اون پارتیشن تو اون برنامه وجود ندارد و نیستنقل قول:
Printable View
اون پارتیشن تو اون برنامه وجود ندارد و نیستنقل قول:
یکی از پارتیشن هاتون raw شده اونو. من دارم میگم مگه اون نیست ؟نقل قول:
نه تو اونا نیستنقل قول:
سی دی ویندوز xp بوت کنین ببینید تو قسمت پارتیشن هاش اون پارتیشن رو میبینید یا نهنقل قول:
نه اون پارتیشن را نمی شناسهنقل قول:
یا باید هارد رو low level format کنی یا فریم ویرشو آپدیت کنینقل قول:
البته به شرطی که پارتیشن مورد نظر به هیچ وجه در هیچ نرم افزاری و ویندوزی دیده نشه
تو این برنامه نشان داده می شود اما فرمت نمی شود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کدام نرم افزار low level format را دانلود کنم و مراحلش چی؟
با تشکر
سلام
من یه هارد 160 ساتا مکستور دارم
5 ساله خریدمش از همون اول مشکل داشت.
مشکلش : یا لود نمیشه یا برای لود شدن باید چند بار کابل های دیتا و پاورش رو در میاوردم و دوباره جا میزدم.
بعضی مواقع هم بعد لود شدن خود به خود از کار می افتاد. چند بار هم کابل دیتا و پاور جدید خریدم ولی باز همون مشکل هست.
بردم واسه تعمیر گفتن (البته احتمال داد) موتورش درست دتکت نمیشه
الان یه مدته به صورت سر و ته ( پشت و رو ) وصل کردم تو کیس کار میکنه ولی سرعش خیلی پایینه
به نظر شما اگه طولانی مدت به صورت پشت و رو وصل کنم خراب میشه یا براش مشکل پیش میاد؟
الان درسته سرعتش کمه و پشت و رو وصل کردم، ولی حداقل به اطلاعاتم دسترسی دارم.
ممنوم میشم اگه کامل پاسخ بدین
سلام
یه فلش 8 گیگ دارم ( silicon power ) توش به اندازه تقریبا 1 گیگ فایل صوتی هست منتها چون موقع ریختن این فایل ها چهار پنج تا ویروس هم به فلش منتقل شده ، بعد از اسکن با nod32 و malwarebytes و حذف اون ویروس ها دیگه اون یک گیگ فایل رو اصلا
نشون نمیده (مثل این میمونه که Hidden شده باشن ) اما وقتی توی قسمت properties میرم توی قسمت used space اون یک گیگ هست و موقع اسکن با انتی ویروس هم اون فایلها رو اسکن میکنه ولی کاملا پنهان هستن و نمیتونم ازشون استفاده کنم . کل
فلش رو هم که کپی می کنم روی هارد باز هم مثل قبل هست . تو قسمت Folder option هم گزینه های مختلف رو امتحان کردم ولی جواب نداده
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام من میخواستم ریکاوری که از لب تاپم داشتم نصب کنم اما این error رو میده ؟!!!!
windows setup could not congigure windows to run on this computer hardware
در ضمن من هارد دستگاهم رو تازه عوض کردم و از 300 به 500 ارتقا دادم . بعدش دیگه هرکار میکنم نصب نمیشه؟
لطفا راهنمایی کنید
با نرم افزار hdd low level format tools در محیط ویندوز میتونید باهاش کار کنیدنقل قول:
نرم افزار رو اجرا میکنید و هارد مورد نظر رو انتخاب کرده و فرمت میکنید
فلش رو به یک سیستم دیگه بزنید و فایل های هیدن رو show کنید ببینید چیزی از اون 1 گیگ میبیند یا نه قبلش فلش اسکن ویروس بشه توسط آنتی ویروس یا به روش سرچی رو سیستمی هم که تست میشه باید ویروسی نباشهنقل قول:
درست نشد باید اطلاعات فلش رو ریکاوری کنید یا فلش رو فرمت کنید بعدش ریکاوری
درست نشد بگین
شما هارد لپ تاب رو عوض کردین اصلا ویندوز روش نریختین ؟نقل قول:
با تشکر از جوابتون با استفاده از این روش مشکل حل شد :نقل قول:
اره یه بار ریختم اما ویندوز اورجینال نبود . بعدش نسخه ریکاوری رو میخواستم نصب کنم این Error رو داد
اره یه بار ریختم اما ویندوز اورجینال نبود . بعدش نسخه ریکاوری رو میخواستم نصب کنم این Error رو دادنقل قول:
از یک ورژن دیگه ویندوز استفاده کنید و مجددا تست کنیدنقل قول:
سلام
من لب تاپ دارم .هاردم 500 هست.دو تا درایو دارم Cو D .همیشه D رو فرمت نمیکردم چون اطلاعاتش و لازم داشتم فقط ویندوزو عوض میکردم.دیروز ویندوزو عوض کردم با توجه به اینکه همیشه همینکارو میکردم اما الان ویندوز عوض شده و دریوار c حاوی اطلاعات ویندوز جدیده.ولی اطلاعات درایو Dپاک شده و اطلاعات درایو c قبلی که حاوی برنامه های ویندوز قبلی بود اومده.
من تاحالا این مشکل و نداشتم.حالا چیکار باید بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری برای برگردوندن اطلاعات نیست؟
اصلا این اتفاق چطوری افتاده که ویندوز جدید نصب شده و اطلاعات ویندوز قبلی به درایو dرفته و تمام پوشه هامو پاک کرده.
من درایو c رو فرمت کردم و ویندوز و روش نصب کردم کاری به درایو D نداشتم.
برای ریکاوری اطلاعات باید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنیدنقل قول:
نوع اطلاعاتتون چی بوده ؟
فایلای تصویری ، عکس خیلی چیزا تمام چیزاهایی که توی این چند سال داشتم تو لبتاپ بوده.با نرم افزار O& O ریکاوری کردم ولی چیز زیادی برنگردوند.
نشد یک درایو نشون نمی ده می گه کل درایو یعنی 500 گیگ را فرمت کنمنقل قول:
low level format کل هارد رو فرمت میکنه نه یک درایونقل قول:
تو رو خدا یکی جواب منو بده من الان معطل همین ریکاوری فایلام.میخوام اگه بر نمیگرده بدونم تکلیفم چیه.تا الان با چند نرم افزار امتحان کردم بازم خیلی از فایلا برنگشته.الانم دارم با Icare امتحان میکنم.نقل قول:
برای ریکاوری عکس نرم افزار power data recovery نرم افزار حوبیهنقل قول:
یه فلش adata دارم که حین کپی دیتا روش هنگ کرد و بعد کشیدن از usb و وصل دوباره، درست شناسایی نمیشه
و به اسم XXXXXXXX U167CONTROLLER USB Device شناخته میشه
راهی واسه نجات فلش هست؟
فلش رو به سیستم زدین یک عکس از disk managment بدین
خدمت شما مهندسنقل قول:
درایو S مال فلشه که با Change Drive Letter هم مشکلش نشده
روی سیستم های دیگه هم همین مشکل رو داره
فلش در دیسک منیجمنت نیست این پغام میتونه از پریدن فریم ویر فلش باشه با نرم افزار online recovery ببینید میتونید فلش رو تعمیر کنید یا نه
برنامه مخصوص adata رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و Run as admin کردمنقل قول:
یه پنجره Please wait ... میاد سریع بسته میشه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز میکنه
با برنامه JetFlash Online Recovery هم سعی کردم ولی فلش رو detect نمیکنه
چه راه حلی پیشنهاد میدین
به هر حال فریم ویر فلش پریده باید یا با نرم افزار مخصوصش یا نرم افزاری که گفته شد برگرده
online recovery معمولا برای ترنسد جواب میده ولی با فلش های دیگه هم تست میکردم بعضی اوقات جواب میداد
تحویل فروشنده ش دادم تا بفرسته واسه گارانتی آونگنقل قول:
میگفت معمولا با یه نو عوض میکنن، فقط چون درایو باز نمیشد نمیتونست مطمنن شه که 16 گیگه
روی قسمت فلزی هم فقط شماره سریال خورده بود، اینجور موقع ها شرکت گارانتی چیکار میکنه واسه تشخیص ظرفیت؟
هرچند من جعبه ش رو هم بردم که که روش 16 گیگ زده بود با بارکد
اساتید من یه فلش 8 گیگ سیلیکون پاور دارم اما متاسفانه انگار هرو داره آب میره
الان حجم کول دیسکو 6.9 گیگ میزنه
این 1گیگ کجا پریده؟
چیکارش باید بکنم؟
show hidden رو که فعال کنید اطلاعات مخفی نمیبینید ؟نقل قول:
اگه از این نباشه و با فرمت با انواع فایل سیستم ها هم درست نشه باید با نرم افزار مخصوص فلش فلش رو low level format بکنی در آخر فریم ویر فلش رو آپدیت کنی
از این نرم افزار هم برای فرمت فشل استفاده کن ببین نتیجه میده یا نه
HP USB Disk Storage Format Tool
خیلی ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی
نه استاد گفتم که حجمو میزنه 6.9 بعد فریشم همون قد میزنه،چیزیم هیدن نیسنقل قول:
نتیجه ندادنقل قول:
از این نرم افزار هم برای فرمت فشل استفاده کن ببین نتیجه میده یا نه
HP USB Disk Storage Format Tool
چجوری استاد؟نقل قول:
اگه از این نباشه و با فرمت با انواع فایل سیستم ها هم درست نشه باید با نرم افزار مخصوص فلش فلش رو low level format بکنی در آخر فریم ویر فلش رو آپدیت کنی
یه بار رفتم سایت سیلیکون پاور اما سر در نیاوردم کدوم نرم افزارو باید دانلود کنمو چجوری ازش استفاده کنم،میشه راهنماییم کنین؟
نقل قول:
مدل دقیق فلشتون چیه ؟
TOUCH 851نقل قول:
8GIG
نرم افزاری نتونستم پیدا کنم ببینید با نرم افزار online recovery میتونید تعمیرش کنید یا نهنقل قول:
[QUOTE=EXTREME;7301953]نرم افزاری نتونستم پیدا کنم ببینید با نرم افزار online recovery میتونید تعمیرش کنید یا نه[/QUOT] دقیقا باید دنبال چه نرم افزاری بگردم استاد، حالا چه تو سایتش چه تو نت؟
[QUOTE=alone one;7302025]گفتم الان بهتون online recovery این نرم افزار مخصوص فلش های transcend است ولی من با این نرم افزار فلش ار برندهای دیگرو درست کردم شاید برای شما جواب بدهنقل قول:
[QUOTE=EXTREME;7302141]نه متاسفانه نشدنقل قول: