیست. خواهش می کنم اگه کسی بلده کمکم کنه. واقعا ممنون میشم.
داداش سایت opda تعطیل نیستنقل قول:
به اینجا یه سر بزن شاید مشکلت حل شد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3603180&postcount=23
سلام به همه دوستان
با تشکر از زحماتی که برای این تاپیک می کشید
من یه سوال دارم
من از OPDA فایل Cer و Key رو گرفتم و با binpda ساینش کردم اما فایده نداره
تاریخ گوشی هم به روز هست
گوشی هم N95 8gig
ممنون می شم راهنمایی کنید
نقل قول:سلام عزیز. ممنون از راهنماییت. به سایت opda رفتم و دوباره فایلهامو گرفتم. ولی باز هم با استفاده از اونا نمی تونم برنامه ها رو ساین کنم. مهمترین برنامه ای که میخام ساین کنم hello ox هستش. تو رو خدا کمکم کنین. این قضیه هک داره یه کابوس میشه برام. درست با همین دستورالعمل ها گوشی داداشمو هک کردم ولی مال خودمو نمی تونم.imei: 353205031248428
مدل گوشیم 5800
من گوشی 5800 دارم. هنوز با این روش ساین نکردم. الان درخواست cer دادم. امیدوارم بتونم ساین کنم و برنامه هایی که میخوام رو نصب کنم و لذت ببرم.
تشکر می کنم
آقا من به هیچ شکل نمیتونم برنامه ساین کنم
همون ارور اول برنامه رو میده که یا پسورد اشتباهه یا فایل سر درست نیست!
cer و key رو هم خوردم از opda گرفتم.پسورد رو هم 0000 و 000000 و 123456 و 012345 گذاشتم ولی فایده نداشته
این طور که معلومه اشکال از cer من هست.نمیدونم چشه!میشه دوباره گرفتش؟
اگه یکی از دوستان لطف کنه من بهش cer و key رو بدم و برنامه Helloox 1.4 رو برام ساین کنه یه دنیا ممنونش میشم!
سلام من 5800 دارم. خیلی سعی کردم. هنوز نتونستم گوشی رو هک کنم یا برنامه هایی که می خوام رو ساین کنم. از opda هم فایلها رو گرفتم. ولی هنوز نتونستم. خیلی اعصابم بهم ریخته. یکی کمکم کنه....
باعرض سلام خدمت اساتید گرامی
من درسایت
opda عضو شدم اما نمیدونم چه جوری باید برای دانلود فایلها ی cerوkey درخواست بدم لطفا راهنماییم کنید