نه داداش ویروس چیه ویندوزو هم 3 ماه پیش. من 1 ساله این مشکلو دارم منتها باهاش سر میکنم کامپیوتر رو روشن میکنی دفعه اول باید 7 8 بار ایجکت رو بزنی یه دفعه که اومد بیرون دیگه اذیت نمیکنهنقل قول:
مشکل سخت افزاریه
Printable View
نه داداش ویروس چیه ویندوزو هم 3 ماه پیش. من 1 ساله این مشکلو دارم منتها باهاش سر میکنم کامپیوتر رو روشن میکنی دفعه اول باید 7 8 بار ایجکت رو بزنی یه دفعه که اومد بیرون دیگه اذیت نمیکنهنقل قول:
مشکل سخت افزاریه
این کار رو قبلا کردم.نقل قول:
از ویندوز نیست.
ویرایش شد...
لطفا حذف شود..
سلام
من اخیرا با خوندن و رایت دی وی دی توسط سیستمم مشکل دارم طوری که
1- وقتی یه دی وی دی رو میزارم فضای خالی و فضای کل هر دو رو صفر بایت نشون میده!
2- دی وی دی خام رو هم که میخوام با nero start smart نسخه 2 و هم ashampo رایت کنم هنوز شروع نشده ارور میده با این مضمون: born process failed at 2x,1x,..سرعتهای مختلف رو امتحان کردم فایده نداشت
راستی لپ تاپم dell هست xp sp3 روش نصبه
لطفا راهنماییم کنید که چطور این مشکل رو حل کنم..اصلا به نظر شما مشکل از کجاست ؟!
:11:
یه ویندوز اصلی نصب کن حله مثل sp2 v.2002
ویندوزم اصلی بودنش که اصلی هست 100%نقل قول:
یه ویندوز اصلی نصب کن حله مثل sp2 v.2002
اما sp2 بود چند وقت پیش آپدیت شد به sp3 تبدیل شد..
یعنی دوباره sp2 کنم مشکل حله؟
نقل قول:
سلام
من اخیرا با خوندن و رایت دی وی دی توسط سیستمم مشکل دارم طوری که
1- وقتی یه دی وی دی رو میزارم فضای خالی و فضای کل هر دو رو صفر بایت نشون میده!
2- دی وی دی خام رو هم که میخوام با nero start smart نسخه 2 و هم ashampo رایت کنم هنوز شروع نشده ارور میده با این مضمون: born process failed at 2x,1x,..سرعتهای مختلف رو امتحان کردم فایده نداشت
راستی لپ تاپم dell هست xp sp3 روش نصبه
لطفا راهنماییم کنید که چطور این مشکل رو حل کنم..اصلا به نظر شما مشکل از کجاست ؟!
:11:
ای بابا کسی نیست به ما کمک کنه؟! :13::41:نقل قول:
ویندوزم اصلی بودنش که اصلی هست 100%
اما sp2 بود چند وقت پیش آپدیت شد به sp3 تبدیل شد..
یعنی دوباره sp2 کنم مشکل حله؟
اگه واضح مشکلمو توضیح ندادم ....خوب بگید یه چیزی!! دی
همچنان منتظرم.....
با سلام به همه دوستان
من یه مشکل با دی وی دی درایو لپ تاپ دارم .اینکه خیلی طول میکشه تا محتوای دی وی دی رو brows کنه.
این مشکل به چی ربط داره
ممنون
سلام من یک دی وی دی مدل اچ پی دارم یک هم سونی که یکی دی وی دی میخونه یکی سی دی . میخوام تعمیرشون کنم ولی نمیدونم چطوری میشه اوپتیکش رو تنظیم کرد.
منظورم پتانسیومترش هست.
لطفا راهنمایی کنید
دست نزن بدتر میشه DVD ها راحت از کار بی کار میشننقل قول:
سلام
من یه suzuki dvd rw مدل sl -185a دارم
میخوام فریم ور اونو آپدیت کنم طبق آموزشتون توی گوگل سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم
اگه کسی میتونه در مورد پیدا کردن آپدیت فریم ور کمک کنه
با تشکر
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343976
با سلام من یه دی وی دی رایتر اکسترنال سامسونگ گرفتم بعداز 2 ماه کار کردن امروز نمیدونم چش شد که دیگه توسط ویندوز شناخته نمیشه!!حتی ویندوز رو ریستور کردم به وقتی که مشکلی نداشت ولی توفیری نکرد!واسه اطمینان از ویندوز خودم روی سیستم دوستم هم چکش کردم ولی باز شناخته نشد!!یعنی سوخته؟البته برقش کار میکنه چون وقتی یو اس پیشو میزنم چراغش روشن میشه و میتونم توسط دکمه اجکت خودش درشو باز کنم!!!مشکل چیه؟
با سلام.
من یک DVD RW Sony مدل DRU-830A دارم که DVD های r- معمولی رو نمیخونه(یعنی یک دی وی دی خالی با سایز 0 بایت تشخیص میده).جالب اینه که دی وی دی های RW رو میخونه ولی دی وی دی های دیگه رو نه.ممکنه ایراد از خود دستگاه باشه؟
سلام یه مشکل کوچیک دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 2 3 بار ریاستارت میشه بعدش ویندوز بالا میاد هارد صدای خش خش میده
سی دی رام هم مشکل داره سی دی رو نمیخونه و سیستم رساستارت میشه وقتی میخام رایت هم بکنم بازم سیستم خاموش میشه کلافه شدم لطفن راهنمائیم کنید ممنون هر موقع سی دی میزارم سیستم هنگ میکنه
پاورت کم میره فک کنم!نقل قول:
سلام
چند وقته در این سی دی رام ما باز نمیشه. باید سوزن بکنیم اونجاش تا باز بشه!
مشکل از چیه؟
یه چیزی هم بگم شاید کمک کنه:
چند وقت پیش یه سیدی شکسته گذاشتم توش ورورویژ ویژویژ ورورورورورورورورورو... تق!
فکر نکنم از پاور باشه البته امتحان نکردم هاردم صدائی مثل سائیدکی دندون یا خش خش رو میده سیستم چند بار ریست میشه بعد ویندوز بالا میادنقل قول:
برو یه DVD RW جدید بخر حالشم ببرنقل قول:
اقایون کسی نیست یه راه حل اساسی بده
1-نمیتونم سی دی رایت کنم چون سیستم هنگ میکنه
2- هارد صدای خش خش میده
3- سیستم چند بار ری استارت میشه بهد ویندوز بالا میاد
4-سیستم ویروس نداره
ویندوزتو عوض کردی!!؟؟نقل قول:
من یه DVD writer مدل Suzuki SP270 دارم .چند وقتی یه دی وی دی tell me moer 9 خریدم یه چند بار هم دی وی دی رو روی دستگاه گذاشتم و انو میخوند اما حالا بعد از چند مدت دی وی دی رایتر اصلا اونو نمیخونه با وجود اینکه رو دستگاه های دیگه خونده میشه .
لطفا کمکم کنید . آیا اشکال از DVD writer یا DVD یا اینکه کامپیوتر ویروسی شده؟
در ضمن DVD write دی وی دی های دیگه رو میخونه فقط همین یکی رو نمخونه.
سلام دوستان من یه مشکلی با cd rom دارم تو ویندوز نمیشناستش یعنی فکر کنم یکی غیر فعالش کرده باشه اگه کسی میدونه چطور این اتفاق افتاده و چطور میشه درستش کرد کمک کنه لطفا
برای من هم قبلا چند بار این اتفاق افتاده. بعضی وقتها با ریستارت کردن کامپیوتر مشکل حل میشد اما اگه نمیشد کابل برق و دیتا سی دی رام رو در میاوردم و کامپیوتر رو یه بار بدون سی دی رام روشن میکردم بعد دوباره کابل ها رو وصل میکردم و مشکل حل میشد.نقل قول:
خواهشا یکی منو در مورد مشکلم با DVD writer کمک کنه(شماره 342)
هر کاری کردم درست نشد.
ممکنه که DVD این برنامه tell me more تاریخ انقضا داشته باشه و حالا دیگه کار نمیکنه؟
البته روی کامپیوتر دوستم خونده میشه.
من مدتیه با dvd writer م مشکل پیدا کردم
همیشه وقتی یه dvd توش میذاشتم بعد از مدتی سرعت چرخش دی وی دی کم میشد ولی حالا تا ساعتها دی وی دی رو با بالاترین سرعت ممکن میچرخونه
البته از وقتی که پنل کارت صدامو از جلوی کیس برداشتم این مشکل پیش اومده
لطفا راهنمایی بفرمایید
ویندوز هم عوض کردو ولی درست نشدنقل قول:
یک رایتر دیگه تست کن
سلام میشه لینک آپدیت فریمور LG HL-DT-ST GH22NP20 رو بزارین ؟ هرچی گشتم پیدا نکردم .
سلام
من از ویندوز 7 استفاده میکنم.
هیچ کدوم از CR-ROM ها و DVD-ROM های سخت افزاری و مجازی رو نمیشناسه!
البته یه دفعه اینطوری شد.
این یه تصویر از Device Manager هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان. ویندوزم رو عوض کردم. :13:نقل قول:
سلام
سی دی درایو لب تاپم پس از 3-4 سال استفاده بسیار کم ، چند هفته ای مشکل پیدا کرده. بعضی سی دی ها یا دی وی دی ها را نمیشناسه. به این صورت که با گذاشتن سی دی یا dvd در آن پنجره اتوران باز شده و پس از هم پنجره درایو cd یا dvd باز می شه ولی هیچی داخل پنجره نشون نمی ده. روی آیکون cd هم که راست کلیک می کنی حجم را پرشده نشون می ده.
چند با هم cd را خارج و دوباره گذاشتم فایده نداره.
کسی نظری داره؟
سلام دوستان تازگیها دو تا مشکل برای من پیش اومده
1-نظرتون راجع به این چیه ؟ ویندوز اکس پی هستش
2-ویندوز 7 درایو C رو نمیشناسه
با سلام SONY CD Writter من در لیست My Computer نشان داده میشود ولی چه داخل آن CD با شد چه نه، هنگامی که بر روی داریو آن کلیک میکنم یک صفحه خالی نشان داده میشود. هنگامی که CD را وارد آن میکنم از رایتر صدای معمولی خواندن CD می آید ولی عکس العملی در My Computer دیده نمیشود(هنگامیکه متوجه این حالت شدم، یک CD حدود یک ماه داخل رایتر بود بدون اینکه از آن استفاده کنم)، قبلا هم گاهی درایو CD در My Computer ناپدید میشد که با ریست حل میشد(مخصوصا هنگامیکه همان CD با مارک antique را که آخرین بار داخل رایتر بود را در ـن قرار میدادم). یک Asus CD ROM هم دارم که آنهم همین مشکل را داشت با این تفاوت که هنگامی که روی درایو آن کلیک میکردم پیغامی مانند لطفا یک CD داخل درایو بگذارید، میداد، من هم آن را جمع کردم و بعد از اینکه رایترم خراب شد، آن را وصل کردم و با کمال تعجب دیدم که کار کرد. علی رغم اینکه بیش از سه سال است که این رایتر را خریده ام ، تا حالا با آن 100 عدد CD هم رایت نکردهام یعنی خیلی کم کار کشیدهام. لطفا به من کمک کنید تا بتوانم خودم آن را تعمیر کنم. با تشکر
لطفا حذف شود
لطفا حذف شود
یه سیستم دارم میخوام بفروشم
cpu : 2400+ amd sempron
m.b : soyo daragon vga ddr
ram : 512 ddr
vga : 5200 gforce
dvd/rw : liteon
rw:digital Me
Power : 450w
modem : creative
فقط کیس بدون مانیتور
قیمت : 250.000 تومان
شمارم تو سایت هست با ایمیل
اکه فیلم جدید . ناول Novell . لینوکی اسلک ور Linux Slackware . بازی چیزی خواستید برین
سلام...فلشم PATRIOD 8 G است...روی سیتم خودم کار میکنه ولی روی یک سیستم دیگه که ویندوزش یکم قدیمی تره اررWINDOWS CANNOT RECOGNIZED میده....و ویندوز درایور را نمیشناسه....فلش را هم تازه خریدم....ایا درایوری نداره که در ویندوز نصب بشه تا ویندوز فلش را بشناسه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
از دیروز دیگه سیستم عاملم بالا نمی یاد و موقع بالا اومدن از من خواسته می شه که CD مربوط به سیستم عامل رو در درایو قرار بدم ولی در نهایت پیامی می ده که هیچ هارددیسکی شناسایی نشده!
ولی امروز صبح که برادرم کامپیوتر رو روشن کرد حدود ۱۰ دقیقه ای همه چیز خوب کار کرد ولی دوباره همون مشکل قبلی پیش اومد!!! :18:
در ضمن هارددیسک من Maxtor 160GB SATA هست.
سیستم عاملم هم ویندوز xp
البته از طریق سیستم عامل لینوکس هم سیستم رو چک کردم (از طریق سی دی لابو!) ولی از هارد خبری نیست!
چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
سه تا راه دیگه هم هست 1- فایل AUTORUN.INF داخل درایو رو پاک کنی البته بعدش باید سیستم ریست بشه
2- روی درایو کلیک راست کنی و OPEN را بزنی 3- با INTERNET EXPLORER باز کنی
فکر کنم اینا از فرمت کردن بهتر باشه درمورد اول باید بگم که اگه درایو مربوطه فلش یا رم باشه می تونی بعد از پاک کردن فایل گفته شده فلش رو جدا کنی دوباره وصل کنی ولی اگه یکی از درایوهای هارد باشه باید سیستم ریست بشه.