[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blush: :blush:
Printable View
من كه عكس ندارم
--------------------------------------------------------------------------------
من كه عكس ندارم
اين عكس بسيار زيبا از شيطان كوه لاهيجان از نماي ابشار جلوي كوه هست قشنگه دانلود كنيد تقريبا 2 روز پيش گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با k510 i گرفتم رزولوشن 1024*1280 و حجم 212 كيلو بايت
خب اينم عكسي از كا 800
و اينم عكسي از ان 73
اينم با كا 800 گرفته شده
و اينم با كا 800 در هواي ابري با تنظيمات اتوماتيك
ممنون اسماعيل جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تو هم مثل خودم عشق گل و گياهي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستي اگه ميشه يه فيلم هم از ك800 بذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای b-z
دستت درد نکنه فقط بگو عکس هاتو با چه مدلی گرفتید؟
Soso جان عكسات بدجور قالب فروم رو زده بهم ! بهتر نيست لينك بذاري ؟
این چند تا عکس رو با نوکیا 6630 گرفتم دوربینش 1.3 مگاپیکسله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
:blush: ووكمن جان اخيرا پستهات شده مثله دستور فرمايشهاي افسر هاي راهنمايي رانندگي از پشت بوق بلندگوي ماشينهاشون! با كسي مسابقه داري داداش ؟ يا قراره مدير انجمن بشي! :blink:
نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
با سلام
آقای مافیا یه پیشنهاد براتون داشتم
به نظرتون بهتر نیست که مشخص میکردین که عکس های ارسال شده توسط هر موبایل در بخش خودش قرار بگیره مثلا سری n در بخش خود و سری 60 در بخش خود و ...این طوری تاپیک ها ی این موضوع جذابیت بهتری پیدا میکردند
ممنون
بهتره به جاي عكس لينك بگذاريد برادر يا خواهر عزيز...
من هر کاری بخوام میکنم و به شما هم مربوط نمیباشد آقای محسن اسنایپر ...
من چون ووکمن رو خوب میشناسم از ایشون معذرت میخوام و سعی میکنم که دفه ی بعد جبران کنم !!! (lol)
سلام
من عضو جديد هستم
يه شركت به اسم رهپويان داره زير قيمت بازار mp3 va mp4 player مي فروشه
خوب خیلی خوبه ولی جای مخصوص این صحبتا هست
يه عكس با دي 600
دی 600 جان مخلصتیم خوب شد پیدات کردم اقا یه سوال داشتم به احتمال زیاد تو بدونی
ایا میشه رو این گوشی ها (دی600 )برنامه نصب کرد یا سیستمشون طوریه که هیچی روش نصب نمیشه ؟یا اگه میشه از کجای این سایت میتونم اموزش نصب و کار با این نوع گوشی رو پیدا کنم ؟ ممنون میشم اگه یه توضیح کوچولو بدی
اینم یه عکس که از پوستر اتاقم گرفتم با دی 600 با وضوح 1600*1200 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما تازه اول كار هستي شما بايد به قسمت كلوپ گوشي بري اونجا آموزش نصب رو براتون گذاشتم
يه تصادف خنده دار توي هلند!!!!
شرح داستان::::توي عكس دومي يه ماشين ميبينيد....
يه پيرزن 82 ساله پشتش بود!!!!اين دنده عقب مياد..ميزنه به موتوري كه توي عكس 1 ميبينيد!!!
يهو بنده خدا...هل ميكنه...ميزازه دنده 1 و يا علي از تو مدد....مستقيم توي شيشه اي مغازه.
اين يه مغازه فروش كامپيوتز و قطعات مربوط هست..من هم رفتم خواستم رم بپيچونم...نشد!!!!
گوشي::::دبليو 800 سوني اريكسون.. .
يا حق..... ;)
با این تفاسیری که کردی خیلی جالب بودنقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
:laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
((=
اينارو كي گرفتي؟؟ :laughing:
خداييش آخر تصادف بود ... اونم اينجا
اين عكس ماشين خودمه كه با بدبختي ساختمش حالا نظر شما مهمه ميخوام ببينم كه خوب شده يا نه اگه كم و كسري داره بگين به من
عکس های جالبی بودن
به نام خداوند جان و خردنقل قول:
نوشته شده توسط b-z
درود به شما
دوست گراميف فايل هاي مورد نظر شما در آدرس هايي كه نوشتيد يافت نشد
خدانگهدار شما
به نام خداوند جان و خردنقل قول:
نوشته شده توسط mobile
درود به شما گرامي
من يخوام دستگاهم رو عوض كنم. سر كارت گرافيك موندم اگر ممكنه يك كارت خوب كه ژر قدرت باشه و وقتي ايكس اون زياد ميكني كند نشه و رزوليشن بالا جواب بده و از همه مهمتر قيمتش مناسب باشه معرفي كنيد
سپاسگذارم از مقالتون
خدانگهدار
شنبه 11 آذر 1385
دوست عزیز این پست فکر کنم مال سه چهار ماه قبل باشهنقل قول:
نوشته شده توسط Booseh_ye_Irani
این پست همون موقع هم فایل هاش دانلود نمیشد!!!!
حرف نداره توپ توپ!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Arash_XL7710i_207
خیلی قشنگ شده
چقدر خرجش کردی؟ :laughing: :laughing: :laughing:
قشنگ شده ولی مثل ماشینهای دیگه کفش به زمین نزدیک نشده
البته چون آشنا بوده در شيراز يكي هست بنام منصور چرخي يعني شما اگه مدلهاي سپر تو بازي Nfs رو بخواي عكسشو بدي بهش برات ميسازه.
سپرش فقط شده حدودا 600.000 تومن
كاپوتش رو هم كه شفارشي از ايران خودرو گرفتم.اونم شده يه چيزي حدود 350.000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :tongue: :tongue: :tongue:
با موبايل گرفتي
جای پونزاش رو دیوار معلومه!!!!!