سلام درست شد خیلی خوشحالم مرسی عزیزم خیلی حال دادی.........................دوست دارم عزیزم:31::11::40:
فقط یه چیز دیگه حتما باید تو فضای ازاد باشم که برنامه رو اجرا کنم یانه بعدشم یه پیغامی میده میگه بلوتوث رو روشن کن باید روشنش کنم؟
Printable View
سلام درست شد خیلی خوشحالم مرسی عزیزم خیلی حال دادی.........................دوست دارم عزیزم:31::11::40:
فقط یه چیز دیگه حتما باید تو فضای ازاد باشم که برنامه رو اجرا کنم یانه بعدشم یه پیغامی میده میگه بلوتوث رو روشن کن باید روشنش کنم؟
خدا رو شکر...مشکل یه نفر دیگه هم حل شد..نقل قول:
دیگه قرار نشد همرو من دوباره بگم که...تو آموزش نوشته بعد از نصب چی کار کنی...:46:
شاد باشی:40:
دوستان و اساتيد محترم كسي نيست بداد من برسه دوستاني كه گارمين 5 رو نصب كردن با نقشه 10 مگي هيچكدام با مشكل من برخورد نكردن گوشي من n82 ورزن 3 گارمين 4 با نقشه 7 مگي روش نصب بود و خوب كارميكرد ولي گارمين 5 رو كه نصب كردم 5 يا 6 دقيقه اول اسم خيابانهاو كوچه هارو نشون ميده و بعد از اون نشونه من ميره درست روي اون خيابون و كوچه اي كه هستم و فقط بالاي صفحه اسم خيابوني كه هستم رو نشون ميده وبقيه خيابونها اسم ندارند و جالب اينكه نشانه درست روي خيابون هم حركت ميكنه نه اين ور نه آنور بنظر شما مشكل چيست آيا با برنامه ديگري در گوشيم تداخل دارد ؟ چه برنامه اي ؟ من چند بار گارمين رو آن اينيستال و حذف كرده ام و دايركتوري رو هم پاك كرده ام البته قبل از حذف پيغام ميده قبل از حذف بايد يكسري از برنامه هارو ببنده مي خواستم بدانم كسي ميدونه اون برنامه ها چيه ؟ لطفا راهنمائي بفرمائيد متشكرم
شما restore default كردي ؟
سلام
یونس جان ، این برنامه رو اجرا می کنم ، اما هنوز باز نشده ، میاد بیرون ، چی کار کنم ؟
اصلا به 78 می خوره این برنامه ؟ نسخه ؟
مرسی
سلامنقل قول:
babakeyan هم همين مشكل رو داشت...پست هاش رو دنبال كن به نتيجه ميرسي...:46:
شاد باشي
بله دوست عزيز همه اين كارهارو انجام دادم بنظر شما ممكن كه با برنامه ديگه اي تداخل داشته باشه و آيا ميدانيد چه برنامه هائي ممكن باشه؟نقل قول:
مرسی یونس خاننقل قول:
اما با پی سی سوت داداشم که نشد ، فکر کنم باید پی سی سوت خودش حتما نصب باشه ، درسته ؟
حالا تست می کنم ، باز اگه مشکلی داشت ، می گم
باز مرسی :11:
ممکنه..یه بار مستر ریست کن و مستقیما" اینو نصب کن و تست کن..نقل قول:
پی سی سوییت نمیخواد...data transfer وصل کن...نقل قول:
اگه مستر ريست كنم برنامه هاي ديگه هم پاك ميشه يانه ؟ آيا راهي داره كه برنامه هاي ديگه رو بعد از مستر ريست كردن داشته باشم؟ ممنون
خب برنامه ها رو دوباره نصب کن...من خودم دیشب مستر ریست کردم...تمام برنامه هام رو هم ریختم دوباره..نقل قول:
مرسی یونس جان ، مشکل جدید بوجود اومدهنقل قول:
تو قسمت remote GPS که می رم ، use attached GPS رو پیدا نمی کنم ، فقط گزینه Pair new gps هست ، به همراه enable و done ؟ ! :18:
اینی که شما گفتی کجاست اون وقت ؟
سوال بعدی ، چرا به ماهواره کانکت نمی شه ؟ خنگه این چقدر ....:31:
دود از کنده بلند میشه...:27::31: دیشب 82 رو آپدیت کردم زیر سقف تو 3 ثانیه وصل شد...:27:نقل قول:
مشکل از اون فایل unl هست...درست نساختی...فرمتش باید unl باشه ..
نه ، درست ساختم ، عین پست اول ، از رو همون کپی کردم اصلا :31:نقل قول:
ببینم ، نقشه رو کجای مموری باید بریزم ، فرقی نمی کنه ؟ هر جا ریختم ؟
باور کن ، همون کارهایی که گفتی رو کردم ، اما .... :13:
نقشه رو باید بریزی تو فولدر گارمین دیگه..نقل قول:
پست اول صفحه 11 رو ببین اونجا بهتر توضیح داده...
مرسی ، حق با شما بود ، فقط ری نیم کرده بودم :41:نقل قول:
اما وقتی می زنم تو ویو مپ ، گیر می کنه ، هنوزه که هنوزه داره دنبال ست می گرده :13:
:31:نقل قول:
واسه اولین بار باید بری یه فضای باز ها...برو پشت بوم یه ربع بشین...:27::31:
شاد باشی
نقشه 30 شهر ایران فقط 60 هزار تومان ! روی موبایل نوکیا و GPS !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تبلیقات در این فروم خلاف قوانین هست. جای خوبی رو انتخاب نکردین.نقل قول:
سلام دوست عزيز من گوشيمو مستر ريست هم كردم و دوباره گارمين 5 رو نصب كردم ولي بازهم همين مشكلو دارم چكاركنم ديگه واقعا كلافه شدم ؟نقل قول:
والله منم از دست این گارمین کلافه شدم...!نقل قول:
شما همون ورژنی رو که داشتی دوباره امتحان کن...اگه درست نشد که من دیگه نمیتونم کمکت کنم..:41:
سلام دوستان می دونم اینجا جاش نیست ...ولی اگه لطف کنین ونقشه ی کرمانشاه رو بذارید ممنون میشم...
اگه میدونی که دیگه اما و ولی و اگر نداره...:31:نقل قول:
گارمین جز تهران نقشه نداره...
میشه نقشه مخصوص گرمین واسه ارومیه رو بدین ؟
مرسی
دوست من یونس جان همین پست بالای شما گفت که گارمین فقط نقشه تهران رو داره ....فقط فقط
سلام یونس عزیز من وقتی از gps استفاده میکنم تنظیمات ساعت و تاریخ بهم میخوره مشکل از کجاست {n95 8gb}
من تا حالا همچين مشكلي نداشتم...ريست كردي؟نقل قول:
اره ریست کردمنقل قول:
احتمالا" مشكل از گوشيته...برنامه ديگه اي نصب نكردي كه ممكن باشه از اون باشه؟نقل قول:
نهايتا" دوباره بايد مسترريست كني...چون اين مشكل رو فقط خودت داري...:41:
شاد باشي:40:
نه برنامه دیگه ای نصب نکردم.........نقل قول:
میشه برنامه رو پاک کنم دوباره نصب کنم؟
اينم ميشه...:46:نقل قول:
دوستان سلام جناب legend عزيز اون مشكل اسامي خيابانها كه من داشتم يه توضيح بدم كه هنگامي كه تو حالت 3 بعدي هستم پيش مياد و اسم خيابونها ديده نميشه و فقط بالاي صفحه اسم خيابون ديده ميشه آيا مال شما هم همينطور است يا فقط مشكل منه چون من شنيدم كه ميگن تو حالت سه بعدي گارمين 5 به اين حالت است درست است يا نه ؟
نه...واسه من به طور كامل چه تو حالت 3 بعدي و چه حالت نماي از بالا اسامي تمام خيابان ها رو نمايش ميده..!نقل قول:
سلام
یونس خان ، شرمنده ، چند روزی نبودم ، نشد ، دسترسی به پی سی (p30 & pc) هم نداشتم ، نشد سر وکله بزنم ...
قبل از این که برم سراغ کانکت شدن به ست ، اول چند تا سوال :
1 _ آقا برنامه گارمین ، توی مموری یه فولدر درسته می کنه ، که توی یه سری دیگه فولدر هست ، نقشه موجود هم فولدر هاش ، عین فولدر های گارمین هست ، من طی یک حرکت نا جوانمردانه و احمقانه نقشه رو توی فولدر برنامه گارمین ، paste کردم و replace کردم :31: حالا چی کار کنم ، دوباره برنام رو بریزم ، فولدر نقشه رو دقیقا کجا باید paste کنم ؟
می شه مو به مو توضیح بدید :11:
2 _ بعد از اون جنگولک بازی ، شما می گی برو تو نقشه و منتظر شو تا کانکت بشه ، نقشه خود برنامه گارمین دیگه ؟
فعلا همین
مرسی :11::11::11:
یا حق
:31:
سلام
1- همين كارو بايد بكني...ايني كه دانلود ميكني رو بايد بزاري جاي اوني كه ساخته ميشه...
2- آره..بايد واستي تا اون آنتن هاي بالا از قرمز به سبز تبديل شه و پر شه...:46:
من وقتی برنامه را اجرا میکنم از برنامه بیرون میاد.چی کار کنم؟روی 6220 نصب کردم
باید فولدر Garmin رو به /:E منتقل کن
بعد گارمین بالا میاد :دی
آقا من نرم افزار Garmin Mobile XT رو که روی گوشی E66 نصب میکنم وقتی اجرا میشه صفخه اول که میاد دوباره سریع خارج میشه.
به نظرتون مشکل از کحاست؟
ويرايش .......
توضيح ميdي؟نقل قول: