یکی هم جواب مارو بده جان جعفر!نقل قول:
Printable View
یکی هم جواب مارو بده جان جعفر!نقل قول:
چرا اینقدر این بازی سخته! من الان تو مرحله ی چهارش که باید از یه هواپیما مهافظت کنیم موندم! اگر ازش دور بشم برم دنبال بقیه دشمن از پشت یه دفه دشمنا ظاهر میشن هواپیماهه را از بین میبرن اگر پیشش وایسم یه دفه دشمنا 10 تایی میریزن سر هواپیماهه و بازم نابودش میکنن یعنی در هر دو حالت میبازم!!! کمکم کنین! شما ها چه جوری این مرحله را رفتین ؟ :19:
کدوم محافظت؟!نقل قول:
از هواپیما ی رئیس جمهور؟!
یا کدوم؟!
مرحلش تو افغانستانه ،اون هواپیمای رئیس جمهور مرحله ی قبلیش بودنقل قول:
شايد شما گذاشتي رو حالت سختش.نقل قول:
روي normal خيلي راحته. من كه تا حالا مشكلي نداشتم.
نه رو نرمال بازی میکنم! تا الان سه بار اون مرحله را باختم :13: نمیدونم شاید مشکل با اون هواپیمای recommended-ش باشه میرم یه هواپیمای سریعتر بردارم ببینم چه جور میشه شاید اینقدر از دشمنا عقب نمونمنقل قول:
فکر کنم recommaned هواپیمای MiG-29 Fulcrum - A باشه. اتفاقا از مرحله های بسیار آسون بازی هست اگر Relax باشید. فقط کافی هست نقشه بازیو بزرگ کنید ( در PC نمی دونم چه دکمه ای هست ) که بتونید تا هواپیماهای دشمن وارد منتطقه می شوند سریع شناسایی کنید و سریع رهگیریشون کنید با سرعت با گروهای MiG-23 درگیر بشید و اگر دیدید چند گروه متفاوت وارد منطقه شدند به Wingmen دستور بدید تا با گروه های دیگه درگیر بشوند تا شما با خیال راحت Multi AA ها را روانه Flogger ها کنید و سریع با گروههای دیگه درگیر بشید.نقل قول:
ولی خدا وکیلی بازیش آخر هیجانه:46: اگه کسی گیمر باشه و بازی رو نگرفته باشه واقعا ضرر کرده:21:
اتفاقاً همون میگ بهتره.نقل قول:
فقط باید قبل از اینکه اونها حمله کنن ، شما حمله کنین.
در ضمن از دو هواپیما همراهت هم استفاده کن توی حمله ها (با دکمه های 1 و 2 میتونی حالتشون رو به حمله یا دفاع از شما تغییر بدین)
راستی از موشکی که چند هدف رو میزنه هم میتونی استفاده کنی (با دکمۀ a و z ) برای بزگ کردن نقشه هم از m استفاده کنید.
این مرحله زیاد سختی نیست!!!:20:
ولی خدایی من بدجوری تو کف بازی شبکه اش هستم.
آخه میتونید با دو تا هواپیما یا بیشتر یه مأموریت و انجام بدین.
نبووووووووووووووووددددددد دد؟!!
:(
تموم شد؟! 19 مرحله؟ همين بود؟
برا همه اينطوري تموم ميشه؟ بدون هيچ دمو و توضيحي؟
مرحله آخر همونه كه بايد با F22 تو يه دره تو ارتفاع پايين پرواز كني؟
خود خودشه!نقل قول:
ولی بازیم میتونی میشن ها رو تک تک بری که امتیازت بره بالاتر ، باز هم هواپیما و اصلحه باز کنی
من اون مرحله که باید ناو ها رو پشتیبانی که و آخر سر ناوهای دشمن رو بزنی .
اون ناو وسطی و بزرگه رو هر چی موشک میزنم بش منهدم نمیشه . چیکار باید کرد ؟
چرا نابود میشه فقط زیاد باید بزنیش اگر هم دقت کنی هر بار میزنیش درصد جونش رو کنارش نشون میده.نقل قول:
داداش پي سي بازاش بگن با گيم پد بازي كنيم بهتره يا كيبرد؟
والا من اولش با كيبرد بازي كردم گفتم پد رو هم تست كنم. بد نبود ولي ترجيح دادم از همون كيبرد استفاده كنم.نقل قول:
اره من هم با کیبرد بازی کردم. بهتر بود.
شما چطوری با صفحه کلید بازی میکنین ؟ توی بازی حدودا با 20 تا دکمه سر و کار داریم چطوری این دکمه ها رو روی صفحه کلید سریع پیدا میکنین ؟:blink:
4 تا جهت
2 تا انحراف به چپ و راست
دکمه رادار
دکمه کمک خلبان
دکمه کاهش سرعت
دکمه افزایش سرعت
دکمه سویچ کردن هدف
دکمه شلیک
دکمه تغییر وضعیت از حمله به دفاع و بالعکس
دکمه تغییر اسلحه
دکمه flare برای منحرف کردن موشک های دشمن
دکمه مربوط به تیربار
دیگه یادم نمیاد :wac:
فرض کنیم 4 تا انگشت روی جهت ها باشه و طبیعتا چشم آدم هم باید به مانیتور باشه بقیه دکمه ها رو چطوری پیدا میکنین ؟
بابا بعد از 1 عمر بازی کردن.
دیگه باید جای همه دکمه ها رو حفظ باشی
مساله سرعت عمله .من تعجم ازینه که شماها چطوری بدون نگاه کردن به صفحه کلید دکمه های مورد نظرو میزنین .نقل قول:
با گیم پد خیلی راحت تره .چشمت به مانیتوره و با انگشتا میشه کل دکمه ها رو تحت کنترل داشت.(توی یک گیم پد ایکس باکسی بجز جهت ها 20 تا دکمه دیگه رو هم میشه تعریف کرد).
والا من که مشکلی ندارم. من فقط برای فوتبال و ماشین سواری از دسته استفاده میکنم.
ماشین سواری هم چون که ویبره داره.
به هر حال بیخیال. من هم با دسته نمیتونم درست بازی کنم.
دیگه بیخیال شو که الان همه میان میگن دارین اسپم بازی میکنین. :دی
موفق باشید.
این بازی رو تازه نصب کردم . گیم پلی خیلی بدی داره ! اون بازی میگ 29 قدیمیه رو نمیدونم کی تا حالا بازی کرده ولی گیم پلی اون بازی با اینکه ماله حدود 8 سال پیشه ، خیلی بهتره !
نه دوست من فکر کنم اگه یه چند مرحله بازی کنی نظرت عوض شه کم کم هم هواپیماهای به روز وزیادی رو بهت میده طوری که سر درگم میشی کدوم انتخاب کنی... من یکی که واقعا دارم ازش لذت می برم:46:نقل قول:
اره. من هم خیلی با این بازی حال کردم.
خیلی باحاله. حیف که دیگه فکر کنم اخراش هستم.
نمیدونم شاید حق با شما باشه ! :13:نقل قول:
بچه ها وقتی یه موشک به سمت آدم شلیک میشه یه علامت قرمز میاد...چی رو نشون می ده؟
کلا چجوری باید موشک رو رد کرد؟
در ضمن بازی توپیه...نه انقدر سخته که آدم حالش بهم بخوره...نه انقد راحت که گلابی باشه
وقتی موشک به طرفت میاد وقتی اون علامت قرمز اومد دکمه alt رو بزن و در مسیری که تعیین میکنه پرواز کن.نقل قول:
اگه موشک پشت سرت باشه با زدن دکمه f میتونی موشک رو نابود کنی.
نقل قول:البته از وسط های بازی که assistant off فعال میشه دیگه خیلی راحت میشه وقتی موشک میاد جا خالی بدی یکی از جالبترین قسمتای بازیش برام همین بود!نقل قول:
آخ گفتی من میمردم برای این قسمت وقتی میگفت(warning) حسابی کیف میکردم آره یه راهش همینجور که مجید جون گفت می تونی با flare گمراهش کنی ولی از من میشنوی اگه بعد از مرحله سوم یا چهارم هستی(دقیق نمی دونم) دکمه ctrl رو بزن assistant off بشه اونوقت دقیق متوجه میشی موشک چجوری داره بهت نزدیک میشه من که وقتی خوب بهم نزدیک میشد با یه دور 90 درجه گمش میکردم یه حالی میداد که نگو:26:نقل قول:
در مورد مراحلش هم من که نرمال بازی کردم هیچکدومش سخت نبود به غیر از اون مرحله ای که باید ارتفاع پایین حرکت میکردی نا از دید رادار مخفی بمونی (یه کم اونجا حالم گرفته شد فکر کنم یه دوساعتی شد تاردش کردم:31:)
الان رسیدم به اون مرحله که assist off داره....وای خدااااااااااااا بود...عجب حالی میده...
در مورد flare...موقعی که دارن روت لاک می کنن باید بزنی یا بعد از اینکه موشک شلیک شد؟
خیلی جالبه تو نسخه کنسول از همون مرحله اول می تونی از Assisstance off استفاده کنی. البته من بازیو از همون اول روی Elite رفتم فوق العاده بازی آسونه.
بعد از اینکه موشک شلیک شد ولی با مانور های سنگین هم می تونی براحتی موشک منحرف کنی.نقل قول:
الان رسیدم به اون مرحله که assist off داره....وای خدااااااااااااا بود...عجب حالی میده...
در مورد flare...موقعی که دارن روت لاک می کنن باید بزنی یا بعد از اینکه موشک شلیک شد؟
من یه مشکلی در اجرای بازی دارم ، همیشه بعد از یکی دو دقیقه یا بیشتر از شروع بازی ،از بازی خارج میشه و دسکتاپ میاد و مینویسه
Saved dump file to 'C:\ Tom Clancy's H.A.W.X\HAWX.exe.dmp
هم توی ورژن DX10و هم DX9 همین مشکل رو داره.چند دفعه دوباره نصبش کردم ،چند دفعه ویندوز عوض کردم ولی درست نشد که نشد.
کسی راه حلی داره؟
البته به نظر میرسه تو این بازی شانسیه! بعضی وقتها اصلا هیچ کاری نمیکنی و موشک بهت نمیخوره بعضی وقتا هر مانوری میدی بازم بهت میخوره.نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شما روی فایل شرتکات shortcut بازی رایت کلیک کنین و propretise رو بزنین و بعد از باز شدن پنجره مورد نظر! به پنجره سوم یا همان compatibility بروید. و گزینه اول ( compatibiloity mode) را روشن کنین و بگذارید روی windows xo اون موقع کار میکنه!
شما باید زمانی که موشک بین 200 تا 100 متر با شما فاصله داره ، یک حرکت سریع به بالا یا پائین یا هر جهت دیگه انجام بدین.نقل قول:
بعضی از جنگنده ها هم هستن که ESR دارن یعنی دکمه Alt رو که بزنین (زمانی که موشک دشمن دنبال شماست) با یک سری علامت مثلث میگه که شما کجا حرکت کنین تا موشک به شما نخوره.
البته بزارین این جریان دکمه اف رو برای کسانی که نمیدونن بگم ! :
این موشک هایی که پرتاپ میشه از نوع حرارتی هستند . پس وقتی به سمت شما شلیک میشن دنبال حرارت موتور هواپیمای شما میایند ! شما وقتی از دکمه f استفاده میکنید یه چیزی با حرارت خیلی بیشتر از موتور هواپیما به سمت عقب پرتاب میشه که اون موشک استباها به سمت اون میره و منحرف میشه ! هرچند که این بازی یه مشکلی که داره اینه که flare های کمی داره مثلا 3 تا !!!!! ولی در واقعیت بیشتر از این حرفهاست !
توی هواپیما به غیر از flare یه سیستم دیگه ای هست به نام chaf !!!! این سیستم برای قبل از لاک کردن است ( هرچند توی این بازی من ندیدم ) وقتی رادارهای زمینی میخوان روت قفل کنن شما چف رو که بزنید یه مقدار زیادی تکه های فلزی از هواپیما به اطراف پخش میشن که اونوقت توی رادار دیگه یک نقطه رو نمیبینن بلکه بیش از یک نقطه رو مشاهده میکنن و نمیدونن که کدوم هواپیماست !
آره اینش خنده دار بود فقط 5 تا flare ولی 180 تا موشک !
شما درست می گید چون بازی Dogfight های نزدیک داشته باشه و صحنه های Action افزایش پیدا کنه ( البته به جز Radar Missile ها که اون هم هستند توی بازی ) برای همین تاکید زیادی روی Heatseeker ها شده و برای این تعداد Flare ها کم هست چون هر Flare 100% موشک تعقیب کننده را گمراه می کنه و هواپیماهای دشمن هم به ندرت شما رو به رگبار موشک می بندند! در واقعیت همیشه Flare ها و Chaff ها موشک هارو 100% گمراه نمی کنند.نقل قول:
بچه ها با canon (مسلسل) تا حالا چیزی زدین؟اینم باید قرمز شه؟قدرتش چطوره؟