خوب اگه بلدي و جزو اسرار نيست، آموزش فارسي كردن نرو را بگذار تا ما انجام بديم (البته براي نسخه جديد).نقل قول:
Printable View
خوب اگه بلدي و جزو اسرار نيست، آموزش فارسي كردن نرو را بگذار تا ما انجام بديم (البته براي نسخه جديد).نقل قول:
با برنامه هایی مثل ریسورس هکر ، ریسورس تونر و ... به راحتی میشه بیشتر برنامه ها رو فارسی کرد ...
کافیست که فایل اجرایی یا یکی از فایل های کتابخانه ای ( برای هر برنامه فرق میکنه و شما باید تک تک فایل های برنامه رو چک کنید ) را با برنامه های ذکر شده باز کنید و سپس از قسمت منو یا دایالوگ یا ... بگردید دنبال جمله های انگلیسی و به جاش فارسی بنویسید و در آخر هم سیو کنید .
من اولا عشق فارسی کردن برنامه ها رو داشتم ( و انصافا هر چی برنامه ریزه پیزه بود رو ور میداشتم فارسی می کردم ) و بزرگترین انگیزم فارسی کردن تن آپ بود که البتهتا یه جاهاییش رو فارسی کردم ( حتی برای فارسی کردن کل برنامه هم تو همین فروم یه تیم تشکیل دادیم ) ولی به دلیل عدم اطلاعات کافی از آنپک و ... با شکست مواجه شدیم !!
اینم لینک تاپیک :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=78840
سلام دوستان
من دو تا مشکل دارم
1) وقتی چند تا آلبوم موسیقیMP3 روی CD رایت میکنم و ته اون رو باز میزارم
دفعه بعدی با وجود این که میتونم در ادامه رایت کنم و تو کامپیوتر بقیه آلبوم ها رو میبینم اما تو VCD خونه آلبوم های جدید اضافه شده رو نمیتون ببینم
2) چطور 120 تا کلیپ شو داخل یه DVD ضبط کنم
منظورم رایت Dat داخل DVD هست ؟
سلام
من جند تا فیلم با فرمت avi دارم و میخوام اونا رو روی dvd رایت کنم آیا با video dvd نرو میشه رایت کرد
و یه سوال دیگه اگه این فبلمها رو بصورت دیتا رایت کنم با dvd پلیرهای خانگی میشه نگاه کرد.
لطفا راهنمایی کنید
سلام
چند روز پیش یه تعداد دى وى دى Datawrite گرفتم که تست کنم ببینم چطوره ... یه چیز جالب که نظرم رو جلب کرد وقتى که nero میخواد DVD رو رایت کنه بعد از گزینه ...Born process یه گزینه دیگه ظاهر میشه به این عنوان Book Type automatically set to: DVD-ROM و بعد شروع به رایت میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این چى میگه؟ خوبه یا بده؟
در ضمن جنس دى وى دى R+ هستش
ممنون :11:
فكر كنم داره به زبان خودش اينجوري ميگه:نقل قول:
ديگه لازم نيست به من بگيد كه ديسك شما CD هست يا DVD. خودم حاليم ميشه.
سلام جواد جان این مقاله ببین به دردت می خوره البته با یاهو مسنجر توضیح داده شده ولی روش کلی یکی استنقل قول:
اگر مشکل داشتی حتما PM بده کامل توضیح بدم.
کسی نیست که جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!! :41:
سلام دوست عريز من نتونستم توي serials.com سريال برنامه هاي allok رو پيدا كنم اگه ممكنه لينك دقيق تري بده يا سريال هارو توي يك فايل برامون بزار.نقل قول:
خيلي ممنون.:10:
سلام
من نمي فهمم چطوري توي Nero سي دي mp3 درست كنم طوري كه قابل پخش روي دستگاه vcd player باشه. قبلاً يه گزينه به نام Create mp3 CD توي نرو داشتم، اما الآن هر چي توي نروي 7 و 8 مي گردم نمي بينم. تازه، وقتي از اون گزينه عمل مي كردم، فقط مي تونستم فايل هاي Mp3 رو داخل سي دي بريزم، اما پوشه ها رو نمي تونستم بريزم، چطوري ميشه فايل ها و پوشه هاي mp3 رو داخل سي دي ريخت طوري كه قابل پخش روي VCD Player باشه؟
متشكرم
سلام
Nero Burning Rom رو باز کن و بعد مطابق شکل زیر عمل کن :
ممنون بابت راهنمایت :11:نقل قول:
راستى دوستان یه سوالى داشتم:
نرو دو متد رایت داره : Disc-at-once و Track-at-once
خب این دو متد چه فرقى باهم دارند ؟ کدومشون بهتره (یا کدومشون براى دیتا و کدومشون براى VCD خوبه) ؟
مثلا رایتر من با سى دى Princo مشکل داره ، اگه از متد Track-at-once استفاده کنم سى دى رو موج دار رایت میکنه اما در روش Disc-at-once این مشکل رو ندارم
ممنون :11:
سلام دوست عزيزنقل قول:
با سپاس از شما
يه پرسش ديگه هم دارم:
آيا با همين روش كه گفتيد (يا روش ديگه) ميشه كاري كرد كه علاوه بر فايل موسيقي، فايل هاي ديگر هم (مثلاً pdf و...) روي سي دي بريزم و در عين حال فايل هاي mp3 قابل پخش با دستگاه vcd player باشند؟
سلام سال نو مبارک :11::8:
من نرو 7 رو سیستم نصب داشتم بعد پاکش کردم که نرو 8 نصب کنم ولی این پیغام میده :
تو کامپیوتر دوستم که نرو نصب نداشت راحت نصب شد
مشکل از کجاست ؟
تشکر سال خوبی داشته باشید :18: :8::18:
راستش عکسی که بالا گذاشتید خیلی گویا نیست. احتمالا پیغام خطای دیگه ای در موقع نصب داده شده.
در هر حال اگر با کار کردن با رجیستری آشنا هسنین میتونین نمام کلید های Nero و Ahead رو دستی از رجیستری پاک کنین. بعد تمامی فایل های باقی مانده د ر محل نصب رو هم پاک کنین و سیستم رو ری استارت کنین. امیدوارم این مشکلتون رو حل کنه.
بعضي از نرم افزار ها خيلي گير هستند و اين جوري گير مي دن.مشكل مشخص هست كه يك سري از فايل هاي ورژن قبلي همچنان باقي مانده،چون وقتي يك نرم افزار را نصب كني هر كاري هم بكني در نهايت باز هم يك سري از فايل هايش باقي مي ماند. از جمله جاهايي كه من متوجه شدم كه باقي مي مانند در مسير زير است:
احتمالا اگر فايل مربوط به ورژن قبلي اين نرم افزار را از مسير بالا پيدا كني و پاك كني مشكل بر طرف بشه.البته حواست باشه هيچ فايلي رو اشتباهي پاك نكني.کد:C:\WINDOWS\Prefetch
البته احتمال اين كه شما ورژن قبلي را كامل پاك نكرده باشيد هم هست
با تشکر از دوستان
دوست عزیز Roham جان قبلا هم دستی هم با رجستری مکانیک تمام رجستری تمیز کردم ولی نشد و پیغام دیگه ای نمیده
بعدش اگه سیستم ریاستور کنی که دوباره هر چی پاک کردی بر میگرده سر جاش آره قوربونش
و جناب lord_ashkan_z که اگه نباشه جاش خالی میمونه اونجا رفتم خبری نبود
در ضمن تمام تمپ تو لوکال و اپلکشن مال تمام یوزرها رو دستی پاک پاک کردم نشد که نشد
نظر تازه ای باز داشتین بگین خوشحال میشم چون حوصله ویندوز عوض کردن برای یه نرم افزار ندارم
میبینمتون
☺
☺
¢
دوست عزیز nero 6 یا 7 را دوباره نصب کن و دوباره اونو Unistall کن و سیستم را ریستارت کن و nero 8 را نصب کن
کردم نشد که نشد
سلام دوست عزیز!
عیدت مبارک عزیزم! بهار خوش برات میخوام دوستم.
ساده ترین روش استفاده از یکی از برنامه های Un Installer هست.نقل قول:
کردم نشد که نشد
شما میتونی از برنامه های مانند Un Installer Plus استفاده کنی که خیلی راحت این برنامه رو پاک مکنن.
یه جستجو تو گوگل کنی راحت پیداش میکنی.
مؤفق باشی دوست عزیز!
فرهمند
سلام
فکر میکنم باید توسایت نرو بری یک کلین برای نرو 7 پیدا کنی بعد نرو 8 نصب کنی
سلام
این کلمه ی Ahead که قبل از Nero می یاد یعنی چه؟
در ضمن سریال 7 Nero را می خواستم اگه لطف کنید ممنون میشم
سلام فرهمند جان تو سال جدید محل سکونتت نمیخوای عوض کنی {خنده یاهویی}
باشه امتحان میکنم جواب بعد میام میدم
آقای amirkayvan عزیز هم باید بگم که فکر نمیکنم همچین چیزی باشه با این حال من یه سری میزنم
نظر شخصیم اینه که نرو قات زده وگر نه مسخره ترین نرم افزارها رو ورژن قدیمی ترشون سوار میشن و اذیت نمیکنن
با سلام
عزیز
نرو 8 برای درایو های بلوری و اچ-دی دی وی دی هست
و شما هیچ نیازی به نصبش نداری
نرو 7 بهترین گزینه برای درایو های دی وی دی هست
موفق باشی
آقای amirkayvan عزیز هم باید بگم که فکر نمیکنم همچین چیزی باشه با این حال من یه سری میزنم
با سلام این لینک برای نرو 7 برو دانلود کن و......
h**p://www.nero.com/eng/downloads-cleantools.html
سلوم saiiddz عزیز عیدت مبارک
از کجا معلوم شاید ما هم بلوری خریدیم { خنده یاهویی }
ولی در کل هر ورژن جدید که میاد هم از لحاظ گرافیکی خوشگل تر میشه هم کلی از مشکلاتش برطرف میشه
منم ویندوز عوض کردم خلاص
حالا هم باهاش مشکلی ندارم
در ضمن نرو 7 با بعضی سیستما ناهماهنگی داشت که میگن تو ورژن 8 برطرف شده
میبینمت
سلام امیر
دستت درد نکنه ولی این لینک برای آپ دیت نرو هست نه تبدیل 7 به 8 و باید سریال اصلی داشته باشی وگه نه باید سماغ بمکی
با این حال مچکرم زحمت کشیدی
موفق باشی
سلام دوستان
من در نرو 8 چطور باید سی دی bootable بسازم عین نرو 6 ؟
مرسی
سلام
میخواستم بدونم این چیزهایی که من در پایین نوشتم در Nero کارش چیه؟ چی کار میکنه؟ اگه توضیح بدید هز کدوم از اینها چی کار میکنه ممنون میشم.
Track-at-once
Disc-at-once
Disc-at-once/96
و هم میخواستم اینم بدونم تیک اینو بزارم چی میشه؟
Use multiple recorders
سلام
Track-at-once
Disc-at-once
دو روش اساسی برای Write كردن یك CD-R وجود دارد.(DAO ) Disc-At-Once ، كل CD را در یك مرحله و احتمالا تراك های چندگانه را Write می كند. تمام سوزاندن باید بدون وقفه كامل شود و امكان اضافه كردن اطلاعات بیشتر وجود ندارد. Track-At-Once ( TAO ) موجب می شود تا Write كردن در جند مرحله صورت بگیرد. برای هر دیسك، یك حداقل طول تراك 300 بلاك و یك حداكثر 99 تراك و همچنین كمی سربار اضافی در رابطه با توقف و آغاز لیزر وجود دارد. از آنجایی كه برای هر تراك لیزر خاموش و روشن می شود، reader چند بلاك به نام بلاك های run-out و run-in در بین تراك ها باقی می گذارد اگر كار به درستی صورت بگیرد، بلاك ها خاموش و معمولا غیرقابل توجه خواهند بود. CD ها و تراك هایی كه با یكدیگر اجرا می شوند ” توقف”قابل توجهی را خواهند داشت. برخی از تركیبات نرم افزار و سخت افزار ممكن است در این فاصله چیزهای زائدی را بر جای بگذارند، كه موجب كلیك آزار دهنده در بین تراك ها می گردد. برخی درایوها و یا بسته های نرم افزاری ممكن است به شما اجازه ندهد تا اندازه فاصله بین تراك های صوتی را هنگام ضبط كردن در مد Track-At-Once كنترل كنید، بنابراین 2 ثانیه فاصله برای شما برجای می گذارد. برخی از recorder ها همچون philips CDD 2000 ، ضبط ” Session-at-once ” را می پذیرند. این امر كنترل disc-at-once بر روی فاصله های بین تراك ها را برای شما فراهم می سازد و اجازه Write كردن در بیش از یك Session را به شما می دهد. و این در زمانی كه دیسك های CD Extra را Write می كنید، می تواند مفید واقع شود. مواردی وجود دارد كه ضبط disc-at-once ضروری است. برای مثال، گاهی اوقات ممكن است بدون استفاده از مد disc-at-once ، ساختن كپی های پشتیبان یكسان از برخی از دیسك ها، مشكل یا غیر ممكن باشد. همچنین برخی از دستگاه های master كننده CD ممكن است دیسك هایی كه در مد Track-at-once ضبط شده اند، را نپذیرد، زیرا فاصله بین تراك ها به صورت خطا به نمایش در خواهند آمد. ضبط disc-at-once كنترل بیشتری را بر روی ایجاد دیسك، بخصوص CD های صوتی دارد، اما همیشه مناسب یا ضروری نیست. ایده خوبی است كه recorder ای بگیرید كه هم از ضبط disc-at-once هم از ضبط Track-at-once پشتیبانی كند.
کد:Track-At-Once
This is the first option that was introduced when CD duplication software was first created. With this mode, each time a track is finished burning, the laser recording the information stops. When it stops, two run-out blocks of data are written. After that, one link block and four run-in blocks are written when the next track begins to record. With track-at-once, you may burn both data and audio on the same disc. These blocks in between tracks are not a problem when data is being read, but you may hear a click on some CD players when playing back audio. This is something that may cause you problems if you are having your disc mastered and duplicated or replicated at a professional facility. In that regard, track-at-once is best suited for CDs for personal enjoyment.
Disc-At-Once
This burn mode takes all of your data, be it audio data or regular data, and burns it all to disc in one big block. No gaps are added between tracks, the laser never stops burning the data to disc. This is a newer feature, which should be an option in most modern CD burning software. One option you have with disc-at-once mode, which is kind of interesting, is that you can place allows any amount of audio data (or no data at all) to be written in the "pre-gaps" between tracks. With this option, you can place track introductions between each song. This is cool, because you can create "hidden tracks" on the CD in the pre-gap areas, that are only accessible by rewinding backwards into the pre-gap area. This is the ideal choice for CD masters that will be going to a CD duplication or replication house.
Disc-at-once/96
دقیقا نمیدونم
Use multiple recorders
رایت همزمان با 2 رایتر
ما یک سریال نامبر نرو 7 میخواستیم مثل اینکه کسی نیست اون رو به من بده
سلام jalal
میشه بگی از کدوم یکی از اینه Track-at-once/ Disc-at-once برای رایت ویدیو و کدوم یک برای Data CD خوب عمل میکنه.
سلام
لطفا اگر كسي مي داند بگويد فرق نرم افزار Ultra با Premium در چيست مثلا Nero 7 Premium با Nero 7 Ultra چه فرقي ميكند :46:
Ultra برای آمریکای شمالی و Premium ورژن های اروپایی هستش
يعني هيچ ربطي به معني انها ندارد و ايا در عملكرد فرقي دارندنقل قول:
براي من هم سوال شد ميشه پاسخ بدين :20:نقل قول:
نه فرقی با هم ندارند
ولی ممکنه که یکی دوتا برنامه ی جانبیش (Extra) کم و زیاد باشه ( شاید)
سلام بچه ها
من nero 7 رو ریختم ولی دیگه کامپیوترم cd rom و writer نمیشناسه
چی کار کنم ؟
سلامنقل قول:
برو یه نسخه ی دیگه نصب کن. شاید مشکل از این نسخه هست.