سلام پراید من یه مشکل پیدا کرده دور موتور بصورت غیر طبیعی افزایش پیدا کرده و همیشه روی 2000 میمونه از یکی پرسیدم گفت استوپ موتورش خراب شده باید بری عوضش کنی حالا این قطعه دقیقا کجاست و میتونم خودم عوضش کنم یا نه قیمتش چنده ؟
Printable View
سلام پراید من یه مشکل پیدا کرده دور موتور بصورت غیر طبیعی افزایش پیدا کرده و همیشه روی 2000 میمونه از یکی پرسیدم گفت استوپ موتورش خراب شده باید بری عوضش کنی حالا این قطعه دقیقا کجاست و میتونم خودم عوضش کنم یا نه قیمتش چنده ؟
درست گفتن استپر موتور هست احتمالا استپر روی دریچه گاز هست دریچه گازم همونی هست که لوله فیلتر هوا بهش میرسه یک سوکت داره درش میاری یک آچار ستاره ای دوتا پیچش رو باز میکنی جدید رو سوار میکنی حتما هم مارک قبلی باشه اگه زیمنس هست زیمنس و... حتما اصل بخرنقل قول:
سلام
من يه سمند 84 دارم كه تازگي LPG كردمش. ولي وقتي رو گازه يه وقتا كه دارم باهاش 60 - 70 تا ميرم وقتي كلاچ مي گيرم ماشين خاموش ميشه. :18: ولي بعد كه دوباره استارت مي زنم يا ميذارم دنده روشن ميشه. البته بعضي وقتا استارتم كه مي زنم روشن ميشه دوباره خاموش ميشه ولي دنده كه مي ذارم روشن مي مونه.
پري شبم اصلا كلاچ نگرفتم. همين كه پامو از رو گاز برداشتم خاموش كرد. ولي چون هنوز تو دنده بود زودي روشن شد خودش. چيكارش كنم؟ رو بنزين مشكلي نداره.
خب معلومه مشكل از گازه ديگه.... :31:
ببر به يكي ازين تعمير كارا نشون بده!!!
ما نديديم ماشان رو گازي كنن و به مشكل نخوره :2:
مگه بنزين چش بود كه اينكارو كردي؟؟؟
خوب این مشکل و ما هم داشتیم هر جا رفتیم نتونست برطرفش کنه شما که کرج و تهرانی راحت برو یک جای خوب تا برات درستش کنه ببخشید lpg کدوم کپسول استفاده میکنید ؟؟از این مثلا استاندارد ها یا .......نقل قول:
خب گل به سر نشون دادم نفهميدن ديگه :31: اين كه مشكل از گازه رو هم كه خودم گفتم. :31:نقل قول:
بنزين گوش بود. :31: ولي نميرسيد روزي يه بار باهاش بيام تهران و برگردم كرج.:31:
قبلا پرايد داشتم سي ان جي كرده بودم اصلا مشكل نداشت. اينم خيلي خوبه. بجز اين يه مورد از همه چيزش راضيم. نه پت پت مي كنه، نه شتاب و قدرتش كم شده. نه داغ ميشه. هيچ مشكلي نداره. خيلي خوبه ولي اين يه مشكل نمي دونم واسه چي پيش مياد. شايد بلد نيستن تنظيمش كنن.
چند جا نشون دادم ولي نفهميدن. پيش خود نصابشم بردم ولي چيزي نفهميد. به باتري سازم نشون دادم گفتم شايد برقشو موقع نصب گاز خراب كرده. اونم گفت چيزيش نيست. :41: درمونده شدم.نقل قول:
كپسولي كه پشتش بستم؟ از اين مثلا استاندارداس. توشم پرسي يا بوتان مي ريزم. جايگاه كه نداره.
گفتم که مال ما هم نفهمیدن البته یک چیزی که عجیب بود زیر پای بابام خواموش نمیشد :18:نقل قول:
بله اون کپسول کار خیلی خطر ناکی میکنی حواست باشه خدایی نکرده .......:41::41:
سلام
ببخشیدازپست مجدد
آیاکسی بااین مشکل ما برخوردنکرده تاحالا؟راه حلی چیزی بنظرتون نمیرسه؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4318990&postcount=302
هه. مشكل منم شبيه مشكل شماست. ولي يكم پيشرفته تر. اگه تونستي حلش كني لطفا به منم خبر بده.نقل قول:
سلام.نقل قول:
این سیستم کیلومتر شمار ( از سنسور یا چیز دیگش) مطمنی الان مشکلی نداره؟
چون خیلی از ماشینای انژکتوری اگه کیلومتر شمارشون رو قطع کنن همین مشکل براشون پیش میاد. (حالا شاید در دنده های مختلف. یا توقف کامل.)
فرشاد سنسور کیلومتر که قطع بشه ماشین کلا قاطی میکنه مال من از دور موتور از 3000 بالا نمی رفت ولی خواموش نمی شد این فکر نکنم از سنسور کیلومتر باشهنقل قول:
ممنونم ازتوجهتون
سنسورروهم عوض کردم(پارسال)بازهم همون عیب روداره متاسفانه
جالبه که ماشین من وقتی سنسورکیلومترش روقطع میکردی فقط یک کمی ریپ میزدولی بقیه چیزاش میزون کارمیکردنقل قول:
فرشاد سنسور کیلومتر که قطع بشه ماشین کلا قاطی میکنه مال من از دور موتور از 3000 بالا نمی رفت ولی خواموش نمی شد این فکر نکنم از سنسور کیلومتر باشه
==
میگم این مشکل ماشین من از اون سنسور هوا وبنزین یایک همچوچیزی..که بالای رادیاتوره ویه شلنگ کوچولوهم زیرش وصل میشه نمیتونه باشه؟
با سلام
ماشین هوا که رو به سردی می ره، نامیزون می شه.
وقتی روشنش می کنی دور موتور کمه و نوسان داره.
موقع حرکت به خصوص تو دنده یک که هست، زور رو کم می کنه و یه هو از جا می کنه (به فتح ک!)
شمعها رو فکر کنم یک سال نمی شه که عوض کردم.
اخیرا هم با شعله و بنزین تمیزشون کردم ولی فرقی نکرده.
نمی دونم شمعها رو عوض کنم حل می شه یا بنزین نمی ده.
خلاصه افراد مطلع یه نظری بدن دیگه.
بخوام تو تعمیرگاهها آزمون و خطا کنم ممکنه هزینه الکی ببره که خب به صرف نیست دیگه.
ضمنا پراید هست و چندین سال هم کار کرده.
سلامنقل قول:
ماشین کاربراتوری هست یا انژکتوری؟:11:
کاربراتورینقل قول:
دوست عزیز من فکر میکنم اول خودت پولکی موتور را چک کنی !نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم که خیلی برام مهمه
خواستم بدونم در بین خودروهای سبک یا سنگین کدوماشون در حال حاضر کلاچشون هیدرولیکی یعنی با فشار روغن عوض میشه؟
خودروهای سبک رو نمیدونم!نقل قول:
خواستم بدونم در بین خودروهای سبک یا سنگین کدوماشون در حال حاضر کلاچشون هیدرولیکی یعنی با فشار روغن عوض میشه؟
ولی در بین خودروهای سنگین...اتوبوسهای VOLVO اینجورین!
سلام مجدد
من اطلاعتی راجع به سیستم های هیدرولیک در خودروهای سواری میخواستم. مثل قرمان هیدرولیک، ترمز ABS یا سیستم تعلیق هیدرولیک
میخوام بدونم از چه پمپی(مشخصات فنی مثل دبی، فشار شرکت سازنده و قیمت) و از چه شیری استفاده میشه و خیلی سوال های دیگه. اگر یه کتاب یا منبع خوب در این زمینه بهم معرفی کنین خیییییییییییلی ممنون میشم. شیرینیشم محفوظ
سلام به همگي دوستان، من يه آردي انژكتوري مدل 84 دارم ديروز رفتم روغن گيربكس رو عمض كنم، تا پيچ رو باز كرد يه پين تقريبا 3 سانتي اومد بيرون ميخوام بدونم اين مال كجاش بوده و مشكلي برام بوجود مياره يا نه، دنده دو هم اول حركت جا نميره و سه هم موقع جا رفتن يه صدايي ميده كه بعد از تعويض روغن گير بكس و دفرانسيل يه كم بهتر شده و موقع خلاص بودن دنده در سرعتهاي بالا هم از عقب صداي وووررره مياد اينا مال همين پينه هس يا چيز ديگه هس:20:
پيشاپيش از راهنماييتون ممنونم:11::40:
سلام راستش تقريبا تمام موضوعاتي كه گفتيد تاپيك مربوط به خودشو داره كه تو اونا خيلي خوب و كامل توضيح داده شده فكر كنم اكثرشو 2299 و فرشاد درستشون كردن كه با اين كه نميشناسمشون ولي ازشون ممنونم براي شروع بد نيست از اونا شروع كنيد:20:. شيريني فراموش نشه:13:. ضمنا كسي جواب سوال منو ميدونه:2:نقل قول:
شما میتونید جواب تعدادی از سوالهاتون رو در این تاپیک پیدا کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید در مورد قسمت های دیگه اتومبیل هم در این تاپیک لینک هاشون رو پیدا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
سلام دوست عزیز....نقل قول:
به احتمال خیلی زیاد مال ماهک ها بوده اون صدا هم احتمالا مال با لانس نبودن گاردن هستش اگه دقیق بگین از کدوئم قسمت بهتره... در اولین فرست یه برسی داشته باشین خدا نکرده مشکلی پیش نیاد
البته از دوستان بزرگوارم نظر رو بخواهید....
یا علی
سلام دوستان:11: با توجه به اينكه كسي جواب سوال منو نداد اجازه مي خوام اون تشكري كه پيشاپيش كرده بودم پس بگيرم:41::2::42:
سلام راسش صراي وووررره از عقب قسمتهاي وسط مياد فكر كنم حول و حوش دفرانسيله اين صدا وقتي خلاص ميكنم يا موقعي كه فشار پا رو آروم از رو گاز كم ميكنم مياد وقتي كامل گاز ميدم يا اصلا گاز نميدم نميادنقل قول:
در مورد پينه بردمش طرف گفت اينا چون گيربكسشون پرسيه زياد مشكلي نيس!!! راسش زياد حرفشو باور نكردم از طرفي چون ماشينو زياد تو جاده استفاده مي كنم يه كم نگرانم ميشه گفت تقريبا انقدر:18:
به هر حال از جوابت ممنونم
علي يارت
سلام دوستان.ماشین من تندر90 مدل e2lp .از سرعت 80 به بالا که میرم چراغ ABSترمز روشن میشه(غیر فعال میشه ).چند بار بردم نمایندگی.یه بار بلبرینگای چرخ جلو رو عوض کردن (120 تومن ) فایده نکرد.چیکار کنم؟کسیو میشناسین که در تهران بتونه ایرادشو رفع کنه؟ایرادش باید برقی باشه.البته قبلا ضربه خورده ماشین ولی حتی اکسل جلو رو هم عوض کردم.ممنون
سنسور abs سالمه ؟نقل قول:
با سلام
تیک آف مداوم با ماشین چه عوارضی میتونه براش درست کنه ؟
چون من تو هر چهار را و همیشه تو آغاز حرکت تیک آف رو دارم نمیدونم چرا ولی خیلی حال میکنم باهاش جوونیم دیگه چه کنیم:31:
حالا آیا مشکلی پیش میاد یا نه؟
ماشین هم پرشیا متوسط دور هم که دنده عوض میکنم باهاش 3000
در حال حرکت و سر چهار راه هم تا 4500-5000 هزار میبرم باسه تیک آف:31:
یه بارم حواسم نبود تو دنده 1 انقدر گاز دادم جو گرفته بود فک میکردم پشت آزرا نشستم اصلا حواسم به دنده نبود تا دم خط قرمز رفت که یه هو اتوماتیک دور امد پایین آیا اتفاقی براش افتاده؟:31: طوری بود که سریع گذاشتم دنده 2 یهو ماشین کنده شد و فک کنم که تیک آف هم کرد تو حرکت
با این تفاسیر این ماشین چقدر دووم میاره
اینکه دور به صورت اتوماتیک امد پایین برام عجیبه:18:من پام رو گاز بود و لی گاز نمیخورد که مجبور شدم همون آن بزارم 2
:31: لطفا دیگه از این کارا نکنید چون خیلی زیاد به ماشین فشار میاد ممکنه تو چند ماه مشکلی پیش نیاره ولی در دراز مدت چرا مورد دوم همون دور موتور های که میگین دنده عوض میکنم تقریبا حداکثر ترک رو اونجا ها میده بغیر از مصرف زیاد مشکلی پیش نمیارهنقل قول:
و اما اون دور افت به اون میگن کات آف برای اینکه فشار خیلی زیادی به موتور نیاد اونو میزار کم شدن دور هم فکر کنم ecu دستور قطع سوخت رو میده
سلام به همه
اطلاعاتي در مورد نگهداري و تعميرات ابتدايي در مورد پرايد مي خواستم از كجا مي تونم تهيه كنم؟؟ لينكي در اين مورد هست كه دانلود كنم
سلام
من یه هاچبک 85( با 29 تاکارکرد)گرفتم
وقتی دور تو دندهای 1و2 دور موتور رو بالاتر از 3000 میبرم احساس میکنم گیربکس داره زوزه میکشه و لررزش تو بدنه ایجاد میکنه
رفتم تعویض روغنی واسکازین گیربکس رو عوض کرد. یه کم کمتر شد اما بازم زوزه هست خصوصا رو دنده 1 که وقتی دور بالای 3000 میره احساس میکنی ماشین داره منفجر میشه(یه چیز در حد آردی وقتی گاز میدی)
مشکلش چی هست؟؟؟؟؟
به نظر بنده باعث فرسوده شدن سریع دیسک و صفحه کلاچ می شه.نقل قول:
سلام دوستان من نیازمند نقشه ecu پژو 405
هستم اگر کسی داره کمکم کنه
ممنونم:19::19::19::19::2::2::2::2:
:10::10::10::10:
سلام
چراغ چک ماشین روشنه مشکل از چیه؟
نوع و مدل ماشين رو ذكر بفرماييد.....
نقل قول:405 مدل 85نقل قول:
حتما ببريد نمايندگي دياگ بزنن!
در ضمن تعويض به موقع روغن،شمعها، و به خصوص كنترل تسمه تايم فراموش نشه!
ما یک صفحه کلاچ نو روی ماشینمون (پژو) انداختیم , ولی حالا هر موقع به ماشین گاز میدم انگار صفحه درگیره و نمیذاره ماشین خوب حرکت کنه و بعد از چند ثانیه حرکت درست میشه.
به نظر شما مشکل کجاست؟
آیا صفحه بد بسته شده؟
یا مشکل دیگه ای داره؟
نقل قول:
سلام.
منظورتون دقیق تر بیان کنید.
یعنی ماشین گاز میخوره ولی خوب شتاب نمیگیره؟ یا اینکه وقتی هم کلاج گرفتید بازم درگیره؟
اگه نصب و نوع و صفحه کلاج و دیسک صفحه و ... مشکلی ندارن باید به ریگلاژ بودن کلاج اطمینان پیدا کنید. در حالت اول ( ماشین گاز میخوره ولی خوب شتاب نمیگیره) باید کلاج رو شل تر کنید تا درگیر تر باشه، و در حالت دوم (وقتی هم کلاج گرفتید بازم درگیره) باید کلاج رو سفت تر کنید. ( ازبالاتر بگیره)
زانتیای ما موقع تعویض دنده از یک به دو یکم به پت پت میفته تازگی . وقتی داغ میشه گاز خوردنش ضعیف میشه . بعضیا میگن مال صفحه کلاچ و دیسک صفحه ایناشه .
یک چراغ ارنجی هم سمت چپ بالاش روشن شده به طور ثابت . این مال چیه ؟