موتور ترل ها خوبه؟
Printable View
موتور ترل ها خوبه؟
واقعا با این قانونای مسغره باید ایران همیشه عقب باشه آخه یکی نیست بگه هند به اون هندیش داره پیشرفت میکنه ما اندر خم همون موتور آشغال که هوندا زده بود با بهترین کیفیت میومد ایران حالا با بدترین کیفیت میکنن تو پاچه مردم واقعا افسووس به شرکت های ایرانی که یک موتور ساده هم نمیتونن درست کنن واقعا افسوس
کد:http://indimoto.com/blog/media/blogs/IndiBlog/Bajaj_Pulsar_220.jpg
برن یاد بگیرن واقعا تف به ....:2::41::13:کد:http://www.bcmtouring.com/bajaj-pulsar-220-presentation/
حالا شما خودتو ناراحت نكن!!نقل قول:
برن یاد بگیرن واقعا تف به ....
چون از موتور سر در نميارم نميخوام دست دوم باشه حالا با اين شرايط ايا مي ارزه 700000 تومن بدم و تكتاز بگيرم يا نه؟نقل قول:
سیام به بچه های موتوری !!
یه موتور تریل کار درست و البته مجاز با قیمت حدود -800 700 میخوام کسی چیزی سراغ داره ؟
نمیخوام فقط شکل و شمایل داشته باشه میخوام تو کوه و بیابون کم نیاره
ممنون
فك مي كنم هيوسانگ كيس مناسبي باشه.نقل قول:
سیام به بچه های موتوری !!
یه موتور تریل کار درست و البته مجاز با قیمت حدود -800 700 میخوام کسی چیزی سراغ داره ؟
نمیخوام فقط شکل و شمایل داشته باشه میخوام تو کوه و بیابون کم نیاره
ممنون
بازم بچه ها بيشتر مي دونن
از این طرفا؟ موتور ترل که دیگه این حرفا را نداره همه همشون پر قدرتندنقل قول:
هيوسانگ زير 1 و نيم نداره
شما هم با 800 تومن انتخاب خيلي خوبي نميتوني بكني ولي پيشرو زيپ استار خوبه همون حدوده ولي اينكه بخواي تو بيابون و سنگ و ... بري بايد 3 4 تومن هزينه كني يه هوندا crm ...
آپاچی 160 دومیلیون و دویست هزار تومن .:41:
من 2 ميليون بخوام بدم اپاچي يه زي زي ار بدون پلاك ميگيرم
يكي در راه خدا يه جوابي به من بدهنقل قول:
كارم فوريه
اره عزيز تكتاز محصولاتش خوبه اگه زياد ميخواي استفاده كني از موتور تكتاز بگير ولي اگه واسه كارهاي معمولي يه سي جي 500 تومني هم بگيري بسه
سلام عزيز ممنون از پاسخت
اخه از يكي پرسيدم گفت اگر چيزي غير از تكتاز بگيري بعدا بايد به مرور زمان قطعاتش رو عوض كني و اصل بزاري ولي تكتاز خودش از اول قطعات خوب رو گذاشته
براي كارهاي معمولي ميخوام استفاده كنم حالا به نظر شما به جز تكتاز ديگه چه موتوري خوبه؟
ybx125 ياماهانقل قول:
سلام عزيز ممنون از پاسخت
اخه از يكي پرسيدم گفت اگر چيزي غير از تكتاز بگيري بعدا بايد به مرور زمان قطعاتش رو عوض كني و اصل بزاري ولي تكتاز خودش از اول قطعات خوب رو گذاشته
براي كارهاي معمولي ميخوام استفاده كنم حالا به نظر شما به جز تكتاز ديگه چه موتوري خوبه؟
سلام زاهدي جان اين ybx125 ياماها چه قيمته؟
يك ماه پيش 840 بودنقل قول:
سلام زاهدي جان اين ybx125 ياماها چه قيمته؟
تقريبا كم صداست. البته تقريبا
لرزشش واقعا كمه. اگه درست آب بندي بشه گاز خورش هم جالب ميشه
جلوي موتور سنگينه و مثل هندا نيست كه با يه نيم كلاچ ساده بياد بالا.
دنده خورش هم كه مثل ياماها است يعني يكي جلو سه تا عقب مي خوره
نكته: مواردي كه گفتم موتور دوستم بوده كه من هم يه چند ده باري روش سوار شدم. گفتم شايد كليت نداشته باشه و مثلا مال اون خوب در اومده باشه.
ولي موتور خوبيه و اگه من بودم مي خريدم.
هند تحت ليسانس ياماها زده.
راستي يه موتور تقريبا 100 درصد ژاپني به نام سوزوكي gs125 هم هست كه واقعا ژاپني هست ولي 1.200 پولشه. مي گن خدماتش هم خوبه
اين ياماها هم اگه بريد تو سايت irandoco همان ايران دوچرخ هست ملاحظه مي كنيد خدمات خوبي داره
اگه گرفتيد دوتا نكته:
1- سياهش خيلي خوشگله
2- شيريني دي:
واسه كاراي معمولي زياد خرج نكن قطعات سي جي هم ارزونه خراب بشه زياد خرج نميزاره رو دستت يه سي جي 400 500 تومني بگير
با اين هم موافقمنقل قول:
واسه كاراي معمولي زياد خرج نكن قطعات سي جي هم ارزونه خراب بشه زياد خرج نميزاره رو دستت يه سي جي 400 500 تومني بگير
ولي مثلا يكي از آشنا ها يه ويو داشت 3 ، 4 سال اول فقط روغن و بنزين مي زد و همچنين يه تريل تو همين مايه ها.
خب ژاپني، ژاپنيه و چيني ، چينيه
دوستان امروز چند تا موتور دیدم با این مشخصات :
یکی پیشرو بوود همون که اتوماتیکن و گواهینامه نمیخوان و استارت دارن 280 تومن می گفت ولی یکم داغون بوود
یکی دیگه هم بوود که از اولی بزرگتر بوود سرعتش هم 150 زده بوود فکر کنم ( اولی اخرین سرعتش 80 بوود ) اینم 450 میگفت این یکی یه چیز معمولی بوود
صفر کیلومتر این پیشرو کوچیکارو هم 550 تومن میدادن
نظرتون برا اینا چیه ؟
راستی این ویو که میگین قیافش رو دیدم خوبه قیمتاش چجوریه ؟ سرعتش ساخت کجاس ؟
ارزش خرید داره ؟
سلام دوستان
امروز رفتم بازار و از يك تعمير كار موتور پرسيدم كه از توي 125 ها كدوم خوبه گفت نامي(فكر كنم گفت تايواني ) از همه بهتره
قيمتش هم فكر كنم تو مايه هاي 750000 تومن هست
حالا ميخواستم نظر شما رو بدونم چيه؟
من به دنبال موتور چوپا mz250 یا mz251 می گردم کسی جایی سراغ داره بیام بگیرم
يه مورد ديدم گفتم بگم شايد نظرتون رو جلب كردنقل قول:
سلام دوستان
امروز رفتم بازار و از يك تعمير كار موتور پرسيدم كه از توي 125 ها كدوم خوبه گفت نامي(فكر كنم گفت تايواني ) از همه بهتره
قيمتش هم فكر كنم تو مايه هاي 750000 تومن هست
حالا ميخواستم نظر شما رو بدونم چيه؟
پولسار xcd125 هست كه 1170 هست و خوب قيافه پولسار رو داره
نامي هم قديما خيلي خوب بود ولي جديدا اصلا از نزديك نديدم!
Tnx all - ممنون
عالیه ... تاپیک تکی می شه اگه همین طور ادامه بدین ...
دوستان كسي ميتونه اطلاعاتي راجع به بهمن 110 و حدود قيمتش بده ؟ ( البته نه مودناس بلكه همين بهمن هاي وطني)
فكر نكنم نو داشته باشه ولي كيفيت جالبي نداشت فلاپ هاش موتورش ولي بد نبود
اون موقع ها 400 500 بود
سلام دوستان
سهميه بنزين موتور چقدره؟
روزی 1 لیتر که 4 ماهش میشه 120 لیتر
سلام به دوستان موتور باز.
اگه ممکنه مشخصات کامل موتور زیر رو بذارید.
این تریل های تلاش 150 تعلیق عقبش تک فنر هست و گیربکسش 5 تا جلو میخوره.(میدونم که از 84 به بعد دیگه تولید نداشت و 0 کیلومتراش انباری هستن. درسته اینم؟)
تشکر.
آقا اين بزرگان موتور كجا رفتن من 1 مدت نبورم اينجا نابود شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان موتوری اگه ممکنه این دوستمون رو هم راهنمایی کنید:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=255107
هوندا و سوزوکی که نوشتی خوبن . از یاماها خبر ندارم .
هزینه قطعات هوندا سی جی ال بالاست . سوزوکی رو نمیدونم .
يک موتور سيکلت Cdi هوندا در هر 100 کيلو متر چقدر بنزين مصرف ميکنه ؟
در اتوبان ؟
در شهر ؟
ببینم آیا موتورهای bmw اجازه ی تردد تو خیابون های ایران رو به صورت دائم دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنمنقل قول:
موتور مورد نظرت چند سي سي هستش ؟
نقل قول:
بین دو تا سه لیتر
ایهاالناس پس چرا این تاپیک صفحه ی 3 بود!!!!!!!!!!!!!!ته چاه!
تا حداکثر 1 ماه دیگه احتمالا پولسار 200 سی سی میگرم!من هند هستم!الان پولسار 200 در ایران چه قیمته و مشخصاتش چیه؟؟چی ازش دزدیدن؟؟؟؟اونجور که سرچ کردم بعضی سایتها نوشته بودن توی ایران حتی تایرهای تیوبلس رو هم تعویض کردن و از چراغ گرد قدیمی و اگزوز قدیمی 180 استفاده کردن!!!با این اوصاف پس قیمتش به چند رسیده؟؟اینجا با تمام امکانات قیمتش حدود 1 میلیون و 550 تا 650 هزار تومن هست!!هلپ!:19::19::19::19:یه موتور دیگه هم که میتونه انتخاب خوبی برام باشه tvs 160 cc rtr fi هست که موتورش انژکتوری هست و دیسک عقب رو هم داره ایا از اون اطلاعاتی دارید؟؟؟؟؟؟؟:46::46::11::11:قیمت این دو موتور سیکلت در یک سطحه!
اینجا پولسار 200 فکر نکنم باشه قیمتشم 2میلیون تومنه . آپاچی( tvs 160 ) هم البته ترمز عقبش فکر نکنم دیسکی باشه و قیمتش 2200000 تومنه .
اونجا قیمت بنزین چقدره ؟
اپاچی 160 rtr fi که انژکتوری هست و دیسک عقب هم داره اینجا اومده به قیمت 1 میلیون و 500 تا 600 هزار تومن و از مدلهای مختلف پولسار همیشه مقداری ارزونتر بوده!البته پولسار 220 هم انژکتوری هست و دیسک ترمز عقب رو داره و طراحی خشن تری نسبت به پولسار 200 داره!!بنزین نرمال اینجا لیتری تقریبا 1300 تا 1400 تومن و بنزین speedy یا همون سوپر بین 1550 تا 1700 تومن هست!به خاطر همین موتورهایی که اینجا تولید میشن مصرفشون کمتره!مثلا همین پولسار 200 اینجا مصرفش برا هر 40 تا 50 کیلومتر 1 لیتر هست در حالی که ممکنه مونتاژ ایرانش مصرفش مقداری بیشتر باشه!!!