نگار جون یه راهنمایی بکنی بد نیست ..من که نمی شناسم...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نگار جون یه راهنمایی بکنی بد نیست ..من که نمی شناسم...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما:نقل قول:
سبکش هم راک/بلوز هست در سال 1951 متولد شده و از دهه 70 فعالیت میکنه.آهنگساز و خواننده , 'گیتاریست موفق انگلیسی که آثارش بالغ بر 30 میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته.:40:
فك كنم حتما Chris Rea باشه (;
Christopher Anton Rea
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوازنده با ذوق صدایی گیرا آهنگ Road to hell از آهنگ های خوبشن که ارزش شنیدن داره
پس نوبت منه منتظر باشين تو همين پست ميخوام يه عكس متفاوت بذارم يكم هيجانش بيشتر بشه
فك نكنم كسي تو جمع ما باشه كه نشناسه كيه
فقط خواستم بگم ميتونيم عكساي معروف رو به يه شكلي بذاريم كه يكم شناختنشون سخت باشه
تا نظر دوستان چي باشه
جواب در امضا تون هست دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
evanescence
نگار جان ميدونستم اولين نفري كه مياد جواب درستو ميگه چون بعيده كسي نشناسه هدف اينه كه اينجوري هم ميتونيم عكس بذاريم
كه جذابيتش بيشتر بشه اگه ممكنه يكم ديرتر عكستو بذار تا بقيه هم ببينن نظرشونو بدونيم
مرسي
اينو ديگه نييدونم راهنمايي كن
خواننده ی آمریکایی سبک راک که بهش رهبر هم میگن.نقل قول:
متاسفانه زیاد نمیشناسنش ولی بیش از 30 سال در سبک راک فعالیت داشته.
و برنده ی جایزه گرمی بهترین خواننده راک هم شده.
Bruce Springsteen
عجب عکسیه از این زاویه اصلا شبیه به bruce نیست من که کلی طرفدار Bruce Springsteen هستم نشناختمش...نقل قول:
yes:31:.....نقل قول:
به خاطر تاخیرم عذر میخوام، ببخشید
عکس بعدی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا مشخصه!
گروهی انگلیسی و یکی از محبوبترین گروه های موزیک من که در سال 90 تشکیل شد و تا قبل ازسومین آلبومشون تو سبک دث/دوم متال کار میکردن و از اون به بعد سبکشون رو به اتمسفریک راک تغییر دادن... فکر نمیکنم توضیح دیگه ای نیاز باشه!
باتوضیحاتی که دادید بایدAnathema باشه....
بله. درستهنقل قول:
عکس بعدی با شما:46:
این هم برای کسانی که به خواننده های جدید بیشتر علاقه دارند....نقل قول:
:31:نقل قول:
Dido
خودشه؟
بله خودشه..درسته.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من چون بچه خوبیم سوال آسون می زارم:31:
راهنمایی: راک می خونن و اصولا هم آلبوماش فروش زیاد داره مثلا همین 2008 هم آلبومشو صدر نشین جدول بیلبرد شده:20:
بی لینک 128 نیستش؟
[My Morning Jacket]
نقل قول:
بی لینک 128 نیستش؟
نه! یه کم دقت کنین! خیلی آسونه:31:نقل قول:
[My Morning Jacket
اگه ممکنه لطفا بازم راهنمایی کنید
Arctic Monkeys
اينم نباشه ديگه رو من حساب نكنين D:
ويرايش
ببين تورو خدا با يه سوال دنيا رو ريختي بهم حالا هرچي گروه 4 يا 5 نفري جوون تو دنيا هست اينجا نوشته ميشه ((:
Offspring ??
Prima جان بیا یه راهنمایی بکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....مثل اینکه عکست زیادم آسون نبود...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس واضح تر ازش می زارم:31:
باور کنین آسونه!
عكس هر كس برا خودش آسونه ديگه توضيح واضحات ميدي :31: وضوح عكس كه مشكلي نداشت اينهمه گرو ريختيم
اينجا يكم راهنمايي بكن خوب D:
ويرايش
يه زماني عجب تايپيكي بود اينجا چقد اين روزا سوت و كور شده آدم رغبت نميكنه بياد واقعا چرا ؟
چرا من تا حالا اينجا را نديده بودم.
بسي آسان بود :8:
کد:3 doors down
دوست عزیز من از همون اول راهنمایی کرده بودم!!! در ضمن اگه گفتم آسونه به خاطر معروفیتشون بود نه اینکه صرفا واسه خودم آسون باشه!نقل قول:
عكس هر كس برا خودش آسونه ديگه توضيح واضحات ميدي وضوح عكس كه مشكلي نداشت اينهمه گرو ريختيم
اينجا يكم راهنمايي بكن خوب D:
من که گفتم آسونه:31:نقل قول:
بسي آسان بود
کد:
3 doors down
عکس بعدی با شما دوست گرامی!
آقا اگه یه دفعه مثل دمپایی نشسته پریدم وسط جواب دادم ایرادی نداره؟
چون تاپیک رو دنبال نمیکنم...
ای باب این چه حرفیه هرکسی که عکس رو می شناسه می تونه جواب بده...نقل قول:
اواتارت که شکل خواننده ی deicide هست:31:نقل قول:
اون عکسه هم آشناست یه کم جدیدترشو نداری؟
دوست عزیز اگه ممکنه راهنمایی کن....!
این مال گروه Slayer هست (( گروه قاتل ))
این عکس در سال 1988 گرفته شده
درست دوست عزيز .نقل قول:
خوشم اومد که آمار کامل دادي...من از Tom Araya خيلي خوشم مياد.
بعدي با شما
اگه ممکنه یه کم راهنمایی بکنید...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zooey جان عكسي نيست چيو راهنمايي كنه آخرين نفر جواب داده و رفته و خبري ازش نيستنقل قول:
اينجا هم بنويسي بيا عكس بذار در عرض سه سوت پاكش ميكنن :41: حيف اين تايپيك خيلي باهال بود
اگه نيان يكيتون بياين عكس بذارين تا ببينيم چي ميشه خيلي سوت و كور شده اينجا :11: