این بستگی داره که محل سکونتتکجاست و ...نقل قول:
نامحدود می خوا ی یا محدود...
مودم تک پورت می خوای یا چند پورت...
اینا جواب بده تا بگم...
Printable View
این بستگی داره که محل سکونتتکجاست و ...نقل قول:
نامحدود می خوا ی یا محدود...
مودم تک پورت می خوای یا چند پورت...
اینا جواب بده تا بگم...
مخابرات شهید رجایی شماره 336 هستیم محدود میخوام شرکتش فرق نمیکنه فقط خوب باشه سرعت 128 مودم هم تک پورت رو بگید بعد 2 پورت رو بگید قیمتشون رو خیلی خیلی ممنون
بالاخره رفتم Adsl گرفتم
صبا یک ماهه 128 با 2 گیگ 16800 تومن ماهنه
ولی عجب چیزی این Adsl یک دقیقه گوگل ارث رو باز کردم 10 مگ از اکانتمو خورد ...
بابا سرعتتتتتتتت!!!
مودم هم دیلینک 200 گرفتم یکی از آشناها داشت 6 ماهی استفاده کرده میگه 25 من هم میگم 20 خالا تست کنم ببینم چی میشه.
تبریک میگم حسین جان ! دعا کن منم بتونم تو این مرکز مخابرات کوفتی یکی بگیرم !نقل قول:
راستی آقا متوسط سرعت دانلود روزانه و شبانه ات چقدر هستش ؟ ممنون
بین 45 و 55 در نوسان است ولی میانگین 48
در ساعت 22 روز 19 الی 1:30 روز 20
وای الان دارم از شبانه استفاده میکنم و سرعت بین 10 و 15 است...
تاييد ميشه:41:نقل قول:
سلام من عوض جدیدم یک تبریزی اینجا نیست جوابمو بده؟
مخابرات شهید رجایی شماره 336 هستیم محدود میخوام شرکتش همارا یا صبا نت باشه فقط خوب باشه سرعت 128 مودم هم تک پورت رو بگید بعد 2 پورت رو بگید قیمتشون رو خیلی خیلی ممنون
درضمن خواهش میکنم ادرس شرکت صبانت رو بگید ممنون
مال صبا نت 128 با محدودیت 4 گیگ در ماه 242000 تومن...نقل قول:
مال همارا 128 با محدودیت 2 گیگ در ماه 13500 تومن...
مال ماکس نت 128 با محدودیت3 گیگ در ماه 12900 تومن با محدودیت5 گیگ در ماه 16900 تومن...
مال شاتل128 با محدودیت 10 گیگ در ماه 24800 تومن...
مودم D-Link DSL 520T تک پورت45000 تومن (مال خودمه که ازش راضیم)...
مدم 4 پورتش هم 65-70 تومنه...
این میانگین سرعت داونلود شبانه دیشب است
195MB from 3:00-6:45 14.81KB/S
155MB from 6:45-7:45 44.00KB/S
350MB from 3:00-7:45 20.95KB/S
حالا هم که سرعت از دایال آپ هم پایین تره به زور یک پیج باز میکنه
من یک سوالی از دوستان دارم آیا داونلود شبانه وضعیتش همیشه اینجوری است
چرا این روزانه سرعتش این جوری است؟
اگه این طور باشه من که امروز روز 2 ام است که از صبا گرفتم از حالا پشیمونم
من که از همین حالا منتظرم اکانتم تموم شه برم از شاتل بگیرم چون داونلود شبانه اش از ساعت 1 الی 7 است و با سرعت ثابت 14
یعنی هر شب حدود 300 مگ بدون قطعی در هر ساعت که با این حساب داونلود شبانه شاتل بهتر از صبا میشه به نظر من چون صبا از ساعت 3 الی 7 مجانی است و قطعی هم داره . اگر از 600 مگ در هر شب یعنی 36 کیلو در ثانیه کمتر باشه اصلا نمی صرفه در ضمن جمعه ها شاتل مجانی است که دیگه با این اوصاف صبا رو می خوره
پس اگه سرعت شبانه صبا از 36 کمتر باشه و روزها هم نوسان داشته باشه مثل حالا که سرعت از دایال آپ هم پایین تره من از ماه بعد میرم شاتل میگرم
البته همه دوستام به من گفتن شاتل بگیر اما من به خاطر سخنان دوستان در P30World رفتم صبا گرفتم حالا هم 1 روز نشده پشیمونم که چرا شاتل نگرفتم...
من از صبا 1 ماهه با محدودیت 2 گیگ و سرعت 128 گرفتم 16800 تومننقل قول:
مال صبا نت 128 با محدودیت 4 گیگ در ماه 242000 تومن...
مال همارا 128 با محدودیت 2 گیگ در ماه 13500 تومن...
مال ماکس نت 128 با محدودیت3 گیگ در ماه 12900 تومن با محدودیت5 گیگ در ماه 16900 تومن...
مال شاتل128 با محدودیت 10 گیگ در ماه 24800 تومن...
مودم D-Link DSL 520T تک پورت45000 تومن (مال خودمه که ازش راضیم)...
مدم 4 پورتش هم 65-70 تومنه...
ممنون اگه میشه بریا اخرین سوال ادرس شرکت صبانت رو بگید ممنون:11:نقل قول:
نقل قول:
این صبانت اولا سرویسش هم شبانه و هم روزانه سرعت بالای 50 کیلو بایت / ثانیه دانلود میداد ،
بعد اومد سرعت سرویس روزانشو برابر سرعت اسمیش کرد ( مثلا همون128 ) دید مشتریا ناراضین الانم اومده سرعت شبانش رو پایین آورده
علت محبوبیت صبانت اینه که سرعت روزانش بالاست ! ( یا سرعت روزانش پایینه و شبانش بالاست )
یعنی یوزر تو یه تایمی از روز سرعت بالا رو تجربه میکنه که این سرعت بالا گذشته از محدودیت سرویس برای وب سورفینگ و تماشای آنلاین ویدیو مناسبه
سرویساس صبانت و شاتل 180 درجه با هم فرق دارن و نمیشه با هم مقایسشون کرد
یکی سرویس با قیمت بیشتر و البته سرعت ثابت میده
یکی با سرعت بیشتر و قیمت پایین میده
نقل قول:
یه سر بزنین به پست 296 همین تاپیک
اونجا آدرس و سایت تمام شرکتا هست
سرعت شبانه صبانت، براي من هم خيلي افت كرده.نقل قول:
البته هيچ حساب كتابي نداره كه همينطور بد بمونه!
كما اينكه تا همين چند وقت پيش، سرعت شبانه، بسيار خوب بود.
حالا يك سوال: شما چطوري تا 7:45 مي تواني دانلود كني؟
چون من تا 7:00 بيشتر نمي تونم.
خوب شما تو 4 ساعت و 45 دقیقه یا به عبارتی 285 دقیقه 700 مگابایت دانلود کردید که سرعت میانگین میشه 41 کیلوبایت بر ثانیه دیگه !نقل قول:
اگه من بتونم هرشب از اکانت شبانه صبانت همین 700 مگابایت رو بگیرم واسه من کافیه !
برای یه اکانت 3 ماه میشه 63 گیگابایت بعلاوه 10 گیگا بایت روزانه اش که میشه 73 گیگا بایت یعنی هر گیگابایت تقریباً 650 تومن !
راستی یه بابایی تو پرشین تولز هستش که من هر وقت از شماها می پرسم سرعت دانلودتون چقدره و شماها میگید افت کرده و رسیده به 10 الی 15
و بعد از اون میپرسم اون میگه نه واسه من اینجوری نیست من شبی بالای 800 مگ میگیرم !!!
جریان چیه ؟ خالی می بنده ؟
به ساعت ها دقت کن در کل 350MB from 3:00-7:45 20.95KB/Sنقل قول:
195MB from 3:00-6:45 14.81KB/S
155MB from 6:45-7:45 44.00KB/S
350MB from 3:00-7:45 20.95KB/S
جناب Hossein Adeli :
سرعت شبانه صبانت، براي من هم خيلي افت كرده.
البته هيچ حساب كتابي نداره كه همينطور بد بمونه!
كما اينكه تا همين چند وقت پيش، سرعت شبانه، بسيار خوب بود.
حالا يك سوال: شما چطوري تا 7:45 مي تواني دانلود كني؟
چون من تا 7:00 بيشتر نمي تونم.
آهان ، مرسی شفاف سازی !نقل قول:
سلام.
فعلا سرعت شبانه ی صبا برا من خوب دیشب نزدیک 800 مگ دانلود داشتم این نشون میده که سرعت از 50KBps هم بیشتر بوده
پیش شماره و منطقه مخابراتی ؟نقل قول:
نوع اکانت ؟
مودم ؟
به مرکز مخابرات تون نزدیکید ؟
سلام
اکانت شبانه من ساعت 6:45 قطع می کنه حالا شما چطور تا ساعت 7 یا 7:45 کانکت میشین ؟؟؟؟؟
و من بیشتر از 650 مگ نمیتنونم دانلود کنم
متوسط سرعت دانلود شبانه و روزانه شما چقدره ؟نقل قول:
پیش شماره و مرکز مخابراتی تون بعلاوه مودم تون چیه ؟
ممنون
دوستانی که میگن چطور تا 7:45 داونلود میکنم باید بگم که من قبل از ساعت 6:45 یعنی 6:44 دیسکانکت مشوم و دوباره آنلاین میشم و می تونم تا یک ساعت یعنی ساعت 7:45 آنلاین بمونم
حتما آزمایش کنید ...
ای کاش من هم مثل بعضی ها سرعت 50 رو در داونلود شبانه ببینم ...
نقل قول:
مخابرات مدنی-443 -huawei هست مودمم که 2 سال پیش صبا نت خودش داده
برنامه ای نیست که خودش 6/44 قطع کنه بعد وصل شه ؟
نقل قول:
فکر کنم رکورد دست خودمه یه بار از ساعت 3 تا 7:45 بالاتر از 900 مگابات دانلود داشتم !!! :18: :27:
دوست عزیزم تو اکثر جاها مخصوصا بر این ترترنت ( ببخشید اینترنت ) یه سری مقادیر عملی تعریف میکنیم و یه سری مقادیر تئوری که هیچ وقت با هم برابر نیستند
مثلا شما با خودت حساب کتاب کردی که اینقدر دانلود میکنم ولی میبینی در عمل این طور نیست
زمانی که خودم صبانت داشتم مصادف شده بوود با ماه رمضون و یه سفارش دانلود تورنت فوری داشتم بنابر این مجبور بوودم که 30 شب ماه رمضون رو شب بیداری بکشم و . .. . .
شما با خودت حساب کن ببین میتونی 90 شب نخوابی ؟ ( چون این هی قطع میشه ممکنه سایت سرویس دهندم اذیتت کنه و قطع بشه یا ای پیت عوض بشه و آپلودات تو تورنت برات ثبت نشه و . . . بنابراین مجبوری جلو سیستم بیدار باش بدی )
که بعیده
بنابراین هیچ وقت نمیشه به این تئوری جامه ی عمل پوشاند :31:
مثل ایمکه مام نموردیمو درست کار کردن صبا رو دیدیم
در ساعت 3 الی 4 میانگین 16 کیلو در ثانیه
درساعت 4 الی 5 میانگین 52 کیلو در ثانیه
در ساعت 5 الی 5:40 میانگین 44 کیلو در ثانیه
من که سر از کار صبا در نمیارم ساعت 4 بود که با سرعت 10 کیلو در ثانیه داونلود میکرد که دیس شد و دوباره آن شد و با سرعت 55 داونلود کرد نکنه مشکل از مودم یا از خطوط باشه؟؟ که با قطع و وصل شدن درس میشه
330 ولیعصرنقل قول:
a6
dlink dsl 322t ( البته دیگه از این مودم پیدا نمیکنین هاا:31: ) هم usb داره هم اترنت
نه زیاد
بله درست میگی مسعود جان !نقل قول:
ولی منم یه نیمچه سروری دارم (با چند نفر اشتراکی) کلیه فایل ها رو از هاست های اشتراکی و ... دانلود میکنم رو اون تا بتونم از قابلیت لینک مستقیم و ریزوم و ... استفاده کنم
بنابراین با دیس شدن هاش مشکلی نخواهم داشت ، پروسه روشن و خاموش شدن پی سی و کانکنت و ری کانت و دانلود رو هم میشه براحتی اتوماتیک کرد !
کلاً من فیلم و اینا دانلود نمیکنم یا از تورنت هم استفاده نمیکنم ، کاربردم دانلود نرم افزار و ایبوک و مجلات و ... هستش برای درس و کارم
بنابراین اگه بتونم روزی 500 مگ هم دانلود کنم با کمترین هزینه ممکنه (حالا از هرشرکتی) برام کافیه !
ولی مساله اینه که من اول بتونم به منطقه خودمون adsl بیارم !!!!!!
امروز شنبه ساعت 9:17 سرعت اینترنت من رفت رو 50 کیلو / ثانیه ( و البته برا مدت کوتاهی روی 98 بوود !!! ) و پینگ نزدیک به 1 ثانیه !!!
اینم مدرک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته ساعت 2:12 اومد سرجاش
نمیدونم چرا اینجوری شده جدیدا همارا داره با یوزراش مهربونی میکنه
شایدم با من پسر خاله در اومدن خودم خبر نداشتم ؟
سلام دوستان
من از اکانت صبانت استفاده میکنم و حالا هم که کانکت شدم در قسمت ریز مصرف نوشته بود کاربر در حال استفاده نیست
این یعنی چی ؟؟؟
یعنی اونها نمیدونن من کانکت هستم یا خودشون این کار رو کردن تا از حجم من کم نشه چون 2 بار بعد از اینکه دیسکانکت شدم ( یکی امروز یکی دیروز ) و سعی کردم که کانکت شم دیدم ارور میده و میگه یوزر و پسورد اشتباه است فکر کنم به معنی این بود که اکانت من آنلاین است یعنی درست دیس نشده بعد از چند ساعت کانکت شد و وقتی رفتم ریز مصرف رو ببینم دیدم آخرین مصرف من رو در هر دوبار ننوشته و کم هم نکرده که سر جمع فکر کنم 50 مگ بودن
کسی می تونه علتش رو بگه؟
یک سوال دیگه هم داشتم
مودم من دلینک مدل 200 است و من گوشی رو بر میداریم ارتباط اینترنت قطع میشه و صدای نویز میاد اون هم چه صدایی!!!
حالا مخوام بدونم اشکال از مودم هست یا نه ؟
اگر یک نویز گیر بگیرم مشکل حل میشه؟
قیمتش چنده؟
خب اصولا باید وقتی شما با اکانت روزانه وارد ngsnet میشین بگه در حال استفادس ولی با اکانت شبانه بگه در حال استفاده نیست
حساب کتابش هم معمولا زمانی که با روزانه وصل میشی و نوشته آنلاین یکی مونده به آخر حساب میشه
احیانا این صبانت به شما گفته که باید اسپلیتر نصب کنی ؟نقل قول:
من گوشی رو بر میداریم ارتباط اینترنت قطع میشه و صدای نویز میاد اون هم چه صدایی!!!
نقل قول:
اگر یک نویز گیر بگیرم مشکل حل میشه؟
بله دو حالت داره :
1- سیم مودم رو مستقیم به پریز وصل کنی بدون میکرو ----- و به ازای هر تلفن یه میکرو ----- بین پریز و تلفن بزاری
2- میکرو ----- رو بزار ورودی خط تلفن و خروجی ش رو جداگانه بدی به مودم و گوشی تلفن
بجای ---- بخون : فیلت ر
در موردقیمتش ام مال خود D-Link 50000 هستش...
خیلی ممنون از پاسختون
یک سوال دیگه وقتی من سیستم رو ریستارت یا خاموش و روشن میکنم بعضی مواقع به اینترنت نمی تونم وصل شوم و باید درایور رو انیستال و سپس اینیستال کنم مودم من هم که D-link 200 است
شما باید صبر کنی تا وصال به سرور انجام بشه
این دوتا فلشی که توی سیستم ترای اضافه شده اول کاری به رنگ زرد تیره هست
یک یه دقیقه ای طول میکشه تا این علامتها با رنگ زرد خاموش و روشن میشن و بعد به رنگ سبز در میان که در این صورت می تونی اتصالت رو انجام بدی و نیازی به آن اینستال کردن درایو نداری
نویزگیر هم مال دی لینک توی پاساژ سهند طبقه زیر زمین (به خدا فامیا مامیل ما نیست که بخوام تبلیغ کنم) 3000 تومن هست بگیر و از روشی که مسعود جان گفت استفاده کن و مشکل نویز و قطع شدن و این حرفها حل میشه
موفق باشی
ISP ها که با Dlink مشکل ندارن ؟
اگه دارن کدومها ؟
مرسی
اکثرا ندارن ...نقل قول:
ضمنا قیمت مودم من 50 تومنه نه 35 تومن...(اشتباه تایپی)
همارا که مشکل نداره ؟نقل قول:
مودم و ISP خودت چیه ؟
تقریبا میشه گفت هیچ کدوم مشکل ندارن
برای محکم کاری بهتره مودم +2 بگیری