اگه بد تنظیم کنی نورتون رو واقعا به سیستم و هارد ضربه میزنه
Printable View
نقل قول:
batman جان موقع نسب به اینترنت وصل نیستم . اما بعد از نسب که می خوام آپدیت کنم قسمت آنتی ویروسش گیر میده که محلتت تمتمه و product key جدید می خواد . نورتون اینترنت سکیورتی اینجور نمیشه فعال میمونه اما آنتی ویروسش نه .
فکر کنم شرکت نورتون در حین آپدیت شدن product key هارو چک میکنه .
اینایی که گفتم همه در مورد تورتون آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی 2006 بود .
2007 هم که هنوز کرک نشده :sad:
يعني از خير اين نورتون بگذريم يكي نيست كمك كنهنقل قول:
آخر کرک یا پتچ این نورتون 2007 و 2006 پیدا نشددددددددددددددد...>؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:blink:
نه بابا از خیرش نگذر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2007 که کرک نداره.نقل قول:
برای 2006 از عدد 365 استفاده کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2007 که کرک نداره.
برای 2006 از عدد 365 استفاده کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
batman جان نه هنوز از عدد 365 استفاده نکردم . تا امشبی دوباره نسبش میکنم با همون عدد 365 که گفتی ببینم راه میفته یا نه .
اگه راه نیفتاد و دوباره بعد از یه آپدیت گیر product key داد . دیگه باید از خیر نورتون بگذرم و برم سراغ....
متاسفانه.......:sad:
اصلا كرك اين نورتون 2007 هست يا نه اگه هست يكي بزاره ممنون ميشم
درود
آپدیت Norton systemworks 2006 را چطوری ذخیره کنم . منظورم آپدیتی است که برنامه خودش گرفته . آیا می شود آنها را در پایان جدا کرد یا اینکه به روزترین لینک آپدیت را برای دانلود بگذارید .
با سپاس فراوان
بدرود
آپدیت های آنتی ویروس رو میشه تفکیک کرد ولی Norton System Works فکر نکنم.
نمیشه دیگه از این نورتون استفاده کرد دیگه؟؟/
نسخه ی فولش phone activ داره . اما باید چی نوشت توی اون قسمت ؟؟
ببينيد دوستان امنيت يعني اين.حداكثر قدرت ضد كپي رايت را فقط شركت سيمانتك در حال حاضر بكار بسته.پك اصليش با لايسنس توي شيراز بفروش داره ميرسه به قيمت حدود 30000 تومن.شايد فكر كنيد كه بابا كي اينقدر پول ميده و بخره.و خودم از فروشنده كه پرسيدم گفت تا حالا بيشتر از 300 نسخه فروخته و در ضمن همون موقع هم كه داشتم ميپرسيدم يكي خودم با چشم ديدم كه سي و خرده هزار تومن داد و خريدش و بمن هم گفت واقعا ارزشش رو داره و لايسنسش هم دو ساله ست و مشكل اپديت هم به هيچ وجه نداره.اگه قبولش داري شك نكن و بخر.فروشنده گفت كه امكان رايتش نيست و لايسنسش خراب ميشه و سريالش هم فقط براي همين نسخه جواب ميده.حالا يك چيز جالبي كه اين وسط شنيدم اين بود كه ظاهرا اين نسخه توسط يك ايراني نوشته شده و تاكنون جوايزي هم از جاهاي مختلف گرفته.
ببخشيد دوستان انتي ويروسم از كار افتاده
ميخوام فعالش كنم
اين صفحه مياد و همش روش ساعت شني ميمونه و نميشه باهاش كاري كرد حتي نميشه كلوزش كرد. ثابت ميمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن 2006 هست ميشه بگيد مشكل چيه و چيكار كنم؟
وای ی ی ی ی ی ی . از دست این نورتون. نه با 2006 میشه کار کرد نه با ...
با درود خدمت دوستان گرامی
من در دانلود آفلاین این نورتون ورژن 2007 اوتومات دانلود شده و الان به سرم زده که نصبش کنم ببینم چجوری هست!
کسی کرکی نداره واسه این نسخه؟!(البته به نظر میاد که کسی نداره!)
نقل قول:
به سلام arkadas جان.حالت خوبه؟
متاسفانه برای 2007 هنوز سریال یا کرک معتبر نیومده.
اگه حوصلشو داری نصب کن و یه امتحانی بکن و نظرتو راجع بهش بگو.
نظرت واسه من شرطه.
قربانت Batma1 ;)
سلامنقل قول:
نوکرتم،شما خوبی؟
آره درسته،بعد از یک سرچ متوجه شدم که سریال یا کرکی که کار کنه فعلا وجود نداره!
نصبش کردم،اولین چیزی که برام جالب بود این بود که نسبت به نسخه های قبلتر کمی سبکتر شده و کمتر نفس سیستم را میگیره(نظر منه)
ولی همچنان آپ دیت سنگینش برای دایل آپی ها عذاب آوره!اونم به خاطر سرویس های زیادی است که داره!
چون من عادت ندارم که چیز تریال رو سیستمم نصب باشه سریع پاکش کردم و نمی توانم نظر خاصی بدهم.
قربونت،خوش باشی
نقل قول:
سلام من نرتون 2006 را نصب كردم الان رينيو كد مي خواد از كجا بايد بيارم لطفا كمك كنيد
به مظر من دوست عزيز طرف اين آنتي ويروس نرويد.چون هم قدرت نچندان بالايي داره و نه به راحتي و بدون دردسر آپديت ميشه.آنتي ويروسهاي خوب و قدرتمندي مثل كاسپر يا NOD32 يا PC-Cillin را تست كن.نورتون تو رجيستر كردنش مشكل داره.نقل قول:
جوک گفت بخندیم ه . ه . ه.
من از norton 2005 استفاده میکنم چون 2006 و بالاترش کرک درست وحسابی نداره خوب باید قبول کرد که که کمی
سرعت رو میگیره ولی امنیت بالای داره من همین الان اپدیت کردمش مشکلی نداره .بسیار قوی است .
هر چه که نتونی کرکش کنی بدرد نخور نیست عزیزم بلکه اونی که به راحتی کرک بشه اشغاله.
حالم باز گرفته شد. هر از صد سال میام اینجا به امید اینکه کرک یا سریال معتبر 2007 نورتون اومده باشه. که.......
بی خیال
تورو جون باباتون یکی تون کرکی سریالی چیزی پیدا کنین .
این همه آدم هستین .....
حالا من تازه واردم شما که....
نقل قول:
یک سوال از شما و از همه کسانی که میخوان از آنتی ویروس Norton استفاده کنند دارم ...
آیا مدانید که فرق نسخه های معمولی مانند Norton 2007 Home با Symantec Antivirus Corporate Edition در چیست؟
آیا میدانید که نسخه های تجاری شرکت سایمانتک بدون کرک و یا هیچ سریالی فول ورژن هستند و از همه قابلیت های
آن از جمله آپدیت یا قابلیت های دیگر میشه استفاده کرد؟
آیا میدانید که در خیلی از موارد نسخه های تجاری در شناسایی ویروسها و یا تروجانها بهتر عمل میکنند ؟
آیا میدانید که نسخه های تجاری کمتر از آنچه که فکرش را بکنید سزعت سیستم را میگیرند . خیلی کمتر از Norton 2007
آیا میدانید که در نسخه های تجاری شما تنظیمات بیشتری را برای تنظیم کردن آنتی ویروس خود در اختیار دارید؟
آیا میدانید که قدرت پاک کردن ویروسها در نسخه های تجاری بیشتر از نسخه های خانگی است؟
خب اگر جواب سوالات بالا رو میدونید چرا از نسخه تجاری استفاده نمیکنید ؟:)
سلام به همه دوستان حق با persian. Boy است در نسخهای تجاری کاهش سرعت سیستم خیلی کمتره
کرک نمیخواد قابلیت ابدیت مداوم هم داره من Symantec Antivirus CE 10.0.1.1000 دارم یکم قدیمی واسه 2005
هر کی جدیدشو داره بذاره همه استفاده کنند قابل توجه دوستانی که adsl دارند.
ممنون میشیم.
Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.1.5.5000 for Windows 32bit
Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.1.5.5000 Win64bit Full Retailکد:http://rapidshare.com/files/3590448/win32b-savce.v10.1.5.5000.rar
فول هستند و هیچ کرک و سریالی نمی خواد.کد:http://rapidshare.com/files/3591093/win64b-savce.v10.1.5.5000.rar
لطفا راهنمائی کنید چند وقت که وقتی به صفحه اخر مربوط به دانلود میرسم این ارور رو میدهERROR: Please enable JavaScript.
درrapidshare چکار کنم.
با تمام اين تفاصير و صحبتا هنوز كرك اين 2007 نيومده
خب از كجا بياريم اين نسخه تجاري رو ۀ؟نقل قول:
خب اگر جواب سوالات بالا رو میدونید چرا از نسخه تجاری استفاده نمیکنید ؟
تجاري يعني پولي (البته اگه اشتباه نكنم)
حالا شما لينك بذار ما بينيم ميشه كار كرد يا نه
سلام رویا جون.:laughing:
حالت خوبه؟
این نسخه تقریبا مثل McAfee Enterprise 8 میمونه .
البته برای خریدش باید پول بدید ولی برای استفاده Serial و Carck و از این چیزا نمیخواد.
خوب حالا شما پول هم نمیخواد بدید::happy:
از لینک زیر بگیرید:
Size=28 MB
سلام خوبی بتمن جوننقل قول:
سلام رویا جون.
حالت خوبه؟
این نسخه تقریبا مثل McAfee Enterprise 8 میمونه .
البته برای خریدش باید پول بدید ولی برای استفاده Serial و Carck و از این چیزا نمیخواد.
خوب حالا شما پول هم نمیخواد بدید:
از لینک زیر بگیرید:
منم مهرداد!
لینک پاک شده
این لعنتی رو دیروز داشتم دانلود می کردم که وسطش مالید اعصابم خرد شد
باید برم کافی نت دانلودش کنم
ممنون بابت لینک عزیز
از لینکی که در صفجه قبل دادم استفاده کنید.
لینک ها سالمند.
[I][B]اینم یک لینک از :
Symantec.AntiVirus.Corporate.Edition.v10.1.5.5000
که خاصیت دانلود با دانلود مننجر روهم داره.
بدون خاصیت Resume
اه . بازم به امید کرک یا سریال اومدیم اما ...... بازم دست خالی
خدا.......................................تو از اون بالا یه کرکی بفرست
از دست بشرت که کاری بر نمیاد..
یه کاری کنید....
سلام.نقل قول:
لینکهای Rapidshare هم که من گذاشتم مثل اینه دوست من.تازه سرعتش خیلی بیشتره.
با IDM میتونی دانلود کنی ولی Resume نداره.:cool:
اینو بی خیال شو .نقل قول:
فعلا هیچ جای دنیا کرک براش نساختن.ولی حیف.انصافا خیلی بهتر شده.
ببخشید من متوجه نشدم یا شما گفتید از Rapidshare میشه باInternet Download Manager هم دانلود کرد
اگه میشه لطف کن بگو چطوری مردیم از بس با internet Exploer ازRapidshare دانلود کردیم.
راستی کسی یک فایروال قوی واسه این انتی ویروس سراغ نداره.
Symantec.AntiVirus.Corporate.Edition.v10.1.5.5000
سلام
دیگه چطوری نداره که قربونت .IDM رو نصب کن .
موقع دانلود از Rapidshare خودش اتوماتیک به جای IE دانلود میکنه.
میتونی از Outpost در کنار آنتی ویروس Symantec استفاده کنی.Firewall خیلی خوبیه.
من اصلا نمیتونم بااین دانلود کنم صفحه اول میگیره روی free که کلید کنی با دانلود مننجر صفحه رو اول دانلود میکنه
بعد بازش کنی یک ارور میده.
اینم عکسهاش.
راستی یک فایروال توپ واسه نسخه بالا چی دارین.
نقل قول:
فعلا هیچ جای دنیا کرک براش نساختن.ولی حیف.انصافا خیلی بهتر شده.
من جز اولین کسانی بودم که اینو نصب کردم همین 2007 رو واقعا شاهکار بود
ولی چند بار ویندوز عوض کردم دیدم فایدذه نداره هی آپدیت کنم حیف
ولی تو دنیا هر چی پول بدی همونقدر آش میخوری این کاسپرو .... که با یه رج کی رجیستر میشن همین قدر هم ارزش دارن ولی این نورتون غوله براخوش من که قبولش دارم
سلامنقل قول:
دوست عزیز داشتن قیمت بالاتر نشانه بهتر بودن نیست چنین طرز تفکری هم به نظر من درست نیست ولی جهت اطلاع
شما و سایر دوستان قیمت آخرین نسخه آنتی ویروسهای مختلف را برایتان می گذارم :
Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.614 = 49.95 $
McAfee VirusScan 2007 = 39.99 $
BitDefender Antivirus Plus 10.2 = 44.95 $
Norton AntiVirus 2007 = 37.9 $
NOD32 Antivirus 2.70.31 = 40 $
Panda Antivirus Platinum 2006 = 69.95 $
Avira AntiVir PersonalEdition Classic 7 = 00.00
همانطور که می بینید کاسپرسکی گرانتر از نورتون است :biggrin: اگر استدلال شما درست باشد پس پاندا بهترین
آنتی ویروس است چون از همه گرانتر است و در مقابل آنتی ویر فاقد ارزش است چون رایگان است ولی محض اطلاع
شما عرض کنم در حال حاظر قدرت شناسایی ویروسها توسط آنتی ویر ( یعنی کاری که آنتی ویروس برای آن ساخته
شده است) نه تنها از پاندا بلکه از همه آنتی ویروسهای بالا بیشتر است.البته من قبول دارم که نورتون 2007 نسبت
به نسخه های قبلی گام بزرگی به جلو است.
موفق باشید.
منبع قیمتها :
سلام دوستان
من این سریال ها رو جایی دیدم که ادعا می کردن کار می کنه. چون من خودم ندارم نتونستم امتحان کنم. دوستانی که نورتون رو سیستمشون نصبه لطفا امتحان کنن نتیجه رو بگن
Norton Antivirus 2007
Product Key:V2RDHD247PVR4HC4RTQDJGX6B activation: 26BVFKJHPF9M
Product Key:V33WHBGJKDGMF8PBDH8FCBYMY activation: GBQV74BF33W2
Product Key:V4FHRMHYH7PR8FF9PY46J3DDC activation: XHHCWFWH7KTC
Product Key:VBYFBQ83WKVFP3YCHF7RG6C3K activation: P9TB4QC794JJ
Product Key:VJ97G6XMKG6V9PR69CGQKCTTX activation: P9YWMKP8F84W
Product Key:VK4JP3G2GD7J6HY76B4YXGBHK activation: P9JP9CTV92J2
Product Key:VPR76H8RGVVWTBC2Y36TCD4HJ activation: C9Q3JV8QHTFW
Product Key:VTX8RGQRFYGD92VY237WWT9W7 activation: GQ2W7TFYWC8J
Product Key:VXWGXHJD4YBQ7PHT726GKB3PB activation: KJCTBCTVYFTC
Product Key:VY7VMCP9GR7J99D766GJ433WJ activation: XKCQFMXFFH2P
با تشکر