این گوشی جایی برای ریختن فایل Jar نداره؟ یعنی تا میریزی نصبش می کنه؟ پوشه ای مثل Other سونی اریکسون نداره که فایل Jar رو توش بریزیم و از اونجا ارسال کنیم؟
لطفا سریعا جواب بدبد!
Printable View
این گوشی جایی برای ریختن فایل Jar نداره؟ یعنی تا میریزی نصبش می کنه؟ پوشه ای مثل Other سونی اریکسون نداره که فایل Jar رو توش بریزیم و از اونجا ارسال کنیم؟
لطفا سریعا جواب بدبد!
نه نداره
نمیشه Jar فرستاد
مگه میشه؟
باید یه جایی باشه که از تو کامپیوتر (با PC Suit یا بدون اون) فایل Jar خام (نصب نشده) رو توش بریزی !
وقتی فایل Jar رو توی یه فولدر کپی می کنی کامپیوتر خودش نصبش می کنه و فایل Jar هم توی همون فولدر توی گوشی باقی میمونه. ولی اگه از توی گوشی نگاه کنی نمیبینیش چون هیدنه.
کلاً عملکردش با سونی اریکسون فرق داره، فایلهای Jar توی خود گوشی به صورت آشکار نیستن و به شکلین که گفتم...
راستی با نرم افزار های اکسپلورر مثل Xplor نمی شه ؟ لطفا امتحان کنید و بهم خبر بدید خیلی برام مهمه!!!
خیلی حیف شد چون می خواستم 5610 بگیرم اگه با نرم افزار هم نشه ، باید بی خیال 5610 بشم!!!
این گوشی جاواست و Xpore روش نصب نمیشه
jar هم نمیشه فرستاد
اونو که می دونم (این قدر هم غیر حرفه ای نیستم) اکسپلورر جاوا هست!
اکسپلوررهای جاوا قابلیت سند کردن ندارن
واقعا حیف شد !!!!
منظور شما اینکه نصب نرم افزار رو نگه دارید این کار فقط یک راه داره اینه که با بلوتوس از pc به موبایل ارسال کنید و وقتی ارسال شد اجازه نصب رو از شما میخواد و وقتی NO بزنید نصبش در حافظه باقش میمنونه ولی من اینطور که تست کردم هر نرم افزاری نمیشه نصبش رو نگه داشت
اصلا روی application ها وقتی که باشی رو option هاش سند نداره کلا
سلام
چه جوري مي شه فقط تايپ اس ام اس رو فارسي كنم اما منوها انگليسي بمونه ؟
ممنون
توی محیط تایپ SMS کلید # رو نگه دار و Writing Language رو انتخاب کن و بعدشم زبون مورد نظر رو انتخاب کن.نقل قول:
از این به بعد زبون Default همونیه که انتخاب کردی.
سلام
آقایون و خانم ها دو تا سؤال:
1- دوربین دوم این گوشی از کجا راه اندازی می شه ؟
2- یک نقشه تهران می خوام که روش نصب بشه هر چی که دارم و می خوام نصب کنم رو می گه سایزش بزرگه (فایلهایی با سایز 1-2 مگا بایت)
1- باید umts رو فعال کنیدنقل قول:
2- شما همون نقشه های خودتون رو میتونید بریزید برای اینکار
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید
حالت data storage رو انتخاب کنید
بعد برنامه رو توی مموری کارتتون کپی کنید
usb رو در بیارین
حالا با گوشی برید و برنامه رو اجرا کنید
[quote=salarnight;2682382]1- باید umts رو فعال کنید
2- شما همون نقشه های خودتون رو میتونید بریزید برای اینکار
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید
بعد برنامه رو توی مموری کارتتون کپی کنید
usb رو در بیارین
حالا با گوشی برید و برنامه رو اجرا کنید
سلام
ممنون از لطفت
umts چیه و از کجا فعال می شه ؟
نقل قول:[QUOTE=dash_amir;2684617]نقل قول:من نمی دونم UTms چیهنقل قول:
ولی می دونم که دوربین دوم فقط در ویرئو کنفرانس فعال میشه
[quote=dash_amir;2684617]umts قابلیت ویدیو کنفرانس یا ارتباط تصویری هست که باید شما درخواست بدید به اپراتور تا براتون فعال بشه ( مثل mms , gprs که با درخواست به اپراتور خودشون فعال میکنن )نقل قول:
برای umts شما باید 3g موبایلتون رو فعال کنید که در ایران امکان پذیر نیست
دوست من فکر نمیکنم این گوشی همچین مشکلی داشته باشه که اگه کسی بگیره سرش کلاه رفته باشه ......
منظورتون رو متوجه نشدم ...؟
دوستان توجه کردین اگه گوشی را خاموش کنید یا باطریش را بیارید بیرون یا ....
کل تنظیمات پیش فرض میشه
اما من امروز یه تم درست کردم که کل تنظیمات مثل رینگ تون و آهنگ اس ام اس و ......را توش تعبیه کردم
و با این تم کل تنظیمات گوشی با در آوردن باطری حفظ میشه
تازه آهنگ روشن یا خاموش شدن گوشی را هم عوض کردم
بعلاوه همه ی والپیپرها و اسکرین سیور و ............
با سلام آقا من یک مشکل نرم افزاری داشتم لطفا کمکم کنید
من gprs گوشیم وصله و با برنامه وب خود گوشی میتونم به اینترنت وصل شم اما با برنامه هایی مثل اپرا"فایر فکس نمیشه!error:allow network access?رو میده که yes رو که میزنم پس از چند بار از برنامه خارج میشه no هم که برنامه رو میبنده.چی کار باید بکنم؟در ضمن در قسمت Preferred access pt هیچ گزینه ای مانند (add)وجود نداره
سوال دیگه ام این بود چطور میشه این گوشی رو آپدیت کرد؟
چند تا سوال دیگه هم دارم اما اینا مهمترینش بود
با تشکر
برای اپرا شما باید acces point بسازید به این صورت :نقل قول:
Menu>Settings>Configuration>Personal Config.sett.>Add>Access point>Account name=Irancell-GPRS
بعد برمیگردیم به منو قبلی یعنی Access point حالا وارد Access point settingsمیشیم و
Access point settings>Data bearer=packet data>bearer settings>Packet data acc.pt.>Access point= mtnirancell>ok
بعد به منوی Configuration برمیگردیم و وارد. Preferred access pt میشیم و اون Irancell-GPRS که ساختیم رو Select میکنیم
active میکنیم
حالا میتونید استفاده کنید
...
برای آپدیت هم اینترنت پرسرعت لازمه و اول هم باید تو سایت نوکیا کد پشت باتریتون رو بدید تا یه فایل دانلود کنه که گوشی شما آماده آپدیت بشه
:11:
خیلی ممنون از راهنمائیتون اما عرض کردم تو personal... گزینه اد یا مشابه آن وجود نداره اصلا گزینه ای وجود نداره!نقل قول:
توی پرسونال شما رو option و سپس روی add new کلیک کنیدنقل قول:
واسه شما چجوریه مگه؟
دوستان لطفا بس کنید این جدل رو.برای بار آخر دارم اخطار می دم...
نوکیا 5610 و 5310 هر دو قابلیت نصب برنامه های بالای 1 مگابایت رو دارن.
آپدیت جدید برای 5610 اومده ورژنش هم 6.60 هست. کسی آپدیت کرده ببینیم چه فرقی کرده ؟
خوبه !
6.60!
کسی آپدیت کرد بگه
دوستانی که آپدیت کردند لطفا تغییرات را بیان کنند.نقل قول:
ممنون
نقل قول:
میشه راهنمایی کنید که چه جوری میشه جاوا بزرگتر از 1 مگ ریخت
سلام.می خواستم بدونم که چجوری 5610 اصل رو از تقلبی شناسایی کنیم.ممنون میشم.
نرم افزار رو بريز روي رم ...بعد با گوشي اجرا كن...نقل قول:
بايد گوشي روي حالت Data storage باشه
گوشی رو با usb به pc وصل کنیدنقل قول:
حالا برنامه رو توی مموری بریزید ( کپی کنید )
usb رو جدا کنین
حالا با خود گوشی برید و برنامه رو اجرا کنید
نقل قول:
5610 چینی نباشه
البته چینیش مشخصه ( در پشت گوشی یه عدد 3 مانند حک شده )+ چینیش قیمتش بطور نامعقولی از اصلی پایینتره
Imei گوشی رو با جعبه و باتری چک کنید + با سایت numberingplans.com که مطمئن بشید
تو مغازه هم سعی کنید همه قسمت های گوشی از جمله دوربین و بلوتوث و سایر چیزهارو تست کنید و بعد با خیال راحت بخرید
موفق باشید :11:
سلام به همگی
دوستان توجه کنید علاوه بر چینی مدل تقلبی این گوشی بسیار رایج هست که به نام همان مجار هست و با اصلش اصلا از لحاظ ظاهری فرقی نداره تنها فرقش دوربین ضعیف صدای کم و اختلال در صدا هنگ بیش از حد هست که در گوشی های اصل همچین چیزی نیست الان گوشی بنده حتی یک بارم هنگ نکرده
فکر نمیکنم اونا چینی باشن
شاید گوشیشون ضربه ای خورده باشه
ولی چینیش رو که من دیدم ظاهرش تفاوت هایی داره
هر جایی که هستند مجار نیستند پسر خاله من تعمیرکار موبایل و من تا حالا قطعات اصل و تقلبی این گوشی رو دیدم واقعا تقلبی چیزهای آشغال میزاره از ظاهر مثل اصله ولی نیست دوربینش خیلی بد میگیره در صورتی که اصلش k810i رو میخوره من حدس میزنم چین داره این کارو میکنه ولی این فقط یک حدس هست نمی دونم اونجا چرا 5610 اینجوری زیاده ولی تو شهرستان ما فقط تعداد محدودی تقلبی بهشون اندخته شده ولی تازگی های k800 جدید خیلی هنگ و رست میشن که بازم تقلبی به طور کلی چین میره سراغ گوشی های پر طرفدار
ممنون من همه ی این کار ها را با 5610 داداشم کردم همه می گفت که 5610 هست وهمه اصل هستنقل قول:
البته نه الآن همون موقع که گرفتم امنحان مکردم
که بعضی ها اومدن گفتند کدو شهرستانی به ما
خلاصه کاری ندارم
دوستان کسی گوشیش را آپدیت نکرده
برا داداشم که 3 ماه پیش گرفته ورژن 4 هست
می خوم ببرم بدم آپ دیت کنن
اینطوری که شما حرف میزنی دیگه فکر نکنم کسی بره 5610 بخره!!! تشخیص دادن گوشی اصل از غیراصل برای کسی که گوشی باز باشه کار چندان سختی نیست. راههایی که salarnight گفت و یه دو سه تا مورد دیگه.... حالا نمیدونم شما چه راههای دیگه ای واسه تشخیص اصل از غیراصل دارید...نقل قول:
در ضمن خرید گوشی بدون گارانتی کار درستی نیست و گوشیهایی هم که یک گارانتی معتبر دارن (مثل اتصالات و نه نمایندگیهایی توی شهرستانها که گمنامند...) همه اول تهران میرن و بعد میرن به شهرهای دیگه...
در مورد کا810 هم بارها بحث شده و به این نتیجه رسیدیم که کا810 به دلیل داشتن لنز سایبرشات و فلش زنون عکسهاش اصلاً قابل مقایسه با ان73 و 5610 و .... نیست.
چند صفحه قبل هم همین ها را گفت ایشوننقل قول:
من کل اینترنت را گشتم زنگ زدم نمایندگی نوکیا
رفتم تو بازار جست و جو کردم
و به این نتیجه رسیدم که برای شناسائی گوشی 5610 تقلبی همین راه های معمول کفایت می کنه
بعد اگه روشی داری که می خوای بگی می تونی تشخیص بدی که اصل کدومه ؟ بگو همینجا
عزیز فکر کنم اشتباه شده!! شما لطف کن یه بار پست آخر Punisher_2008 رو بخون و بعد از اون جوابی که به اون دادم رو بخون!نقل قول:
یه سئوال داشتم. وقتی فایلهای amr و 3gp رو اجرا می کنم صداشون خیلی خیلی کمه. یعنی مثلاً گوشی من صداش از کا800 خیلی بیشتره و Mp3هاش خیلی بلند هستن اما فایلهای amr و 3gp روی کا800 صدای خیلی بلندتری دارن.
در مورد موقعی هم که دارم با کسی صحبت میکنم همین وضعیت رو دارم، یعنی صداش وقتی روی آخرین ولومه خیلی آرومتر از کا800 میاد. همینطور وقتی کسی بهم زنگ میزنه صدای گوشی برای چند ثانیه اول کمه و یه دفعه بلند میشه....
این مشکل رو گوشیهای دیگه ای هم دیدم، از جمله 6300 و 5310 و ...