یکی برام چوب بفرسته!!!تو سرور فارسیشم!!!یه 350 تا باشه بسه!!!فقط لطف کنید سریعتر چون میخوام با این همسایه های جزیرم جنگ کنم!!!!
Printable View
یکی برام چوب بفرسته!!!تو سرور فارسیشم!!!یه 350 تا باشه بسه!!!فقط لطف کنید سریعتر چون میخوام با این همسایه های جزیرم جنگ کنم!!!!
آقا ما هر کار میکنیم نمیتونیم رو شهر های دیگه کلیک کنیم. یعنی کلیک میکنیما ولی هیچی نمیشه آقا! تو رو خدا کمکمون کنین آقا! تازه نقشه جهان رو هم که میزنیم هیچی نمیاد! با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردیم هنوز درست نشده چیکار کنیم؟
من جو گیر شدم و 4 تا کشتی باربری خریدم!!!حالا با این همه کشتی چی کار کنم!!!!نمیشه کشتی رو پس داد!!!و طلا رو گرفت؟؟؟
نام کاربریت؟؟ یا مختصات؟؟نقل قول:
از اپرا استفاده کنید یا کوکی های مرورگرتون رو پاک کنیدنقل قول:
آقا ما هر کار میکنیم نمیتونیم رو شهر های دیگه کلیک کنیم. یعنی کلیک میکنیما ولی هیچی نمیشه آقا! تو رو خدا کمکمون کنین آقا! تازه نقشه جهان رو هم که میزنیم هیچی نمیاد! با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردیم هنوز درست نشده چیکار کنیم؟
کشتی برای حمل و نقل کالا هست بعد از گذراندن یک تحقیق میتوانید از آن برای حمل و نفل بین جزیره ها استفاده کنید.نقل قول:
من جو گیر شدم و 4 تا کشتی باربری خریدم!!!حالا با این همه کشتی چی کار کنم!!!!نمیشه کشتی رو پس داد!!!و طلا رو گرفت؟؟؟
این سنگ و شیشه و .. معدن نداره؟؟!!یا من نمیتونم ییداش کنم؟!!
داره .
شما باید یکی از این کار ها رو بکنی.
1- خرید
2- مبادله با دیگر بازیکنان
3- ساخت شهر های بعدی
4 ساخت ارتس و حمله دیگر شهره ها که نیازمند گوگرد هست.
من یه شهر دیگه رو تو جزیره بغلی دایر کردم!!!!ولی نمیتونم از منابع اون جزیره استفاده کنم!!!!یکی بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
خوب اول باید توی شهر جدید فرمانداری بسازی
بعد کارگر بزار توی معدنش
آقا من تازه واردم چیز زیادی نمیدونم
اسم یوزرم
mahdi-potter
توی ورلد لمبابا
یا نمیدونم هر چیزی که هست
لطفا هوای منم داشته باشید
:31:من که رسما دارم بازی های دیگه رو به خاطر این بازی بسیار قشنگ ول میکنم!!:31::18:!فکر کنم دارم معتاد این بازی میشم!!!یه سوال:18:
آیا کسی میتونه شهر های من رو تصرف کنه؟؟؟؟اگه میتونه چطور؟؟؟منظورم غارت نیست!!!!
در ضمن به چه روشهایی جمعیت رو بالا نگه دارم؟؟؟؟؟؟؟؟
از بروبچ p30 کسی تو xi هست ؟
سکرتی اینجا هست ؟؟
بله میشه شهر شما رو تصرف کردنقل قول:
آیا کسی میتونه شهر های من رو تصرف کنه؟؟؟؟اگه میتونه چطور؟؟؟منظورم غارت نیست!!!!
در ضمن به چه روشهایی جمعیت رو بالا نگه دارم؟؟؟؟؟؟؟؟
باید یک تحقیق رو پشت سر بگذاری بعد میتونی تصرف کنی
برای بالا بردن جمعیت باید ظرفیت رو به وسیله ساخت شهرداری بالا ببری برای خوشحالی و آمدن مردم باید انگور بدی به مردم توسط آبمیوه فروشی.
من هستم.نقل قول:
سکرتی اینجا هست ؟؟
پست های مختلفی هم توش داشتم:27:
آقا این بازی آموزش نداره؟
من چیزی ازش نفهمیدم
تا اتحاد کینگ هست دیگر اتحاد ها رو می خوایم چی کار :D
زنده باد کینگ
ناراحت نشی ولی کینگ کیلو چند؟؟ قدرت نظامی برتر دست ما هست.(سکرت) کینگز فقط امتیازاتشون بالاست چنرالی باید جلوی ما لنگ بندازننقل قول:
اینو جدی نمی گی درستهنقل قول:
تا اونجا که من خبر دارم سکرت حتی بلد نیست چطور بجنگه
درسته نیرو نظامی دارید ولی بلد نیستید بجنگید و این از نیرو مهمتره
سورن هم این خیال رو داشت اما جنگ تاریخی بازی رو دید جزیره ای که برای سورنی ها بود شده بود برای کینگ
تمام بچه های سورن به این میگن جنگ تاریخی :31:
من تا حالا از سکرت خیلی غارت کردم حمله هایی هم که بهم شده فقط باعث شده سکرت تلفات بده :31:
الان رفتم نیرو نظامی سکرت رو با کینگ بررسی کردم دیدم 11 به 13 به نفع کینگ هست
داشت باورم میشد که سکرت نظامیش بالاست :d
:blink:
حالت خوبه؟؟؟
باز خدا پدر pars های خالی بند رو بیامورزن:دی
یوزرت چیه؟؟
speed server هم راه افتاد !
تو این سرور از ورژن جدید بازی استفاده میشه
در ضمن همونطور که از اسمش معلومه همه چیز خیلی سریع تره ، مثلا هر کارگر 4 برابر نسبت به سرورهای دیگه بیشتر تولید می کنه ، ساختمانها خیلی سریع تر ساخته میشوند و ...
سلام به همه دوستان
من یه چند ماهی نبودم و نتونستم در این تایپک بعضی از دوستان بزرگوار را راهنمایی نمایم
دوستان ما ادعایی بر حرفه ای بودن نمی کنیم ولی خوشحال میشم در این مورد بازی ایکاریم بزرگواران را راهنمایی نمایم
اول از همه جواب یکی از دوستان را بدهم vahid_vaezinia
نقل قول:
نقل قولvahid_vaezinia:آقا من یه یوزر تو org دارم !
5 تا شهر دارم اولی لول 19 هست !
بیش از 200000 تا تو خزانه پول دارم انبار هام هم پره !
نیروی نظامی هم کامله
کسی میخواست پ.خ کنه بهش پسوردمو بدم حال کنه ! من دیگه وقتشو ندارم !
در ضمن کسی تو بازی فکر حمله به من به سرش نمیزنه
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نوشته شده توسط ali_metal_357
میگمااا اگر بازی نمی کنی منابعت رو برای من میفرستی
من لولم خیلی عقبه
یوزر واگذار شده
نقل قول:
نقل قول از خودم
هنوز از رو نرفتی
خلق خدا را الاف و مسخره خودت نکن و همچنین کمتر دروغ بگو
تو یوزر به کسی می دهی
نقل قول:
نقل قول از namx
عزیز وقتی اون میده شما نمیتونی ازش استفاده کنی ....
نقل قول:
نقل قول Baltaza
حتما یکچیزی میدونه که میگه نمیده.
عرض کردم من نه ادعایی دارم و نه دعوایی Baltaza خوب فهمید من یک چیزی می دونم که گفتمنقل قول:
نقل قول از vahid_vaezinia
نخیر ! ایشون هیچی یاد نداره ! من اشتباهی اول بهش پسورد رو دادم ! بعد پسورد درست رو که بهش میدم یاد نداره وارد بشه نصفه شب اومده یاهو اعصاب منو بهم ریخته ! میگه اگه میتونی وارد بازی بشی عکس بگیر !!! منم عکس گرفتم براش !
دیدم ایشون یاد نداره وارد بازی بشه داده به namx
در مورد صحبت vahid_vaezinia باید عرض کنم بله ایشون یوزر و پسورد رادادن ولی اما پسورد کاملا اشتباه
می دونید برای چی بدلیل اینکه پسورد 5 حرفی بود من که ادعایی ندارم ولی توی کدوم سرور ایکاریم میشه برای ساخت اکانت یه پسورد 5 حرفی داد اصلا کمتر از 8 کاراکتر برای پسورد قبول نمی کنه که من این را برای vahid_vaezinia عرض کردم ولی .... من نزدیک بر 3 ماه است که بازی نمی کنم ولی با این وجود برای می تونید اتحاد فرمانروایان جنگ را در سرور ایرانی سرچ کنید البته می دونم که خیلی رتبه ام در این مدت پایین اومده و....
یا حق
آقا اولا كه ما نفهميديم اين سرور اسپيد يعني چي .. ما كه توي سرعت تغييري نديدم ...
ميشه بيشتر توضيح بدي ؟
نقل قول:
کسی یوزر امتیاز بالا اضافه نداره؟