اگه میشه درمورد رویداد alarm و اکشنش توضیح بدین
Printable View
اگه میشه درمورد رویداد alarm و اکشنش توضیح بدین
سلام دوستان
من سطحم نزدیک به صفره
لطفا آموزش ها رو به صورت فایل pdf برام قرار بدین
راستی گیم میکر رو از سایت اصلیش دانلود کردم ولی نسخه پرو رو می خوام کسی کرکش رو داره
لطفا کرک game maker 7 رو اینجا قرار بدید:20:
اون رو که کسی جواب نداد
من یه کدی میخواستم که بگه وقتی موس تو یه مساحتی کلیک شه یه اتفاقی بیفته:13:
باسلام
من هیچ چیزی از سه بعدی سر در نمیارم اما بازی های دو بعدی ساختم و میدونم چجوری میسازن
من اولین مشکلی که در سه بعدی دارم این هست که نمیدونم معنی سوییچ کردن در گیم میکر چیه؟
از روی اموزش پیدا کردم
با سلام من قصد ساخت بازی هفت خان رستم رو دارم اون هم به سبک بازی هرکول و تارزان که با برنامه game maker7 فکر کنم بشه .
مشکل من در پیدا کردن کاراکتر های دو بعدی اون هست مثل کاراکتر خود رستم .
من مرحله اول اون رو تمام کردم ولی به جای اسپریت های شیر و رستم چیز های دیگه گذاشتم.
امید وارم یه کمک کوچولو بشه .
منظور استفاده از تابع ()d3d_start هست فکر کنم. یک تاتوریال روی سایت yoyogames هست از طرف خود سازنده ازون استفاده کنید.نقل قول:کد:http://www.yoyogames.com/make/tutorials
من میخوام یک بازی سوم شخص بسازم.از چه برنامه ای استفاده کنم؟؟؟
چی بلدید؟نقل قول:
----------
سلام . من 2 تا سوال داشتم . اول اینکه چطور میتونم اسم تبلیغات game maker رو موقع اجرای بازی از اون بالا حذف کنم؟ من توی نمونه باری های خارجی دیدم که حذف شده ! و ذوم اینکه چطور میتونم توی برنامه دسته های بازی رو معرفی کنم ؟ ممنون.
راستشو بخوايد برنامه نويسي كه هيچي!:31:نقل قول:
گيم ميكر بازي 2 بعدي خوب ميسازم!
توي Adventure Maker هم يه بازي سه بعدي شبيه شرلوك هلمز با گرافيك خوب تونستم بسازم.ميشه گفت Adventure Maker بلدم.كلا بازي هاي Point and Click رو خوب ميسازم اما سوم شخص هيچي بلد نيستم.
جواب سوال اولتون:شما بايد نسخه ي كرك شده رو داشته باشيد.نقل قول:
جواب سوال دومتون:من بلد نيستم!:31:
سلام دوستان
من یه وبلاگ در مورد مورتال کمبات دارم میتونید سر بزنید :و حالا میخوام یه بازی مرحله ای مثل مورتال کمبات سابزیرو سگا درست کنم که قبل بازی بشه شخصیت بازی کننده رو از بین یه تعداد شخصیت انتخاب کرد.می خوام بدونم که گیم میکر میتونه به من کمک کنه این بازی رو بسازم.؟نقل قول:
کد:www.mortalkombat2008.blogfa.com
یه چیز دیگه اینکه میخوام تو بازی بشه حریف رو با مشت ولگد کشت نه با تیر.
با سلام.
به این برنامه میشه فیلم پخش کرد و همزمان شماره فریم جاری رو گرفت یا فریم جاری رو تغییر داد ؟.
من نیاز دارم فیلم رو پخش کنم و به قسمتهای مختلفش بپرم.
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم. ممنون میشم اگه کمکم کنید
1-چطور میتونم وقتی دکمه right or left را میزنم sprite به چند اسپریت دیگر تبدیل شود؟ یعنی وقتی من دکمه right را میزنم sprite به ترتیب به حالت های مورد نظر من تبدیل بشود و وقتی دستم را از right برداشتم دوباره به شکل اول خود بازگردد.
سلام دوستان اگه سوالم بی ربطه ببخشید ولی تو رو خدا اگه می تونید کمک کنید.
مهم نیست چقدر درست بگید فقط اگه سایتی چیزی بلدید یا نمی دونم خلاصه هر راهنمایی که می تونید بکنید.مشکل من اینه که دارم با OpenGL برنامه می نویسم ولی نمی دونم چطور باید ی استیکو بهش ربط بدم.در واقع می خوام و مجبورم هر طور شده تو اپن جی ال با جوی استیک کار کنم.کمک کنید لطفا !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین سوال رو دارم یعنی 3 تا عکس متحرک از یه شخصیت دارم که یکی در حال وایسادن ، یکی در حال دوسدن ودیگری در حال اهسته راه رفتنه. میخوام از این عکس ها طوری استفاده کنم که کاراکتر بتونه با نگه داشتن یه دکمه بدوه وبا نگه داشتن یه دکمه اهسته راه بره و اگه هم ولش کنیم بایسته.نقل قول:
یه سوال دیگه توی گیم میکر این امکان وجود داره که کاراکتر با مشت ولگد حریف رو بکشه و موقع زدن مشت ولگد هم از حریف خون بریزه. اگه میشه یه توضیح کامل وساده بدین.
بعدش اینم میخوام بدونم که ایا میشه از بین چنیدن کاراکتر یه کاراکتر رو برا ورود به بازی انتخواب کرد.
وهمچنین ایا میشه تر کیب چند تا دکمه رو برای یه حرکت در نظر گرفت یه چیزی تو مایه های کمبات وتیکن که میشه بازدنن پشت همیه دکمه فن زد.
من باید توی بازی جدیدم از همه ی اینا استفاده کنم ووقت زیادی هم ندارم، میشه اگه نمی شه بهم بگین تا برم سراغ یه نرم افزار دیگه.
wheelman ven diesel
سلام . من 2 تا سوال داشتم . اول اینکه چطور میتونم اسم تبلیغات game maker رو موقع اجرای بازی از اون بالا حذف کنم؟ من توی نمونه باری های خارجی دیدم که حذف شده ! و ذوم اینکه چطور میتونم توی برنامه دسته های بازی رو معرفی کنم ؟ ممنون.
سوال اولت جوابش اينه كه كرك كني (ورژن رو بده تا كركشو برات بزارم )نقل قول:
دومشيم اينه كه از ايونت موس ( اون پايين دسترو ميتوني پيدا كني )
همون طور که می دونید هر متغیری که تو هر آبجکتی تعریف بشه فقط توی همون آبجکت شناخته می شه. چه جوری متغیری تعریف کنم که همه ی آبجکت ها یا حداقل اون آبجکت هایی رو که می خوام این متغیر رو بشناسند؟:20:
اموزش Game Maker را می خوام ممنون
دوتا راه داره در صورت حضور اون ابجكت تو روم اين راه بهترهنقل قول:
همون طور که می دونید هر متغیری که تو هر آبجکتی تعریف بشه فقط توی همون آبجکت شناخته می شه. چه جوری متغیری تعریف کنم که همه ی آبجکت ها یا حداقل اون آبجکت هایی رو که می خوام این متغیر رو بشناسند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي فرا خان متغير به اين صورت استفاده كن نام متغير.نام ابجكت
مثال
ball.rast
يا اينكه از global استفاده كني براي تعريفش بنويسي
global.esme moteghare = ???s
براي فرا خانيشم بايد از
global.esme moteghar استفاده كني
مثال
کد:if global.esme moteghayer=0 { ------sdadsaa---}
آقا مخلصشیم اگه کسی کرک 8 رو بذاره. یه سوال هم داشتم تو این برنامه من نمی تونم دوربین رو درست کنترل کنم. بذارید دقیق تر توضیح بدم. من دوربین رو تنظیم کردم روی مثلا اسپرایت6 که با اون حرکت کنه ولی یه قسمت از بازی این اسپرایت6 به اسپرایت9 تبدیل میشه... حالا چه طور می تونم کاری کنم که وقتی به 9 تبدیل شد دوربین دنبال 9 بره؟
كلا كارت از بيخ مشكل داره دوستم اول اينكه view بايد روي ابجكت تنظيم بشه نه اسپرايت دوم حالا اگه ابجكتت از بين نره اسپرايتشم 500000 برار عوض بشه مشكلي پيش نمياد
البته اگه از تو خود ابجكت بگي كه ابجكتي كه ويو دنبالش بره چيه خيلي بهتره
" توي ايونت كريت ابجكت هايي كه قرار بين دو روم دوربين دنبالشون بره رو اين كد رو بديد
کد:
view_object(esme object(
یه جا تو یه انجمنی یه سورس بود که توش یه اسکریپت برا خونریزی بود.یعنی بدون اسپرایت و آبجکت خون.سورسرو دان کردم اما چون ماله گیم میکر6 بود هنگام اجراش گیم میکر ارور داد.
بسیار ممنون، آقا شرمنده که اشتباهی عوضی شده بود! آقا هرچی نوشته بودم اسپرایت، شما بخون آبجکت! من با کد هم کار نکردم. به این عکس نگاه کن. الآن آبجکت فالاوینگ رو آبجکت7ه. اما تو یه جای بازی من گفتم اگه با یه چیزی برخورد کنه تغییر کنه به آبجکت2. (نه اسپرایت2). خب حالا چه طور دوربین بره دنبال آبجکت2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
دوست من تنها راهش استفاده از كد
تو ايونت create آبجكت دومت اين كد رو بنويس
view_object=object2
آقا دستت بسیار درد نکنه. راهی که گفتین نشد ولی همون کدی رو که گفتین سر برخورد پیاده کردم. خیلی آقایی. آقا ما از شما سوال ها داریم آقا...
چه جوری بگم که اگه بازی در روم موردنظر بود یک سری اکشن ها انجام بشه؟
آقا یه سوال دیگه... آقا جسم اندرون بازی من یه چیز تو مایه های شیطونکه. خب؟ واس همین باید مدام بالا و پایین بره. (یعنی سر جاش که هست باید هی یه پرش های کوچولویی داشته باشه) خب؟ حالا من برای این جسم پرش گذاشتم. (با زدن space). خب؟ بعد واسه این که تو خلا نتونه بپره از check Empty استفاده کردم و تیک نات رو گذاشتم و y رو 1 کردم (وگرنه می تونیم تو هوا هی space بزنیم و بریم تو کار پرواز!). خب؟ حالا اون (همون شیطونکه) هی می پره دیگه، در نتیجه زیرش خیلی اوقات خالی می مونه و چون دستور check Empty رو دادم دیگه نمی پره. حالا من چی کار کنم که هم بپره تو این شرایط و هم تو جای خالی نپره! و هم یه کاری می خواستم بکنم... اینکه تو خلا فقط یه بار بپره. مثل بازی هایی هست که یه بار پرش رو می زنی، یه بار هم تو هوا می زنی باز عمل می کنه و بیشتر می پره ولی سومین بار دیگه نمیشه. آقا اگه هیچی از حرف هام رو نفهمیدی یه دور دیگه بخون اگه باز هم نفهمیدی جان من یه بار دیگه با دقت بخون ولی اگه دیگه نفمیدی این رو جواب بده: چطور میشه تو هر شرایطی پرید ولی نه این طور که تو هوایی هم اگه پرش رو بزنی باز هم بپره.
[QUOTE]
چه جوری بگم که اگه بازی در روم موردنظر بود یک سری اکشن ها انجام بشه؟
[/QUOTE
اينجوري :31:
]کد:
if room=esme roomet { etefaghaee ke mikhay biofte}
از كد نويسي GML چقدر خوشت مياد ؟نقل قول:
آقا یه سوال دیگه... آقا جسم اندرون بازی من یه چیز تو مایه های شیطونکه. خب؟ واس همین باید مدام بالا و پایین بره. (یعنی سر جاش که هست باید هی یه پرش های کوچولویی داشته باشه) خب؟ حالا من برای این جسم پرش گذاشتم. (با زدن space). خب؟ بعد واسه این که تو خلا نتونه بپره از check Empty استفاده کردم و تیک نات رو گذاشتم و y رو 1 کردم (وگرنه می تونیم تو هوا هی space بزنیم و بریم تو کار پرواز!). خب؟ حالا اون (همون شیطونکه) هی می پره دیگه، در نتیجه زیرش خیلی اوقات خالی می مونه و چون دستور check Empty رو دادم دیگه نمی پره. حالا من چی کار کنم که هم بپره تو این شرایط و هم تو جای خالی نپره! و هم یه کاری می خواستم بکنم... اینکه تو خلا فقط یه بار بپره. مثل بازی هایی هست که یه بار پرش رو می زنی، یه بار هم تو هوا می زنی باز عمل می کنه و بیشتر می پره ولی سومین بار دیگه نمیشه. آقا اگه هیچی از حرف هام رو نفهمیدی یه دور دیگه بخون اگه باز هم نفهمیدی جان من یه بار دیگه با دقت بخون ولی اگه دیگه نفمیدی این رو جواب بده: چطور میشه تو هر شرایطی پرید ولی نه این طور که تو هوایی هم اگه پرش رو بزنی باز هم بپره.
برنامه نويسي بلدي ؟
اين دوتارو جواب بده تا بدونم چطوري برات توضيح بدم:20:
یافتم... یافتم... ای خاک تو سر من. کافی بود 1 رو بالا تر ببرم. فقط سوال دومم رو کسی می دونه؟: چطور می تونم تو هوا فقط یه بار بپرم؟ توضیحات بیشتر: بالا.
چارش استفاده از var هست
بله استاد... پس شما هم با من هم عقیده این! من هم حدس هایی زدم ولی خواستم اطمینان بیابم!!! خب آقا احسان من که نمی دونم وار چیه! اگه می دونستم درست می کردم خو. از برنامه نویسی هم خیلی خوشم میاد و دوست دارم یاد بگیرم ولی تقریبا هیچی بلد نیستم.نقل قول:
همان طور که می دونی متغیر های که در رویداد create مقدار دهی می شن می تواند در تمامی رویداد های دیگه مورد استفاده قرار بیگرید ولی در صورتی که از var استفاده کنیم آن متغیر فقط آن رویداد مورد استفاده قرار می گیره مانند dim که توی ویژال بیسک
مثال
ایجاد متغیر دورنی به نام spacکد:var spac
بابا یه خورده قشنگتر توضیح بدید. بعداز علامت مساوی توی تعریف متغیر باید مقدار متغیر رو مشخص کنم؟نقل قول:
تو آکولاد چی نوشته می شه؟ درضمن گفتی دو راه داره.خواهشاً اون یکی راهش رو هم بگو.
خب حالا من چه طوری از همین وار استفاده کنم تا تو هوا بتونم فقط یه بار بپرم؟ خیلی آقایید!نقل قول:
تو { } بايد كد هايي رو بنويسي كه مربوط به اين دستورن تو مثال بالا اگر global.esmesho_yadam_nist مساوي شد با صفر اتفاقايي كه تو { } بيوفتهنقل قول:
دومين راهشم اينه كه همين كد رو بدون global براش مقدار تعريف كني با اين شرط كه هر جا خواستي ازش استفاده كني قبلش اسم ابجكتي رو كه توش تعريف شده رو بزاري
asdasdsa.esme moteghaier
البطه نزاشن اسم قبل از متغير در خود ابجكتي كه توش متغير تعريف شده اشكالي نداره :10:
سلام.
من دو تا سوال دارم.
1.چطور تعدادی(نه همه رو) از عکس ها کد ها و شی ها و غیره را از یک فایل گیم میکر به فایل دیگه گیم میگر انتقال بدم.
2. وقتی دو جسم به هم می خورند چطور می توان مختصات نقطه برخورد رو بدست اورد مثلا می خواهیم شمشیری را در شکم دیگری فرو کنیم به محض برخورد شمشیر به بدن فرد در نقطه برخورد خون بپاشد بیرون. و یا یک میله در حال چرخش به دیوار برخورد می کند در نقطه برخورد جرقه ایجاد شود.
با تشکر.
1 برای سوال اول از FILE و گزینه MERGE
2 راستش نمی دونم اما تونی یه شی INVISIBLE در جلوی PLAYER ایجاد کنی که در هنگام برخورد آن شی جان دشمن کم کنه یا نقطه مرکز شی در وسط قرار بده در هنگام برخورد جرقه رو ایجاد کن و سپس بعد از ایجاد جرقه شی ناپدید شود