نقل قول:يعني بازيش مثل بازي من خرابهنقل قول:
يه در اون آخر راهرو ديده مي شه كه مي توني با بدبختي ردش كني ولي اصلا بهت توصيه نمي كنم چون مرحله هاي بعدي بازي صحنه هاي سياه بيشتري داره
يه بازي ديگه بگير
Printable View
نقل قول:يعني بازيش مثل بازي من خرابهنقل قول:
يه در اون آخر راهرو ديده مي شه كه مي توني با بدبختي ردش كني ولي اصلا بهت توصيه نمي كنم چون مرحله هاي بعدي بازي صحنه هاي سياه بيشتري داره
يه بازي ديگه بگير
اي بابا نميدونم چرا جديدا هرچي ميگيرم خراب در مياد؟!نقل قول:
بازی خراب نیست
مشکل از سیستم شماست...فکر کنم کارت گرافیک باشه
منم همينطور!نقل قول:
مشكل كارت گرافيك اگه بود بازي اصلا بالا نمي اومدنقل قول:
بازي مياد بالا و اولشم دمو مشكلي نداره و دو قدم راه كه مي ري به در سمت چپ كه مي رسي نصف پله ها ديده مي شه نصفشون نه! اون ته هم يه در ديده مي شه. من كارت گرافيكم GeForce 9600 GSO هستش فكر مي كني با اين بازي اصلا بشه مشكل پيدا كنه؟
بازي خرابه خب!
من همچین مشکلی داشتم
ghost recon رو نصب می کرد...داخل بازی می رفت...دموها رو می دیدم
بعد توی بازی همه چیز سیاه بود...بعد که کارت رو ارتقائ دادم همه چی درست شد
از هر دو عامل که دوستان گفتن میتونه باشه ولی اگه سیستمتون خوبه شما میتونین ابدیت کارت گرفیکی رو هم استفاده کنین چون کارتهای سری 9600 و 9500 و بعضی از این نوع کارتها به ابدیت نیاز دارند .
و همینطور ویندوز شما اگه سیستمتون خوبه از یک vista استفاده کنید که ابدیت شده .
این بازی بنظر من حیف اگه بازی نشه .
دوستان من هیچ کدوم از نسخه های این بازی رو بازی نکردم بازیش چجوریاست؟برای من که طرفدار بازیهای اکشن هستم خوبه؟
ممنون میشم...
نه دوست من فکر نکنم از این بازی خوشت بیاد با توجه به اینکه طرفدار بازی های اکشن هستی
ولی ارزش بازی کردن داره
من خودم تا وسط های بازی رفتم بعد ولش کردم زیاد باهاش حال نکردم
================================================== =====نقل قول:
من خودم فقط این نسخه و بازی کردم اگه از ن میپرسی بازی خوبیه ولی سعی کن داستانش رو بفهمی.:46:
من این بازی رو می خوام ولی تو بازار پیدا نمی کنم کسی می تونه کمکم کنه کلی دنبالش گشتم
خوب از انجمن سفارش خرید بده یا درخواست لینک دانلود بازی رو بده
سلام به دوستان
چطوری میشه این بازی رو با gamepad بازی کرد . مطمئنا راهی داره چون این بازی برای xbox360 ساخته شده و حتی در محیط بازی هم تنظیماتی برای gamepad وجود داره ولی فعال نیست .مثلا vibration و ... .لطفا راهنمایی کنید .
با همین ماوس بازی کن هدف گیریش باحال تره!
آی ملت! اگه کسی الان بازی رو سیستمش نصبه اعلام کنه چون من اندینگ سوم بازی رو کشف کردم می خوام بهش یاد بدم اجرا کنه اگه اندینگ سومی وجود داشته باشه خیلی باحال می شه! خودم بازی رو ندارم که خودم امتحان کنم!
این بازی دو تا پایان بیشتر نداره
من توی نت هم که سرچ کردم دو تا پایان بیشتر نداشت
بگو ببینیم چجوریه ولی من هنوز به اندینگ هاش نرسیدم چون باید قبلش 70% از evil seed ها را بسوزونم که دیگه حوصله ام نیومد و ولش کردم.نقل قول:
کسی نتونسته اندینگ سوم بازی رو کشف کنه چون واقعا کار ناممکنیه! دو اندینگ اول بازی واقعا عجیب هستن... تو هر دو پایان لوسیفر به زمین میاد و دنیا به آخر ی رسه اما می دونیم بازی بعدی هم در راهه! پس چی؟؟؟ اندینگ سوم حتما وجود داره
شما بعد از گرفتن مدال پد آف لایت چشمتون رو ببیندید زخم هایی که روی اون سکو بوجود اومده رو می بینید! حالا به جای ایتنکه به سارا شلیک کنید باید با اسپری یا همچین چیزی اونا رو بسوزونید تا لوسیفر احتمالا نابود شه!
اما تو کپچر آخر بازی اسپری وجود نداره پس باید دو کپچر آخر بازی رو یه کله بازی کنید تا آخر بازی اسپری همراتون باشه! (کپچر آخر خیلی هم طولانیه و کسی حوصلشو نداره!)
شما وقتی اون تیرهای مخصوص رو درست می کنی هیچ فرقی با اتش زدن داره
یعنی اون تیرها حکم همون اتش زدن رو داره...
در کل من جایی ندیدم و نخوندم که 3 تا پایان برای این بازی تعریف شده باشه
منم گفتم اسپری یا همچین چیزی! تو همون کپچر آخر دقیقا هیچ آیتمی وجود نداره حالا چه اسپری چه بطری! پس اینکه تا حالا این پایان کشف نشده دو دلیل داره یکی همین دلیل که قبلا گفتم یکی هم اینکه اصلا پایان سوم وجود نداره.... ولی من هنو می گم پایان سومی هست! بالاخره یکی پیداش می کنه و تو نت می پراکنه!
هر چی باشه اگه اسلحه دستت باشه یه نفر هم بهت بگه shoot quickly carrier! وقتت هم کم باشه دیگه به این فک نمی کنی که به اینوینتوری سر بزنی! که حالا چیزی داشته باشی یا نداشته باشی یا اصلا x رو زده باشی و اون زخم های روی سکو توجهتو جلب کنه نکنه... سازنده هام قصد لو دادن جریان رو ندارن چون ناسلامتی سکرت اندینگه... همینه دیگه:31:
خوب شما اون تیرها رو قبلا درست کنی...نه این که بذاری اخر کاری تازه یادت بیافته که این تیرها رو درست کنی
ببخشيد اين كدوم نسخه است
بیشتر به اسم alone in the dark 5 اون رو میشناسن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه چند تصوير از بازي يزاري من يه جايي گير كردم كه زمين ترك برميداره يه چيزي مياد ميگيردت تو رو اين ور واونور ميكشه بعد دست از ميله ميگيري مياي بالا ولي جايي نيست بري اگه ميشه كمك كن
میشه عکس اونجایی رو که گیر کردی بذاری!
اونطوری راحت تر می تونم راهنماییت کنم
بابا نياز به عكس نيست همون اول بازي هست تو پاركينگ اول كدي وارد ميكني دري باز ميشه از يه طبقه ميري اخرين طبقه يه چيزي زمين را ترك ميزنه معلوم نيست چيه اون تو رو با خودش تا نصف تو خودش ميبره قبل از اون دو نفر را ميكشم قبل هم يه دختر ازت جدا ميشه ميره جايي ديگه.يك كلت هم دارم بعد من بلد نيستم چه جوري عكس ميزارن ميشه بگي...
فکر کنم فهیمدیم...
یک سری شیشه یا بطری هست که میتونی مواد داخل اون رو روی تیرهای اسلحه ات بریزی و با این کار باعث اتش زدن اونها بشی
شما هم اگه اون بطری رو گرفتی با تیرها ترکیبش کن و بعدش به اون چیزی که زمین رو طی میکنه شلیک کن و میتونی اون رو بکشی
نفهميدي اون زير زمينه اصلا شايد هيچي نباشه اصلا زمين خودش ترك ميخوره مياد ميبرم تو خودش ولي ميتونم بيامبيرون اگه بگي چه جوري عكس ميزارن برات ميزارم.ممنون
شما دکمه printscreen کیبورد رو بزنین از باز عکس میگیره
بعد paint رو باز کنین و از منوی edit گزینه past رو بزنین و فایل رو سیو کنین
اخر کار هم اونو توی یک سایت اپلود کنین
فکر کنم فهمیدم کجا گیر کردی.
اون جلو که در پارکینگ بسته سمت چپت اتیش هست 1 چوب یا صندلی یا 1 چیز دیگه بگیر جلوش اتیش بگیره بعد بیا بزن به 1 قسمت از اون در پارکینگه که با چوب جلوش رو گرفتن تا اتیش بگیره.
دوستان هنوز patch یا کرکی چیزی نیومده که مشکل صدای بازی رو حل کنه؟
صدا فقط برا بعضیا مشکل داره اونم به خاطر کرک شدن بازیه! می تونی یه دی وی دی دیگه بخری شاید درست شه تضمین نمی دم!
صدای بازی که مشکلی نداره...نقل قول:
دوستان هنوز patch یا کرکی چیزی نیومده که مشکل صدای بازی رو حل کنه؟
شاید باید تنظیمات اسپیکر رو تغییر بدین...
بابا رد كردم زحمت نكش نميدونستم سوار ماشينم ميشه:27:نقل قول:
سلام به دوستان
چطوری میشه این بازی رو با gamepad بازی کرد . مطمئنا راهی داره چون این بازی برای xbox360 ساخته شده و حتی در محیط بازی هم تنظیماتی برای gamepad وجود داره ولی فعال نیست .مثلا vibration و ... .لطفا راهنمایی کنید .
براي پي اس2 هم ساخته شده با گيم پد هم فك نكنم بشه من فعلا با ايكس باكس بازي ميكنم 2 ماه پيش پي اس3 خريدم الان 4 بازي بيش ندارم اخه گرونننقل قول:
نه دوست من هر کاری که میکنم کاراکترها صدا ندارند! تنظیمات رو عوض کردم ولی بازام خرابه!شنیدم مشکل از کرک بازیه که روی بعضی از سیستم ها اینجوری میشه!نقل قول:
اگه کسی تونسته این بازی رو با game pad انجام بده لطفا کمک کنه بگه چجوری ؟
من نمیدونم چرا این قدر به game pad گیر میدین.
بابا موس که خیلی بهتره.
دسته ففط به درد ماشین سواری و فوتبال میخوره به نظر من.
سلام
نميشه اين بازي رو با جوي اتيك بازي كرد؟
عزیزم داشتیم سر همین بحث میکردیم.
نه نمیشه.
من که این بازی رو 7 ساله پیش تو پلی استشن بازی کردم.معرکه بود.
ولی رو PC تا حالا بازی نکردم.
راستی گرافیکش شبیه Silent hill:home coming هست یا چیز دیگه...