فکر کنم تخفیف نداشت ولی اون طرح مزخرف یک سال آرامش رو تو چشم همه میزد ماهی 3999 تومن. ملت هم :2:نقل قول:
بعضی از طرهاش هم 1 گیگابایت حجم اضافه هدیه میداد واقعاً لطف میکردن. البته انصافا پارس از بقیه ارزونتره بدون تخفیف.
Printable View
فکر کنم تخفیف نداشت ولی اون طرح مزخرف یک سال آرامش رو تو چشم همه میزد ماهی 3999 تومن. ملت هم :2:نقل قول:
بعضی از طرهاش هم 1 گیگابایت حجم اضافه هدیه میداد واقعاً لطف میکردن. البته انصافا پارس از بقیه ارزونتره بدون تخفیف.
حالا من چی بگیرم ؟ ترکانت ؟
دوستان رفتم ترکانت 512 نامحدود 3 ماهه خریدم ، انشاالله که خوب در بیاد .
سلام دوستان من بعد از امتحان ترکانت و شاتل این دوره سه ماهه سه ماهه 9 گیگ مکس نت گرفتم که تازه به اورمیه امده 128 سه ماهه 37 تومان مفت یعنی ماهی 12.300 تومان اینرنت 1 مگ با سرعت عالی 2تا 8 صبح رایگان من که میگم یکی از بهترین ها در اورمیه هست
سلام دوستان من بعد از امتحان ترکانت و شاتل این دوره سه ماهه 9 گیگ مکس نت گرفتم که تازه به اورمیه امده 128 سه ماهه 37 تومان مفت یعنی ماهی 12.300 تومان اینرنت 1 مگ با سرعت عالی 2تا 8 صبح رایگان من که میگم یکی از بهترین ها در اورمیه هست
من مکس نت گرفتم 128 رو 1 مگ بسته عالیه
محدود یا نامحدود ؟نقل قول:
زمانی که دانلود رایگان هست باز 1 مگ هست سرعت ؟! :5:
آره سرعت شبانه هم 1 مگ هست 2 تا 8 صبح هم رایگانه
سه ماهه من 37 تومان گرفتم مفته
در ضمن 9 گیگ و محدود هست
9 گیگ سه ماهه محدود شبانه هم 1 مگ هست 37 تومان
2.5 'گیگ یک شبه دانلود کردم
کد:WWW.MAXNET.IR
کسی تو ارومیه مشکلی با وی p این داره؟
مخصوصا با پارس آن لاین
من تا هفته پیش با پارس بودم مشکلی نداشتم.نقل قول:
الان هم ظاهراً مشکلی نیست با سرویس های دیگه امتحان میکنم
از بچه های ارومیه کسی شاتل سرویس ART داره یا کسی رو میشناسه به من پیغام بده ممنون میشم..:11:
.
.
.
سلام به همگي اين پارس آنلاين نوساناتش هميشه اينطور مزخرفه يا از شانس بد ما اينطوري ميشه بعضي مواقع با 128 60 ميده بعضي مواقع 4
سلام دوستان اینم وضعیت ماست بعد عمری وفاداری!!:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب باید گفت از ماست که بر ماست !! :20:
من ۱۲۸ ۲۰ گیگ گرفتم. تو نمایشگاه می گفتند روی یک و یک نیم مگ بسته شده ولی من به ندرت سرعت بالای ۱۰۰ می بینم. خوب باشه دور و بر ۵۰ هست.نقل قول:
سلام به همگي اين پارس آنلاين نوساناتش هميشه اينطور مزخرفه يا از شانس بد ما اينطوري ميشه بعضي مواقع با 128 60 ميده بعضي مواقع 4
شب ها هم خیلی خیلی پایینه! همین ۱۶ ۱۲۸ رو هم نمی ده!
من از آنا ۱۲۸ حجمی گرفتم ۱۴ تومن هر شب ۱۵۰ مگ دانلود دارم.
دوستان شما دارین پول میدین مفت که نمیخرین من تا حالا 2 بار آی اس پی عوض کردم فقط به خاطر قیمت و سرعت شما باید همیشه دنبال بهترین برید من از مکس نت گرفتم و ازش راضی هستم 128 را یک مگ بسته با ماهی 12.3 تومان از این ارزونتر نمیشه در ضمن شب و روزش هم یکیه و هر شب 2 گیگ رو شاخشه.
این مکس نت ۱۲۸ رو که می ده:
میانگین سرعت تو روز؟
میانگین سرعت تو شب؟
چه محدودیتی؟
یک ماهه چند؟
مکس نت را یک شرکت تبریزی هست که 2 ماهی میشه تو ارومیه نمایندگی زده و من در تبریز از این شرکت اکانت داشتم سرعتش 1 مگ هست و فرقی نداره سرعت دانلود شب یا روز ثابته اکثرا برا من رو 110 هست من که هر شب به طور میانگین 2.4 گیگ دانلود میکنم سه ماهه گرفتم 37 تومان + 13 تومان هزینه راه اندازی یک ماهه هم حدود 17 تومان است ولی سه ماهه بگیری هزینه تقریبا 12.300 تومان میشهنقل قول:
اورمیه فلکه مخابرات مجتمع شمس طبقه 6کد:www.maxnet.ir
هزینه ی راه اندازی رو که خود سایت زده 10 تومن شما چه جوری 13 تومن میگیننقل قول:
مکس نت را یک شرکت تبریزی هست که 2 ماهی میشه تو ارومیه نمایندگی زده و من در تبریز از این شرکت اکانت داشتم سرعتش 1 مگ هست و فرقی نداره سرعت دانلود شب یا روز ثابته اکثرا برا من رو 110 هست من که هر شب به طور میانگین 2.4 گیگ دانلود میکنم سه ماهه گرفتم 37 تومان + 13 تومان هزینه راه اندازی یک ماهه هم حدود 17 تومان است ولی سه ماهه بگیری هزینه تقریبا 12.300 تومان میشه
این مکس نت بالاترین حجمی که برای هر ماه میده ۵ گیگه! هر ۵ گیگ اضافه هم ۱۸ تومن.
در حالیکه من ۱۲۸ پارس آن لاین دارم ماهانه ۲۰ گیگ ٬ دیگه نمی تونم واسه دانلود شبانه این همه خرج اضافه بکنم.
سلام دوستان
کسی شاتل 3ماه 6gig 128 داره؟من میخوام بگیرم!سرعتش چطوره؟
حالا که اینطوری هست بزارین بگم که آنا از همه ارزون تر میده :
سرعت 128 حجم ماهیانه 1300 مگ شبها رایگان به قیمت 7333 تومن :
کد:http://www.anasite.com/adsl.aspx
عوضش آنا burst نداره و این ۱۲۸ که می گیرد لیمیتش در بی نهایت به ۱۶ برسه نرسه هست.
در حالیکه من همین ۱۲۸ پارس گرفتم ۲۰ گیگ ۴۰ تومن بع غیر ۱ تا ۶ صبح دور و بر ۵۰ به بالاست
دوستان مثل اینکه حرف منو درست متوجه نشدن من نگقتم ارزونترین از هر لحاظ بله 7 الی 8 تومان هم اینترنت میدن ولی این به این معنا نیست که سرعتش بالاست این شرکت به این قیمتی که گقتم اینترنت 1 مگ میده یعنی سرعت دانلود 110 کیلوبایت در ثانیه هست من یک ماه نزدیک به 70 گیگ دانلود کردم امیدوارم متوجه شده باشین آنا به اون قیمت میده ولی سرعت نداره 16 کیلوبایت هم شد سرعت
بله تو سایت زده 10 تومان هزینه نصب و راه اندازی ولی 3 تومان هم مالیات و نمیدوم چی و چی میگیرن
اینم یک عکس از سرعت دانلود ما
عکس غیرقابل دسترسه. یه جای دیگه آپلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه افت سرعت نداشته باشه مورد خوبیه
من که افت سرعت تا حالا نداشتمنقل قول:
سرعت مکس نت هم موقتی هست. فعلا چون مشتریش کم هست سرعتش این قدر بالاست به زودی زود سرعت اونم مثل پارس آنلاین میشه! :5:
دوست عزیز این شرکت اگر سرعتش موقتی بود تو تبریز سرعتش را کم میکرد این شرکت در تبریز چند سال هست که با این سرعت اینترنت ارائه میده من دو تا از دوستام در تبریز از این شرکت اینترنت دارن سرعت اونها با سرعت من هیچ فرقی نداره حالا شما با چه استنادی میگی موقتی است
به نظر من اگرم افت کنه زیاد چشم گیر نمی تونه باشه%
در ضمن از افرادی که از این شرکت سرویس دران لطف کنن و بگن که چند روز طول کشید تا سرویس براتون فعال بشه و هزینش چقدر شد(هزینه ی راه اندازیش)؟
بله دوست عزیز جناب h106 ؛نقل قول:
کلا چه مدارکی برای ثبت نام ازتون خواستن و همینطور مبلغی که ازتون گرفتن چقدر بود!؟
کلا 50 هزار تومان دادم برای سه ماه 37 تومان برای اینترنت و 13 تومان برای نصب و این جور چیزها کپی کارت ملی صاحب خط رو هم ببرید چون من یک بار برگشتم و دوباره به شرکت رفتم تنها چیز بدش اینه که زیاد برا نصب میگره اما هزینه کم ماهیانه اون رو جبران میکنه
و در ضمن 2 روز یا 3 روزه نصب شد دقیق یادم نیست از وقتی که وصل شده قطعی نداشته و افت سرعت من که ندیدم هر شب به طور متوسط 2.2 گیگ دانلود میکنم و جمعه ها از ساعت 2 تا 10 رایگان هست که میشه تا 3 گیگ دانلود کرد بقیه روزها از 2 تا 8 رایگان هست
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
کلا 50 هزار تومان دادم برای سه ماه 37 تومان برای اینترنت و 13 تومان برای نصب و این جور چیزها کپی کارت ملی صاحب خط رو هم ببرید چون من یک بار برگشتم و دوباره به شرکت رفتم تنها چیز بدش اینه که زیاد برا نصب میگره اما هزینه کم ماهیانه اون رو جبران میکنه
و در ضمن 2 روز یا 3 روزه نصب شد دقیق یادم نیست از وقتی که وصل شده قطعی نداشته و افت سرعت من که ندیدم هر شب به طور متوسط 2.2 گیگ دانلود میکنم و جمعه ها از ساعت 2 تا 10 رایگان هست که میشه تا 3 گیگ دانلود کرد بقیه روزها از 2 تا 8 رایگان هست
مدرک یک کپی از کارت ملی صاحب خط
50 هزار تومان 37 تومان برای اینترنت 3 ماهه و 13 تومان برای نصب
با سلام
دوستان من می خوام ISP رو عوض کنم.
به نظرتون پارس چه طوره؟
میگن دانلود شبانه اش از 1 تا 6 صبحه(5 ساعت) درسته؟
تو این 5 ساعت چقدر میشه دانلود کرد؟
با تشکر از راهنمایی تون
من ۱۲۸ ۲۰ گیگ در ماه از پارس دارم.
روز ها میانگین سرعت دور و بر ۷۰ هست گرچه ممکنه بالای ۱۰۰ هم بره اما خیلی کم.البته با نرم افزار مخصوص دانلود. وگرنه با استیم من این یکی دو روزه دیدم روی ۵۰ و کمتر بود.خودشون میگن روی ۱ مگ بستند.
شب ها هم خیلی کم برای من دانلود میشه. چون با استیم و ... دانلود می کنم مطمئن نمی تونم بگم اما اون طور که فکر می کنم حدود هم ۱۶ یا کمتر باید باشه شب ها.
به هر حال اگه مثل من می خوایین روزها دانلود داشته باشید همین سرویسی که من میگیرم یعنی ۱۲۸ ۲۰ گیگ رو بخرید چون بقیه شرکت ها همچین سرویس حجمی ندارند.
اما اگه می خوایین شب ها دانلود کنید انگار این مکس نت خوبه.
نقل قول:
با سلام
مکس نت هم الان اولشه خوبه .(مثل شاتل که اولا خوب بود) یه چن ماهی بگذره اونم افت میکنه . نمی دونم چرا این ISP ها هر چی مشترکشون بیشتر میشه پهنا شون رو به جای اینکه بیشتر کنن ، میارن پایین. کلا فقط تو همون چن ماه اول خوبن بعدا ...
گرچه اون یکی دوستمون موافق نیست و میگه تو تبریز دوستانشون با همون سرعت بالا دانلود می کنند.نقل قول:
مکس نت هم الان اولشه خوبه .(مثل شاتل که اولا خوب بود) یه چن ماهی بگذره اونم افت میکنه . نمی دونم چرا این ISP ها هر چی مشترکشون بیشتر میشه پهنا شون رو به جای اینکه بیشتر کنن ، میارن پایین. کلا فقط تو همون چن ماه اول خوبن بعدا ...
ولی من هم نظرم مثل نظر شماست فقط با این فرق که اگه من حجم نخوام همین الآن میرم مکس! چرا؟ چون باید نقد رو چسبید و یه چند ماهی فعلا با سرعت خوب حال کرد تا بعد ببینیم چی میشه.
من به همه پیشنهاد میکنم از آنا اینترنت بگیرن. دلیل هم دارم :
آنا انصافا خیانت نمیکنه و همراه با افزایش تعداد کاربرانش پهنای باندش رو هم افزایش میده در حال حاضر بیشترین پهنای باند ماله آنا هست. به این آمار دقت بکنین. من این رو از سایت مخابرات دانلود کردم البته یه کم قدیمی هست ولی باز هم نشانگر تفاوت فوق العاده محسوس پهنای باید بین شرکت ها هستش :
نقل قول:
با سلام
البته یه کم هم نه خیلی بیشتر قدیمی هستش چون اصلا 50 مگ به هیکل آنا نمیخوره(خیلی کمه)
من قبلا حدود یک سال و نیم مشترک انا بودم ولی دیگه نمی خوام برگردم آنا.
3 روز مونده اکانتم تومو بشه و دیگه می خوام از شاتل تخلیه کنم.تو انتخاب بین پارس و مکس دو دلم که کدوم رو انتخاب کنم.البته مطمعن هستم با این شانس من و مرکز مخابرات ما که همیشه خدا شلوغه . بازم سرعت دانلود شبانه کم میشه. ولی چن تا از دوستان که از پارس گرفتن راضی هستن.
کلا خدمات تشویقی پارس هم خوبه مثلا برا مناسبت عید قربان و غدیر 1 گیگ ترافیک داد(البته درسته ناچیزه) ولی باز هم دل مشتری رو گرم میکنه.
شاتل هم میگه 3 گیگی ترافیک بخر (15 تومن) تا 3 گیگ هم تزافیک رایگان بده (که به درد خودشون میخوره)
البته واسه عید می گفت.