این فایل رو ببینید.البته چون تبدیل به word شده احتمالاً کمی متن به هم ریخته باشهنقل قول:
ولی با کمی ادیت شاید کارتون رو راه بندازه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل رو ببینید.البته چون تبدیل به word شده احتمالاً کمی متن به هم ریخته باشهنقل قول:
ولی با کمی ادیت شاید کارتون رو راه بندازه!!!
من یه فایل pdf مربوط به کتب درسی آموزش و پرورش دارم
حالا میخام با برنامه Adobe Acrobat 9 Pro Extended آن را تبدیل به عکس کنم ولی اجازه نمیده
لطفا بگید برای حذف رمزنگاری روی فایل pdf چکار باید کرد؟
اگر منظورتون اینه که فایل pdf شما رمز داره از برنامه PDF Password Remover که لینکش پایین گذاشتم استفاده کنید آموزش کار این برنامه هم داخل لینک دوم بصورت شکل هست:20:
حالا که بحثش شد این از کدوم روش پسورد رو در میارهنقل قول:
همون که حدث و خطا میره ؟
این به درد نمیخوره یه کم پسورد طولانی و پرکارکتر خاص باشه n میلیارد سال طول میکشه تا رمزش پیدا بشه
سلام دوستان....من یه فایل پی دی اف دارم میخواستم به یه فایل متنی قبل ویرایش تبدیل کنم...
چن بار با چند تا نرم افزار مختلف امتحان کردم ...بهم خروجی word
میدن اما قابل ویرایش نیست...
این لینکشه:
ممنون میشم کمکم کنید ...ضروریه:11:
سلام
با acrobat x ocrمیتوانید انجام دهید
photography and photographs. Digital pictures have become malleable throwaways that we relentlessly save. My mother kept an old shoe box holding pictures from long ago. It was full of faded, sepia-toned, quite formal poses of lernn-faced people in stiff collars and long dresses. I don't know who the people
were, and by the time ifound the shoe box, sadly, there was no longer any way to find out. There were no
captions - no tags or metadata, as we would say. Yet in some way, those curled and faded pieces of
اگه pdf از عکس درست شده باشه(یعنی یه سری عکس اسکن شده و ... رو سر هم کرده باشن ) قابل ویرایش نیست.نقل قول:
مگر اینکه اول به عکس تبدیل کنید بعد مثلا با paint ویرایشش کنید!
اما اگه متنی باشه شاید بشه با تبدیل به ورد ویرایشش کرد ولی باید دنبال نرم افزاری باشید که وقتی تبدیل کرد متن فارسی -شکل ها و ... زیاد فرمش به هم نخوره
نقل قول:
خیلــــــــــی خیلی ممنون از شما:20:
....
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
با چند تا نرم اافزار امتحان کردم خروجی ورد میداد بهم اما قابلیت ویرایش نداشت اما با این نرم فزار که دوستمون معرفی کردن امتحان کردم فایلمو تبدیل به تکست کرد .الان کاملن میتونم ویرایش و کپی کنم از متنم...نقل قول:
از شما هم ممنونم:11::20:
با سلام . می خواستم یک فایل pdf که شامل نوشته های انگلیسی است را تبدیل به فارسی کنم حالا بایستی چه کاری را انجام دهم کمک کنید
تو لینک زیر مثل اینکه میشه.نقل قول:
تو بابیلون قسمت text translate هم مثل اینکه میشه.
یه چیزی این که گاهی فایل های pdf وقتی کپی کن فارسی هم باشه تو ورد عین خودش پیست میشه چرا؟
سلام چجوری میتونم مطلب فارسی رو از pdf کپی کنم و به ورد منتقل کنم ؟؟ موقع کپی پست کردن ساپورت نمیکنه
با درود
زمانی که یک فایل متن فارسی رو در ورد میخوام pdf کنم یا روی کاغذ پرینت بگیرم گاهی یک یا دو واژه در پایان بعضی خطها در پرینت یا pdf سرخود تکرار میشود در صورتی که در فایل اصلی word چنین نیست. با چند نرم افزار pdf ساز هم آزمایش کردم باز این مشکل وجود داشت. اشکال از کجا میتواند باشد؟
سپاس فراوان
چطور میشه تو یه فایل پی اد اف چند تا فایل اکسل هم ضمیمه بشه یعنی با کلیک روی لینک اون فایل اکسل، فایل اجرا بشه
سلام دوستان خسته نباشید.
یه فایل PDF دارم که میخوام با Adobe Reader 10 بازش کنم با ارور زیر مواجه میشم.
راه دیگه ای هم ندارم که دوباره این فایل رو تهیه کنم. میشه راهنمایی کنین که چجوری درستش کنم؟
ارور اینه:
There was an error opening this document. The file in damaged & could not be repaired.
سلام
از وقتی ویندوز 7 نصب کردم دیگه برنامه ورد 2 پیدی اف کار نمیکنه . خیلی برنامه دانلود کردم ولی هیچ کدام کار نمیکنن و اکثرا ارور error opening the printer رو میدن . خودم روشی پیدا نکردم که از شر این ارور راحت بشم . اگر کسی از دوستان میدونه باید چکارش کنم ممنون میشم .
ویندوز7 64 بیتی دارم. آفیس 2007
سلام دوستان من میخوام یه فایل پی دی اف رو با Adobe Reader 9 باز کنم اما این ارور رو میده و از اونجایی که این فایل خیلی مهمه از شما درخواست کمکم دارم
اینم ارور :::
acrobat security
a digital id was user to encrypt this document but no digital id is present to
decrypt it. make sure your digital id is properly installed or contact the document autho
نقل قول:
کمکم کنید بابا این فایل را میخوام اما میدونم ارور در مورد قفل شدن اینچیزا...
سلام
من از سایت رشد به آدرس
چندتا فایل گرفتم که برای باز کردنشون باید فایلی را که خود سایت رشد داده بر روی ویندوز نصب کرد اما با نصب اون هم باز فایلها باز نمیشن
اگه زحمتی نیست یکی از این فایلها را از آدرس بالا دریافت کنید و کلیدش را هم از لینک زیر بگیرید ببینید شما می تونید باز کنید یا نه:
متشکر
سلام
منم امروز یه pdf دان کردم با هر نرم افزاری تست کردم بازم نمیزاره کپی کنم کسی راه حلی داره
اینم فایلا
شما اول باید اون فایل کلید رو از همونجا که pdf رو برداشتی دان کنی و بنصبی و مشکلت حل شه "وین رونی" هم مشکلش دقیقا مثل شماست براش توضیح دادم اگه متوجه نشدی لینک بده ببینم من میتونم بازش کنم یا نهنقل قول:
عزیز من تست کرم باز کردنقل قول:
شما فایل کلیدشو بخون اون گوشی بالا سمت چپ یه علامت هست که میزنی فایل های پیوست شده به pdf رو بهت نشون میده, روش راست کلیک کن بعد یه جایی سیوش کن بعد برو اون فایلو که سیو کردیو روش دابل کلیک کن نصب شه بعد راحت pdf هاتو باز کن
یه مقدار اره انگار به این بخش بیتوجهی میشه
با سلام
بنده حدود 70 صفحه در word مطلب نوشتم و حالا میخام به pdf تبدیلش کنم
از هر نرم افزاری هم که استفاده میکنم یا فونت ها رو خراب میکنه یا همشو نامفهوم میکنه
میشه لطفا بنده رو راهنمایی کنید که از چی استفاده کنم و چیکار کنم ؟
نقل قول:
ممنون از زحماتت ولی من متوجهنشدم من اموزش را خیلی وقت پیش و یادم رفته از کجا دان کردم
حالا چیکار کنم
چند تا عکس با یه سری توضیح زیر هر کدوم رو چجوری بکنم PDF?
انگلیسی و فارسی
البته اگه فارسی هم نشد نشد!
سلامنقل قول:
اگه امکان داره فایلتون رو اینجا بزارید.
نقل قول:
از add-ins خود ورد برای تبدیل به پی دی اف استفاده کردید؟
اگه امکانش هست فایلتون رو بزارید تا من یا دوستان دیگه تست کنیم.
این مطالب کجا هستند؟نقل قول:
اگه که تو ورد هستند به صورت save as pdf ذخیره کنید.
فایلتو بزار اینجانقل قول:
فایلتو بزار من تو google سرچ میکنم اگه تونستم سورسشو پیدا میکنم
آموزش باز کردن pdf های حفاظت شده
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بفرما دوست عزیزنقل قول:
هرچند پیدا کردنش یه کم سخت بود
فایل pdf رو باز کنی اول اموزش نصب کلید میاد کلیدو سیو کن نصب کن بعد از همون pdf کتابتو سیو کن برو باز کن
با این کلید اون کتابی که خودت اینجا لینک کردی هم باز میشه البته جفتشون یکین
این مطالب کجا هستند؟ اگه که تو ورد هستند به صورت save as pdf ذخیره کنید. نه بابا چند تا عکسه چیکارش کنم؟
خواهش میکنم خوشحالم تونستم مشکلتونو حل کنمنقل قول:
بازم مشکلی بود در خدمتم :10:
خوب برو تو ادوب ریدر بعد new رو بزن و عساتو بزارنقل قول:
مطمئنی تا حالا با Adobe Acrobat Reader کار کردی؟نقل قول:
New اصن نداره:19:
برید تو ورد,تب Insert رو باز کنید,Picture رو بزنید و عکسهاتون رو وارد ورد کنید و به PDF تبدیل کنید.نقل قول:
Word چند؟نقل قول:
مال من تو خروجی PDf نداره:19:
اسم برنامه رو اشتباه نوشتم یه برنامه بود مثل word بود ولی pdf میزد بزا بگردم برات پیدا کنمشنقل قول:
تو ورد 2010 به صورت پیش فرض هستش,برای ورد 2007 این افزونه رو دانلود و اجرا کنید.نقل قول:
دوستان قراره یک کتاب رو که فایل وورد هست رو به pdf تبدیل کنم و به عنوان نمونه کار برای کسی بفرستم... چندین نرم افزار رو برای این کار تست کردم و مشکلی نداره ولی نکته اینجاست که برای جلوگیری از کپی نوشته هام میخوام نرم افزاری باشه که فایل وورد رو به Pdf تبدیل کنه اونم هم به صورتی که اجازه ی کپی و پیتس رو نده(در نمونه ی pdf) مثه یک عکس...
و اینکه بشه رو pdf ، واترمارک هم قرار داد
من همین روش را قبلاً هم رفته بودم اما بعد از نصب ارور زیر موقع باز کردن فایل نشون داده میشهنقل قول:
من یک مشکل بزرگ دارم من فونت و نوشته هام را در ورد تنظیم و justify میکنم اما وقتی به pdf تنظیماتش به هم میریزه و از حالت جاستیفای درمیاد!adobe acrobat هم ارتقا دادم اما فایده نداشت.
چیکار باید کرد که به همون صورتی که در ورد وجود داره به پی دی اف تبدیل بشه؟
سلام
چطور شماره گذاری کرده است
اکثر فایل ها این طور که مثلاً تعدادش 17 صفحه است اما در کادر از عدد صفر نشان می دهد یا 200 چطور این چنین شده
سلام
من چند کتاب درسی رو از سایت رشد دانلود کردم اما این pDF ها رو فقط میشه با Adobe Reader باز کرد. و نمیشه در موبایل باز کرد
اومدم پرینت بگیرم و با پرینتر مجازی دو باره به pdf تبدیل کنم. اما اجازه پرینت گرفتن نمی ده
می شه بگید چطور می شه قفل فایل کتاب های درسی رو برداشت؟