یه آموزش میدین که چجوری حجمتونو حساب میکنید که چقدر مصرف کردین ؟!
Printable View
یه آموزش میدین که چجوری حجمتونو حساب میکنید که چقدر مصرف کردین ؟!
من با برنامه ی DUMeter دقیقاً آمار حجم مصرفی را دارم و یه فایل اکسل هم مخصوص این کار درست کردم. الان زنگ زدم میگه 1.7 گیگ مصرف شده در صورتیکه من 1.5 گیگ مصرف کردم. 200 مگ پریده تا الان.:44:
از ماه دیگه دو سیستمه باید از نت استفاده کنیم ، 128 نامحدود میگیرم. الان خط تلفن ثابت شده 50 تومن ، میگن یک روزه هم وصل میکنن. میشه اول یه خط گرفت تا رانژه بشه ، بعد شرکت را عوض کرد.
من 128 نامحدود دارم. سرعتم ثابت روی 16 یا 17 هست. گاهی تا 20 21 هم میره ولی بر میگرده از سه ماه پیش که گرفتم همیشه سرعت دانلودم از 14 15 تا 16 17 ثابت بوده.
نوسان شما مگه چجوریه؟
گفتم که ، برا من از 15 می ره رو 70 ، می ره رو 120 ، می اد رو 15 ، می ره رو 120 می آد رو 70 و ....
خلاصه وضع که خیلی خراب بود ، حالا رو دیگه نمی دونم ....
speedtest چند میزنه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تست ، ولی نسبت به قبل خیلی نوسان پیدا کرده .... :(
دوستان من netLimiter 2pro گرفتم...ممکنه سریال یا کرک بدید؟ وایا این دقیقتره یا Du meter ؟؟؟مرسی
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/128842798/NetLimiter_2_Pro_v2.0.10.1.rar
شما می تونی از نسخه رایگان netlimiter استفاده کنی . نسخه رایگان امکانات نسخه پولی رو نداره ولی میزان حجم مصرفی رو بهت نشون میده که فکر می کنم همین کافی باشه.
هیچ آدم عاقلی برای دانلود فیلم از این سرعتهای پایین استفاده نمی کنه و معلومه که بهترین راه خریدن است.
من که دنبال نامحدود هستم به این دلیله که روزی 8 تا بازی 50 مگابایتی (از جمله بازیهای Ds ) و 10 تا کمیک 20 مگی و چند تا چیز دیگه دانلود می کنم و گرنه مگه مرض دارم نامحدود بگیرم.
ولی حالا که گرون شده نمی دونم چکار کنم . پرداخت این پول واقعا برایم سخت است.
محدودیت دار اصلا برای من نمی صرفه چون قبلا هم حجمی داشتم - تا بیایی سرتو بجنبونی همش رفته
چون تمام آپلودها هم جزو حجم حساب می شه (فقط برای وبگردی مناسبه)
حال منتظر یک معجزه نشستم.
برای دیدن سرعت خودتون، آمار ترافیک استفاده شده ساعات استفاده شده و.... از برنامه زیر استفاده نمایید.گزارش گیری قوی داره
آخرین ورژن +کرک برنامه
کد:http://rapidshare.com/files/138549664/Bandwidth.Meter.Pro.v2.6.617-TE.rar
از دست این آسیاتک.
امروز زنگ زدم میگم نامرو فرستادید مخابرات ؟؟؟ میگه من اجازه ندارم زودتر از پایان قرارداد درخواست جمع آوری رو بفرستم مخابرات...
حالا با کلی سروکله زدن گفت فردا صبح می فرستم!
فکر کنم رفت برای هفته بعد
اين فيلمها رو پارس آنلاين هم با من عينا درآورد.نقل قول:
وقتي مي خواستم از پارس آنلاين به صبانت كوچ كنم.
يك ماه من رو براي تخليه كردن خطم از رانژه سر دُواندند.
تا جاييكه كار به بازرسي مخابرات رسيد!
آخه من پول دادم! می خوام از تاریخ اتمام قردادم زودتر جمع کنم! به اینا چه ربطی داره؟نقل قول:
یه چیزی هم انگار طلبکارن
چند دقیقه ایه آسیاتک قطع شده. دیشب اومدن گفتن میخواییم کابل برگردون انجام بدیم ، فکر کردم ADSL برای همیشه پرید، زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل توی مرکز تلفنتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان با دایل آپ اومدم.
آسیاتک جدیداً خوب قطع میشه. روزی دو سه دفعه دی سی حتماً تو شاخشه. حالا بعضی وقتا زودتر وصل میشه بعضی وقتها هم بالاتر از نیم ساعت زمان میبره
سال قبل یادمه پنجشنبه ها با محله ی ما قرارداد داشت ، همیشه قطع بود. باز امسال بهتر شده نسبتاً
خاک تو سرشون همه جای دنیا دارن سرعتو می برن بالا و قیمتو میارن پائین
ایران اسلامی سرعت و میاره پائین و قیمت و می بره بالا
من امروز اصلا قطعی نداشتم.نقل قول:
آخه اونا فکر میکنن که میخوای باقیماندشو بگیری اگه مبلغی نیست بگو تتمه رو نمیخوام عوضش زود جمع کنین جمع کردن 1 روز بیشتر طول نمیکشهنقل قول:
نقل قول:
شما احتمالا تو مرکز تلفن مشکل داری چون مال من که اصلا قطعی نداره و سرعتش هم خیلی خوبه(البته 512).
من هم قطعی نداشتم تا حالا ، البته گاهی اوقات می بینم که یاهو مسنجر ام ، خود به خود ساین اوت می شه ( نتیجه دی سی احتمالا ) اما اتفاق دیگه نیافتاده ...
اگه از این کمی ترافیک و گرونی هر گیگ بگذریم ( اصل قضبه ) من راضی ام
یا حق
من الان صبانتم...
سرعت دانلودم بین 45-65 میچرخه و همه چی خوب و خوشه...
سرویس 128 با 3 گیگ محودیت حجمی... شباشم مجانی...
:8:
مبارکه ... :31:نقل قول:
کو شیرینیش :46: راستی گفتی پیک نمی فرستن در خونه؟ میگن پول رو آنلاین بریز و مدارک رو فکس کن؟
(یادت باشه ببینی سرعت شبت حدودا چقدره 3-7)
شرمنده ، دیر شد ، اما می خواستم یه نکته ای رو بگم .نقل قول:
درسته سیاوش جان ، اما یکی این که وقتی برناه پرو هست ، استفاده از برنامه عادی و رایگان اش اصلا برام قابل تحمل نیست و تو کتم نمی ره ( البته این شخصیه :31: )
اما نکته دوم اینه که در نسخه پرو ، می تونی دسترسی برنامه ها رو به اینترنت محدود کنی ، برای من که خیلی مهمه ، چون مثلا خود آنتی ویرس کاسپر ، اگه اینترنت سکیوریتی اش اکتیو باشه ، به قاعده خود فایر فاکس سند و رسیو داره ، یعنی 2مصرف برابر :41:
این جوری به نظرم خیلی راحت تر می تونی روی مصرف تون مدیریت کنید .
این نظر شخصی بود ، هر کسی یه نظر و استفاده ای داره ( دوست ندارم نظرمو تحمیل کنم ) :10:
من با این سریال اکتیو کردم
راستی ، کلیو جان ، مبارکه ، به جای ما هم حال کن :دینقل قول:
Name: Palace Serial: R2XJV-ZBWB7-XMG9J-MECVG-A2BEA
مرسی
یا حق :11:
اینم شیرینیش :نقل قول:
من از سایت ثبت نام کردم... بعد زنگ زدم ازشون پرسیدم و بهم گفتن که پول رو بریز بانک (23600 تومن) بعد فیشش رو با پشت و روی آخرین قبض تلفن (1 خرداد تا 1 مرداد 1387) و کارت ملی صاحاب خط توی صفحات جداگانه که زیرشون اسم و صاحاب خط و تلفن و موبایل و شماره سفارشو نوشتی به شماره ای که تو سایت نوشته فکس کن... چیزیم در مورد پیک و... نگفت... شاید بیاد شایدم نه...
بهتره که مدارک رو موقعی بفرستی که از آسیاتک اومدی بیرون... چون فرداش میفرستنش به مخابرات و اگه خطت هنوز تو رانژه یه شرکت دیگه باشه مخابرات برگشت میزنه... در واقعا اصل طول کشیدن از طرف مخابراته... مثلا من به آسیاتک که مدارکمو دادم سه روز بعدشم مدارکم رفت مخابرات و مخابرات 6 روز طول داد تا وصل کرد... برای صبانت پنجشنبه که مدارکمو فرستادم همونطور که یارو گفت شنبه مدارکم رفت مخابرات و امروز که سه شنبه س یعنی 4 روز بعدش تازه وصل شدم...
اگه خطت تو رانژه یکی دیگه باشه وقتت برات هدر میره... یهو یه هفته منتظر و چشم انتظار اینترنتی و بعدش زنگ میزنی میگن که برگشت خورده...
سرعت شبم رو هم میبینم و تو تاپیک صبانت میگم...
الان که بین 50 تا 65 ه...
:20:
یاهو مسنجر یه دلیل دیگه هم داره که ip ایران رو اذیت میکنن.نقل قول:
بعضی وقتا منم نمیتونم برم از پر و کسی استفاده میکنم درست میشه.
دوستان سرعت دانلود شما چقدره؟ 128 آسیاتک. از دیروز تا حالا سرعت به طرز عجیبی بالا رفته.
مال من که مثل قبله. شاید محدودیت دار داری که سرعتش بیشتره
درسته محدودیت حجمی داره. مگه بدون محدودیت سرعتش هنوز پایینه؟ وقتی که دیدم سرعت بالا رفته تازه میخواستم اشتراکمو به بدون محدودیت تغییر بدم. اگه اینطوری که میگی باشه دیگه ارزش نداره.نقل قول:
با سلام سرویس شما رو نمی دونم ولی سرویسهای بدون محدودیت اسیا تک واقعا" اعصاب خرد کنه یا دائما" قطع و وصل میشه مثلا"از ساعت 10صبح تا 14و15تا19و22تا24 در و بعضی اوقات که ضروریه دنبات مطلب خاصی بگردی مجبورت میکنه از همون سرویسهای معمولی به اصطلاح هوشمند استفاده کنی که اشکت رو دریاره هم پول دادی هم حسرت خوردی و از کارت هم افتادی در کل آسیا تک بیشتر بفکر پول گرفتنه عده زیادی از دوستانم هم که داشتند قرار دادشون رو فسخ کردند.نقل قول:
من سرویس 512 حجمی دارم دیشب برای اولین بار یک فایل 1 مگابایتی رو در 1 ثانیه دانلود کرد. یعنی وقتی دکمه شروع دانلود منیجر رو زدم دیدم دانلود فایل تموم شد.
ببینم از چه دانلود منیجری استفاده میکنی چون اغلبشون یه قابلیتی دارند که قبل از زدن دکمه دانلود خودش شروع به دانلود می کنه بعد که دکه دانلود رو می زنی پنجره دانلود نمایان می شهنقل قول:
احتمالا برا تو هم این چنین بوده
اقا این قضیه بیشتر شدن سرعت اینترنت چیه ؟
صبانت هم اینطور شده یکی از دوستان میگه به شدت سرعت زیادددد شده
حتما از داتک لیف میرن اگه به تاپیک داتک سر بزنید 2 نفر آخری گفتن جریان چیه.نقل قول:
ممکنه برای کسی مهم نباشه ولی خواستم برای طرفداران آسیاتک بگمنقل قول:
اون دوست من که در مورد 1 بهش اشاره کردم بعد از 1 ماه و 1 هفته آخر بهش گفتن که نمیشه
به من دوشنبه زنگ زد و گفت بیا برای من نصب کن.من هم رفتم و دیدم چراغ لینک روشن نیست.گفتم احتمالا رانژه نشده
زنگ زد بهشون . گفتن خودمون 4شنبه میایم. دیروز یه نفر اومده کلی وررفته آخر هم نتونسته
امروز بهش زنگ زدن گفتن خط شما RU هست !!! :19: ما نمی تونیم به شما ADSL بدیم
------
حالا خارج از این بحثها!
خطشون که مسی هست.فیبر نوری و pcm نیست! پس این یعنی چی؟
توی محلشون هم خیلی ها ADSL دارن
خود همین آسیاتک توی اون منطقه پورتهاش تقریبا تمومه :18:
سلام مهدی جان :10:نقل قول:
آقا مهدی ، ببخشید ها ، تقصیر از اون دوست تون هست جسارتا البته ، این تقصیر خودمونه که سرمون رو خم می کنیم ، آخر هم که تو سری می خوریم ، می گیم چرا این جوری شد ... :41:
من با این که همه چی به نسبت عادی بود و مشکلی نبود ، هم دهن آسیاتک رو سرویس کردم ، هم مرکز رو ، اون دوستتون هم اگه بره یه شکایتی ، یه داد غاری ، یه کاری بکنه ، خب ، یک ماه و نیم الاف اش کردن ، آخرش هم می گن هیچی به هیچی :13: این جوری که نمی شه آخه ...
التبه این جور کارها فقط مختص آسیاتک نیست که ، همه شرکت ها همین جوری اند به نظر من ، تا جایی که بتونن و چاقو شون بره ، میخوان که ببررن ، این ماییم که باید حواسمون رو جمع کنیم ، تا کلاه سرمون نره ... :2:
این باز هم نظر بنده ، امیدارم توهین و بی احترامی به نظرت نکرده باشم ، آگه آره ، ببخشید :10: :11:
یا حق
با سلام
دوستان از شرکت عصر تلکام کسی خبری داره .64 نا محدود رو میده137000ریال و256 ارسال512دریافت با2gرا90000ریال و از 2تا 8هم رایگانه البته ماهانه نضرتون چیه.
با تشکر
من خودم رو میگم بقیه رو نمیدونم. لطفا نگید فامیل آسیاتکم ! :
من اولین بار که میخاستم adsl بگیرم 11 12 خرداد زنگ زدم آسیاتک گفتم من واسه آخر تیر میخام. آخه فکر میکردم یکی دو ماه طول میکشه وصلش ! یارو گفت یه هفته دیگه مال شما وصل میشه. من فکر میکردم شوخی میکنه و داره اینجوری میگه تا مشتریشو از دست نده! ولی 10 روز بعد که 2 3 روزش تعطیلات 14 15 16 و17 خرداد بود اینترنت من وصل بود!
خداییش سریع بود. نمیدونم چرا مال بقیه طول کشیده.
هر وقت هم قبض پرداختیم رو ایمیل زدم چند دقیقه بعد وصل بوده!
تنها بدیش گرونیشه. و اینکه شبای محدودیت دارا رایگان نیست.
سلام دوست من :10:نقل قول:
اول این که من نتونستم سایت شو پیدا کنم .... :41:
این قمیت هایی که داری می گی به نظر خوب میاد ، اما باید از یوزر هاش ، کیفیت سرویس رو مطمئن بشی ...
یه نکته دیگه هم این که یادمه تو سایت مخابرات ، شرکت هایی که مجوز pap دارن ، لیست شده بود ( به همراه موبایل رییس ها ، می گم زنگ بزنیم رییس آسیاتک ، فوت کنیم :31: ) 8 تا بودن ، و اون شرکت ها هم شرکت هایی غیر همین شرکت های معروف نیست ، تا جایی که یادمه داتک و آسیاتک و شاتل و صبا و چند تای دیگه که یادم نیست ، پس قاعدتا این عصر تله چی چی هم باید زیر مجموعه یکی از همون ها باشه ، و از اون ها سرویس بگیره ، که 100 % عقلانی اش اینه که با سود خودش ، قیمت اش بیشتر از قیمت اون ها در بیاد ، تا جایی هم که یادمه ، شرکت های جا افتاده این قیت ها نمی دن ، پس برای قیمت پایین ، یه چیزی رو عوض کرده ، یه جایی از سرویس اش احتمالا باید بلنگه ...
این نظر منه ، پا تو کفش بزرگان کردم ( یکی نیست بگه بچه ، تو هنوز یک ماه نشده dsl دار شدی ، دهنت بو شیر می دیه هنوز :31: ) باید بقیه دوستان هم نظر بده ....
در مورد رانژه ، من راستش ، از پارسال که دنبال پی سی ام بودم ، با اسیا قرارداد داشتم ( یعنی یک سال قرارداد دستم بود ) تا این که پی سی ام اوکی شد ، من شنبه قرار داد رو به جریان انداختم ، شنبه هفته بعد ، مخابرات زد که پی سی امه ( بذارین به پای یه سوتی مسخره از طرف مرکز :2: ) دوشنبه ، من دوباره در خواست رانژه کردم ، که گفتن پورت خالی نداریم و این مسخره بازی ها ، تا سیم یکی دیگه رو قطع کنن :31: در خواست رانژه چهارشنبه رفت مرکز ، و دوشنبه هفته بعدش هم رانژه و شد :21: :27: :8: :5:
اما خدا می دونه تو این پروسه که همه چی اوکی بود ( غیر از اون سوتی مرکز ) من هم دهن مرکز رو سرویس کردم ، هم آسیاتک رو ، و واقعا کلی خالی بندی رو با همین سرویس کردن هام ، رو کردم .... :21: بگذریم
خلاصه این که اگه تو هر زمینه ای حواستون رو جمع نکنیم ، دخلمون اومده ...
یا حق
پ . ن : اینا هاش ، پیداش کردم ، هر کی پایه اس ، بگه با هم فوت کینم :دی
کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQwADO5UDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAJDN5gDQ6UGb0lGd]
من که خودم شخصا از آسیاتک راضی هستم چون من در روز حداکثر 2 ساعت از اینترنت استفاده می کنم (تازه از این دو ساعت نصفش هم تو p30world چرخ می زنم). دانلود خیلی زیادی هم ندارم بنابر این همون 2 گیگا بایت در ماه برام کافیه تازه شاید اضافه هم بیاد سرعتش هم که فوق العاده است .
نقل قول:
تجربه شخصی من اینه که از شرکت های معتبر و با اسم و رسم اینترنت بگیر که خدمات درست و حسابی داشته باشند.